Kalhspera..Διαβαζοντας ολες τις εφιμεριδες σχεδον
για το στοιχημα ολοι δινουν ασσο μαντσεστερ σιτι μαντσεστερ γιουναιτεντ..Μαλιστα στο πιο διμοφιλες στοιχηματικα πρωταθλημα του πλανιτη μαλιστα.
..Τεσπα αυτο το παραθετω απλα γιατι μου εκανε εντυπωση γιατι κατε με ειναι το πιο στημενο του κοσμου..Τεσπα τωρα που νικησε η κορδομπα η χιρονα στην β εθνικη ισπανιας στον κωδικο 240=Χιρονα-Αλκορκον=1 εχει την ευκαιρια να κανει μια νικη και να πλισιαση στην σωτιρια απεναντι στην τρελα φορμαρισενη αλκορκον αλλα ακομα στην ισπανια οι μπουκ δεν τα στηνουν.. Την ιταλια την γαμησανε
Η ισπανια πρως το παρων κραταει
..Και το ματς 234=Χεταφε-Μαγιορκα=1 ψαχνω αλλο ενα ματς για τριαδα στον οπαπ κανα 15 ευρω θα βαλω αν δεν βρω.. αυτην την διαδα δεν την παιζω ουτε στην βετ365...Βασικα με αποσχολει το οτι η χεταφε εχει 2000 χιλαδεσ φιλαθλους στα καλα της εκει κολαω γιατι να βγει ευρωπη αλλα απο την αλλη νομιζω την πηρανε αραβες και μου φενετε οτι θα το χτυπησει το ματς.. Η μαγιορκα σωθηκε αλλα και παλι μερικες φορες βλεπεις κατι δυνατα και τρως τον παπα
..Τεσπα το κουπονι για μενα πρωσοπικα δεν μου αρεσει αφου δεν παιζω αγγλια σκωτια. Εχει κατι μιλαν στο 1,50 κατι γιουβε στο 1,22 αυτα δεν ειναι για μενα και παλι να παιξω ναπολι... Η ρομα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ εχει φανελα ΩΜΟς η ναπολι ανηκει στις μικρομεσεες ομαδες οχι στις μεγαλες.. Η ιταλια δεν ειναι αγγλια που απο το στησιμο νικαει η μπλακμπερν την ματσεστερ γιουναιτεντ μεσα στο ολντ τραφορντ οντος εκεινη την στιγμη η χιροτερη ομαδα στην αγγλια εκεινη την περιοδο τα χριστοΥγεννα που μας περασαν..Με βαση αυτο το σκεπτικο η ναπολι στο 2πλο λογο ψυχολογιας θα ηταν ενα καλο παιξιμο αλλα η ρομα ειναι ρομα δηλαδη γιουβεντουςιντερ μιλαν λατσιο ρομα..Αυτες ειναι οι μεγαλες ομαδες στην ιταλια η ναπολι ειναι ενα σκαλι πιο κατω αρα το αποφευγω και ας βγει..Παντως μου αρεσει το χεταφε-Μαγιορκα στον ασσο αλλα με ενα ματς που να πας..Τεσπα χεταφε και χιρονα και ψαχνω αλλο ενα ματς για τριαδα η χιρονα αν βγει θα βγει με πολυ τσαμπουκα και με το κινιτρο της επιβιωσης..Ευτιχως που εκοψα την αγγλια και μου μενουν λεφτα στην τσεπη....