λιγο που κοιταξα τα πραγματα ,δε βλεπω καλα σημεια για σ-κ.
δεν εχω μελετησει και πολυ.
μονο μπολτον 2 για αρχη
kirona η αγγλια για μενα σημαινει κουβας
οπως για το 99,99% αυτον που ξερω που παιζουν αγγλια..Δεν υπαρχει στην ιστορια τον 10 χρονων που παιζω και ξερω.. τελευτεα αγωνιστικη να εγινε καποιος <<μαγκας>> στην αγγλια..Αλλα και φυσικα σε ολη την διαρκια του πρωταθληματος στην αγγλια..1000 Φορες ισπανια τελευτεα αγωνιστικη 1000 φορες πχ την σαραγοσα μεσα στην χεταφε πχ και ας μην βγει απο το διπλο της μπολτον μεσα στην στοουκ..Που ανοιξε στο 2,60 στο διπλο με 2,60 στον ασσο και εχει παει τωρα ο ασσος 2,37 και 2,87 το διπλο..Οχι οτι.. οτι παιζετε βγαινει προς θεου αλλα στην αγγλια μονο οι μπουκ κερδιζουν η κανας μαγος με καμια 10ρια οβερ η τιποτα περιεργα Χ..Καλυτερα αν θες ψαξτην με την ισπανια την Α εθνικη αλλα και την β.. Στην αγγλια οι μπουκ ελεγχουν και αν του ερθει να κλασει του ρουνει πανω στον αγωνα
ΥΓ..Σημερα πχ και τα 2 ισπανικα βαση κινιτρου βγηκαν..Δεν τα επαιξα γιατι δεν επαιξα σημερα τιποτα..Ενταξη την κορδομπα την εβλεπα πριν διαβασω αλλα τι να παιξω μονο αποδεκτο δεν ειμαι πακετος
Τεσπα με λιγα λογια γαμα την αγγλια ειναι <ζωα> Δεν υπαρχει κατι να βασιστεις..Σκεφτηκα παρα πολυ για να καταλαβω οτι μας δουλευουνε αβερτα στην αγγλια και εχασα χιλαδες ευρω μεχρι αυτα τα χριστουγεννα που μας περασαν..Ιταλια β ισπανια β ελλαδα ισπανια Α αυτα ειναι πρωταθληματα για το τελος..Φυλικα το λεω μην παρεξηγηθω..Συμβουλες λεω οχι να στο επιβαλω
ισπανια αδερφε
γαμα την αγγλια
ΥΓ..ισπανια να το θελει ο ενας μοναχα οχι και οι 2 ;)Αλλα διαβασε και παρε την αποφαση εσυ.. μην ακους αυτους που θα σου πουν κατι χωρις να εχουν βαλει δραχμη.. η αν παιξεις πολλα και αυτοι ψιχουλα να σε επηρεασουν.. ;)Οπως περσι που εχασα 300 ευρω τριαδα ενω μποορουσα να εβγαζα λεφτα αν ακουγα τον εαυτο μου και οχι τον φιλο προποτζη μου ξεροντας οτι η βαλενθια θα το χτυπησει το παιχνιδι λογο τον πακετον που πηρε απο την χεταφε νομιμα..Αλλα και τον κακων σχεσεων που ειχε η βαλενθια με την λακορουνια και ενω τα ηξερα αυτα εβαλα τριαδα και την λακορουνια που ακουσα τον προποτζη και φιλο μου...Αρα χανουμε ενω ξερουμε τι πρεπει να κανουμε για να κερδισουμε και δεν κανουμε αυτα που ξερουμε..Ακουμε τους αλλους και παμε κουβα..Κανεις δεν γαμαει(βγαζει γκομενα για τον αλλον) ουτε βγαζει κανεις λεφτα για τον αλλον...
Αλλα οτι κανουμε το κανουμε μονοι μας με το μυαλο μας...!!!