Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον μαγκες για σημερα ασσο ολυμπιακο διπλο μακαμπι ασσο παρτιζαν με χαντικαπ και ποδοσφαιρακι βλεπω μια μπομπιτσα ζενιτ διπλουρα 4,75 στη bwin! :o

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωραίο οβεράκι η Λεβερκούζεν και χαλαρό... :dancing:
Στο over βλέπω και την Μπάγερ , στον άσσο την Φιορεντίνα , στο Χ και under την Ρέιντζερς! :rockon:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε μου εγω τους παίζω 25 μέρες περίπου που μου τους είπε ενας φίλος μου.
εσυ πιστεύεις οτι καθε μέρα θα έπερνες χρήμα?
για παράδειγμα δες τα χτεσινά σημεία και κρίνε μονος σου.

ξερη πεντάδα περασε ο greyhound με αποδοσεις 1,60-1,85-1,60-1,72.
απλα σύγουρα δεν θα παίρνω κάθε μερα λεφτα.αλλα τουλάχιστον αυτο το λίγο καιρο που ακολουθάω αυτο το site οχι μονο δεν πάω κουβα αλλα τουλάχιστον παίζω τζαμπα.

και αφου το ξέρεις το αθλημα..τι ρωτάς?
επιλογή απο τα δυνατά σημεία του καθένα να κάνεις και τιο αλλο να θές?

είχαδοκιμάσει κατα καιρους και πολλά αλλα παρόμοια αλλα δεν γουστάρω ρε φίλε μονο να μου λένε κατι ετσι ξερο.
θέλω και το λόγο που το επίλέγεις να μου παρουσιάζει κάποιος για να τον ακολουθήσω.

καλα ταμεία σε όλους παιδια
για μενα μετραει το να εχει καλη ειδησεογραφια και να κανει μια γενικη επισκοπηση των αγωνων.καλο σαιτ ,τετοιου περιεχομενου ειναθι το betnews.gr.
απλα τους συγκεκριμενους ειδα οτι ειχαν ποσοστο κοντα στο 50% που δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.
το καλυτερολ ειναι το λαιβ μπετ , βλεποντας τον αγωνα.
οχι οτι και αυτο ειναι παντα κερδοφορο, π.χ. ο κουβας στο ρομα-μαντσεστερ.
δεν προλαβα γαμωτο να παιξω ΤΣΣΚΑ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει κανείς που να δίνει άχαστα προγνωστικά!Αν περιμένεις να αντιγράψεις τις προτάσεις κάποιου άλλου...καλύτερα να το παρατήσεις το σπορ! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλο σαιτ ,τετοιου περιεχομενου ειναθι το betnews.gr.
Αυτοί παλιότερα το είχανε κάνει συνδρομητικό...αλλά μάλλον δεν αντέξανε!Πριν λίγα χρόνια που το παρακολουθούσα δεν το είχα και σε μεγάλη εκτίμηση!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτοί παλιότερα το είχανε κάνει συνδρομητικό...αλλά μάλλον δεν αντέξανε!Πριν λίγα χρόνια που το παρακολουθούσα δεν το είχα και σε μεγάλη εκτίμηση!
οταν εισαι "επαγγελματιας" και κανεις π.χ. τρεις προτασεις και χανεις τις δυο τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα.
εννοειται συνυπολογιζεις και αποδοσεις και αν ειναι δυνατον και την εξελιξη του αγωνα.

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει κανείς που να δίνει άχαστα προγνωστικά!Αν περιμένεις να αντιγράψεις τις προτάσεις κάποιου άλλου...καλύτερα να το παρατήσεις το σπορ! ;)

αν λες για το οτι παίρνω τα δυνατά σημεία-δεν αντιγράφω πλήρως αυτά που δίνουν-του καθένα που γραφει εκει ριξε μια ματια και δεις γιατι το κάνω αυτο.
με 100 ευρο μονο αποδεκτό την Ζενιτ χθές με έστειλαν ταμείο που ουτε το φανταζόμουν ποτε.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον μαγκες για σημερα ασσο ολυμπιακο διπλο μακαμπι ασσο παρτιζαν με χαντικαπ και ποδοσφαιρακι βλεπω μια μπομπιτσα ζενιτ διπλουρα 4,75 στη bwin! :o
χτες εβγαλα την μπομπιτσα 50 ευρουλακια :rockon: την  εριξα αλλα πηρα τα αρχιδια μου στο μπασκετ που τα πιστευα πολλη  :headbang: παμε τωρα να δουμε το σκ τι θα κανουμε

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
για σήμερα βλέπω ασσο την Μόσχα(αχ αγαπημένη πόλη ε?) στο 1,75 στον bet365

γίνετε τωρα νωρις
οποτε θα δω την τύχη μου σήμερα και αναλόγος θα συνεχίσω στα βραδινά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάμε γερά με Άρσεναλ! :rockon:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σημερα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου. η αρσεναλ θα κυνηγησει τις οποιες ελπιδες της για πρωταθλημα.αν και πριν το παιξω θα περιμενω να δω τις συνθεσεις, μηπως κατεβουν με αλλαγες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σημερα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου. η αρσεναλ θα κυνηγησει τις οποιες ελπιδες της για πρωταθλημα.αν και πριν το παιξω θα περιμενω να δω τις συνθεσεις, μηπως κατεβουν με αλλαγες
Λεεεες...????

Καλημέρα αδερφέ... ;)
Καλημέρα συναγωνιστές! :rockon:
Η Άρσεναλ πιστεύει ακόμα στον τίτλο ενώ η Λίβερπουλ ξέρει ότι ο βασικός της στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ!Ο Μπενίτεθ λέγεται ότι θα ξεκουράσει Τόρες , Τζέραρντ και Κάραχερ...οπότε ο άσσος σε αποδόσεις γύρω στο 2.0-2.1 αξίζει! :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα συναγωνιστές! :rockon:
Η Άρσεναλ πιστεύει ακόμα στον τίτλο ενώ η Λίβερπουλ ξέρει ότι ο βασικός της στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ!Ο Μπενίτεθ λέγεται ότι θα ξεκουράσει Τόρες , Τζέραρντ και Κάραχερ...οπότε ο άσσος σε αποδόσεις γύρω στο 2.0-2.1 αξίζει! :rockon:
Σωστότατος...όντως αξίζει!!!
Μαζί σου :rockon: :rockon: :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
και εγω την βλεπω την αρσεναλ αλλα πρωτα να δουμε και εντεκαδες, εμενα ρε μαγκες μου εχουν κατσει δυο ασσοι στουντγκαρδη αν και χωρις τον γκομεζ, και βολφσμπουργκ τι λετε?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
και εγω την βλεπω την αρσεναλ αλλα πρωτα να δουμε και εντεκαδες, εμενα ρε μαγκες μου εχουν κατσει δυο ασσοι στουντγκαρδη αν και χωρις τον γκομεζ, και βολφσμπουργκ τι λετε?
H Στουττγκάρδη φίλε και χωρίς τον σούπερ Μάριο...δύσκολο το βλέπω...τριπλή είναι το ματς,
η Βολφσμπουργκ είναι σε καλή κατάσταση και έχει αρκετές πιθανότητες να το πάρει το ματσάκι... ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αντε και μια τριαδα απο μπασκετακι μπιελα- ουντινε{+6,5}1  ορτεζ-στρασβουργο{+6,5}1 χιρονα-γραναδα{+7,5}1 :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom