You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σαουθάμπτον και Ατλέτικο το βασικό ποντάρισμα για σήμερα!
Εναλλακτική λύση η Μπάγερν αλλά με αυτά που είδα με την Χετάφε μάλλον θα την αφήσω απέξω!
Σε ζητούμενα Ντονκάστερ , το Χ της Πιατσέντζα , Νανσί και Μαρίτιμο!
Η Λίβερπουλ μάλλον θα χαριστεί στην Φούλαμ...αξίζουν και οι μπομπίτσες για Μπόρνμουθ και Ντέντερ!Τέλος μου αρέσει και το οβεράκι της Οσέρ!
Εναλλακτική λύση η Μπάγερν αλλά με αυτά που είδα με την Χετάφε μάλλον θα την αφήσω απέξω!
Σε ζητούμενα Ντονκάστερ , το Χ της Πιατσέντζα , Νανσί και Μαρίτιμο!
Η Λίβερπουλ μάλλον θα χαριστεί στην Φούλαμ...αξίζουν και οι μπομπίτσες για Μπόρνμουθ και Ντέντερ!Τέλος μου αρέσει και το οβεράκι της Οσέρ!
Επισκέπτης
Παιδια ξερει κανεις τι επαθε το betcosmos.com απο χθες βγαινει μια αλλη σελιδα.ηταν πολυ καλο site,οποιος ξερει ας βοηθησει.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
H Σαραγόσα μια χαρά τα πήγε...Όποιος ακούμπησε την Ισπανία χθες πήγε άκλαυτος!Για να δούμε σήμερα...
Αυτή Σεβίλλη μας άλλαξε τα φώτα...
Πήρα καλά λεφτά με το όβερ της Σεβίλλης και σε απόδοση 2+.Όποιος ακούμπησε την Ισπανία χθες πήγε άκλαυτος!Για να δούμε σήμερα...
Για σήμερα τον ΟΦΗ τον βλέπει κανείς;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το ψάχνω κι εγώ για μπομπίτσα αλλά απ' ότι βλέπω ο Όφη θα έχει αρκετές απουσίες και μάλλον δεν θα το ακουμπήσω!Πήρα καλά λεφτά με το όβερ της Σεβίλλης και σε απόδοση 2+.
Για σήμερα τον ΟΦΗ τον βλέπει κανείς;
τι έκανες πάλι και σε προειδοποίησαν;Το ψάχνω κι εγώ για μπομπίτσα αλλά απ' ότι βλέπω ο Όφη θα έχει αρκετές απουσίες και μάλλον δεν θα το ακουμπήσω!
μου έχει κάρφωθεί και η Σοδιεδάδ
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πάλι?τι έκανες πάλι και σε προειδοποίησαν;
μου έχει κάρφωθεί και η Σοδιεδάδ
Εγώ την Σοσιεδάδ την ακολουθώ από ένα σημείο και μετά και με έχει πληρώσει πολλές φορές!Είναι το φαβορί και πιστεύω ότι τελικά θα πάρει την άνοδο αλλά σε αυτή την απόδοση δεν την ακουμπάω και ας νικήσει με 5-0!
Κατατρακυλάει το ποσοστό του άσσουΠάλι?
Εγώ την Σοσιεδάδ την ακολουθώ από ένα σημείο και μετά και με έχει πληρώσει πολλές φορές!Είναι το φαβορί και πιστεύω ότι τελικά θα πάρει την άνοδο αλλά σε αυτή την απόδοση δεν την ακουμπάω και ας νικήσει με 5-0!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
To είδα gatto...έβαλε ένα γρήγορο γκολ η Μπαγερν αλλά μετα ισορρόπησε το ματς ειδικά στο Β'...Πόσοι θα βρίζανε πάλι την Μπάγερν!!!
Έπεσε η ομάδα σου τελικά στην παράταση bull...πως ήταν το ματς?Το είδες?
Στην παράταση πλριν το καρφώσει η Μπάγερν...έχασε 2 ευκαιρίες η Μπορούσια να πάρει κεφάλι στο σκορ...αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε...!!!
Μετά το κάρφωσε η Μπάγερν...έφαγε και την κόκκινη η Μπορούσια...και κάπου εκεί έληξε η σεμνή τελετή...!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για Διακοπή "παίζει"...αν βάλουνε μέσα τον Βάλνερ!Παίζει για μπόμπα η Καλαμαριά; Τι λέτε;
Εκτός αποστολής τελικά ο Βαλνερ.Για Διακοπή "παίζει"...αν βάλουνε μέσα τον Βάλνερ!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
έτρεξα να προλάβω το Έλτσε - Σαλαμάνκα. τα κατάφερα και το έριξα άσο. και στο 25' είναι ήδη... 0-1. α, ρε γκαντεμιά (κατά το ''α, ρε μοναξιά'', που λέει κι ο μέγας Μπιλ Καρ).
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
στο 40 έχει ήδη γίνει 0-2.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Από μικρά έχω ξεχωρίσει τις Πάρμα , Μίντιλαντ και Σπόρτινγκ!Σε μεγαλύτερες αποδόσεις Κάλιαρι , Γιούβε όβερ , Χετάφε και Σαν Λορέντζο!
Αξίζουν τα διπλά για τις Ντε Γκρααφστσαπ και Τολούκα!
Για Χινάρια Χιμπέρνιαν , Μπορντό και Λιλ!
Και μια εμπνευσούλα Χ/1 την Γιουνγκ Μπόις!
Αξίζουν τα διπλά για τις Ντε Γκρααφστσαπ και Τολούκα!
Για Χινάρια Χιμπέρνιαν , Μπορντό και Λιλ!
Και μια εμπνευσούλα Χ/1 την Γιουνγκ Μπόις!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K