Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αδερφε, το στοιχημα δεν ειναι προπο να λεμε ποιος θα κερδισει και να παιζουμε...
το στοιχημα ειναι ζητημα αποδοσης...
προχθες επαιξα 2.60 το Χ2 της Ρεαλ στη Βαρκελωνη...
εννοειται πως αν μου δινανε τον ασσο στο 2.10, θα επαιζα Μπαρτσα...
μην συγχεουμε το πώς βλεπουμε να ερχεται ενα ματς, με το τι παιζουμε...
1.44 ειναι αποδοση να παιξεις προκριση?? μολις φας ενα γκολ απο στημενο, πού θα πας να κρυφτεις??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μερικοι δεν βαζουν μυαλο!
δεν βλεπετε οτι σερνεται η Μπαρτσα?? εχει καμια σχεση με τη μηχανη παραγωγης φασεων που ηταν πριν λιγους μηνες?? αν φαει γκολ, νομιζετε οτι θα βαλει 3 μετα??
καλυτερη νομιζω ειναι η τυχη της Ρεαλ για προκριση, αλλα ενω ανοιξε κοντα στο 1.80, τωρα μολις που ξεπερναει το 1.70 και δυσκολευομαι...  :think: :think:
η τσελσι δεν πειθει,δεν θα παιζει ο ντρογκμπα.Δεν εχει καλους επιθετικους και σιγουρα θα δεχτει γκολ,δεν ειναι σαν την παλια τσελσι ενω η μπαρτσελονα δυσκολο να χασει μετα απο την ηττα με την ρεαλ

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
γιατι θα περασει η τσελσι ρε φιλε?

ημαρτον δλδ, με τι παιχτες, με σταριτζ, κακουτα, και καλου?    :headbang: :headbang:

θα ζοριστει η μπαρτσελονα, αλλα θα περασει, προσωπικα θα προτιμισω το οβερ..
2 δοκαρια και 2 τετ α τετ ειχε στην αγγλια
εγω προβλεπω οχι μοναχα ισπανικα αλλα και οθωμανικα σε αγγλογερμανους μεσα στη βδομαδα

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
η τσελσι δεν πειθει,δεν θα παιζει ο ντρογκμπα.Δεν εχει καλους επιθετικους και σιγουρα θα δεχτει γκολ,δεν ειναι σαν την παλια τσελσι ενω η μπαρτσελονα δυσκολο να χασει μετα απο την ηττα με την ρεαλ
ο ντρογκπα δεν παιζει?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ρε σεις, να σας κανω μια ερωτηση??
ξερετε τι σημαινει 1.44??
δηλαδη αν παιξουν 100 φορες, ξερετε ποσες πρεπει να προκριθει η Μπαρτσα για να ερχεστε μια η αλλη??
παρακαλω απαντηστε, να τσεκαρω κιολας ποιοι γραφουν εδω μεσα...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ολα καλα το ΣΚ χοντρη μπαζα.... στο ποιο δυσκολο σημειο στο στοιχημα που εχει τον τροπο του...να βρεθει δεν θα πω περισσοτερα...να ειναικαλά οι book ...γιατι οσο και να στηνουν καποια παιχνιδια στο εξωτερικο υπαρχουν λυσεις...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μερικοι δεν βαζουν μυαλο!
δεν βλεπετε οτι σερνεται η Μπαρτσα?? εχει καμια σχεση με τη μηχανη παραγωγης φασεων που ηταν πριν λιγους μηνες?? αν φαει γκολ, νομιζετε οτι θα βαλει 3 μετα??
καλυτερη νομιζω ειναι η τυχη της Ρεαλ για προκριση, αλλα ενω ανοιξε κοντα στο 1.80, τωρα μολις που ξεπερναει το 1.70 και δυσκολευομαι...  :think: :think:
φιλε εχει μια βαση αυτο που λες.

αλλα οπως βλεπω εγω μπαλα και το πως <κοβω> το αυριανο παιχνιδι,δε βλεπω προκριση μπαρτσα αλλα διασυρμο της τσελση.

και το 0-1 να γινει δε φοβαμαι για τη προκριση

πραγματικα θα βαλω οτι μου περισσευει και δε θα το στερηθω.

τετοιους αγωνες που βλεπω τοσο πολυ και το 1.2 θα μου εκανε.

οπως και να εχει ιδωμεν.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ολα καλα το ΣΚ χοντρη μπαζα.... στο ποιο δυσκολο σημειο στο στοιχημα που εχει τον τροπο του...να βρεθει δεν θα πω περισσοτερα...να ειναικαλά οι book ...γιατι οσο και να στηνουν καποια παιχνιδια στο εξωτερικο υπαρχουν λυσεις...
δωσε τα προγνωστικα σου να σε τσεκαρουμε  :cheesy:

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
τετοιους αγωνες που βλεπω τοσο πολυ και το 1.2 θα μου εκανε.
σε ημιτελικο τσαμπιονς λινγκ δν ειναι δυνατον να δινουν τον ασσο απο 1,20 εως 1,28.
ειναι παρα πολυ μικρη αποδοση.
τες πα η μπαρτσα ειναι γκραν φαβορι αλλα ο ασσος ειναι για κλαματα.δν θα τον ακουμπησω.οχι γτ δν θα ερθει.αλλα το θεωρω γελοιο να το παιξω.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σε ημιτελικο τσαμπιονς λινγκ δν ειναι δυνατον να δινουν τον ασσο απο 1,20 εως 1,28.
ειναι παρα πολυ μικρη αποδοση.
τες πα η μπαρτσα ειναι γκραν φαβορι αλλα ο ασσος ειναι για κλαματα.δν θα τον ακουμπησω.οχι γτ δν θα ερθει.αλλα το θεωρω γελοιο να το παιξω.
φιλε ας υποθεσουμε πως εσυ εισαι ο μπουκ και εγω ο παιχτης

ποσο θα μου εδινες τον ασσο της μπαρτσελονα?

γνωριζοντας τις καταστασεις,τη δυναιμκη των ομαδων και αλλους παραγοντες υπηρχε ποτε περιπτωση να σου εδιναν αυτο τον αγωνα 1.5?1.6?

μερικες φορες οντως τα αλλα 2 σημεια και οχι το παιξιμο του φαβορι ειναι βαλιου μπετ αλλα σημερα ειναι αλλιως τα πραγματα.

δε ξερω εχω κολλησει πολυ με το σημερινο,παροτι που και εγω ανα καιρους ψαχνω το βαλιου μπετ. :rockon: :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
επισης θα περιμενω να δω ενεδεκαδες.

αν δε δω πικε μεσα,φαμπρεγκας κλπ αλλαζουν τα πραγματα.

με κυριοτερο να δω πικε.

γιατι στο μεγεθος και στον ογκο του ντρογκμπα μονο αυτος.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
το μαν γιου - εβερτον το ειδες φιλε? αν το ειδες και λες οτι ειναι στημενο σου εχω μια ερωτηση τοτε.αλλα να το ειδες χοι να σου ειπε ο φιλος του φιλου.

ναι και ειναι μαλακια που οι αγγλικες ομαδες χτυπανε ολους τους αγωνες ειναι δεν ειναι αδιαφορες...
Συμφωνω οτι στο αγγλικο πρωταθλημα και οχι μονο και ιδιως οι ποιο μικρες κατηγοριες  αρκετα παιχνιδια ειναι ελεγχομενα.Τα χρηματα ειναι πολλα οι  περσσοτερες ομαδες δεν πανε καλα οικονομικα (οπως κ σε ολη την ευρωπη).Τους ενδιαφερει πανω απο ολα η επιβιωση ...και οχι αν θα ανεβουν η θα πεσουν.Ειναι απο πριν ολα κανονισμενα.Υπαρχουν στατιστικα  επαναλαμβανομενα στοιχεια που βγαζεις σοβαρα συμπερασματα.Το ξερουν και στην ουεφα αλλα κανουν τα στραβα ματια...γιατι αν ηταν διαφορετικα ισως καποια πρωταθληματα να ηταν διαλυμενα και οι ομαδες πτωχευμενες.Καποια παιχνιδια διεκδικουν oscar θεατρικης παραστασης...Αλλα το εξυπνο πουλι(βλεπε στημενα παιχνιδια) απο την μυτη πιανεται....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλιαρι και αταλαντα τολμηροι ασοι

μπολτον χ2

μπαρτσα ασος ημιχρονο τελικο

καλη τυχη

Επισκέπτης
τετραδα με τσου-λου και γιουροπα. μπαρτσα χαντικαπ -1,ρεαλ προκριση,μπιλμπαο προκριση,βαλενθια ασσο, συστημα 3-4

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera..Γιατι

να παιξω ενα παιχνιδι 1,20 1,22 ημιτελικο τσου λου :grin: Και να μην παιξω 1.20 το διπλο της γιουβεντους με την μαθηματικα κατα 99.99% τζεζενα..Το βρισκω παραλογο οποιος μιλαει γιαυτο το 1,20 και οχι για το αυριονο 1,20 της γιουβεντους μεσα στην τζεζενα.. :grin:Φυσικα δενε ειμαι για 1,20 εγω ουτε κατα διανοια αλλα λεω γιαυτους που παιζουν ετσι :grin:..Οχι οτι ειναι σιγουρο οτι θα βγει η γιουβεντους αλλα ειναι πιο δικαιο για μενα εκεινο το διπλο..!!Και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο οπαπ την προηγουμενη φορα τον αγωνα της τζεζενα με την γιουβεντους τον εδινε 1,15 που ειχε αναβληθει λογο του θανατου του παλικαριου..Τωρα το δινει 1,18 δηλαδη με λιγα λογια ο οπαπ θελει να κανει δωρο στους πακεταδες 3 μοναδες :grin: :grin:Τεσπα ειπα μια σκεψη μου οχι οτι δεν βλεπω ασσο την μπαρτσελονα ναι την βλεπω αλλα το 1,20 της γιουβεντους μεσα στην τζεζενα ειναι πιο δικαιο κατεμε.. :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μαγκες αμα σκασει αυριο η Γιουβεντους στην τσεζενα θα εχουμε πολυ κουβα γιατι θα ειναι το ποιο φωςρτωμενο παιχνιδι σε ποσοστο 65% απο την μερια του διπλου εκεινη την ημερα ...Βεβαια το 1.20 αφηνει ελαχιστες πιθανοτητες να γινει αυτο αν ηταν 1.4 με 1.5 θα το επαιζα χ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπαρτσελονα να σκοραρει πανω απο 2.5 γκολ  1.77

ακριβες σκορ 3-1 η 3-0

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
εγώ πάντως έπαιξα άντερ την μπάρτσα...και ο θεός βοηθός... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
ούτε άντερ, ούτε νο γκολ...πάλι κουβάς... :headbang: :headbang:puta barca-puta chelsea...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom