Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επιασα τον ασο και εχασα το γκολ.....φυσικα ομαδουλα η μπιλμπαο την ψαρωσε η αθλετικο......και κλασικα τα παπαγαλακια των αναλυσεων εκαναν παλι την δουλεια τους :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Toσο κλαμα απο παικτες δεν εχω ξαναδει.
Μου θυμισε τους ανταρτες του ΕΑΜ οταν παραδιδαν τα οπλα.
Ο Μπιελσα εχει δημιουργησει μια ομαδα λοχο με στρατιωτικη πειθαρχια.
Σημερα παιζαν πρωτα για την πατριδα τους και μετα για τον τιτλο,ξεραν οτι μια νικη σημερα θα τους εκανε ηρωες στη χωρα των Βασκων.
Ξεραν οτι δεν εχουν ξανα ευκαιρια να διεκδικησουν ευρωπαικο τροπαια ξανα μαζι γιατι θα ερθουν τα πλουσια κλαμπ να αγορασουν και να διαλυσουν αυτη την ομαδα.
Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο της δεκαετιας του 70 και πισω,πριν τους μεγαλους χορηγους και τις απειρες διαφημισεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σημερα παιζαν πρωτα για την πατριδα τους και μετα για τον τιτλο,ξεραν οτι μια νικη σημερα θα τους εκανε ηρωες στη χωρα των Βασκων.
Ξεραν οτι δεν εχουν ξανα ευκαιρια να διεκδικησουν ευρωπαικο τροπαια ξανα μαζι γιατι θα ερθουν τα πλουσια κλαμπ να αγορασουν και να διαλυσουν αυτη την ομαδα.
Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο της δεκαετιας του 70 και πισω,πριν τους μεγαλους χορηγους και τις απειρες διαφημισεις.
τα παιξα πραγματικα απο το κλαμα των παικτων..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο εγω θα τους ελεγα στο λαιβ τσατ,εφοσον κανεις και <λογαριασμους> γιατι σου δινουν μπονους 5-10 ευρω και οχι 15 οπως σε αλλους.
οκ δε κολλαμε στα 5 ευρω αλλα με αυτα τα 5 ποτε δε ξερεις τι μπορει να γινει.
ναι αρχηγε τους ειπα στο chat οτι καλα εχασα 1500 ευρω σε 20 μερες και ακομα δεν εχω παρει ενα μπονους 5 ευρω που μου βαζατε συνεχεια..Τεσπα μου λεει η γκομενα θελεται να κανετε αιτημα κτλ.. λες ναι.. 1500 ευρω σε 20 μερες εχασα και δεν πηρα μπονους να μην κανω αιτιμα κτλ :fuck2: σορρυ για την ανορθογραφια :grin:μΟΥ ΛΕΕΙ το αιτημα σας σταλθηκε κτλ..Τεσπα κλινω ανοιγω το pc για να παιξω για εναν φιλο κτλ..βλεπω μηνυμα που λεει οτι συμφωνα με τους ορους μας κτλ δεν δικαιουσται μπονους κτλ οι υπευθυνοι του προσωπικου μας γιαυτα τα θεματα ελεγχουν εναν εναν λογαριασμο ξεχωριστα και με βαση αυτα δεν δικαιουσται μπονους..Τεσπα στα παπαρια μου απλα το ειπα εδω οτι τωρα στα τελειωματα μαγκεψαν..Τεσπα για 5 ευρω που ετρωγα ποιος τα γαμαει. Με μια αναλυψη που εκανα για φιλο μου εδινε και 20 ευρω στο χερι(ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ :grin:) μακαρι να βγει η σαραγοσα μπας και μου δωσει κανα 20ΕΥΡΩ :sunglasses: ενας που την φορτωσε με την εμπολι :2funny: :2funny: Υγεια πανω απο ολλα..Ακου ενα 5ευρω μπονους δεν βαλανε λες και βγαζαμε τρελα λεφτα..Αλλα μπορει να σκεφτηκαν οι μπινεδες αφου εξεταζουν τον καθε λογαρισμο ξεχωριστα αυτος βαζει την ημερα 100 ευρω τι να του δωσουμε και μπονους :2funny: :2funny:ΛΕω εγω τωρα με το φτΩχο μου το μυαλο :) :grin: :2funny:ΥΓ... οΤΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ 0,60 ΛΕΠΤΑ να βγαζει 50000 ευρω καθαρα στο χερι ναι οντως φιλε μου με 5 ευρω ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχεις καποιο δικιο αλλα μηπως ελληνικη ομαδα θα παρει ποτε το κυπελο ουεφα πχ ολυμπιακος κτλ?..Η το Τσαμπιονγκς λινγκ(καλα αυτο ουτε στην σφαιρα της φαντασιας τωρα που και η γιουβεντους ξεπροβαλει ΞΑΝΑ στο ευρωπαικο προσκηνιο τεσπα)Οι ανθρωποι ξεχωριζουν για αυτην την μοναδικοτητα τους να εχουν μονο βασκους παιχτες..Γιαυτο τους συμπαθουμε ασχετα που δεν κανουν κατι πιο ψηλα με αυτην την εμμονη τους αλλιος δεν θα ηταν βασκοι θα ηταν καποιοι ισπανοι με καποιους ευρωπαιους παιχτες αναμιξη και θα λεγαμε ε την μπιλμπαο εχασε τωρα λεμε μπραβο τους βασκους.. αξιοι.. με γηγενεις παιχτες χωρις μεταγραφες φτασαν τελικο ουεφα..Γιαυτο ειναι ξεχωριστοι ασχετα με ολη την φιλοσοφια του μαρκετινγκ και του σιχρονου γιγνεσθαι αυτοι πανε αναποδα στο ρευμα.. και αυτο γουσταρουμε σε αυτους!!! την μοναδικοτητα τους...!!!Ασχετα που με αυτα τα μυαλα μεχρι πιο πριν φαινοταν οτι δεν θα καναν ποτε τιποτα και ομως με αυτα τα μυαλα φτασαν τελικο κυπελλου ουεφα..Μπραβο τους ειναι αξιοι συγχαρητηριων.Γιατι δεν δωσανε σημασια στις επιταγες της συγχρονης εποχης με τους αναριθμητους ξενους παιχτες για να ανεβουν επιπεδο..Αλλα σταθηκαν στα δικα τους ποδια στα δικα τους παιδια ασχετα οτι ξεραν οτι θα ειναι πισω σε σχεση με τις αλλες ομαδες το πολεμησανε αντισταθηκαν..Ειναι βασκοι γι αυτους αυτο μετραει.. :grin:

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:rockon:    να ναι καλα το φιλαρακι μου  rossbetting.blogspot.com          :dancing:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  141=Nαιμεγκεν-Φιτεσε=1,    126=Μαλμε-Χελσινγκμποργκ=1,    139=Χερτα-Φορτουνα=1 τριαδα αχαστη :2funny: να την παιξετε ολοι :uglystupid: την φορτωσα 15 ευρω :humpleg: καρφωτα νικη 104 ευρω..Ειναι με βαση το σαιτ τις matchmoney δηλαδη απο τα φορτωμενα της βετφαιρ..Βαριομουν να διαβασω αλλα οχι να παιξω :idiot: :uglystupid: :boobies: :headbang:..Μπορουσα να παρω τριαδα απο φιλο πχ αλλα τα 21 ευρω που επαιξα απο αυτον που παιζει 99% τα φορτωμενα εφαγα κουβα :grin: Λες.. αν ειναι να παιξω με τα φορτωμενα :boobies: ας παιξω μονος μου :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επιασα ασο ημιχρονο τελικο τον παοκ και ασο την αεκ :rockon:

επιασα γκολ την χερτα και αν σκοραρει ενα γκολ μια απο τις στανταρ/γανδη και πιασω και το οβερ παω καλο ταμειο

εχω και μια πενταδα που περιμενει ακομα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το βαλε η στανταρ :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
περιεργα πονταρισματα πρεπει να παιρνουν τα ματς στο φ4
απο 1.4 εχθες 1.22 και σημερα 1.35

τα διπλα αυτη τη στιγμη 3 και 3.40
θα βαλω το ιδιο χ ποσο στα διπλα των ελληνικων ομαδων.ενα να περασει θα ειμαι οκ.

αν και χλωμο το κοβω.

αλλα βρισκω τις αποδοσεις σχετικα μικρες.ειδικα εχθες για τη τσσκα στο 1.22.
η 365 δε ξερω γιατι δεν εχει βλεπει στοιχημα head to head που εκει ολο και κατι βρισκεις.

παντως εαν καποιος θελει να παιξει τσσκα γνωμη μου να παιξει στον οπαπ π.χ 100 ευρω τσσκα να νικησει απο 1-5 ποντους δινει 4.5 και το ιδιο ποσο τσσκα να νικησει απο 6-10 παλι 4.5

δε νομιζω εαν νικησει η τσσκα να νικησει με πανω απο 10 ποντους.
πιστευω η διαφορα θα κυμανθει απο 5-8

μακαρι να διαψευστω.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera..ενας φιλος μου βασικα γνωστος που παιζει σε εμενα επαιξε στον λογαριασμο μου 100 ευρω το παιχνιδι ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ=2 Δεν θα το βαλω ουτε μια δραχμη εγω ουτε ενα λεπτο ουτε και να μου δωσουν τα λεφτα τζαμπα δεν θα εβαζα 1 λεπτο τις δραχμης..Γιατι η Ρεαλ Μαδριτης παει για ρεκορ ποντων στιν Α εθνικη ισπανιας.. Να περασει την μπαρτσελονα που εχει 99 βαθμους το ρεκορ.. Απο την αλλη ο μουρινιο δεν δηνει και ματς..Αλλα με την γραναδα τους ειδα οτι κοροιδευαν... (το ειδα ολο το ματς :grin:) Απλα το αναφερω Εδω.. :grin: Δεν θελω να επιρεασω κανεναν :grin: Απλα αυτος παιζει με βαση το κινιτρο :) και αν χασει τα 100 ευρω ειναι σαν να εχασα εγω 1 ευρω.. :2funny: Δεν τα εχει αναγκη :o..Με λιγα λογια... Αλλα στην ισπανια απο την αλλη το κινιτρο μετραει.. η αλλη θα εχουν πανηγυρια για τον τιτλο κτλ :s&m_1:..Εγω θα το επαιζα γκολ-γκολ 100 ευρω αν το επαιζα... Και οχι 2πλο :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Ο καθενας να ειναι συγκεντρομενος στον εαυτο του και στην σκεψη του ειτε παιζει βαση φορτωματος ειτε οχι..Ακουστε τον εαυτο σας και οχι εμας..Ο πακετος που ξερω παιζει 2000 ευρω για πλακα το σαββατοκυριακο και δεν ακουει καμια γνωμη και παιζει οτι μαλακια του καρφωσει στο μυαλο σκορ 50 ευρω οτι να ναι δεν ακουει κανεναν να πιστευουμε σε εμας παιδια και να παρατηρουμε να σκεφτομαστε πανω απο ολα..Εχθες ενας που παιζει με βαση τα φορτωμενα εδινε δεξια και αριστερα ματς σε μερικους αλλα αυτος πηρε 500 ευρω  και τα ματς που εδωσε δεξια και αριστερα τα χασαν οι αλλοι..Αρα δινει αυτα που δεν πιστευει οχι απο κακια αλλα αυτα που πιστευει δεν τα δινει ετσι ειναι ολοι..Ο κοσμος ΕΥΤΥΧΩΣ.. Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. Ειναι Μοναχοφαης...!!! :grin: κτλ.. Εδω κανεις να μην παιρνει και να βαζει λεφτα απο καποιον που δινει προβλεψεις.. :tits2:.. Αλλα να βαζει ψιρες.. ΣΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ.. Σε αυτα που δινει ΕΝΑς ΑΛΛΟς..!! Αν θελει να παιξει καποιον αλλον... :grin: :2funny:

akis0502

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά εάν κάνω κατάχρηση του χώρου. Απλά παραθέτω τις προβλέψεις μου για το τριήμερο. Οι ψαγμένοι μην ασχοληθείτε. Οι προβλέψεις μου δεν έχουν κάποια λογική πέραν ίσως της καλής και υψηλότερης  απόδοσης βάσει των δικών μου εκτιμήσεων. Για αυτό και έχουν μέσα διάφορες χώρες και κάποιες ομάδες που ούτε τι χρώματα φανέλας φοράνε δεν ξέρω. Ο λόγος που το κάνω είναι για... γούρι, μιας και κάτι ανάλογο είχα κάνει πριν χρόνια και μου βγήκε. Τιποτα παραπάνω. Έχουμε λοιπόν:

200: ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ- ΓΚΑΪΣ 1
214: ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ- ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΝΤΕΝΤ 1
216: ΜΠΟΕΜΙΑΝ- ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ Χ
218: ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ- ΚΟΡΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ
224: ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ- ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΤ 1
225: ΧΟΡΣΕΝΣ- ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ Χ
271: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΜΠΑΓΕΡΝ 2
323: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΕΚ 1
350: ΠΑΟ- ΠΑΟΚ 2

Τα παίζω ζητούμενα σε σύστημα. Για να μην παρεξηγηθώ, επαναλαμβάνω ότι το κάνω για γούρι. Δεν θέλω να πάρω κανένα στον λαιμό μου. Ευχαριστώ για τον χώρο και καλή μου τύχη  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με το 208 τι γινεται παιδες;το εχω σε μια πενταδα και μια δεκαδα......ειναι μοναδα;η θα περιμενουμε να παιχτει αργοτερα;

ξερει κανεις; :think:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
με το 208 τι γινεται παιδες;το εχω σε μια πενταδα και μια δεκαδα......ειναι μοναδα;η θα περιμενουμε να παιχτει αργοτερα;

ξερει κανεις; :think:
γιατι τι εχει το 208?
λανς-ιστρ κανονικα παιζουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυς κουβας σημερα......γαμω τον βαζελο και τους αγγλους

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι βλεπετε για σ/κ ρε μαγκες?

δεν ξερω τι να παιξω πραγματικα

λεω να χωσω σιτυ με χαντικαπ +2

αγγλια γινεται μαχη για την ευρωπη.. ισπανια για υποβιβασμο.. τρεχα γυρευε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
bayern και βαλένθια και αμα χασουν να πανε να γαμηθουν

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
λιγο που κοιταξα τα πραγματα ,δε βλεπω καλα σημεια για σ-κ.

δεν εχω μελετησει και πολυ.

μονο μπολτον 2 για αρχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom