θελω απο τους φιλους εδω να μου γραψουν απο ενα σημειο που βλεπουν για ολο το σ-κ.
θα παιξω ενα κουπονι 30 ευρω τιμης ενεκεν για τα φιλαρακια εδω που ολο το χρονο μαζι κουβαδιαστηκαμε και μαζι κατι πηραμε, με τις προβλεψεις του.ετσι για το τελος της χρονιας.
σταμ,χρηστος,μπαρος,ρεντ,λαγον,τζι-ελ -κοσα νοστρα -χρονισ-αλεξανδ κλπ ακουω.
Δεν εχω τιποτα ακομα γιατι παιζω την ιδια μερα τα σημεια οταν παιζονται οι αγωνες..Μια σκεψη εκανα επιφανιακη για τον ΠΑΟΚ διπλο μεσα στον Ατρομητο αλλα αυτο εγινε επιφανιακα οχι ρεπορταζιακα κτλ κτλ
..Βασικα βαση βαθμολογιας επειδη εχω παρει λεφτα απο την ισπανια β εθνικης(καλα λεφτα) αν ηθελες κατι για σημερα με ρισκο θα σου προτεινα ασσο την αλκογιανο που ειναι σημερα με την κορδομπα στον κωδικο 269=Αλκογιανο-Κορδομπα=1 Οπως το βλεπω σαν πιο μεγαλη ομαδα η κορδομπα(ειναι απο τις μεγαλες πολεις της ανδαλουσιας την αλκογιανο δεν την ξερω χωρις να την υποτιμω βεβαια
)Αλλα σαν μεγαλη ομαδα πηστευω θα θελησει να ανοιχτη να βαλει γκολ και εκει να χτυπησει η αλκογιανο τωρα αυτα που λεω μπορει να ειναι και μπουρδες..Αλλα το κυνιτρο της επιβιωσης ειναι μεγαλυτερο και η αλκογιανο εχει τον χρονο να σωθει και η κορδομπα να βγει στα μπαραζ αν σκεφτει η κορδομπα οτι μπορει να βγει απευθειας εκει θα την πατησει απο την αλκογιανο..τεσπα δεν εχω διαβασει ρεπορταζ τιποτα απλα ξερω τις βαθμολογιες απο εξω και που ειναι η καθε ομαδα και τι θελει...
Και η κορδομπα δεν μου γεμιζει και το ματι εκτος εδρας
ΥΓ..Μολις διαβασα οτι δεν παιζει ο βασικος τερματοφυλακας της κορδομπα..Αν αυτο σου λεει κατι... Ρεπορταζιακα ο ελληνας ισπανολογος δεν βγαζει ακρη
(Ο ΕΝΑς ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
) ραγκατσης.. εγω θα το επαιζα ασσο