lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
για σήμερα διπλό η μονπελιέ, άσσος η χέλσινμποργκ και άσσος η σεντ πάτρικς!
λοριαν σήμερα ΄παίζει μια κατηγορία ;) τη Μονπελιέ τη φοβάμαι όσο πλησιάζει το τέλος δείχνει να μην αντέχει το βάρος..και η τουλουζ έχει πολύ καλή έδρα ;)έσβησα τη σεντ πάτρικς και κόλλησα άσσο λοριάν...
αν θες να το πάρεις το ταψί θα πρέπει να νικήσεις την τουλούζ!! για να δούμε!λοριαν σήμερα ΄παίζει μια κατηγορία ;) τη Μονπελιέ τη φοβάμαι όσο πλησιάζει το τέλος δείχνει να μην αντέχει το βάρος..και η τουλουζ έχει πολύ καλή έδρα ;)
δεν διαφωνώ..απλά βλεπω ότι τώρα στο τέλος δεν αντέχει την πίεση ;)αν θες να το πάρεις το ταψί θα πρέπει να νικήσεις την τουλούζ!! για να δούμε!
γιατί το λες αυτό? από νίκη σε νίκη πετάει...δεν διαφωνώ..απλά βλεπω ότι τώρα στο τέλος δεν αντέχει την πίεση ;)
για το φιλο που λεγαμε πριν για το miami
δε παιζει λεμπρον-γουειντ-μπος και τουριαφ
thatw why 3.4
έτσι ρε μαφιόζε!!!μονπελιε δαγκωτο σημερα
νομίζω στο προηγούμενο εκτός έδρας έχασε απο τη λοριανγιατί το λες αυτό? από νίκη σε νίκη πετάει...
σωστός...νομίζω ότι δε θα κάνει δεύτερη εκτός έδρας ήττα...η παρί παραμονεύει...νομίζω στο προηγούμενο εκτός έδρας έχασε απο τη λοριαν
έτσι ρε μαφιόζε!!!
ισως ..αλλα η απόδοση είναι χαμηλή.και μην ξεχνάς παίζει σε μια πολύ δυνατή έδρα με μια ομάδα που έχει και αυτή κίνητρο ;)τέλος η παρι θα κερδίσει τη λιλ;σωστός...νομίζω ότι δε θα κάνει δεύτερη εκτός έδρας ήττα...η παρί παραμονεύει...
όχι βέβαια....αναξιόπιστη η παρί...άσσος Χ...ισως ..αλλα η απόδοση είναι χαμηλή.και μην ξεχνάς παίζει σε μια πολύ δυνατή έδρα με μια ομάδα που έχει και αυτή κίνητρο ;)τέλος η παρι θα κερδίσει τη λιλ;
το δείχνει το νόβασπορτς4....σωστός...νομίζω ότι δε θα κάνει δεύτερη εκτός έδρας ήττα...η παρί παραμονεύει...
τύπε εγώ γαλλικό πρωτάθλημα δεν παίζω...γιατί απλά δεν μπορώ να τους πιάσω ούτε με τριπλήόχι βέβαια....αναξιόπιστη η παρί...άσσος Χ...
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! αλλά είμαι μαζόχας εγώ....τύπε εγώ γαλλικό πρωτάθλημα δεν παίζω...γιατί απλά δεν μπορώ να τους πιάσω ούτε με τριπλή