Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Θα βαλουμε τα λεφτα μας δηλαδη σε μια ομαδα που ειναι τσακωμενοι ολοι με ολους κ κανενας δε δινει πασα απο το δεξι στο αριστερο και που παιζει με σεντερ φορ το Βαν Προπερσι που δεν ειναι σεντερ φορ....
γιατι δε το παιζεται γκολ γκολ να εχετε ησυχο το κεφαλι σας

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ωραιο στοιχημα διδυμο σκορερ
ροναλντο-γκομεζ

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
γλυτωσα στο παρατσακ τον κουβα της Ρωσσιας χτες γιατι θα σπρωχνα ενα 50αρι στο διπλο ανετα αλλα το σκεφτομουν απλα και μονο επειδη δε μου καθοταν καλα και ανεβηκε κιολας η αποδοση στον ΟΠΑΠ...

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω φίλε ότι είναι δωράκι. Αυτή η Ρωσία μου φαίνεται πολύ καλή. Και μακάρι να κερδίσει για να είναι με μας αδιάφορη

Oπως φαινεται, ευτυχως που δεν κερδισε!
Τωρα εμεις με νικη το Σαββατο περναμε 100%, αν η Ρωσια ειχε κερδισει θα εξαρτιομασταν κι απο τον αλλον αγωνα.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μια βδομαδα σου απαντανε κι ακομα δεν εμαθες τιποτα?
Σε ένα δελτιο τα γραφεις και ζητάς μονά, το οποίο παλι σου βγαζει 14 στηλες(0,3*14) .
Μου απαντατε?  ποιοι μου απαντατε?

Εχεις καταλαβει τι λεω φιλε? Γιατι αν και το εχω γραψει ηδη 3 φορες δεν εχεις καταλαβει.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μου απαντατε?  ποιοι μου απαντατε?

Εχεις καταλαβει τι λεω φιλε? Γιατι αν και το εχω γραψει ηδη 3 φορες δεν εχεις καταλαβει.
σου απαντησα στο ποστ που παραθεσες ότι μπορεις να γραψεις τους 14 αγωνες σε 1 δελτίο και να ζητας τον καθε αγωνα ξεχωριστα.

masazakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ελλαδα-Ρωσια 1,70 το διπλο και 2,95 να χασουμε με πανω απο 2 γκολ διαφορα Value bet?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ελλαδα-Ρωσια 1,70 το διπλο και 2,95 να χασουμε με πανω απο 2 γκολ διαφορα Value bet?
πανε πολλα χρονια εαν δε κανω λαθος που η ελλαδα εχασε απο ομαδα με πανω απο 2 γκολ.

το σιγουρο ειναι οτι θα παιξουν σιγουρα καλυτερα απο οτι εχουμε δει ,αλλα μαλλον αυτο δε θα αρκει.

masazakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πανε πολλα χρονια εαν δε κανω λαθος που η ελλαδα εχασε απο ομαδα με πανω απο 2 γκολ.

το σιγουρο ειναι οτι θα παιξουν σιγουρα καλυτερα απο οτι εχουμε δει ,αλλα μαλλον αυτο δε θα αρκει.
Αυτη τη σιγουρια απο που την αντλεις?

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παπαρια φιλε Μασαζακη, η Ελλαδα το Σαββατο παει για νικη.
Και σιγουρα το 1.7 ειναι πολυ φτηνο για να το παιξει κανεις.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παπαρια φιλε Μασαζακη, η Ελλαδα το Σαββατο παει για νικη.
Και σιγουρα το 1.7 ειναι πολυ φτηνο για να το παιξει κανεις.
καλα οτι παει για νικη δε λεει και κατι.
για νικη πηγαινε και στους 2 πρωτους αγωνες.

masazakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
στο οτι ο σαντος θα εχει καταλαβει τα λαθοι του και στο οτι ευτυχως λιγο φιλοτιμο εχουν αυτοι οι παιχτες.
Κ γιατι να τα καταλαβει τωρα?Εχθες γιατι δεν επαιξαν με φιλοτιμο?
Η Ρωσια ειναι 10 φορες πιο γρηγορη απο μας κ αν ξεκινησουν να τρεχουν φοβαμαι πως το κοντερ θα σταματησει ψιλα.Εκτος αν....
Γιατι το χθεσινοβραδυνο 1-1 βρωμαγε πολυ.Σαν να μην ηθελαν οι Ρωσοι να βαλουν δευτερο γκολ

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλα οτι παει για νικη δε λεει και κατι.
για νικη πηγαινε και στους 2 πρωτους αγωνες.
Πόσο επιφανειακα βλεπετε καποιοι τα πραγματα... και παιζετε και τα λεφτα σας?
Αυτος ο αγωνας ειναι διαφορετικος. Νικη σημαινει σιγουρη προκριση στην επομενη φαση, στα προημιτελικα της διοργανωσης, στο νοκ αουτ αγωνα.
Ριξαμε 3 γκολ στους πολωνους με 1 παιχτη λιγοτερο(ενα που μετρησε, ενα που δε μετρησε, ενα πεναλτι). Αυτη τη Πολωνια οι ρωσοι δε καταφεραν να τη κερδισουν.
Η Ρωσια δεν ειναι καποια υπερομαδα, δε ανηκει καν στο κλαμπ των θεωρητικα ισχυρων(Ισπανια, Γερμανια κλπ).
Οι ρωσοι βολευονται και με Χ... Πως λοιπον εσυ θα παιξεις σε ενα φτηνο διπλο του 1.70?

Κ γιατι να τα καταλαβει τωρα?Εχθες γιατι δεν επαιξαν με φιλοτιμο?
Οποιαδηποτε ομαδα αν αιφνιδιαστει ετσι και φαει 2 γκολ στα πρωτα 5 λεπτα πολυ δυσκολα θα ανακαμψει. Ειδες ομως οτι μετα το δικο μας γκολ τους κλεισαμε στα καρε τους.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πόσο επιφανειακα βλεπετε καποιοι τα πραγματα... και παιζετε και τα λεφτα σας?
Αυτος ο αγωνας ειναι διαφορετικος. Νικη σημαινει σιγουρη προκριση στην επομενη φαση, στα προημιτελικα της διοργανωσης, στο νοκ αουτ αγωνα.
Ριξαμε 3 γκολ στους πολωνους με 1 παιχτη λιγοτερο(ενα που μετρησε, ενα που δε μετρησε, ενα πεναλτι). Αυτη τη Πολωνια οι ρωσοι δε καταφεραν να τη κερδισουν.
Η Ρωσια δεν ειναι καποια υπερομαδα, δε ανηκει καν στο κλαμπ των θεωρητικα ισχυρων(Ισπανια, Γερμανια κλπ).
Οι ρωσοι βολευονται και με Χ... Πως λοιπον εσυ θα παιξεις σε ενα φτηνο διπλο του 1.70?

Οποιαδηποτε ομαδα αν αιφνιδιαστει ετσι και φαει 2 γκολ στα πρωτα 5 λεπτα πολυ δυσκολα θα ανακαμψει. Ειδες ομως οτι μετα το δικο μας γκολ τους κλεισαμε στα καρε τους.
ποιος σου ειπε οτι θα παιξουμε-ω λεφτα σε αυτο τον αγωνα?
ποτε δε επαιζα το 1.7 των ρωσσων.
οσο αναφορα τα αλλα εαν θεωρεις την ελλαδα καλυτερη της ρωσσιας μαλλον εσυ δε τα βλεπεις καλα τα πραγματα.

τους κλεισαμε στα καρε τους?
τους βαλαμε στα δυχτια με τις κλασσικες μας ευκαιριες.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ποιος σου ειπε οτι θα παιξουμε-ω λεφτα σε αυτο τον αγωνα?
ποτε δε επαιζα το 1.7 των ρωσσων.
οσο αναφορα τα αλλα εαν θεωρεις την ελλαδα καλυτερη της ρωσσιας μαλλον εσυ δε τα βλεπεις καλα τα πραγματα.

τους κλεισαμε στα καρε τους?
τους βαλαμε στα δυχτια με τις κλασσικες μας ευκαιριες.
O Mασαζακης το ειπε φιλε, διαβαζε το θρεντ πρωτου εκτεθεις...
Δεν ειπα πουθενα οτι η Ελλαδα ειναι καλυτερη απ τη Ρωσια. Λεω οτι πρεπει να κοιταμε τον καθε αγωνα χωριστα. Στους δυο πρωτους αγωνες στοιχηματισα εναντιον της Ελλαδας. Το Σαββατο ομως ειναι αλλο. Και οπωσδηποτε οχι διπλο του 1.7
Οσοι ειδαν τον αγωνα χτες ξερουν τι επαθαν οι τσεχοι μολις εγινε το 1-2... πανικος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom