Κυριοι,υπαρχουν μερικες βραδυες που η τυχη παιζει περιεργα παιχνιδια. Βασικα, το παιχνιδι της Μπαγερν δε θα το επαιζα. Βγηκα εξω αρκετα νωρις και γυρνωντας στις αρχες του δευτερου ημιχρονου, βλεπω το 1-0. Λεω, ιδανικη περιπτωση για live bet. Πονταρω ενα μικροποσο στην προκριση της Μπαγερν και αρχιζω τα drambuie. Σιγα σιγα και με τα drambuie να αυξανουν, αρχιζω να φορτσαρω... Και στο 89 η προσωρινη δικαιωση ερχεται. Στο τελος της κανονικης διαρκειας καλυπτω το ποσο του πονταρισματος μου. Σκεφτομαι να καλυψω ετσι, ωστε να εχω σιγουρο κερδος σε καθε περιπτωση,αλλα πριν το κανω γινεται το 2-1. Πριν προλαβω να το καταλαβω γινεται το 3-1. Λεω, στον πουτσο μου. Στο φιναλε αξιζει να προκριθει η Χεταφε. Στο μεταξυ τα ποτα συνεχιζονται. Κι οπως βρισκομαι σε μια γλυκια προμεθη,παιρνω τη λαθος αποφαση να παιξω στο 110 σημαντικο σχετικα ποσο κατα της προκρισης της Χεταφε, σε αποδοση 1,10 (κατα). Μαλλον, ειναι η πρωτη φορα που το ποτο μου κανει καλο.Εβγαλα τη χασουρα ολης της χρονιας κερδισα και αλλα τοσα! Τωρα, με τετοια ευνοια, επαιξα μεγαλο ποσο (που και να το χασω τωρα στους ορχεις μου) στην ανατροπη του Κολο Κολο-Μαρακαιμπο (2ημ-1τελ). Αν γινει κι 'αυτο (καθαρα θεμα τυχης,οπως και το προηγουμενο αλλωστε), η Betfair θα μου στειλει συγχαρητηριο e mail (αφου δε χανει αυτη)...