Επισκέπτης
ενα μακροπροσθεσμο 1 ατλετικο μαδριτης ασο παοκ και ασο τσσκα με παο στο μπασκετ.
κανεις λαθος φιλε απο τις μεγαλυτερες και τις ποιο αξιοπιστες εταιριες στοιχηματος ειναι η betoto οπως και η bwin.Εαν ηταν απατεωνες δεν θα υπηρχαν ειναι μεγαλο παγκοσμιο δικτυο στοιχηματος
ατλετικο μαδριτης- αθλετικ μπιλπαο γκολ/γκολ 1.73
να κατακτησει το τροπαιο αθλετικ μπιλμπαο 2.10
εντυπωση μου κανει που λες για 5 ευρω.εμενα τουλαχιστον μια φορα το μηνα μου δινει μπονους 15 ευρω.τη προηγουμενη τεταρτη μαλιστα τελευταια φορα μου εδωσε.ξεχωρα το μπονυους για το λαιβ στοιχημα που δινει που και που.H Βετ365 παντως πρεπει να εκοψε τα χαρτζιλικια γιατι 1500 ευρω χασαν αλλοι στον λογαριασμο μου και ενα μπονους 5 ευρω δεν βαλανε Λες και τα 5 ευρω τους τα εκανα ποτε αναλυψη.. ΥΓ.. παλι καλα που εβαλε εχθες το αλμπινολεφε-εμπολι και βγηκε ψωμακι για καποιους
αυτο επαιξα και ασο ....ατλετικο μαδριτης- αθλετικ μπιλπαο γκολ/γκολ 1.73
βαλε πριν τις δεκα ιουνιου μανκανα πολιτικο ξερετε μπας και βγαλουμε κανα μεροκαματο?
εστω για το ποτε θα γινουν οι εκλογες.
λες να πληρωθουμε το δεκαρακι.βαλε πριν τις δεκα ιουνιου μαν
οχι για 5 λεω χωρια εκεινα τα μπονους τους κωλου στα ντερμπι της αγγλιας που δηνει κτλ.. Εμενα 5ευρω μου εδινε και σε εναν αλλο φιλο του εδινε 10 ευρω.. ενω εκεινος επαιζε τα αρχιδια μου τα 2 σε σχεση με των κωδικο μου..Αλλα στα παπαρια ου για 5 ευρω ποιος τους γαμαει δεν θα παρακαλαμε κιωλας..Εχθες μονο εχασα 70 ευρω οχι δικα μου φυσικα Τεσπα υγειαεντυπωση μου κανει που λες για 5 ευρω.εμενα τουλαχιστον μια φορα το μηνα μου δινει μπονους 15 ευρω.τη προηγουμενη τεταρτη μαλιστα τελευταια φορα μου εδωσε.ξεχωρα το μπονυους για το λαιβ στοιχημα που δινει που και που.
μηπως εννοεις 15 ευρω και οχι 5?
λουτσουςαιντε ξεκιναει ο αγωνας....να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε