xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω παιξει 4-6 γκολ το ελσινκι-γιαρο.
κ ειναι 3-1 στο 30ο λεπτο.
να παρακαλάς να σταματήσουν εκεί...εχω παιξει 4-6 γκολ το ελσινκι-γιαρο.
να παρακαλάς να σταματήσουν εκεί...
άμα ξέρεις να κάνεις τις καλύψεις σου είσαι οκ!!για αυτο παιζεις στοιχημα οξω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο
εδώ δεν πιάνουμε το ένα...τα πέντε θα πιάσουμε?? δεν μου πες κ χρόνια πολλά και κλαίω...τουλάχιστον διάβασε τηνη κριτική μου για έλενα...Η μαγκια ρε λαγε είναι να δώσεις 5 ματς και να κάτσουν και τα πέντε!
Δωσε το παρολάκι το καλο μπας και σωθουμε!
oxi αδερφε ειδα το μαν γιου μπλακμπερν που στο 60 ηταν 2-2 και ελhξε 2πλο και στο live exασα 100 ευρω να το κανει ασσο τα χριστουγεννα η μαν γιου που επαιζε με την χηρεοτερη ομαδα της κατηγοριας τοτε..Και ειδα το σαντερλαντ μαντσεστερ συτι που στο 91 κερδισε η σαντρλαντ και δεν εβαλα ο μαλακας 50 ευρς στο 86 στον ασσο που το σκεφτηκα οτι θα το κανουν ετσι να παρς 2000 χιλιαρικα με το 40 ποσοστο που εδινε τον ασσο στο live..Kia eida kai to σαουθαμπτον -μπριστολ σιτι 11-1-0 η σαουθαπτον και εχασε απο την μπριστολ σιτι που ηταν 20 τοτε αν θυμαμαι καλα με 3-3-6 και κερδισε μεσα στην πιο φορμαρισενη ομαδα και ειδα το αρσεναλ-νιουκαστλ απο 0-4 που εληξε 4-4 περσι οπως εχω δει χιλιαδες ματς αλλα εσυ παιξε αγγλια εγω ευτιχως ο μαλακας την εκοψα αδερφε ...το μαν γιου - εβερτον το ειδες φιλε? αν το ειδες και λες οτι ειναι στημενο σου εχω μια ερωτηση τοτε.αλλα να το ειδες χοι να σου ειπε ο φιλος του φιλου.
ναι και ειναι μαλακια που οι αγγλικες ομαδες χτυπανε ολους τους αγωνες ειναι δεν ειναι αδιαφορες...
φιλε χρηστο για αρχη να σου πω οτι και εγω πιστευω οτι στηνονται και στην αγγλια.oxi αδερφε ειδα το μαν γιου μπλακμπερν που στο 60 ηταν 2-2 και ελhξε 2πλο και στο live exασα 100 ευρω να το κανει ασσο τα χριστουγεννα η μαν γιου που επαιζε με την χηρεοτερη ομαδα της κατηγοριας τοτε..Και ειδα το σαντερλαντ μαντσεστερ συτι που στο 91 κερδισε η σαντρλαντ και δεν εβαλα ο μαλακας 50 ευρς στο 86 στον ασσο που το σκεφτηκα οτι θα το κανουν ετσι να παρς 2000 χιλιαρικα με το 40 ποσοστο που εδινε τον ασσο στο live..Kia eida kai to σαουθαμπτον -μπριστολ σιτι 11-1-0 η σαουθαπτον και εχασε απο την μπριστολ σιτι που ηταν 20 τοτε αν θυμαμαι καλα με 3-3-6 και κερδισε μεσα στην πιο φορμαρισενη ομαδα και ειδα το αρσεναλ-νιοθκαστλ απο 0-4 που εληξε 4-4 περσι οπως εχς δει χιλιαδες ματς αλλα εσυ παιξε αγγλια εγφς ευτιχως ο μαλακας την εκοψα αδερφε...
εδώ δεν πιάνουμε το ένα...τα πέντε θα πιάσουμε?? δεν μου πες κ χρόνια πολλά και κλαίω...τουλάχιστον διάβασε τηνη κριτική μου για έλενα...
το πιασα τελικα. 4-1 τελειωσε.ευτυχως.να παρακαλάς να σταματήσουν εκεί...
2-1 ημιχρονο η μπαστια.το πιασα τελικα. 4-1 τελειωσε.ευτυχως.
αν ερθει οβερακι κ το μπαστια-σατορου πηγαμε ταμειο.
ειδωμεν...
το 1.44 προκριση μπαρτσελονα ειναι για τοκογλυφια.
γιατι θα περασει η τσελσι ρε φιλε?μερικοι δεν βαζουν μυαλο!
δεν βλεπετε οτι σερνεται η Μπαρτσα?? εχει καμια σχεση με τη μηχανη παραγωγης φασεων που ηταν πριν λιγους μηνες?? αν φαει γκολ, νομιζετε οτι θα βαλει 3 μετα??
καλυτερη νομιζω ειναι η τυχη της Ρεαλ για προκριση, αλλα ενω ανοιξε κοντα στο 1.80, τωρα μολις που ξεπερναει το 1.70 και δυσκολευομαι...