Επισκέπτης
η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ;)
οι τολμηροί ανταμοίβονται...φαίνεται ανεβασμένη!!η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ;)
από το στόμα σου και στου ζιρού το ποδάρι!!!Mε γκολ στο 3 ειχε ξεκινησει και το εκτος εδρας ματς με την Μαρσειγ.
1-3 το τελικο σκορ.
θα έλεγα το κλισέ να παίξω σημεία που υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται ειτε για σωτηρία είτε για άνοδο.στατιστικά κάποια ματς θα σπάσουν.οπότε σκέφτομαι να παίξω αδιάφορα ματς..που υπάρχουν αρκετά στο over ;)για ΣΚ έχετε ξεχωρίσει σημεία?![]()
εμένα μου αρέσει άσσος σεντ ετιέν, άσσος σοσο, άσσος έβερτον, διπλό άρσεναλ...θα διαλέξω φυσικά...εσύ για πες ενδεικτικά κάποια που τσέκαρες...θα έλεγα το κλισέ να παίξω σημεία που υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται ειτε για σωτηρία είτε για άνοδο.στατιστικά κάποια ματς θα σπάσουν.οπότε σκέφτομαι να παίξω αδιάφορα ματς..που υπάρχουν αρκετά στο over ;)
από αυτά που γράφεις θα έλεγα στο οβερ αρσεναλ και εβερτον επίσης το ίδιο για το ματς λαουτερ-ντορτμουντ .εμένα μου αρέσει άσσος σεντ ετιέν, άσσος σοσο, άσσος έβερτον, διπλό άρσεναλ...θα διαλέξω φυσικά...εσύ για πες ενδεικτικά κάποια που τσέκαρες...
σίγουρο οβεράκι!!!από αυτά που γράφεις θα έλεγα στο οβερ αρσεναλ και εβερτον επίσης το ίδιο για το ματς λαουτερ-ντορτμουντ .
έχω σπάσει το μισό σπίι ρε γμτ...ποιος ακούει τη μητέρα μου μετά...τι εχασε παλι η μονπελιε ρε πουστη μ.
θα καθαριζε το ματς.
για παρτυ σας ,δε το εχω παιξει
δικαιωματικα αν χτυπα ξυλο στραβωσει να ζητησεις καινουριο πι-σι απο τον ζιρουέχω σπάσει το μισό σπίι ρε γμτ...ποιος ακούει τη μητέρα μου μετά...![]()
![]()
έστω ένα ipad...δικαιωματικα αν χτυπα ξυλο στραβωσει να ζητησεις καινουριο πι-σι απο τον ζιρου![]()
αντε στη χειροτερη ενα iphone ,αλλα μεχρι εκει.έστω ένα ipad...![]()
εεεε.....και το σπασμένο σκρίνιο???αντε στη χειροτερη ενα iphone ,αλλα μεχρι εκει.![]()
ααα για αυτο θα τσονταρουν ολα τα παιδια της μονπελιε.εεεε.....και το σπασμένο σκρίνιο???![]()
![]()