Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα και απο εμενα ...δεν μας εκατσε η φορτουνα ..παμε για αλλα....
πασχα των καθολικων το σ/κ αυτο και ειπα μια και ειναι αγιες μερες για αυτους να τζογαρω λιγο παραπανω και εγω αυτο το σ/κ
λοιπον εχω βγαλει καποια παιχνιδακια και θα παιχτουν ολα μονα
ΚΑΡΝΤΙΦ 2 -3.20
ΓΕΟΒΙΛ ΟΒΕΡ -1.85
ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 -2.05
ΠΟΡΤΟ 2 -2.30
ΝΑΠΟΛΙ 2 -2.75
ΠΑΟΚ 2 -2.75

ολα μονα απο 50 ευρω... εκτος τον παοκ 100 ευρω που πιστευω παραπανω ....λογω αγγελου την προηγουμενη αλλα και λογω προκρισης ατρομητου εις βαρος παοκ στο κυπελλο
επισης θα παιχτουν και σε ενα 456 μπας και γινει κανενα θαυμα και τα πιασουμε ολα
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
καλημερα σε ολους...απο τα χθεσινα εκανα 3 στα 5 και αφου εχω παρει πισω τα 350 που τζογαρα εχω και κερδος 15 και περιμενω ομως και τον παοκ που ειναι με 100 ευρω πονταρισμενος
αρα αμα βγει παω για 290 κερδος + μια τετραδα απο το 456 δηλαδη αλλα 11 ευρω καθως δεν εχω βαλει πολλαπλασιαστη ..το επαιξα με 0.30 την στηλη ..σαν οπαπ δηλαδη
για σημερα λοιπον 100 ευρω διπλο την μαντσεστερ σιτυ με 2.87 ...
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
διπλο μαντσεστερ σιτυ...

Επισκέπτης
σήμερα η  μέρα είναι πονηρή :grin: απο την Ελλάδα όλοι μιλάνε για τον άσο του λεβαδειακου ..αν ομως μάθουν οτι ο Παναιτωλικός χάνει στη κρητη τότε γιατί να μην βολευτούν με ένα ωραιότατο χ ;)τωρα στο ατρόμητος παοκ που ολοι λένε για διπλό..το ματσάκι είναι ουσιαστικά αδιάφορο και για τους δυο.το ίδιο και ο παναθηναϊκός με τον πανιώνιο..το μονο που εχει ενδιαφέρον και αξίζει ποντάρισμα είναι ο Παναιτωλικός..το θέμα είναι αν ο οφη είναι αδιάφορος..απλά θα πω κάτι ο κωστουλα εχει πολλά λεφτά ο οφη αυτή τη στιγμή είναι σε τραγική κατάσταση ..οπότε μάλλον 2.οχι ότι θα σωθεί απλά θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει.επσιης θα ρισκάρω στο χ του πας με την αεκ ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
παιχτε ΑΡΗ 1 καλη αποδοσουλα στο 1.70
και τον τουρκο 2

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
η σιτυ εχει τα μαυρα της τα χαλια και την δινετε 2πλο

στον αρη παιζει και η ανατροπη γιατι ο αστερας σκοραρει γρηγορα..ρισκο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εχεις κανα ινφο για αρη μιας και εισαι εκει πανω  :rolleyes: :rolleyes:
σιγουρος 1 σε λεω
το πιο ευκολο 1.70 της ζωης σου,οι αλλοι ειναι κουρασμενοι παιζαν στο κυπελο με 10 παικτες απο το 10
παιζουν χωρις μπαρτολινι,περονε και εμεις με φουλ επιθεση

Επισκέπτης
παρι ασσο, ρεαλ οβερ 3.5 ε σταμ  :rolleyes: και μπριζ διπλο αν και δεν νομιζω να παρει αυτη η ομαδα το πρωταθλημα στο βελγιο, ας περασει για λιγο στην κορυφη ομως.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Παρι στον ασσο αψεγαδιαστο για στανταρ (λεμε τωρα)

κατι αλλο αχαστο υπαρχει?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 326=Αθλετικο Μπιλμπαο-Σεβιλλη=2 (21) ευρω στον οπαπ γαμω την καρσλουη μου μεσα :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχεις κανα ινφο για αρη μιας και εισαι εκει πανω  :rolleyes: :rolleyes:
η αεκ εξασφαλισε την συμετοχη της στην ευρωπη δεν πεφτει εκτος ευρωπης ο αρης γιατι να κερδισει αν το επαιζα θα το επαιζα 2πλο τον αρη..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παρι στον ασσο αψεγαδιαστο για στανταρ (λεμε τωρα)

κατι αλλο αχαστο υπαρχει?
ειναι ντερμπι μισους αλλα βαση βαθμολογιας φενετε ασσος αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα δεν ειναι ουτε ισπανια ουτε ελλαδα εκει... ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η αεκ εξασφαλισε την συμετοχη της στην ευρωπη δεν πεφτει εκτος ευρωπης ο αρης γιατι να κερδισει αν το επαιζα θα το επαιζα 2πλο τον αρη..
χρηστάρα του πηρες του ανηψιου σου λαμπαδα ρε  :2funny: :2funny:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ειναι ντερμπι μισους αλλα βαση βαθμολογιας φενετε ασσος αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα δεν ειναι ουτε ισπανια ουτε ελλαδα εκει... ;)
θα στηριξω παρι γιατι ειναι καλη στα εντος ενω η μαρσειγ ειναι ντεφορμε οσο δεν παει

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και ο ΠΑΟΚ γιατι να κερδισει για τιν ψυχη τις μανας τους ειμαι φολα παοκ αλλα δεν θα το επαιζα το πιαχνιδι...Ας ερθει και 0-3..Ο ατρομητος εχει δηξει καλα δειγματα ο δωνης δεν ξερουμε αν θα εχει προλαβει το κλιμα εφοριας με την προκριση στο τελικο κυπελλου να το εχει αποσοβησει και να τους ξαναφερει τους παιχτες του στην πραγματικοτητα..Απο τα συνεφα αν το εκανε δεν ειναι 2πλο ετσι αισθανομαι και λες και απο την αλλη ο ΠΑΟΚ να παρει διπλο για να απαλυνει την ηττα απο τα γιαννενα που κονομισε κοσμος και κοσμακης με εκεινο το 2πλο μπροστα μου πηρε ο αλλος 3,500 χιλιαρικα  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σήμερα η  μέρα είναι πονηρή :grin: απο την Ελλάδα όλοι μιλάνε για τον άσο του λεβαδειακου ..αν ομως μάθουν οτι ο Παναιτωλικός χάνει στη κρητη τότε γιατί να μην βολευτούν με ένα ωραιότατο χ ;)τωρα στο ατρόμητος παοκ που ολοι λένε για διπλό..το ματσάκι είναι ουσιαστικά αδιάφορο και για τους δυο.το ίδιο και ο παναθηναϊκός με τον πανιώνιο..το μονο που εχει ενδιαφέρον και αξίζει ποντάρισμα είναι ο Παναιτωλικός..το θέμα είναι αν ο οφη είναι αδιάφορος..απλά θα πω κάτι ο κωστουλα εχει πολλά λεφτά ο οφη αυτή τη στιγμή είναι σε τραγική κατάσταση ..οπότε μάλλον 2.οχι ότι θα σωθεί απλά θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει.επσιης θα ρισκάρω στο χ του πας με την αεκ ;)

σημερα ολοι λενε οτι ο λεβαδιακος θα ερθει ασσος,ειδικα αμα ερθει διπλο ο παναιτωλικος.πολλα παιζονται παντως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom