You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
αφήνετε πουρμπουάρ στον προποτζή όταν κερδίζετε?
τα ψιλά εννοώ, μέχρι 50λεπτα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
oυτε ψιχουλο στα τσιρακια του οπαπαφήνετε πουρμπουάρ στον προποτζή όταν κερδίζετε?
Επισκέπτης
μέχρι τώρα πάντως ο οφη το χτυπάει..η καλύτερα ο Παναιτωλικός δεν μπορεί..εκτός και αν πάμε για τα πολύ χοντρά.....1 ημίχρονο 2 τελικό ;)σημερα ολοι λενε οτι ο λεβαδιακος θα ερθει ασσος,ειδικα αμα ερθει διπλο ο Παναιτωλικός.πολλά παιζονται παντως!
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
εγώ τον αφήνω μέχρι 90 λεπτά, τα κέρματα δηλαδή που είναι από 50 λεπτα και κάτωoυτε ψιχουλο στα τσιρακια του οπαπ
σήμερα έβαλε γκόμενα στο ταμείο ο μπαγάσας και μόλις της άφησα τα 60 λεπτά από τα 51.60 που κέρδισα, με κοίταζε λες και ήμουν εξωγήινος
μηπως ηθελε να σε ευχαριστησει και δεν ηξερε πως?εγώ τον αφήνω μέχρι 90 λεπτά, τα κέρματα δηλαδή που είναι από 50 λεπτα και κάτω
σήμερα έβαλε γκόμενα στο ταμείο ο μπαγάσας και μόλις της άφησα τα 60 λεπτά από τα 51.60 που κέρδισα, με κοίταζε λες και ήμουν εξωγήινος
κουβα μεγαλο βλεπωαμα δωσει διακοπη και νικη σε αστερα κουβαδιασαμε
και το χω 2πλο ημιχρονο ασσο τελικοκουβα μεγαλο βλεπω
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
δεν θα με χαλούσε τύπε, πολύ καλό κομμάτι ήταν η γκόμεναμηπως ηθελε να σε ευχαριστησει και δεν ηξερε πως?
μακάρι να την πετυχαίνω και με τα χεράκια της να κερδίζω συνέχεια
πιο καλα ετσι παρα να συνεχιζε ελα ατρομηταρα 1ti egine re paidia διακοπηκε το σιγουρακι του αρη
τουλαχιστον οσοι παιξατε αρη θα παρετε τα λεφτα σας πισω
πιο καλα διακοπη και το χρημα μοναδα και πισωκαι το χω 2πλο ημιχρονο ασσο τελικο
να βγει η ξανθια και να τα δινει ολα υπερ του αρη να γυρισειπιο καλα διακοπη και το χρημα μοναδα και πισω
γκολ ο ΠΑΣ
σφαγη σημερανα βγει η ξανθια και να τα δινει ολα υπερ του αρη να γυρισει
γκολ ο ΠΑΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K