stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
λοιπον μαγκες για σημερα ασσο ολυμπιακο διπλο μακαμπι ασσο παρτιζαν με χαντικαπ και ποδοσφαιρακι βλεπω μια μπομπιτσα ζενιτ διπλουρα 4,75 στη bwin! :o
1-4 η μπαγερν με τα ντολμαδακια..Ωραίο οβεράκι η Λεβερκούζεν και χαλαρό...
Στο over βλέπω και την Μπάγερ , στον άσσο την Φιορεντίνα , στο Χ και under την Ρέιντζερς!
Συμπάσχεις επειδή φάγανε και αυτοί 4άρα?1-4 η μπαγερν με τα ντολμαδακια..
δεν ξερεις τα ντολμαδακια ζενιθ???Συμπάσχεις επειδή φάγανε και αυτοί 4άρα?
Γιατί τους λες ντολμαδάκια?
για μενα μετραει το να εχει καλη ειδησεογραφια και να κανει μια γενικη επισκοπηση των αγωνων.καλο σαιτ ,τετοιου περιεχομενου ειναθι το betnews.gr.φιλε μου εγω τους παίζω 25 μέρες περίπου που μου τους είπε ενας φίλος μου.
εσυ πιστεύεις οτι καθε μέρα θα έπερνες χρήμα?
για παράδειγμα δες τα χτεσινά σημεία και κρίνε μονος σου.
ξερη πεντάδα περασε ο greyhound με αποδοσεις 1,60-1,85-1,60-1,72.
απλα σύγουρα δεν θα παίρνω κάθε μερα λεφτα.αλλα τουλάχιστον αυτο το λίγο καιρο που ακολουθάω αυτο το site οχι μονο δεν πάω κουβα αλλα τουλάχιστον παίζω τζαμπα.
και αφου το ξέρεις το αθλημα..τι ρωτάς?
επιλογή απο τα δυνατά σημεία του καθένα να κάνεις και τιο αλλο να θές?
είχαδοκιμάσει κατα καιρους και πολλά αλλα παρόμοια αλλα δεν γουστάρω ρε φίλε μονο να μου λένε κατι ετσι ξερο.
θέλω και το λόγο που το επίλέγεις να μου παρουσιάζει κάποιος για να τον ακολουθήσω.
καλα ταμεία σε όλους παιδια
Αυτοί παλιότερα το είχανε κάνει συνδρομητικό...αλλά μάλλον δεν αντέξανε!Πριν λίγα χρόνια που το παρακολουθούσα δεν το είχα και σε μεγάλη εκτίμηση!καλο σαιτ ,τετοιου περιεχομενου ειναθι το betnews.gr.
οταν εισαι "επαγγελματιας" και κανεις π.χ. τρεις προτασεις και χανεις τις δυο τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα.Αυτοί παλιότερα το είχανε κάνει συνδρομητικό...αλλά μάλλον δεν αντέξανε!Πριν λίγα χρόνια που το παρακολουθούσα δεν το είχα και σε μεγάλη εκτίμηση!
Δεν υπάρχει κανείς που να δίνει άχαστα προγνωστικά!Αν περιμένεις να αντιγράψεις τις προτάσεις κάποιου άλλου...καλύτερα να το παρατήσεις το σπορ! ;)
χτες εβγαλα την μπομπιτσα 50 ευρουλακια την εριξα αλλα πηρα τα αρχιδια μου στο μπασκετ που τα πιστευα πολλη παμε τωρα να δουμε το σκ τι θα κανουμελοιπον μαγκες για σημερα ασσο ολυμπιακο διπλο μακαμπι ασσο παρτιζαν με χαντικαπ και ποδοσφαιρακι βλεπω μια μπομπιτσα ζενιτ διπλουρα 4,75 στη bwin! :o
Λεεεες...????Πάμε γερά με Άρσεναλ!
σημερα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου. η αρσεναλ θα κυνηγησει τις οποιες ελπιδες της για πρωταθλημα.αν και πριν το παιξω θα περιμενω να δω τις συνθεσεις, μηπως κατεβουν με αλλαγες
Καλημέρα συναγωνιστές!Λεεεες...????
Καλημέρα αδερφέ... ;)
Σωστότατος...όντως αξίζει!!!Καλημέρα συναγωνιστές!
Η Άρσεναλ πιστεύει ακόμα στον τίτλο ενώ η Λίβερπουλ ξέρει ότι ο βασικός της στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ!Ο Μπενίτεθ λέγεται ότι θα ξεκουράσει Τόρες , Τζέραρντ και Κάραχερ...οπότε ο άσσος σε αποδόσεις γύρω στο 2.0-2.1 αξίζει!
H Στουττγκάρδη φίλε και χωρίς τον σούπερ Μάριο...δύσκολο το βλέπω...τριπλή είναι το ματς,και εγω την βλεπω την αρσεναλ αλλα πρωτα να δουμε και εντεκαδες, εμενα ρε μαγκες μου εχουν κατσει δυο ασσοι στουντγκαρδη αν και χωρις τον γκομεζ, και βολφσμπουργκ τι λετε?