Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera..Διαβαζοντας ολες τις εφιμεριδες σχεδον :grin: για το στοιχημα ολοι δινουν ασσο μαντσεστερ σιτι μαντσεστερ γιουναιτεντ..Μαλιστα στο πιο διμοφιλες στοιχηματικα πρωταθλημα του πλανιτη μαλιστα. :grin:..Τεσπα αυτο το παραθετω απλα γιατι μου εκανε εντυπωση γιατι κατε με ειναι το πιο στημενο του κοσμου..Τεσπα τωρα που νικησε η κορδομπα η χιρονα στην β εθνικη ισπανιας στον κωδικο 240=Χιρονα-Αλκορκον=1 εχει την ευκαιρια να κανει μια νικη και να πλισιαση στην σωτιρια απεναντι στην τρελα φορμαρισενη αλκορκον αλλα ακομα στην ισπανια οι μπουκ δεν τα στηνουν.. Την ιταλια την γαμησανε  :grin:Η ισπανια πρως το παρων κραταει :sunglasses:..Και το ματς 234=Χεταφε-Μαγιορκα=1 ψαχνω αλλο ενα ματς για τριαδα στον οπαπ κανα 15 ευρω θα βαλω αν δεν βρω.. αυτην την διαδα δεν την παιζω ουτε στην βετ365...Βασικα με αποσχολει το οτι η χεταφε εχει 2000 χιλαδεσ φιλαθλους στα καλα της εκει κολαω γιατι να βγει ευρωπη αλλα απο την αλλη νομιζω την πηρανε αραβες και μου φενετε οτι θα το χτυπησει το ματς.. Η μαγιορκα σωθηκε αλλα και παλι μερικες φορες βλεπεις κατι δυνατα και τρως τον παπα :2funny:..Τεσπα το κουπονι για μενα πρωσοπικα δεν μου αρεσει αφου δεν παιζω αγγλια σκωτια. Εχει κατι μιλαν στο 1,50 κατι γιουβε στο 1,22 αυτα δεν ειναι για μενα και παλι να παιξω ναπολι... Η ρομα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ εχει φανελα ΩΜΟς η ναπολι ανηκει στις μικρομεσεες ομαδες οχι στις μεγαλες.. Η ιταλια δεν ειναι αγγλια που απο το στησιμο νικαει η μπλακμπερν την ματσεστερ γιουναιτεντ μεσα στο ολντ τραφορντ οντος εκεινη την στιγμη η χιροτερη ομαδα στην αγγλια εκεινη την περιοδο τα χριστοΥγεννα που μας περασαν..Με βαση αυτο το σκεπτικο η ναπολι στο 2πλο λογο ψυχολογιας θα ηταν ενα καλο παιξιμο αλλα η ρομα ειναι ρομα δηλαδη γιουβεντουςιντερ μιλαν λατσιο ρομα..Αυτες ειναι οι μεγαλες ομαδες στην ιταλια η ναπολι ειναι ενα σκαλι πιο κατω αρα το αποφευγω και ας βγει..Παντως μου αρεσει το χεταφε-Μαγιορκα στον ασσο αλλα με ενα ματς που να πας..Τεσπα χεταφε και χιρονα και ψαχνω αλλο ενα ματς για τριαδα η χιρονα αν βγει θα βγει με πολυ τσαμπουκα και με το κινιτρο της επιβιωσης..Ευτιχως που εκοψα την αγγλια και μου μενουν λεφτα στην τσεπη.... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επιασα το διπλο της μονπελιε και αντερ αλλα η πουτανα η ροζενμποργκ μας γαμησε και εχασα μια καλη τριαδα με ναντ και μπρειγ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
επιασα το διπλο της μονπελιε και αντερ αλλα η πουτανα η ροζενμποργκ μας γαμησε και εχασα μια καλη τριαδα με ναντ και μπρειγ
εχω την εντυπωση αδερφε πως προπερσι η ροζενμποργκ που πηρε το κυπελλο και το πρωταθλημα χωρις ηττα αυτο στηχισε στους μπουκ... Και περσι... και φετος τα ματς τα χανει για πλακα ιδιως περσι.... Φετος ειναι νωρις για να το πω...Και κατι αλλο πρεεπι οι μπουκ να βαλανε χερι στην ιρλανδια περσι ηταν το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για τα φαβορι φετος σφαζουν τις αποδωσεις λογο του περσινου νικων τον φαβορι αλλα χανουν τα φαβορι...Μην περιμενουμε να γινουε μαγκες απο το στοιχημα..Και κατι αλλο οταν ημουν πιτσιρικας και η ομαδα της γειτονιας μιλαω για 10-11 ετων επαιζε με την ομαδα της απεναντι γιτονιας και τιχενε να ειναι καλητερη η αλλι ομαδα μας επερνε τα κολοφαρδουλα..Τωρα αυτο αν το αντιστρεψω στις μεγαλες ομαδες που ξερουμε και παιζουε στο στοιχημα ολοι παμε κουβα...Ο καλος χανει ο κακος γαμαει αυτο γιατι πιτσιρικας να μην ισχυει δηλαδη σαν 10 ετων που ημουν δεν μπορουσα να κλαδεψω εναν επιθετικο σαν αμυντικος που ημουν.. Παιχταρα.. και τωρα η καλη ομαδα κανει πιπες... Παιζονται τρισεκατομμυρια ευρω..Το στοιχημα εχει αλαξει αλαξε λογο των μπουκ..Για ΜΕΝΑ ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟς ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟς ΟΠΟΥ ΜΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ...τΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ...Παιζω γιατι εχω παθος και ειμαι χαζος...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
draw no bet  η παρι μετα την νικη της μονπελιε στο 2.45 θα το τιμησω..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για αυριο

μπαγερν στουτγαρδη οβερ και 4-6 γκολ
ατρομητος ολυμπιακος χ ημιχρονο και 1χ τελικο με ρισκο
λιβερπουλ διπλο

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
σας κανω δωρο!
Αταλαντα-Φιορεντινα 2-2 σκορ, αποδοση 14.00
το εχω πληρωθει πολλες φορες τα τελευταια χρονια, σε μεγαλυτερες τιμες βεβαια, αλλα πιστευω θα το ξαναφερουνε...
μικρη καλυψη στο 3-3...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ΝΔ εκλογες ασσο  :jerking: βαλτε ακινητα και κινητα ποσο δινει?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σας κανω δωρο!
Αταλαντα-Φιορεντινα 2-2 σκορ, αποδοση 14.00
το εχω πληρωθει πολλες φορες τα τελευταια χρονια, σε μεγαλυτερες τιμες βεβαια, αλλα πιστευω θα το ξαναφερουνε...
μικρη καλυψη στο 3-3...
εψαξα μολις απο το 2005 και μετα.
οντως αρκετο 2-2 και πολυ 2-1

δηλαδη και πολυ οβερ

θα σε ακουλουθησω :rockon:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
το φερανε και στον πρωτο γυρο και αυτο με προβληματιζει λιγακι... με 24.00 το ειχα πληρωθει θυμαμαι, Σαββατο βραδυ και καπακι το πρωι πληρωθηκα το 8.50 της Μπετις μεσα στην Ατλετικο... δεν εκανα και ενα παρολι ο μαλακας, ομως τον καφετζη μου τον ειχα τρελανει που του τα ειχα πει και τα δυο απο την Παρασκευη!!!
τελος παντων δεν θα παιξουμε και καμια περιουσια...
επαιξα 120€ το 2-2 και 12€ το 3-3 με αποδοση 100.00!!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καλα που δεν θα παιζες και καμια περιουσια δηλαδη... τεσπα για αυριο επαιξα γαλατα 2 , ρομα οβερ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το φερανε και στον πρωτο γυρο και αυτο με προβληματιζει λιγακι... με 24.00 το ειχα πληρωθει θυμαμαι, Σαββατο βραδυ και καπακι το πρωι πληρωθηκα το 8.50 της Μπετις μεσα στην Ατλετικο... δεν εκανα και ενα παρολι ο μαλακας, ομως τον καφετζη μου τον ειχα τρελανει που του τα ειχα πει και τα δυο απο την Παρασκευη!!!
τελος παντων δεν θα παιξουμε και καμια περιουσια...
επαιξα 120€ το 2-2 και 12€ το 3-3 με αποδοση 100.00!!
30 ευρω στο 2-2 αποδοση 12
            10 ευρω στο 3-3 αποδοση 50

καλη μας τυχη :dancing:

Επισκέπτης
30 ευρω στο 2-2 αποδοση 12
            10 ευρω στο 3-3 αποδοση 50

καλη μας τυχη :dancing:
το κινο ρε παιδια μας τρωει τα λεφτα..καθε βδομαδα παιζω κινο στην βδομαδα 3-5 φορες..και τιποτα αρχιδια μονο 3.5 ευρω ειχα κερδισει μαι φορα εσεις εχετε κερδισει τιποτα η αρχιδια?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το κινο ρε παιδια μας τρωει τα λεφτα..καθε βδομαδα παιζω κινο στην βδομαδα 3-5 φορες..και τιποτα αρχιδια μονο 3.5 ευρω ειχα κερδισει μαι φορα εσεις εχετε κερδισει τιποτα η αρχιδια?
το κινο ειναι ηλεκτρονικη απατη αδερφε το στοιχημα ειναι ζωντανη απατη..Και τα 2 ειναι απατη οποτε ειμαστε χαμενοι και στο μεν και στο δε..Παιζε κινο στιν χασι και στην φεξη δηλαδη αν σου ερθει κανα 1 ευρω 2 κληρωσεις που και που...Το στοιχημα επεηδη ειναι ζωντανη απατη μας τρωει πιο πολλα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

συγνωμη, αλλα αν περιμενεις να κερδισεις στο Κινο, πρεπει να εισαι πολυ αισιοδοξος ανθρωπος...
καλυτερα να παιξεις Τζοκερ, που δινει σοβαρα λεφτα, παρα αυτη την παπαρια...

Επισκέπτης
το τζοκερ κληρωνει σε 500 χρονια ενω το κινο σε  μολις λεπτα και σιγα μην κερδισω ποτε..παντα ατυχος..ο νικητης ειναι δικος τους ανθρωπος;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
το κινο ειναι ηλεκτρονικη απατη αδερφε το στοιχημα ειναι ζωντανη απατη..Και τα 2 ειναι απατη οποτε ειμαστε χαμενοι και στο μεν και στο δε..Παιζε κινο στιν χασι και στην φεξη δηλαδη αν σου ερθει κανα 1 ευρω 2 κληρωσεις που και που...Το στοιχημα επεηδη ειναι ζωντανη απατη μας τρωει πιο πολλα...

το στοιχημα δεν ειναι απατη... ειναι τεχνικο παιχνιδι και το εννοω...
κατι σαν το ταβλι ή την ποκα... αν εισαι καλος, στην πορεια θα βγεις κερδισμενος...
αλλα θελει χρονο, να το δεις σαν δουλεια, να παιζεις για να κερδισεις, οχι να παιζεις για να παιζεις...
και θελει ομαδα, μονος σου ειναι πολυ δυσκολο...
τουλαχιστον 3 ατομα που να σκαμπαζουν απο betfair, ασιατικο και να ανακαλυψουν τα εργαλεια που υπαρχουνε...
ενα τεραστιο εργαλειο ειναι αυτο
δυστυχως εχει μονο την τρεχουσα ημερα, υπαρχουν ομως κι αλλα που σου δειχνουν ολη τη βδομαδα... μονο που ειναι συνδρομητικα...

αλλο τεραστιο εργαλειο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.. Διαβαζωντας ξανα και ξανα την ισπανια Α και Β εθνικη..Ειπα μεσα μου να διαβασω χωρις αγχος δηλαδη βαση αποδωσης και κινιτρου και (χαμηλου πονταρισματος το πιο σημαντικο κατεμε για καθαρο μυαλο :grin:) οποτε χωρις αγχος αυτα που αντιληφθηκα απο το 3 διαβασμα  με στοχο την αποδωση.. το κινιτρο.. και το μικρο πονταρισμα.. Κατεληξα στα εξης παιχνιδια :grin:..  231=Εσπανιολ-Σπορτινγκ Χιχον=2,    237=Μουρθια-Σαμπαντελ=Χ,    239=Ταραγονα-Αλκογιανο=2,   240=Χιρονα-Αλκορκον=οβερ,    275=Ρομα-Ναπολι=2 Πονταρισμα στον οπαπ καρφωτα 3,60 ευρω νικη 567 ευρω :2funny

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom