Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ο.κ τύπε.στημένα δεν υπάρχουν μπεος τσακογιαννης κακώς τους έχουν μέσα

που είναι τύπε οι υπόλοιποι της συμμορίας. Μόνοι τους τα έστηναν?? Επηρεάστηκαν παίκτες??? Που είναι??? Ποιο είναι??

δικαιωμα όλοι έχουν στη νίκη απλά όλος τυχαίως κάποια αποτελέσματα δεν δένουν ρε αδερφέ πως να το κάνουμε ;) και αφου αναφέρεις την μπαρτσελονα η 3 αρα απο την οσασουνα στοίχισε..ενα πρωτάθλημα ..αντίθετα του ολυμπιακού ..τίποτα ;)

Μάλλον ήθελες να πεις ότι έχουν δικαίωμα όλοι εκτός αν παίζουν με τον Ολυμπιακό, τότε υπάρχει εξαίρεση, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει πάντα! :grin:

και αφου αναφέρεις την μπαρτσελονα η 3 αρα απο την οσασουνα στοίχισε..ενα πρωτάθλημα ..αντίθετα του ολυμπιακού ..τίποτα ;)

Εντάξει τύπε πάμε στη Αγγλία!
Καταστημένο το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 4-4
Δεν είναι δυνατόν από 4-2 στο 83  να βάζει 2 γκολ η Έβερτον!  :grin: Δεν γίνετε αυτό!  :grin: Με ποιο δικαίωμα??  :grin:
Έχουν στήσει την Γιουνάιτεντ τύπε για να πάει η Μάντσεστερ Σίτι με -3 στο ντέρμπυ τίτλου την επόμενη αγωνιστική! :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Καλησπέρα... εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση... έχω μια prepaid κάρτα της Κύπρου και επειδή φτιάχνω λογαριασμό στην william hill θα ήθελα να ρωτήσω τι τύπου κάρτα θεωρείται...
Αυτή είναι η εικόνα που μου βγάζει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
εγω με visa debit με δεχτηκε κανονια
eurobank αν παιζει ρολο η τραπεζα

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα... εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση... έχω μια prepaid κάρτα της Κύπρου και επειδή φτιάχνω λογαριασμό στην william hill θα ήθελα να ρωτήσω τι τύπου κάρτα θεωρείται...
Αυτή είναι η εικόνα που μου βγάζει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Visa debit δαγκωτό τύπε.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Visa debit ή Visa credit όμως?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Visa debit ή Visa credit όμως?
εγω επειδη εχω λογαριασμο στη γουιλιαμ μπηκα και ειδα
εγω επελεξα βιζα ντεπιτ και προχωρησε κανονικα η συναλλαγη μας
αλλα αν θες να εισαι σιγουρος κανε εγγραφη και μιλα στο τσατ με καποιον να σε βοηθηση

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
εγω επειδη εχω λογαριασμο στη γουιλιαμ μπηκα και ειδα
εγω επελεξα βιζα ντεπιτ και προχωρησε κανονικα η συναλλαγη μας
αλλα αν θες να εισαι σιγουρος κανε εγγραφη και μιλα στο τσατ με καποιον να σε βοηθηση

Συγγνώμη αν τρολάρω...αλλά το chat που είναι?

Επισκέπτης
που είναι τύπε οι υπόλοιποι της συμμορίας. Μόνοι τους τα έστηναν?? Επηρεάστηκαν παίκτες??? Που είναι??? Ποιο είναι??

Μάλλον ήθελες να πεις ότι έχουν δικαίωμα όλοι εκτός αν παίζουν με τον Ολυμπιακό, τότε υπάρχει εξαίρεση, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει πάντα! :grin:

Εντάξει τύπε πάμε στη Αγγλία!
Καταστημένο το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 4-4
Δεν είναι δυνατόν από 4-2 στο 83  να βάζει 2 γκολ η Έβερτον!  :grin: Δεν γίνετε αυτό!  :grin: Με ποιο δικαίωμα??  :grin:
Έχουν στήσει την Γιουνάιτεντ τύπε για να πάει η Μάντσεστερ Σίτι με -3 στο ντέρμπυ τίτλου την επόμενη αγωνιστική! :grin:
νομίζω με αδικείς και είσαι άλλος ενας οπαδός του ολυμπιακού που το παίρνει προσωπικά.αν με έχεις παρακολουθήσει έχω πει οτι αυτα γινόντουσαν και στο παρελθόν απο το παναθηναϊκό.επειδη και εγώ έχω παίξει μπάλα όχι επαγγελματικά αλλα εχω φίλους που ακόμα παίζουν επέτρεψε με να μπορώ να ξεχωριζω ποια ματς ειναι ''στημένα ''και ποια οχι.μπορεί και να ακνω λαθος.και για να σου πω και για τον παναθηναϊκό σαν πανιώνιος ο βαζελος με έχει ρίξει δυο φορές κατηγορία ..οχι επειδή ήμουν χειρότερος αλλα επειδή έτσι έπρεπε τότε.δεν ξέρω ποσο χρονών είσαι αλλα να σου θυμίσω το σπανεα και το πως το 1-0 έγινε 1-3 με τη περιφημη βουτιά του βαζεχα.μην το παίρνει ότι τα κάνει ο ολυμπιακός ..τώρα μπορεί και τα κάνει αυτός κάποτε τα έκανε ο Βαρδινογιάννης.όπως και πέρσι αν δεν ηταν ο ολυμπιακός εγω θα είχα πέσει κατηγορία..τόσο απλό είναι ;)γιαυτό μην το παίρνεις ότι μιλάω για τον ολυμπιακό..πέρσι ας πούμε ο παναθηναϊκός ήθελε να σώσει τη λαρισα ;)όμως η λαρισα είχε πάρει το δρόμο της ..και ας μην ηταν η χειρότερη ομάδα ;)και σκεψου οτι τη λαρισα την είχε σώσει ο ολυμπιακός..αλλα όταν τα πρόβατα..βλέπε πηλαδακης φεύγουν απο το μαντρί βλέπεις τι γίνετε ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Συγγνώμη αν τρολάρω...αλλά το chat που είναι?
επικοινωνια με την εταιρια εννοω
εξυπηρετηση πελατων αν κοιταξεις κατω δεξια θα δεις και μια κοπελα σε φωτο με ακουστηκο :grin:

Επισκέπτης
όσο για τελευταίο που ειρωνεύεσαι η αγγλια είναι ο βασιλιάς των μπουκ ;) και μην μου παραθετεις αποτελέσματα γιατί ξέρεις ότι αυτο ειναι άκυρο.ξερεςι ποσά μπορώ να σου παραθέσω και εγώ ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
όσο για τελευταίο που ειρωνεύεσαι η αγγλια είναι ο βασιλιάς των μπουκ ;) και μην μου παραθετεις αποτελέσματα γιατί ξέρεις ότι αυτο ειναι άκυρο.ξερεςι ποσά μπορώ να σου παραθέσω και εγώ ;)

Όχι ρε τύπε ούτε Ολυμπιακός είμαι ούτε σε ειρωνεύομαι. ;)
Το μόνο που εγώ θέλω να πω είναι ότι όλα παίζουν ασχέτως αν αρέσουν ή αν φαίνονται ύποπτα! :sunglasses:
Ο ΟΦΗ πήρε 2-2 από τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο. Αν το έκανε τώρα και κινδύνευε θα ήταν στημένο.
Αν το 4-2 που το έκανε σήμερα η Έβερτον 4-4 σε 5 λεπτά το έκανε ο Εργοτελης στην Ξάνθη και αυτό τον έσωζε θα ήταν στημένο!

Φταίνε τα κολλήματα που έχουμε και ότι η παράγκα έμεινε ατιμώρητη. Δεν είναι όμως όλα στημένα!

Επισκέπτης
Όχι ρε τύπε ούτε Ολυμπιακός είμαι ούτε σε ειρωνεύομαι. ;)
Το μόνο που εγώ θέλω να πω είναι ότι όλα παίζουν ασχέτως αν αρέσουν ή αν φαίνονται ύποπτα! :sunglasses:
Ο ΟΦΗ πήρε 2-2 από τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο. Αν το έκανε τώρα και κινδύνευε θα ήταν στημένο.
Αν το 4-2 που το έκανε σήμερα η Έβερτον 4-4 σε 5 λεπτά το έκανε ο Εργοτελης στην Ξάνθη και αυτό τον έσωζε θα ήταν στημένο!

Φταίνε τα κολλήματα που έχουμε και ότι η παράγκα έμεινε ατιμώρητη. Δεν είναι όμως όλα στημένα!
ποτέ δεν είπα ότι ΟΛΑ είναι στημένα.και φυσικά παίζει να γίνει ανατροπή στη μπάλα ολα γίνονται.υπάρχει μια διάφορα ομως..το πότε γίνετε και τι επιπτώσεις έχουν αυτά .ας πούμε ο ολυμπιακός εφερε 2-2 έχασε σε ξανθη και τριπολη...αποτέλεσμα;πρωτάθλημα.η γιουναιτετ που λες μέχρι την προηγουμένη αγωνιστική ηταν τρένο ξαφνικά μόλις η διαφορά πήγε στους 7 έκανε δυο σερί γκέλες.σύμπτωση;μπορεί.εγώ σου λέω ΣΗΜΕΡΑ ότι δεν χάνει το πρωτάθλημα ;)ο ολυμπιακός όποτε ήθελε αποτέλεσμα τελευταίες αγωνιστικές το πήρε..όποτε ήθελε να μην πάρει δεν τον πηρε ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γεια σου ρε μπαε γαμια των μπουκ  :zfuck:

τι γινεται με σενα ρε παλι τους τα πηρες? :birdman:

ασσο γιουβε και με διαφορα

ΑΣΣΟ ΛΥΩΝ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 0-2

ασσο σαντος

ρε τι ρεντα εχεις τελευται  :zfuck: :zfuck:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
με λιγα λογια γιατί και εγώ  το εχω κουράσει επειδή έχεις παίξει μπάλα ήθελαν να σώσουν την κερκυρα αυτό φάνηκε με το διπλό..θες αδιαφορία θες δεν είχαν κίνητρο πες οτι θες.τον εργοτελη για το λόγο που σου είπα τον έριξαν ο παπουτσακης μόνος του έφαγε το κεφάλι του ηθελε σε 5 παιχνίδια από τα οποία τα 3 στην έδρα του 6 βαθμούς και ομως έπεσε ;)
δεν ξερω αν θα εχω δικιο στο μελλον αλλα θα πω οτι ο παπουτσακης δηλαδη ο εργοτελης σαν ομαδα..ηθελε να πεσει ...και αυτο διοτι οπως ξερετε πιστευω ο παπουτσακης ασχολειται με την διεθνη ενωση μια ασφαλιστικη εταιρια...λοιπον επειδη αυτη η εταιρια δεν ειναι σε καλο φεγγαρι ..λογω οτι ο καιρος βολευει και οι καταστασεις στην ελλαδα..την παει για κλεισιμο απο οτι μου εχουν πει κατι φιλαρακια που μενουν ηρακλειο...αν αληθευει αυτο θα δουμε στο μελλον...και ενας λοιπον λογος ειναι αυτος που επεσε ο εργοτελης ....γιατι για να πουμε την αληθεια αμα ηθελε να μεινει θα εμενε....προφανως και ενας αλλος λογος οπως αναφερθηκε ειναι και ο καραγεωργιου.....

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Εντάξει γράφτηκα... μια απορία.. αυτό το bonus των 100 Ευρώ τι είναι? πως το παίρνω ή το αξιοποιώ?

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
309
Πόντοι
21
με τετοια πουτσα που αρπαξαμε αυτο το σ/κ εγκαταλειπω το αθλημα

Stories

Νέο!

Stories