You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
ρε τους σκωτσεζους, χωρις να κανουν ουτε μια φαση, οπως και με το βαζελο, πηγαν στον τελικο και εμεις στον κουβα.
ο πραντελι, αφου χασει και την τεταρτη θεση απο τα γεροντια μπορει και να ξυπνησει
Πάλιωσε η καραμέλα!Τρέξε να προλάβεις τον άσσο γιατί έχει αρχίσει η κατρακύλα!
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω παντως τη ζενιτ που την επαιξα εβαλα 1000 ευρω στη τσεπη
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
κανα στανταρ σημερα αυριο υπαρχει;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τέσσερα ματσάκια έχω ξεχωρίσει για σήμερα...Μπίλεφελντ , Λυών , Άντερλεχτ και Οσέρ!κανα στανταρ σημερα αυριο υπαρχει;
Για αυριανά ψάξε το διπλό της Μπενφίκα και για μεγάλες αποδόσεις την Μίλαν!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα. No bet για μενα σημερα ολη η μεσημεριανη και απογευματικη ζωνη. Το βραδακι παιζω κι 'εγω (και μαλιστα πολυ δυνατα) τον ασσο της Αντερλεχτ σε μονο αποδεκτο. Και τον κολλαω και σε ενα παρολι μαζι με Σοσο και Χιουστον. Αυτα τα ολιγα για σημερα. Αυριο νομιζω οτι η μερα ειναι στοιχηματικως καλυτερη.
ο ασσος κατρακυλαει ή τα γεροντια;
Πάλιωσε η καραμέλα!Τρέξε να προλάβεις τον άσσο γιατί έχει αρχίσει η κατρακύλα!
λες οι συμπολιτες να παιξουν....χαλαρα;αδιαφοροι ειναι;
κατι ασχετο που διαβασα σημερα:
στο τσελσι-λιβερπουλ ο ΟΠΑΠ του... άλλαξε απόδοση, έχοντας στο 2,40 το 1-1 και στο 2,85 το Χ, μιλάμε ότι οι άνθρωποι δεν παλεύονται πια)!.
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τα ίδια λέγανε πέρυσι τέτοια εποχή οι ομοιδεάτες σου δημοσιογράφοι και στο τέλος κάτσατε όλοι μαζί στο !!!ο ασσος κατρακυλαει ή τα γεροντια;
Σήμερα δεν παίζεις τίποτα?
επαιξα αεκ στο μπασκετ με χαντικαπ¨)δυστυχως δεν μπορεσα να κανω το ιδιο και με το μαρουσι, δεν ειχε καθολου τζιρο στο ανταλλακτηριο=-Τα ίδια λέγανε πέρυσι τέτοια εποχή οι ομοιδεάτες σου δημοσιογράφοι και στο τέλος κάτσατε όλοι μαζί στο !!!
Σήμερα δεν παίζεις τίποτα?
το βραδυ εδω και μερες βλεπω νανσι(το στρασβουργο πραγματικα δε βλεπεται), αλλα εχει απουσιες μπροστα, οποτε το επαιξα χαλαρα.
μεταξυ οσερ και λανς, επαιξα οσερ παλι χαλαρα.
κατι ψηλα αντερλεχτ(φοβερη φορμα, καλυτερη ομαδα μολις γυρισαν οι αποντες)αλλα το κακο ειναι οτι βολευεται και με Χ.
σοσιεδαδ;μας εχει σακατεψει φετος
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κάνεις λάθος,δεν βολεύεται με το Χ!Στο Βέλγιο σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει ο αριθμός νικών και έχουν και οι 2 από 19 οπότε αν έρθουν σήμερα Χ θα πάνε για μπαράζ!κατι ψηλα αντερλεχτ(φοβερη φορμα, καλυτερη ομαδα μολις γυρισαν οι αποντες)αλλα το κακο ειναι οτι βολευεται και με Χ.
στη sportday , στα κριτηρια ισοβαθμιας εχει πρωτο τις νικες , δευτερο τα περισσοτερα γκολ(μεγαλυ διαφορα υπερ της αντερλεχτ, τελευταια αγωνιστικη παιζει εκτος με την αδιαφορη μονς).Κάνεις λάθος,δεν βολεύεται με το Χ!Στο Βέλγιο σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει ο αριθμός νικών και έχουν και οι 2 από 19 οπότε αν έρθουν σήμερα Χ θα πάνε για μπαράζ!
μου φαινεται και λογικο, δενμπορει να υπαρχει μονο ενα κριτηριο ισοβαθμιας.
το ειδες καπου;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι αυτό ισχύει εδώ και χρόνια στο Βέλγιο!!!!!!στη sportday , στα κριτηρια ισοβαθμιας εχει πρωτο τις νικες , δευτερο τα περισσοτερα γκολ(μεγαλυ διαφορα υπερ της αντερλεχτ, τελευταια αγωνιστικη παιζει εκτος με την αδιαφορη μονς).
μου φαινεται και λογικο, δενμπορει να υπαρχει μονο ενα κριτηριο ισοβαθμιας.
το ειδες καπου;
πολύ καλή ημέρα χτες αλλά μας έφαγε το χαλαρό ποντάρισμα.
Για σήμερα χωρίς να ξέρω τι ματς έχει, η ΑΕΚ δε θα κερδίσει το συμπολίτη;
Εκτός αν ο Ντούσαν θέλει να κάνει ένα μεγάλο δώρο στη νέα του ομάδα.
Γάτε πως το βλέπεις το ματσάκι;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα!πολύ καλή ημέρα χτες αλλά μας έφαγε το χαλαρό ποντάρισμα.
Όντως ωραία μέρα η χθεσινή...για να δούμε σήμερα!
Υπάρχει και το άλλο σενάριο στην περίπτωση που ο Ντουσκοπρίτης κατηφορίσει στην Παιανία!Ότι θα θέλει να πάρει την ομάδα από τον πάτο(εκτός Τσου Λου) για να έχει μικρότερη πίεση!Κουτσά-στραβά πιστεύω ότι θα το πάρει το ματς η ΑΕΚ αν και δεν πρόκειται να το αγγίξω στοιχηματικά!
εγώ ήδη έπαιξα κάτι ψηλά στο 1.53.Θα περιμένω να δω πως θα πάει και το ματς.Καλημέρα!
Υπάρχει και το άλλο σενάριο στην περίπτωση που ο Ντουσκοπρίτης κατηφορίσει στην Παιανία!Ότι θα θέλει να πάρει την ομάδα από τον πάτο(εκτός Τσου Λου) για να έχει μικρότερη πίεση!Κουτσά-στραβά πιστεύω ότι θα το πάρει το ματς η ΑΕΚ αν και δεν πρόκειται να το αγγίξω στοιχηματικά!
Πολύ μεγάλη απόδοση έχει η μακάμπι στον τελικό, τι στο διάολο τελικός είναι.και στον ημιτελικό αουτσάιντερ την είχαν.
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι έγινε πατρίδα τα παντελόνιασες εχθές? εγώ γάμησε τα σε 6 παιχνίδια έχασα το ένα και μαζί γύρω στα 1200 ευρώ που θα έπερνα... το 215 παιχνίδι το μοναδικό που έπαιζα διπλή 1 2 και έκατσε χ πήδηξε τα..Καλημέρα!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα κι από'μέναΚαλημέρα!
Εστω στις καθυστερήσεις η Σαραγόσα με δικαίωσε...
gatto...είσαι μεγάλος σεναριογράφος...τύφλα να έχει ο Φώσκολος
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και εμένα μου κάνει εντύπωση αν και δεν τις έχω δει τις ομάδες και δεν έχω άποψη!Πάντως είναι λογική η κόντρα με τα χάντικαπ που δίνουν!Τελικός είναι...εγώ ήδη έπαιξα κάτι ψηλά στο 1.53.Θα περιμένω να δω πως θα πάει και το ματς.
Πολύ μεγάλη απόδοση έχει η μακάμπι στον τελικό, τι στο διάολο τελικός είναι.και στον ημιτελικό αουτσάιντερ την είχαν.
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άιντε καλά τα πήγατε εχθές..... άντε να ανεβείτε να ερχόμαστε εκεί για κανένα τσιμπούσι..Καλημέρα κι από'μένα
Εστω στις καθυστερήσεις η Σαραγόσα με δικαίωσε...
gatto...είσαι μεγάλος σεναριογράφος...τύφλα να έχει ο Φώσκολος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K