lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ενώ εσύ.... 0/3 μέχρι τώρα...δεν το χεις το μακροχρονια φετος αστο
ενώ εσύ.... 0/3 μέχρι τώρα...δεν το χεις το μακροχρονια φετος αστο
μαρεσει που λες δεν παιζουμε μικρες αποδοσεις στην πρεμιερ λιγκδιπλό η πανάθα...
ελα σταμ δωσε το σημειο σου να μπει στο κουπονι μου.μαρεσει που λες δεν παιζουμε μικρες αποδοσεις στην πρεμιερ λιγκ
και παιζεις σημεια σε διαλυμενες ομαδες
λεβερκουζεν διπλο χερτα ασοθελω απο τους φιλους εδω να μου γραψουν απο ενα σημειο που βλεπουν για ολο το σ-κ.
θα παιξω ενα κουπονι 30 ευρω τιμης ενεκεν για τα φιλαρακια εδω που ολο το χρονο μαζι κουβαδιαστηκαμε και μαζι κατι πηραμε, με τις προβλεψεις του.ετσι για το τελος της χρονιας.
σταμ,χρηστος,μπαρος,ρεντ,λαγον,τζι-ελ -κοσα νοστρα -χρονισ-αλεξανδ κλπ ακουω.
τώρα ρε πετρίδη έχουμε αλαφούζο και να πα να γαμηθείτε παλιόμουνα γάβροι!!μαρεσει που λες δεν παιζουμε μικρες αποδοσεις στην πρεμιερ λιγκ
και παιζεις σημεια σε διαλυμενες ομαδες
δεν το πιασαενώ εσύ.... 0/3 μέχρι τώρα...
τζι-ελ διαλεξε το πιο δυνατο σου απο τα 2 και πες οτι μπηκε.λεβερκουζεν διπλο χερτα ασο
χέρτα βλέπω κ γω...έχει ελπίδες να σωθεί ακόμα??λεβερκουζεν διπλο χερτα ασο
να σου δώσω και ένα δωράκι? γιουρόπα 100% μπιλμπάο μαν...παίξτο πριν πέσει...του ριξα χίλιες χήνες!δεν το πιασα
ειχα πει πρωταθλητης ολυμπιακος οταν ολοι λεγατε παναθα και παναθα..
ειχα πει πρωταθλητρια ρεαλ οταν εφτασε στο μειον 4 η μπαρτσελονα
ειχα πει οτι η σιτυ θα ανατρεψει το μειον -8
ενταξει επεσα εξω στο τσου λου δεν ειμαι ο μονος ολος ο πλανητης κουβαδιασε φετος με το τσου λου για κατακτηση
αμα θες ενα βαλε μπαγερν διπλο καλυτερα.....τζι-ελ διαλεξε το πιο δυνατο σου απο τα 2 και πες οτι μπηκε.
αν σου κάτσει κερνάς τσάρκα!!!και σκεψου να βγουν ολα τα δικα σας και να χασω το δικου μου.
για αυτο εγω λεω να μη βαλω δικη μου επιλογη σε αυτο το κουπονι
οτι θελετε.πραγματικα.αν σου κάτσει κερνάς τσάρκα!!!
οκ εκλεισεαμα θες ενα βαλε μπαγερν διπλο καλυτερα.....
να μας πεις απόδοση δελτίου να ξέρουμε...οτι θελετε.πραγματικα.
μην δωσεις παο..να μας πεις απόδοση δελτίου να ξέρουμε...
θα το κανω κοπυ πειστ εδω οταν παιχτεινα μας πεις απόδοση δελτίου να ξέρουμε...
εντάξει μαν... βγάλε πάο...βάλε άσσο χέρτα!μην δωσεις παο..
δεν φταιει ο ανθρωπος σε τιποτα για το χαλι της ομαδας σου
θα σε σκίσω μωρή πούστρα! σου είπα έχουμε αλαφούζο τώρα...αλλάξαμε σελίδα!μην δωσεις παο..
δεν φταιει ο ανθρωπος σε τιποτα για το χαλι της ομαδας σου
προσεχε γιατι ετσι και χαμογελασει ο πετριδης θα τυφλωθειτε ολοιθα σε σκίσω μωρή πούστρα! σου είπα έχουμε αλαφούζο τώρα...αλλάξαμε σελίδα!