You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
απα πα πως θα γινει αυτο ? τσελσι η ομαδα του αντερ θα κανει ενα τεμαχιο και μετα αντε να της το βαλειςΓια σήμερα οβεράκι την Τσέλσι...και ακριβές σκορ 3-1!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η Φενέρ παίζει πολύ ανοιχτά σε όλα τα παιχνίδια!Ξέρει ότι για να έχει ελπίδες θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ!Θα δούμε...απα πα πως θα γινει αυτο ? τσελσι η ομαδα του αντερ θα κανει ενα τεμαχιο και μετα αντε να της το βαλεις
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ηξερα οτι θα μου το πεις αυτο και συμφωνω,αλλα το αντερακι εχει και καλη αποδοση και νομιζω εκει θα κατσει παντως καλη επιτυχιαΗ Φενέρ παίζει πολύ ανοιχτά σε όλα τα παιχνίδια!Ξέρει ότι για να έχει ελπίδες θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ!Θα δούμε...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
στο Λίβερπουλ - Άρσεναλ μου φαίνονται και τα 3 αποτελέσματα ισοπίθανα. Έχω την εντύπωση ότι είναι καιρός να σοβαρευτεί η Άρσεναλ και μιας και το 2πλό δίνει καλύτερη απόδοση από τον άσο, μάλλον προς τα εκεί θα πάω.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα σας. Βραδυα με αρκετα ματς η αποψινη,τα οποια ομως μου μοιαζουν δυσκολα και πονηρα. Στο Champions League, εχω κι εγω την αισθηση, οτι η Αρσεναλ θα τα καταφερει. Υπουλη ομαδα η Λιβερπουλ,που κανονικα σε τετοια παιχνιδια δεν πρεπει να την κοντραρεις,αλλα αποψε θα το κανω. Παιζω προκριση Αρσεναλ σε μονο αποδεκτο. Αλλο ενα παιχνιδακι που θα πονταρω, ειναι το Μπλακπουλ-Γουεστ Μπρομγουιτς. Κι εδω θα παω με τους φιλοξενουμενους. Και τα δυο παιχνιδια που επιλεγω αποψε εχουν μπολικο ρισκο κι 'αυτο το καταλαβαινει ο καθενας. Μετρια τα πονταρισματα λοιπον. Ακολουθουν πιο ενδιαφερουσες παικτικως μερες.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Σου το'πα αδερφέ ότι θα ρίξει ψωλιά η Λίβερπουλ...Τουλάχιστον κάθισε το όβερ στο Λίβερπουλ-Άρσεναλ!
Η πλάκα είναι ότι στο Τσέλσι-Φενέρ γίνανε πιο πολλές φάσεις για γκολ αλλά έμεινε στο άντερ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πότε το είπες ρε ψεύτη?Σου το'πα αδερφέ ότι θα ρίξει ψωλιά η Λίβερπουλ...
Πολύ ισορροπημένο ματς...θα μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα!Η Άρσεναλ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ αλλά και μεγάλη απειρία!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Όταν μου έστειλες π.μ. παπαρίδη...Πότε το είπες ρε ψεύτη?
Πολύ ισορροπημένο ματς...θα μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα!Η Άρσεναλ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ αλλά και μεγάλη απειρία!
μην κάνεις τον κινέζο...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είσαι μεγάλος απάτης!Όταν μου έστειλες π.μ. παπαρίδη...
μην κάνεις τον κινέζο...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κι εσύ μεγάλος ψευτης...Είσαι μεγάλος απάτης!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
συμφωνω και εγω, χτες το μενου ειχε ταμειακι με αντερ τσελσι{στα ελεγα} και οβερ λιβερπουλ:Δεν θα μου κάνει καμμία εντύπωση αν σπάσουν και οι 2 άσσοι σήμερα , χωρίς να σημαίνει ότι θα αποκλειστούν τα φαβορί!Το ματς της Βαρκελώνης το βλέπω πιο κοντά στο under ενώ στο Μάντσεστερ μάλλον θα μπουν αρκετά γκολ...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε εντάξει και το ματς της Τσέλσι,αν το είδες, για όβερ ήταν!Βέβαια το αποτέλεσμα μετράει...Στο Ουέφα αύριο δείχνει να έχει πιο δυνατά σημεία!συμφωνω και εγω, χτες το μενου ειχε ταμειακι με αντερ τσελσι{στα ελεγα} και οβερ τσελσι
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ρε αδερφε αυτο το 2,05 της μπαγιερν του οπαπ σαν πολλη μεγαλο δεν ειναι? λεω να σπρωξω αρκετα η γνωμη σου? δεν μπορω να πιστεψω οτι θα μεινει η μπαγιερν εξωΕ εντάξει και το ματς της Τσέλσι,αν το είδες, για όβερ ήταν!Βέβαια το αποτέλεσμα μετράει...Στο Ουέφα αύριο δείχνει να έχει πιο δυνατά σημεία!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και εμένα μου αρέσει όπως και το όβερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι!ρε αδερφε αυτο το 2,05 της μπαγιερν του οπαπ σαν πολλη μεγαλο δεν ειναι? λεω να σπρωξω αρκετα η γνωμη σου? δεν μπορω να πιστεψω οτι θα μεινει η μπαγιερν εξω
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
και του οπαπ η αποδοση ειναι απο της καλυτερες της αγοραςΚαι εμένα μου αρέσει όπως και το όβερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K