gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι μαν....μην το παιξεις......με τρωει να παιξω τσελσυ κυπελλουχο αγγλιας
δεν παιζει να παρει και αλλο τροπαιο η λιβερπουλ..
πηρε ενα φετος..
οχι μαν....μην το παιξεις......με τρωει να παιξω τσελσυ κυπελλουχο αγγλιας
δεν παιζει να παρει και αλλο τροπαιο η λιβερπουλ..
πηρε ενα φετος..
σίγουρα άντερ είναι...αλλά εσύ τι βλέπεις? τους κόκκινους να παίρνουν το κουπόνι?οχι μαν....μην το παιξεις......
6 12 14 25 35 32 και τζοκερ το 11.παρε και μια πενταδα για το τζοκερ.kalhspera. 250=Ροζενμποργκ-Σταμπαεκ=ΗΜΙΧΡΟΝΟ--2, 251=Καλμαρ-Γκαις=Χ, 252=Ιστρ-Ανζε=Χ, 254=Λε Μαν-Μπαστια=ΗΜΙΧΡΟΝΟ--2, 255=Μετς-Γκινγκαμπ=ΓΚΟΛ 0-1(Μηδεν εως ενα γκολ), 256=Μπουλον-Λαβαλ=Χ, 257=Ναντ-Αρλε=ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 1/1(ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΣΣΟ ΤΕΛΙΚΟ), 258=Σατορου-Τουρ=4-6 γκολ(οβερ 3,5), 259=Χαβρη-Αμιαν=2--Ημιχρονο συστημα 8-9 πονταρισμα 3 ευρω.. Νικη επι 0,30 λεπτα αν βγουν 9 στα 9. 33273 ευρω Χωρις κρατησεις.. Μπας και παω στην ταιλανδη για κανα μηνα
ναι λιβερπουλ θα το παρει......σίγουρα άντερ είναι...αλλά εσύ τι βλέπεις? τους κόκκινους να παίρνουν το κουπόνι?
τρομερά αναξιόπιστη ομάδα...αυτή τη στιγμή η τσέλσι βγάζει πιο πολύ υγεία...ναι λιβερπουλ θα το παρει......
και εγω μεγαλο αντερ το βλεπω.η τσελση θα κανει προβα το συστημα 1-10-0 οπως και στη μπαρτσα,προβα για τελικοτρομερά αναξιόπιστη ομάδα...αυτή τη στιγμή η τσέλσι βγάζει πιο πολύ υγεία...
ναι γιαυτο της τον φερμαρε η νιουκαστλτρομερά αναξιόπιστη ομάδα...αυτή τη στιγμή η τσέλσι βγάζει πιο πολύ υγεία...
μη μου το θυμιζειςναι γιαυτο της τον φερμαρε η νιουκαστλ
εγω θα ξαναπαω σε στουντιο οταν οι τιμες θα πανε στα 30 το απλο,γιατι νομιζουν οτι ειμαστε μακακες...καλά είναι...3 στούντιο απλό πρόγραμμα....κ μένει κ 20αρικο για 2 σουβλάκια και 2 μύρες...
ε καλά ο σισσέ μόνος του τους πήρε...ξεκούρασε παίκτες για τελικό...και η λίβερπουλ τον ήπιε από τη φούλαμ...ναι γιαυτο της τον φερμαρε η νιουκαστλ
θα περιμένεις πολύ τύπε μου...ακούγεται ότι θα ανέβουν οι τιμές μετά τα γεγονότα για να πηγαίνουν μόνο οι καθαροί και υγιείς και φραγκάτοι...εγω θα ξαναπαω σε στουντιο οταν οι τιμες θα πανε στα 30 το απλο,γιατι νομιζουν οτι ειμαστε μακακες...
ρε βάρε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις δεν παίζουμε πρέμιερ...μη μου το θυμιζεις
με έπεισες!! θα το πάρει η γιουνάιτεντ!!η νιουκαστλ κερδισε επειδη εχει με την σιτυ παιχνιδι τωρα
επεισης πριν 42 χρονια οταν το πηρε η σιτυ προτελευταια αγωνιστικη επεξε με νιουκαστλ και κερδισε..
1.7 το διπλο.. ειναι μεγαλη ευκαιρεια να παρει το στεμα, δεν το αξιζει αυτη η γιουναιτεντ με ραφαελ, σμολινγκ,τζοουνς και μαλακιες..
επεισης 2 νικες αν κανουν οι δυο παει ισοβαθμια.. αλλα και παλι η γιουναιτεντ πρεπει να βαλει 10 γκολ το ελαχιστο...
επεισης για πρωταθλητρια η σιτυ εχει 1.5, επεισης καλη αποδοση ...
ειναι μεγαλη ευκαιρα, αν δεν το παρει φετος που η γιουναιτεντ ηταν μαυρο χαλι ποτε θα το παρει..
δεν το χεις το μακροχρονια φετος αστομε έπεισες!! θα το πάρει η γιουνάιτεντ!!
διπλό η πανάθα...θελω απο τους φιλους εδω να μου γραψουν απο ενα σημειο που βλεπουν για ολο το σ-κ.
θα παιξω ενα κουπονι 30 ευρω τιμης ενεκεν για τα φιλαρακια εδω που ολο το χρονο μαζι κουβαδιαστηκαμε και μαζι κατι πηραμε, με τις προβλεψεις του.ετσι για το τελος της χρονιας.
σταμ,χρηστος,μπαρος,ρεντ,λαγον,τζι-ελ -κοσα νοστρα -χρονισ-αλεξανδ κλπ ακουω.
απο μενα πρωταθλητρια μπιλμπαο.... για γιουροπα λιγκθελω απο τους φιλους εδω να μου γραψουν απο ενα σημειο που βλεπουν για ολο το σ-κ.
θα παιξω ενα κουπονι 30 ευρω τιμης ενεκεν για τα φιλαρακια εδω που ολο το χρονο μαζι κουβαδιαστηκαμε και μαζι κατι πηραμε, με τις προβλεψεις του.ετσι για το τελος της χρονιας.
σταμ,χρηστος,μπαρος,ρεντ,λαγον,τζι-ελ -κοσα νοστρα -χρονισ-αλεξανδ κλπ ακουω.