γιατι δε το παιζεται γκολ γκολ να εχετε ησυχο το κεφαλι σαςΘα βαλουμε τα λεφτα μας δηλαδη σε μια ομαδα που ειναι τσακωμενοι ολοι με ολους κ κανενας δε δινει πασα απο το δεξι στο αριστερο και που παιζει με σεντερ φορ το Βαν Προπερσι που δεν ειναι σεντερ φορ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μπα και παλι εχει ρισκο ;)γιατι δε το παιζεται γκολ γκολ να εχετε ησυχο το κεφαλι σας
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ψύχουλα πληρώνει...γιατι δε το παιζεται γκολ γκολ να εχετε ησυχο το κεφαλι σας
δεν ειναι κακο το 1.72 μαζι με πορτογαλια.ψύχουλα πληρώνει...
Νομίζω φίλε ότι είναι δωράκι. Αυτή η Ρωσία μου φαίνεται πολύ καλή. Και μακάρι να κερδίσει για να είναι με μας αδιάφορη
Oπως φαινεται, ευτυχως που δεν κερδισε!
Τωρα εμεις με νικη το Σαββατο περναμε 100%, αν η Ρωσια ειχε κερδισει θα εξαρτιομασταν κι απο τον αλλον αγωνα.
Μου απαντατε? ποιοι μου απαντατε?Μια βδομαδα σου απαντανε κι ακομα δεν εμαθες τιποτα?
Σε ένα δελτιο τα γραφεις και ζητάς μονά, το οποίο παλι σου βγαζει 14 στηλες(0,3*14) .
Εχεις καταλαβει τι λεω φιλε? Γιατι αν και το εχω γραψει ηδη 3 φορες δεν εχεις καταλαβει.
σου απαντησα στο ποστ που παραθεσες ότι μπορεις να γραψεις τους 14 αγωνες σε 1 δελτίο και να ζητας τον καθε αγωνα ξεχωριστα.Μου απαντατε? ποιοι μου απαντατε?
Εχεις καταλαβει τι λεω φιλε? Γιατι αν και το εχω γραψει ηδη 3 φορες δεν εχεις καταλαβει.
πανε πολλα χρονια εαν δε κανω λαθος που η ελλαδα εχασε απο ομαδα με πανω απο 2 γκολ.Ελλαδα-Ρωσια 1,70 το διπλο και 2,95 να χασουμε με πανω απο 2 γκολ διαφορα Value bet?
το σιγουρο ειναι οτι θα παιξουν σιγουρα καλυτερα απο οτι εχουμε δει ,αλλα μαλλον αυτο δε θα αρκει.
Αυτη τη σιγουρια απο που την αντλεις?πανε πολλα χρονια εαν δε κανω λαθος που η ελλαδα εχασε απο ομαδα με πανω απο 2 γκολ.
το σιγουρο ειναι οτι θα παιξουν σιγουρα καλυτερα απο οτι εχουμε δει ,αλλα μαλλον αυτο δε θα αρκει.
στο οτι ο σαντος θα εχει καταλαβει τα λαθοι του και στο οτι ευτυχως λιγο φιλοτιμο εχουν αυτοι οι παιχτες.Αυτη τη σιγουρια απο που την αντλεις?
Παπαρια φιλε Μασαζακη, η Ελλαδα το Σαββατο παει για νικη.Ελλαδα-Ρωσια 1,70 το διπλο και 2,95 να χασουμε με πανω απο 2 γκολ διαφορα Value bet?
Και σιγουρα το 1.7 ειναι πολυ φτηνο για να το παιξει κανεις.
καλα οτι παει για νικη δε λεει και κατι.Παπαρια φιλε Μασαζακη, η Ελλαδα το Σαββατο παει για νικη.
Και σιγουρα το 1.7 ειναι πολυ φτηνο για να το παιξει κανεις.
για νικη πηγαινε και στους 2 πρωτους αγωνες.
Κ γιατι να τα καταλαβει τωρα?Εχθες γιατι δεν επαιξαν με φιλοτιμο?στο οτι ο σαντος θα εχει καταλαβει τα λαθοι του και στο οτι ευτυχως λιγο φιλοτιμο εχουν αυτοι οι παιχτες.
Η Ρωσια ειναι 10 φορες πιο γρηγορη απο μας κ αν ξεκινησουν να τρεχουν φοβαμαι πως το κοντερ θα σταματησει ψιλα.Εκτος αν....
Γιατι το χθεσινοβραδυνο 1-1 βρωμαγε πολυ.Σαν να μην ηθελαν οι Ρωσοι να βαλουν δευτερο γκολ
Πόσο επιφανειακα βλεπετε καποιοι τα πραγματα... και παιζετε και τα λεφτα σας?καλα οτι παει για νικη δε λεει και κατι.
για νικη πηγαινε και στους 2 πρωτους αγωνες.
Αυτος ο αγωνας ειναι διαφορετικος. Νικη σημαινει σιγουρη προκριση στην επομενη φαση, στα προημιτελικα της διοργανωσης, στο νοκ αουτ αγωνα.
Ριξαμε 3 γκολ στους πολωνους με 1 παιχτη λιγοτερο(ενα που μετρησε, ενα που δε μετρησε, ενα πεναλτι). Αυτη τη Πολωνια οι ρωσοι δε καταφεραν να τη κερδισουν.
Η Ρωσια δεν ειναι καποια υπερομαδα, δε ανηκει καν στο κλαμπ των θεωρητικα ισχυρων(Ισπανια, Γερμανια κλπ).
Οι ρωσοι βολευονται και με Χ... Πως λοιπον εσυ θα παιξεις σε ενα φτηνο διπλο του 1.70?
Οποιαδηποτε ομαδα αν αιφνιδιαστει ετσι και φαει 2 γκολ στα πρωτα 5 λεπτα πολυ δυσκολα θα ανακαμψει. Ειδες ομως οτι μετα το δικο μας γκολ τους κλεισαμε στα καρε τους.Κ γιατι να τα καταλαβει τωρα?Εχθες γιατι δεν επαιξαν με φιλοτιμο?
ποιος σου ειπε οτι θα παιξουμε-ω λεφτα σε αυτο τον αγωνα?Πόσο επιφανειακα βλεπετε καποιοι τα πραγματα... και παιζετε και τα λεφτα σας?
Αυτος ο αγωνας ειναι διαφορετικος. Νικη σημαινει σιγουρη προκριση στην επομενη φαση, στα προημιτελικα της διοργανωσης, στο νοκ αουτ αγωνα.
Ριξαμε 3 γκολ στους πολωνους με 1 παιχτη λιγοτερο(ενα που μετρησε, ενα που δε μετρησε, ενα πεναλτι). Αυτη τη Πολωνια οι ρωσοι δε καταφεραν να τη κερδισουν.
Η Ρωσια δεν ειναι καποια υπερομαδα, δε ανηκει καν στο κλαμπ των θεωρητικα ισχυρων(Ισπανια, Γερμανια κλπ).
Οι ρωσοι βολευονται και με Χ... Πως λοιπον εσυ θα παιξεις σε ενα φτηνο διπλο του 1.70?
Οποιαδηποτε ομαδα αν αιφνιδιαστει ετσι και φαει 2 γκολ στα πρωτα 5 λεπτα πολυ δυσκολα θα ανακαμψει. Ειδες ομως οτι μετα το δικο μας γκολ τους κλεισαμε στα καρε τους.
ποτε δε επαιζα το 1.7 των ρωσσων.
οσο αναφορα τα αλλα εαν θεωρεις την ελλαδα καλυτερη της ρωσσιας μαλλον εσυ δε τα βλεπεις καλα τα πραγματα.
τους κλεισαμε στα καρε τους?
τους βαλαμε στα δυχτια με τις κλασσικες μας ευκαιριες.
O Mασαζακης το ειπε φιλε, διαβαζε το θρεντ πρωτου εκτεθεις...ποιος σου ειπε οτι θα παιξουμε-ω λεφτα σε αυτο τον αγωνα?
ποτε δε επαιζα το 1.7 των ρωσσων.
οσο αναφορα τα αλλα εαν θεωρεις την ελλαδα καλυτερη της ρωσσιας μαλλον εσυ δε τα βλεπεις καλα τα πραγματα.
τους κλεισαμε στα καρε τους?
τους βαλαμε στα δυχτια με τις κλασσικες μας ευκαιριες.
Δεν ειπα πουθενα οτι η Ελλαδα ειναι καλυτερη απ τη Ρωσια. Λεω οτι πρεπει να κοιταμε τον καθε αγωνα χωριστα. Στους δυο πρωτους αγωνες στοιχηματισα εναντιον της Ελλαδας. Το Σαββατο ομως ειναι αλλο. Και οπωσδηποτε οχι διπλο του 1.7
Οσοι ειδαν τον αγωνα χτες ξερουν τι επαθαν οι τσεχοι μολις εγινε το 1-2... πανικος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K