You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
συμφωνω και εγω αξιζει για την αποδοση μονο και μονοΣτο over έχω καταλήξει για τον σημερινό αγώνα!Το 2.00 πιστεύω ότι είναι πολύ υψηλό για δύο ομάδες με τέτοιες επιθετικές αρετές!Το 0-0 είναι ύπουλο αποτέλεσμα και πολύ εύκολα μπορεί το ματς να γίνει ροντέο...
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κυριοι καλησπερα σας και χρονια πολλα. Διημερο με επαναληπτικους Champions League (οπως φυσικα γνωριζετε) και αποψε ελπιζω στο θεατρο των ονειρων να μην παρακολουθησουμε κανενα θεατρο του παραλογου... Για μενα ολα δειχνουν ξεκαθαρα Μαντσεστερ. Τα δυο τρια τελευταια χρονια η Μπαρτσελονα γαμαγε και εδερνε, φετος απλως δεν μπορει. Εχει εναν κοιμηση στον παγκο και οι ποδοσφαιριστες της (με εξαιρεση τον Μεσι) δειχνουν να μην ειναι και στην καλυτερη κατασταση. Τους εβλεπα στο πρωτο παιχνιδι να προσπαθουν να κανουν μια ευκαιρια της προκοπης και μαυριζε η ψυχη μου. Ασσο φυσικα θα παιξω και με πολυ δυνατο πονταρισμα. Βεβαιως, οι ημιτελικοι μιας τετοιας διοργανωσης μπορουν να επιφυλασσουν εκπληξεις,αλλα αποψε μια τετοια εκπληξη τη θεωρω αδυνατη. Ακομα κι αν παρ' ελπιδα κατι στραβωσει και προηγηθει η Σπανιολα, η Μαντσεστερ θα το γυρισει. Το μονο που θα κανω αν τα πραγματα βαινουν ομαλως και βαλει πρωτη γκολ η Αγγλιδα,θα ειναι να παρω πισω το αρχικο μου πονταρισμα μεσω live bet και να παρακολουθησω το υπολοιπο παιχνιδι χωρις το παραμικρο αγχος...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πέρα από τα οπαδικά οι αποδόσεις που κυκλοφορούν για το διπλό της ΑΕΚ γύρω στο 3.20 είναι πραγματικό δωράκι!Η ΑΕΚ είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση , δεν θα έχει απουσίες και με το συγκεκριμένο σχήμα σκοράρει πολύ εύκολα!
Για τον Αγγλικό εμφύλιο δεν μπορώ να βγάλω άκρη με ξερό σημείο!Το ματς πάει για under αλλά η απόδοση δεν αξίζει!Για τον χαβαλέ θα παίξω ένα μικροποσό στο Χ ημίχρονο-1 τελικό...περιμένω να μπουν και οι 2 επιφυλακτικά στο α' ημίχρονο προσέχοντας κυρίως τις άμυνες τους...η Λίβερπουλ αναγκαστικά κάποια στιγμή στο β' ημίχρονο θα ρισκάρει αλλά θεωρώ πιο πιθανό να δεχθεί το γκολ!
Για τον Αγγλικό εμφύλιο δεν μπορώ να βγάλω άκρη με ξερό σημείο!Το ματς πάει για under αλλά η απόδοση δεν αξίζει!Για τον χαβαλέ θα παίξω ένα μικροποσό στο Χ ημίχρονο-1 τελικό...περιμένω να μπουν και οι 2 επιφυλακτικά στο α' ημίχρονο προσέχοντας κυρίως τις άμυνες τους...η Λίβερπουλ αναγκαστικά κάποια στιγμή στο β' ημίχρονο θα ρισκάρει αλλά θεωρώ πιο πιθανό να δεχθεί το γκολ!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κυριοι, γεια σας. Δευτερος ημιτελικος για το σεντονι αποψε και νομιζω οτι ηρθε η σειρα της Τσελσι να πανηγυρισει την προκριση σ 'εναν τελικο. Αυτο θα ειναι το βασικο μου bet γι 'αποψε. Τσελσι προκριση. Δεν το παιζω ξερο ασσο γιατι φοβαμαι αρκετα το Χ. Οπως και να 'χει, πιστευω οτι τελικως η Τσελσι θα περασει. Νωριτερα, θα συμφωνησω μαζι σου gatto, αλλα θα ειμαι λιγακι πιο συντηρητικος. Χ2 θα παιξω την ΑΕΚ, αν και νομιζω οτι εχει μια πολυ καλη ευκαιρια να παρει τη νικη και να εξασφαλισει απο αποψε την εξοδο της στο Champions League. Ετσι, θα γινει η μοναδικη πρωταθλητρια στην Ευρωπη, που θα παρει μερος στη διοργανωση μεσω play offs... Αυτα για την ωρα. Καλη σας επιτυχια.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα σας. Ενα παιχνιδακι εχω σταμπαρει σημερα,το οποιο νομιζω αξιζει να πονταριστει. Τελικος κυπελλου Δανιας και επιλεγω Μπροντμπι. Μεγαλη ευκαιρια να σηκωσει κι 'αυτη φετος μια κουπα. Η Εσμπιεργκ δεν ειναι κακη,αλλα σημερα πιστευω οτι θα λυγισει. Για τους πιο τολμηρους Μπροντμπι απο ημιχρονο,με τις απαραιτητες βεβαια καλυψεις (αν αυτο χρειαστει) στο live bet.
ολοι εχουν πεσει πανω στον ασσο.εβαλα κατι ψηλα αλλα θα περιμενω να δω πως θα ξεκιησει κιολας.Σήμερα πάω με την Φιορεντίνα!Είναι καλύτερη ομάδα και οι Σκωτσέζοι έχουν ελλείψεις...
προς το παρον οβερ στη ρωσσια, ξεκινησε και καλα.
για τη σφαγη χτες τι εχεις να πεις;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ποια σφαγή?ολοι εχουν πεσει πανω στον ασσο.εβαλα κατι ψηλα αλλα θα περιμενω να δω πως θα ξεκιησει κιολας.
Κλείσαμε την πρώτη μεταγραφούλα απ' ότι ακούγεται...Φλαμινί!
Επισκέπτης
Καιρός ήταν, καροτσάκι σας πήγαν οι διαιτητές μέχρι εδω!!!ολοι εχουν πεσει πανω στον ασσο.εβαλα κατι ψηλα αλλα θα περιμενω να δω πως θα ξεκιησει κιολας.
ντουετο με τζεναρο;Ποια σφαγή?
Κλείσαμε την πρώτη μεταγραφούλα απ' ότι ακούγεται...Φλαμινί!
παναγια μου
η καλη μερα απο νωρις φανηκε.Καιρός ήταν, καροτσάκι σας πήγαν οι διαιτητές μέχρι εδω!!!
βγαινει ο σλοβακος και στη θεση του ο παλαιμαχος.
ο ντρογκμπα τους εχει σακατεψει στο ξυλο(τοσα σκριν ουτε ο βρανκοβιτς δεν εκανε στον αρη επι ξανθου).
παρε και το χαζο πεναλτυ.
για τη διαιτησια ειναι τακτικη μου να μη σχολιαζω
τα καλα λεφτα τα πηρα απο τον ασσο.Χαλαρά το οβεράκι pakara... ;)
Μπράβο και στον drambuie για την Μπρόντμπι αν και θα πρέπει να του έβγαλε την ψυχή αφού το γύρισε στο τέλος απ' ότι είδα...
στο 30κατι με το σκορ 1-0 και τη ζενιτ πολυ καλυτερη εδιναν τον ασσο 2.25.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε μην γίνεσαι κακός...ο Άρης το πάλεψε!αυτο που δεν μπορω να καταλαβω βλεποντας για ακομη μια φορα την μπαγερν ειναι πως αυτη η ομαδα απεκλεισε τη χεταφε και τον αρη
εκδικηθηκαν τους γερμαναραδες οι συμμαχοι μας οι ρωσσοι.Ε μην γίνεσαι κακός...ο Άρης το πάλεψε!
ειδες οι συναντησεις με τον βλαδιμηρο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K