Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
προσεχε γιατι ετσι και χαμογελασει ο πετριδης θα τυφλωθειτε ολοι  :birdman: :birdman: :birdman:
στήσε κώλο και έρχομαι!! :grin: :grin: είπαμε η πανάθα αναγεννάται από τις στάχτες της...σαν τον φοίνικα...μαρινάκη σε γαμάμε...στο μουνί της μάνας σου χοροπηδάμε!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στήσε κώλο και έρχομαι!! :grin: :grin: είπαμε η πανάθα αναγεννάται από τις στάχτες της...σαν τον φοίνικα...μαρινάκη σε γαμάμε...στο μουνί της μάνας σου χοροπηδάμε!!!

τον θες και συ τον αλεγερινο σου μου φενεται  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Συνημμένα

• abdoun.jpg
    abdoun.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 18

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα περιμένεις πολύ τύπε μου...ακούγεται ότι θα ανέβουν οι τιμές μετά τα γεγονότα για να πηγαίνουν μόνο οι καθαροί και υγιείς και φραγκάτοι...
μακαρι τουλαχιστον να ξερουμε οτι ειναι καθαρες και νομιμες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
θελω απο τους φιλους εδω να μου γραψουν απο ενα σημειο που βλεπουν για ολο το σ-κ.

θα παιξω ενα κουπονι 30 ευρω τιμης ενεκεν για τα φιλαρακια εδω που ολο το χρονο μαζι κουβαδιαστηκαμε και μαζι κατι πηραμε, με τις προβλεψεις του.ετσι για το τελος της χρονιας.

σταμ,χρηστος,μπαρος,ρεντ,λαγον,τζι-ελ -κοσα νοστρα -χρονισ-αλεξανδ κλπ ακουω.
Δεν εχω τιποτα ακομα γιατι παιζω την ιδια μερα τα σημεια οταν παιζονται οι αγωνες..Μια σκεψη εκανα επιφανιακη για τον ΠΑΟΚ διπλο μεσα στον Ατρομητο αλλα αυτο εγινε επιφανιακα οχι ρεπορταζιακα κτλ κτλ :pipa1:..Βασικα βαση βαθμολογιας επειδη εχω παρει λεφτα απο την ισπανια β εθνικης(καλα λεφτα) αν ηθελες κατι για σημερα με ρισκο θα σου προτεινα ασσο την αλκογιανο που ειναι σημερα με την κορδομπα στον κωδικο 269=Αλκογιανο-Κορδομπα=1 Οπως το βλεπω σαν πιο μεγαλη ομαδα η κορδομπα(ειναι απο τις μεγαλες πολεις της ανδαλουσιας την αλκογιανο δεν την ξερω χωρις να την υποτιμω βεβαια :grin:)Αλλα σαν μεγαλη ομαδα πηστευω θα θελησει να ανοιχτη να βαλει γκολ και εκει να χτυπησει η αλκογιανο τωρα αυτα που λεω μπορει να ειναι και μπουρδες..Αλλα το κυνιτρο της επιβιωσης ειναι μεγαλυτερο και η αλκογιανο εχει τον χρονο να σωθει και η κορδομπα να βγει στα μπαραζ αν σκεφτει η κορδομπα οτι μπορει να βγει απευθειας εκει θα την πατησει απο την αλκογιανο..τεσπα δεν εχω διαβασει ρεπορταζ τιποτα απλα ξερω τις βαθμολογιες απο εξω και που ειναι η καθε ομαδα και τι θελει... :2funny:Και η κορδομπα δεν μου γεμιζει και το ματι εκτος εδρας :grin: :2funny:ΥΓ..Μολις διαβασα οτι δεν παιζει ο βασικος τερματοφυλακας της κορδομπα..Αν αυτο σου λεει κατι... Ρεπορταζιακα ο ελληνας ισπανολογος δεν βγαζει ακρη :grin:(Ο ΕΝΑς ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :2funny:) ραγκατσης.. εγω θα το επαιζα ασσο :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα..για σημερα θα πονταρω σε ασσο τρουα κ χαβρη.κ οβερ στο καλμαρ-γκαις...
επισης θα παιξω ασσο μονο τη μπλακπουλ...
καλη επιτυχια σε ολους... :rockon:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οποιος παιζει οπαπ,τα δελτια στοιχηματος που δν κερδιζουν μη τα ριχνει στο κουβα... :grin:
σημερα πηρα ειδηση οτι κληρωνουν ανα βδομαδα ταξιδιωτικα πακετα για το γιουρο στη πολωνια με την εθνικη ομαδα.κ το φαιναλ φορ στο μπασκετ..
ποτε δν ξερεις... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μπράβο ρε κάλμαρ...κάλμαρ-ε μας σιγά σιγά... :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
χρηστο κατι απο σ-κ δωσε μου.σημερινα δε θα παιξω,δεν εχουν δωσει αρκετοι σημεια.
για την ωρα εχω
σιτυ γκολ γκολ
χερτα ασσο
διπλο μπαγερ
παρι 2 (το δικο μου αυτο)

για παμε για το παρολι του θανατου :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
επαιξα σημερα τριαδα ροζενμποργκ οβερ 3.5, τρουα 1, και μποστον 1  εβριζα την ροζενμποργκ μεχρι το 70 γινεται το 1-0 και λεω δυσκολα, στο 86 3-1   :sunglasses: για να δουμε θα βγει το δελτιο σημερα  :grin: δεν ειναι λογικο να βγαζει δελτια ο λαγκονισιαν και να μην μπορουμε εμεις  :P

Επισκέπτης
Ρεπορταζιακα ο ελληνας ισπανολογος δεν βγαζει ακρη :grin:(Ο ΕΝΑς ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :2funny:) ραγκατσης.. εγω θα το επαιζα ασσο :grin:

χρηστο ακουλουθας ραγκατση; το παρακολουθει το  ισπανικο πρωταθλημα.

τον παοκ γκολ/γκολ θα τον παιξω, ειναι και το σημειο που δινω στο κιρονα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ρε λαγε αντι να παιξεις το φορτωμενο χ ηθελες να κανεις εξυπναδα :zfuck:
στο χ θα ληξη τελικα :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για αυριο οι προτασεις μου ειναι

χαβρη ασος
ροζεμποργκ ασος
τρουα ασος

και στο αγλικο

μπλακπουλ μπερμινγχαμ αντερ και για τολμηρους ασος/ασος.....
100 τα εκατο επιτυχια οσα σας εδωσα χτες μποιζ

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα..για σημερα θα πονταρω σε ασσο τρουα κ χαβρη.κ οβερ στο καλμαρ-γκαις...
επισης θα παιξω ασσο μονο τη μπλακπουλ...
καλη επιτυχια σε ολους... :rockon:
κ τα δυο δελτια πηγανε ταμειο!! :rockon:
κιρονα απο μενα ασσο στην ακαδεμικα... :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα για αυριο σκεφτομαι αφου εισπραξω πισω οσα εδωσα για το σημερινο γαμησακι στην χοτβιλα και με το παραπανω να παιξω

ζευγαρια με πυλωνα

αρσεναλ ασο και

μπαγερν διπλο
ντορτμουντ ασο
λεβερκουζεν διπλο και
χερτα ασο

βερντερ βρεμης σαλκε ασο και γκολ/γκολ και χ ημιχρονο

για τσελσι προβληματιζομαι το γκολ/γκολ και οβερ ειναι καλες επιλογες

επισης ενα ζευγαρι αθλετικ μπιλμπαο και μπαρτσελονα ασους

ακουω γνωμες/προτασεις

Stories

Νέο!