Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Εγω τι να πω που ειχα παιξει την Μπαγερν οβερ και μπηκαν 4 γκολ στην παραταση... :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χθες φάνηκε καθαρά η "γύμνια" του Γερμανικού ποδοσφαίρου!Όταν η Μπάγερν ( που συνήθως αποτελεί την εξαίρεση από τις Γερμανικές ομάδες) δεν μπορεί να φανεί καλύτερη από μια άσημη Ισπανική ομάδα η οποία παίζει από το 6' με 10 παίχτες... :referee:

Επισκέπτης
Maκράν η πιο κωλόφαρδη ομάδα της ευρώπης. Κ η πιο σιχαμερή βεβαία.
ε οχι και η πιο κωλοφαρδη στο τελικο του 99 επρεπε να εχει ριξει 5 τεμαχια στη μαντσεστερ και στο τελος εχασε. νομιζω οτι μονο οι γερμανοι μπορουσαν να κανουν τετοια ανατροπη αλλωστε το εχουν ξανακανει στο παρελθον . ;)

Επισκέπτης
Χθες φάνηκε καθαρά η "γύμνια" του Γερμανικού ποδοσφαίρου!Όταν η Μπάγερν ( που συνήθως αποτελεί την εξαίρεση από τις Γερμανικές ομάδες) δεν μπορεί να φανεί καλύτερη από μια άσημη Ισπανική ομάδα η οποία παίζει από το 6' με 10 παίχτες... :referee:
φιλε μου παιξε απο τωρα κατακτηση του ευρωπαικου απο τους γερμανους και θα με θυμηθεις. οι γερμανοι ειναι απο σκληρο μεταλο και το εχουν αποδειξει στο παρελθον με χειροτερη απο την τωρινη ομαδα. εχουν την καλυτερη τετραδα επιθετικων στην ευρωπη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φιλε μου παιξε απο τωρα κατακτηση του ευρωπαικου απο τους γερμανους και θα με θυμηθεις. οι γερμανοι ειναι απο σκληρο μεταλο και το εχουν αποδειξει στο παρελθον με χειροτερη απο την τωρινη ομαδα. εχουν την καλυτερη τετραδα επιθετικων στην ευρωπη.
Διαφωνώ τελείως ότι έχουν την καλύτερη τετράδα επιθετικών στην Ευρώπη!Σίγουρα μπορούν να πάρουν το Ουέφα...η μισή Ευρώπη έχει ποντάρει πάνω τους πριν ξεκινήσει ο θεσμός!Για εμένα , έτσι όπως τις βλέπω τις ομάδες, και οι 4 έχουν από 25% για την  κατάκτηση του τροπαίου...

Επισκέπτης
Διαφωνώ τελείως ότι έχουν την καλύτερη τετράδα επιθετικών στην Ευρώπη!Σίγουρα μπορούν να πάρουν το Ουέφα...η μισή Ευρώπη έχει ποντάρει πάνω τους πριν ξεκινήσει ο θεσμός!Για εμένα , έτσι όπως τις βλέπω τις ομάδες, και οι 4 έχουν από 25% για την  κατάκτηση του τροπαίου...
κλοζε δυο φορες πρωτος σκορερ σε παγκοσμια κουρανι ο γκομεζ και ο ποντολσκι δε νομιζω οι αλλοι να εχουν τοσο πληρες επιθετικους. οσο οτι τους εχουν πονταρει η μιση ευρωπη δε μου λεει κατι. εγω βλεπω οτι ειναι η πιο σταθερη ομαδα τα τελευται40 χρονια με τις περισοτερες συμετοχες σε τελικους και κατακτησεις. λες να ειναι τυχαιο; δενξ νομιζω!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κλοζε δυο φορες πρωτος σκορερ σε παγκοσμια κουρανι ο γκομεζ και ο ποντολσκι δε νομιζω οι αλλοι να εχουν τοσο πληρες επιθετικους. οσο οτι τους εχουν πονταρει η μιση ευρωπη δε μου λεει κατι. εγω βλεπω οτι ειναι η πιο σταθερη ομαδα τα τελευται40 χρονια με τις περισοτερες συμετοχες σε τελικους και κατακτησεις. λες να ειναι τυχαιο; δενξ νομιζω!!!
Μην τα βλέπεις όλα οπαδικά... ;) Και εγώ την Μπάγερν συμπαθώ στην Γερμανία αλλά αυτή την εποχή είναι αρκετά πιο κάτω ποιοτικά σε σχέση με τις μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες!Και ξέχασες τον Τόνι που ίσως είναι και καλύτερος από αυτούς που ανέφερες!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κλοζε δυο φορες πρωτος σκορερ σε παγκοσμια [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κουρανι[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] ο [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]γκομεζ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] και ο ποντολσκι δε νομιζω οι αλλοι να εχουν τοσο πληρες επιθετικους. οσο οτι τους εχουν πονταρει η μιση ευρωπη δε μου λεει κατι. εγω βλεπω οτι ειναι η πιο σταθερη ομαδα τα τελευται40 χρονια με τις περισοτερες συμετοχες σε τελικους και κατακτησεις. λες να ειναι τυχαιο; δενξ νομιζω!!!

κάτσε ρε φίλε. από τους 4 που έγραψες, νομίζω ότι οι μισοί παίζουν στην Μπάγερν. ο Κουράνι μάλλον είναι στη Σάλκε και ο Γκόμεζ (αν εννοείς τον Μάριο) στη Στουτγάρδη. προφανώς εννοούσες την Εθνική Γερμανίας όταν έγραψες ότι έχουν την καλύτερη τετράδα επιθετικών.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ε οχι και η πιο κωλοφαρδη στο τελικο του 99 επρεπε να εχει ριξει 5 τεμαχια στη μαντσεστερ και στο τελος εχασε. νομιζω οτι μονο οι γερμανοι μπορουσαν να κανουν τετοια ανατροπη αλλωστε το εχουν ξανακανει στο παρελθον . ;)

Εσύ στάθηκες στη μια φορά που έπαθε κάτι τέτοιο η μπάγιερν, γιατί εαν ανατρέξεις στο παρελθόν θα δεις πολλά κουλά που έχει κάνει αυτή η ομάδα. Εαν σταθείς στο χθεσινό παιχνίδι η αποθέωση της κωλοφαρδίας όταν ο ισπανός περνάει τον Καν κ σε κενό τέρμα γλιστράει :new_shocked: πριν κάνει το σουτ, ενώ ο Αμποντατσιέρι έχανε την μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας έτοιμο γκολ. Βρες τι έχει γίνει κ στους τελικούς με Σαιντ Ετιεν κ Α. Μαδρίτης κ μετά πες μου αν είναι ή οχι η πιο κωλόφαρδη ομάδα της ευρώπης.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μια δυαδούλα που έχω παίξει είναι Μαρσέιγ-Γκιμαράες! :rockon:
Σε ζητούμενα βλέπω τις Χαλ , Νοτς Κάουντι ,Τρεβίζο , Τσεζένα , Κόρδοβα , Λιλ και Μίλαν! :dancing:
Για Χιναράκια τις Λίντς , Κότμπους (και 2/Χ), Κόβεντρι και Κιεβο!
Και τέλος μερικά οβεράκια:Ντέρμπι , Τότεναμ , Πορτ Βέιλ , Μάκλσφιλντ , Λυών και Μετς!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα σας. Μια τριαδουλα και μαλιστα σε παρολι θα τιμησω σημερα το απογευματακι. Τσαρλτον 1, Τρανμιρ 1Χ, Γκετεμποργκ 1. Με συμπαθητικο πονταρισμα. Το βραδακι, θα παιξω κι εγω με βαρια καρδια τη δυαδα που ηδη εχει προτιμησει πολυς κοσμος,ητοι Γκιμαραες,Μαρσειγ. Αυτα τα ολιγα. Καλη μας επιτυχια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλησπερα σας. Μια τριαδουλα και μαλιστα σε παρολι θα τιμησω σημερα το απογευματακι. Τσαρλτον 1, Τρανμιρ 1Χ, Γκετεμποργκ 1. Με συμπαθητικο πονταρισμα. Το βραδακι, θα παιξω κι εγω με βαρια καρδια τη δυαδα που ηδη εχει προτιμησει πολυς κοσμος,ητοι Γκιμαραες,Μαρσειγ. Αυτα τα ολιγα. Καλη μας επιτυχια.
Μην το γκαντεμιάζεις! :priest:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι εκπληκτικα προφανη και σε σχετικα καλες αποδοσεις. Δεν συνεχιζω ομως,οντως μη τα γρουσουζεψω.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Τσοντα η Βερντερ με τη Σαλκε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η σημερινή μου δυάδα είναι Μάντσεστερ Γ.-Φενέρ !!! :rockon:
Δύο καλά Χ είναι τα Λάτσιο-Σιένα και Σαλαμάνκα-Πόλι Εχίδο !
Η Σαραγόσα πιστεύω ότι θα περάσει εύκολα ή δύσκολα και για μπόμπες ποντάρω σε Φένλο και Άρη.. :dancing:
Και 3 σκοράκια για τον χαβαλέ...3-1 για την Βασιλεία και για την Άντερλεχτ και 4-2 για την Μπέτις!!! :boobies:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ναιμεγκεν1 και χερενφεν 2 για ζεσταμα νωρις και μετα βλεπουμε :rockon:

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλημέρα παιδια εγω για σήμερα θα πάω με τον scandinavian απο το bet-ter.eu
Djurgarden-Halmstad 2 (+0.75AH) 1.80   
Sparta FK-Kongsvinger 2 2.35   
Hammarby-AIK Stockholm (14/4/08) X 3.20   
Lillestrom-Valerenga Oslo 1 2.40

πως βλέπετε τις Σαλαμανκα,Παρι,Χουχουι και CF AMERICΑ;
Μπορούν νίκες?

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι,γεια σας. Μια δυαδουλα παιζω σημερα το μεσημερακι, που περιλαμβανει Ναιμεγκεν 1, Τζουργκαρντεν 1. Επισης, θα κανω κι 'ενα fun bet στο διπλο της Τβεντε. Αυτα προς το παρων.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
χαιρετω τους συναδερφους κουβαδες :2funny:  βολφσμπουργκ ασσουμπα βερντερ  διπλουρα  και  λογικα πορτο, αυτα τα ολιγα καλοφαγωτα :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom