Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Αν μπορούσε κάποιος να βλέπει τους αγώνες χωρίς φανέλες θα καταλάβαινε αμέσως ποιος έχει χειρότερη ομάδα και αυτός ήταν ο Εργοτέλης.  Δεν μπορούσε να σωθεί. Ας κέρδιζε τον Λεβαδειακό στην έδρα του να σωθεί. Τι έκανε ο Μαρινάκης σε αυτό, τους είχε δέσει τα πόδια?? Δεν μπορούσε ο Εργότελης και δίκαια έπεσε.  Η Κέρκυρα τα πάλευε όλα τα παιχνίδια όσο μπορούσε. 

Ορισμένες υποψίες είναι υπερβολικές αλλά ούτε εγώ μπορώ να σε αλλάξω απόψεις ούτε εσύ εμένα. Επειδή όμως έχω παίξει επαγγελματικά, απλά ορισμένα πράγματα δεν γίνονται, ή μάλλον γίνονται… στην φαντασία..!!
φυσικα και επεσε δικαιως ο τελης
αλλα ο μαρινακης γιατι εδωσε το ματς στην κερκυρα;

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ατλετικο μπιλμπαο το πιασα διπλο
με κουβαδιασε το πουστικο το αννοβερο

ολυμπιακος και βαζελος με πηγαν ανετα ταμειο ζευγαρι

για βραδυ εχουμε τον ασο της λυων και διπλα ολα τα τρια τελευταια ματσ του κουπονιου της κυριακης
ο τζογος ειναι αμαρτια πατερ  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Επισκέπτης
Αν μπορούσε κάποιος να βλέπει τους αγώνες χωρίς φανέλες θα καταλάβαινε αμέσως ποιος έχει χειρότερη ομάδα και αυτός ήταν ο Εργοτέλης.  Δεν μπορούσε να σωθεί. Ας κέρδιζε τον Λεβαδειακό στην έδρα του να σωθεί. Τι έκανε ο Μαρινάκης σε αυτό, τους είχε δέσει τα πόδια?? Δεν μπορούσε ο Εργότελης και δίκαια έπεσε.  Η Κέρκυρα τα πάλευε όλα τα παιχνίδια όσο μπορούσε. 

Ορισμένες υποψίες είναι υπερβολικές αλλά ούτε εγώ μπορώ να σε αλλάξω απόψεις ούτε εσύ εμένα. Επειδή όμως έχω παίξει επαγγελματικά, απλά ορισμένα πράγματα δεν γίνονται, ή μάλλον γίνονται… στην φαντασία..!!
γιαυτό είμαστε για να λέμε διαφορετικές απόψεις αλλιώς δεν θα ειχε νόημα ο διάλογος :grin:αλλαα φου εχεις παιξει επαγγελματικά θα σου κανω την ερώτηση που έχω κάνει και σε άλλους.πιστεύεις ότι αν η διάφορα με τον παο ηταν στους 3 βαθμούς ο ολυμπιακός υπήρχε περίπτωση να χάσει το ματς;επισης η κερκυρα έπαιξε με οφη που αν ειδες πως άνοιξε τα πόδια του μετά το 0-1 θα καταλάβεις ποτε ενα ματς ειναι στημένο αφου έχεις παίξει μπάλα.συμφωνώ οτι θα μπορούσε ο εργοτελης να πάρει κάποια ματς αλλα όταν όμως όλα είναι εναντίον σου και ''θέλουν'' να σε ρίξουν τότε δεν μπορείς να αποφύγεις το μοιραίο. ;)άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά.και διαφωνώ ότι ο εργοτελης ηταν χειρότερος από την κερκυρα και σίγουρα ο πανιτωλικος σαν υλικό ηταν καλύτερος και από του δυο..όμως και αυτός έπεσε

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
πιστεύεις ότι αν η διάφορα με τον παο ηταν στους 3 βαθμούς ο ολυμπιακός υπήρχε περίπτωση να χάσει το ματς

Μάλλον όχι γιατί θα σκύλιαζαν να κερδίσουν,  έχουν ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά τα τρεξίματα και η διάθεση αν είσαι αδιάφορος !
Αυτό δεν σημαίνει ότι τους έπιασε κάποιος να τους πει παιδιά σήμερα θα χάσετε!!!

επισης η κερκυρα έπαιξε με οφη που αν ειδες πως άνοιξε τα πόδια του μετά
το 0-1

Το ίδιο ισχύει και εδώ!

.και διαφωνώ ότι ο εργοτελης ηταν χειρότερος από την κερκυρα και σίγουρα ο πανιτωλικος σαν υλικό ηταν καλύτερος και από του δυο..όμως και αυτός έπεσε

Δεν είχε χειρότερο υλικό, χειρότερο ήταν αυτό που παρουσίαζε στο γήπεδο συν το ότι ήταν κακοπροπονημένος, είχε τα λιγότερα τρεξίματα. Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, αν ήταν έτσι δεν θα γινόταν οι αγώνες, η επιτροπή που δίνει τα προγνωστικά θα έλεγε και τα αποτελέσματα βάσει δυναμικότητας!

Επισκέπτης
Μάλλον όχι γιατί θα σκύλιαζαν να κερδίσουν,  έχουν ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά τα τρεξίματα και η διάθεση αν είσαι αδιάφορος !
Αυτό δεν σημαίνει ότι τους έπιασε κάποιος να τους πει παιδιά σήμερα θα χάσετε!!!

Το ίδιο ισχύει και εδώ!

Δεν είχε χειρότερο υλικό, χειρότερο ήταν αυτό που παρουσίαζε στο γήπεδο συν το ότι ήταν κακοπροπονημένος, είχε τα λιγότερα τρεξίματα. Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, αν ήταν έτσι δεν θα γινόταν οι αγώνες, η επιτροπή που δίνει τα προγνωστικά θα έλεγε και τα αποτελέσματα βάσει δυναμικότητας!
με λιγα λογια γιατί και εγώ  το εχω κουράσει επειδή έχεις παίξει μπάλα ήθελαν να σώσουν την κερκυρα αυτό φάνηκε με το διπλό..θες αδιαφορία θες δεν είχαν κίνητρο πες οτι θες.τον εργοτελη για το λόγο που σου είπα τον έριξαν ο παπουτσακης μόνος του έφαγε το κεφάλι του ηθελε σε 5 παιχνίδια από τα οποία τα 3 στην έδρα του 6 βαθμούς και ομως έπεσε ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

κολλάς στην ορολογία και όχι στην ουσία...

Επισκέπτης
Παράθεση από: Cristiano στις σήμερα στις 22:18

[/quote]και κάτι άλλο αυτά τα τρεξίματα στα γιαννενα στο αγρινιο και σήμερα δεν είχαν ΠΟΛΥ μεγάλη διάφορα; ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
με λιγα λογια γιατί και εγώ  το εχω κουράσει επειδή έχεις παίξει μπάλα ήθελαν να σώσουν την κερκυρα αυτό φάνηκε με το διπλό..θες αδιαφορία θες δεν είχαν κίνητρο πες οτι θες.τον εργοτελη για το λόγο που σου είπα τον έριξαν ο παπουτσακης μόνος του έφαγε το κεφάλι του ηθελε σε 5 παιχνίδια από τα οποία τα 3 στην έδρα του 6 βαθμούς και ομως έπεσε ;)

Ακριβώς όπως το λες κανένας δεν τον έριξε,  μόνος του έπεσε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ  πήρε μόνο 8 βαθμούς στον β' γύρο.
Έκανε μία νίκη στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, δεν μπορούσε να βάλει γκολ πώς να το κάνουμε??? :uglystupid:

Δεν μπορεί σε όλους του αγώνες του να βλέπεις συνομωσίες!!! :idiot:

Επισκέπτης
Ακριβώς όπως το λες κανένας δεν τον έριξε,  μόνος του έπεσε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ  πήρε μόνο 8 βαθμούς στον β' γύρο.
Έκανε μία νίκη στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, δεν μπορούσε να βάλει γκολ πώς να το κάνουμε??? :uglystupid:

Δεν μπορεί σε όλους του αγώνες του να βλέπεις συνομωσίες!!! :idiot:
υπάρχει και η άλλη ομως εκδοχή η κερκυρα μια ομάδα αν οχι χειρότερη ίδιας δυναμικότητας πηρε σε 3 αγώνες από τους οποίους οι δυο εκτός με αρη ολυμπιακό 7 βαθμούς :uglystupid:αυτο ειναι φυσιολογικό; ;)αυτοί είναι οι άλλοι λόγοι ;)εδώ ρε τύπε πριν μερικα χρόνια ο ολυμπιακός έσωσε τη λαρισα μέσα στο καραισκακη ..δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ;)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Ρε μαγκες καταρα εχω πανω μου? Σημερα εχασα απο την Ιντερ 200 ευρω, (ειχα παιξει λιγα, αλλα επιασα αντερλεχτ και ισοπαλιες).
Η πουτανα η Λυων αυτη τη στιγμη μου παιρνει αλλα 100 ευρω. Γαμω το σπιτι τους στις πουστοομαδες, σιχαμενοι γαμωσπιτοι.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
υπάρχει και η άλλη ομως εκδοχή η κερκυρα μια ομάδα αν οχι χειρότερη ίδιας δυναμικότητας πηρε σε 3 αγώνες από τους οποίους οι δυο εκτός με αρη ολυμπιακό 7 βαθμούς :uglystupid:αυτο ειναι φυσιολογικό; ;)αυτοί είναι οι άλλοι λόγοι ;)εδώ ρε τύπε πριν μερικα χρόνια ο ολυμπιακός έσωσε τη λαρισα μέσα στο καραισκακη ..δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ;)

Κακώς μιλάμε τύπε! Εσύ πιστεύεις ότι δεν έχουν όλοι δικαίωμα στην νίκη.
Ότι πρέπει τα αποτελέσματα να έρχονται ανάλογα της δυναμικότητας των ομάδων. Να ειδοποιήσουμε και την Οσασούνα που έβαλε 3 γκολ στην Μπαρτσελόνα και την νίκησε,  ότι αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο. :grin:

Το 2αρι της Κέρκυρας έπεφτε σε απόδοση σήμερα σε όλες τις εταιρίες γιατί παιζόταν κατά κόρον,  αλλά όπως είδες οι υποψίες του κοινού δεν επιβεβαιώθηκαν, οι αγώνες παίζονται στο χορτάρι όχι στ μυαλά! :grin:

Επισκέπτης
Κακώς μιλάμε τύπε! Εσύ πιστεύεις ότι δεν έχουν όλοι δικαίωμα στην νίκη.
Ότι πρέπει τα αποτελέσματα να έρχονται ανάλογα της δυναμικότητας των ομάδων. Να ειδοποιήσουμε και την Οσασούνα που έβαλε 3 γκολ στην Μπαρτσελόνα και την νίκησε,  ότι αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο. :grin:

Το 2αρι της Κέρκυρας έπεφτε σε απόδοση σήμερα σε όλες τις εταιρίες γιατί παιζόταν κατά κόρον,  αλλά όπως είδες οι υποψίες του κοινού δεν επιβεβαιώθηκαν, οι αγώνες παίζονται στο χορτάρι όχι στ μυαλά! :grin:
ο.κ τύπε.στημένα δεν υπάρχουν μπεος τσακογιαννης κακώς τους έχουν μέσα .αυτό με τις αποδόσεις επειδή έχεις παίξει και μπάλα είναι αστείο χθες έδωσαν τον άσο της μπαρτσελονα 1.60 :headbang:.δικαιωμα όλοι έχουν στη νίκη απλά όλος τυχαίως κάποια αποτελέσματα δεν δένουν ρε αδερφέ πως να το κάνουμε ;) και αφου αναφέρεις την μπαρτσελονα η 3 αρα απο την οσασουνα στοίχισε..ενα πρωτάθλημα ..αντίθετα του ολυμπιακού ..τίποτα ;)

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Καλησπέρα... εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση... έχω μια prepaid κάρτα της Κύπρου και επειδή φτιάχνω λογαριασμό στην william hill θα ήθελα να ρωτήσω τι τύπου κάρτα θεωρείται...
Αυτή είναι η εικόνα που μου βγάζει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συνημμένα

• william hill.jpg
    william hill.jpg
    268,9 KB · Εμφανίσεις: 76

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom