Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Λεβαδειακός-Ξάνθη είναι μονάδα παιδια;;
νομιζω πωες πρεπει να περιμενεις 24 ωρες.
αν γινει αυριο ιδια ωρα θα ισχυει το αυριανο αποτελεσμα.

βεβαια αναλογως και που παιζεις.

εχει διαφορα πχ οπαπ απο εταιρειες εξω

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
νομιζω πωες πρεπει να περιμενεις 24 ωρες.
αν γινει αυριο ιδια ωρα θα ισχυει το αυριανο αποτελεσμα.

βεβαια αναλογως και που παιζεις.

εχει διαφορα πχ οπαπ απο εταιρειες εξω
οπαπ παίζω

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε οπαπ δε παιζω.

αλλα για σιγουρα μονο αυριο στη μηχανη του οπαπ για να εισαι 100 τις εκατο σιγουρος.

ελπιζω να εχεις πιασει τα αλλα και να σου μενει αυτο

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε οπαπ δε παιζω.

αλλα για σιγουρα μονο αυριο στη μηχανη του οπαπ για να εισαι 100 τις εκατο σιγουρος.

ελπιζω να εχεις πιασει τα αλλα και να σου μενει αυτο
ΟΦΗ,ΠΑΟ και ΓΙΑΝΝΕΝΑ τα έπιασα κερδίζω και έχω παίξει χ2 την Ξάνθη.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν θελω να σου κοψω τα φτερα αλλα ..

ενας φιλος μου ειχε πιασει παλια 5 και περιμενε 1.. ακυρωθηκε, και ακυρωθηκε ολο το δελτιο  :-

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
δεν θελω να σου κοψω τα φτερα αλλα ..

ενας φιλος μου ειχε πιασει παλια 5 και περιμενε 1.. ακυρωθηκε, και ακυρωθηκε ολο το δελτιο  :-
Είναι άδικο αν γίνει αυτό όμως.Λογικά η μονάδα έχει πάρει η θα πρέπει να περιμένω τον αγώνα.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
δεν ακυρωνει δελτιο μοναδα και καθαρισεσ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
thanks αν και πίστευα οτι ο Λεβαδειακός δεν θα ερχόταν με τίποτα άσσο.Πιο πολύ φοβόμουν τα Γιάννινα.
ποσα πιανεις με την 3αδα? σε συστημα το χεις η κατευθειαν και τα 4?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ποσα πιανεις με την 3αδα? σε συστημα το χεις η κατευθειαν και τα 4?
Δεν πιάνω κανά σημαντικό ποσό κερδίζω 41 ευρώ στην τριάδα και 67 ευρώ στην τετράδα.Με 4,50 το ποντάρισμα.Τα έπαιξα κατευθείαν.

napoleodas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
8
Πόντοι
1
φίλε είτε παίξει η Ξάνθη αύριο είτε όχι εσύ έχεις κερδίσει το δελτίο γιατί το μίνιμουμ των αγώνων που έπρεπε να παίξεις  ήταν τα 2 ματς κι εσύ έπαιξες 4! θα το έχανες το δελτίο μόνο αν είχες παίξει 2 ματσάκια και το ένα εξ' αυτών ήταν η Ξάνθη και θα είχε πάρει στα σίγουρα αναβολή το ματς. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει το χειμώνα με τα χιόνια που είχα παίξει 2 ματς γαλλικά και το ένα είχε αναβληθεί και ενώ είχα πιάσει το άλλο πήρα πίσω τα λεφτά που είχα παίξει... Οπότε μάλλον δεν έχεις θέμα και θα πληρωθείς για τα τρία παιχνίδια που έπιασες ακόμα κι αν η Ξάνθη δεν παίξει αύριο ( εκτός κι αν παίξει και το χάσεις)! καλό ταμείο φίλε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φίλε είτε παίξει η Ξάνθη αύριο είτε όχι εσύ έχεις κερδίσει το δελτίο γιατί το μίνιμουμ των αγώνων που έπρεπε να παίξεις  ήταν τα 2 ματς κι εσύ έπαιξες 4! θα το έχανες το δελτίο μόνο αν είχες παίξει 2 ματσάκια και το ένα εξ' αυτών ήταν η Ξάνθη και θα είχε πάρει στα σίγουρα αναβολή το ματς. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει το χειμώνα με τα χιόνια που είχα παίξει 2 ματς γαλλικά και το ένα είχε αναβληθεί και ενώ είχα πιάσει το άλλο πήρα πίσω τα λεφτά που είχα παίξει... Οπότε μάλλον δεν έχεις θέμα και θα πληρωθείς για τα τρία παιχνίδια που έπιασες ακόμα κι αν η Ξάνθη δεν παίξει αύριο ( εκτός κι αν παίξει και το χάσεις)! καλό ταμείο φίλε.

ετσι ακριβως

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ευχαριστώ πολύ! καλές επιτυχίες και για σένα!

napoleodas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
8
Πόντοι
1
ευχαριστώ πολύ! καλές επιτυχίες και για σένα!
με δεδομένο ότι θα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική σε 3 μέρες δεν νομίζω να γίνει το ματς της Ξάνθης αύριο άσχετα από το τι λέει ο κανονισμός γιατί μετά θα αναβληθούν 2 ματς την Μ.Τετάρτη (δηλ. οι επόμενοι αγώνες Λεβαδειακού και Ξάνθης) διότι 1ον δεν θα έχουν περάσει 48 ώρες από το προηγούμενο ματς Ξάνθης & Λιβαδειας και 2ον το να αναβληθούν την προτελευταία αγωνιστική 2 ματς αντί μόνο το σημερινό της Ξάνθης θα κάνει ακόμα πιο μπάχαλο το πρωτάθλημα (περισσότερο από όσο είναι). Οπότε τα 41 ευρώ είναι δικά σου και σου εύχομαι ακόμα περισσότερα κέρδη στο μέλλον.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλημερα σε ολους...απο τα χθεσινα εκανα 3 στα 5 και αφου εχω παρει πισω τα 350 που τζογαρα εχω και κερδος 15 και περιμενω ομως και τον παοκ που ειναι με 100 ευρω πονταρισμενος
αρα αμα βγει παω για 290 κερδος + μια τετραδα απο το 456 δηλαδη αλλα 11 ευρω καθως δεν εχω βαλει πολλαπλασιαστη ..το επαιξα με 0.30 την στηλη ..σαν οπαπ δηλαδη
για σημερα λοιπον 100 ευρω διπλο την μαντσεστερ σιτυ με 2.87 ...
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
λοιπον κυριοι μπηκαμε και 100 ευρω μεσα με την σιτυ ...ουτε βεβαια και ο παοκ δεν περασε.....χαχχαχααχα
το πιο δυνατο μου σημειο....χαχχαχ ...βεβαια εγραψα εχτες γιατι το επαιξα...οποτε δεν μετανιωνω για κανενα παιχνιδι που παιζω γιατι δεν με βαζει κανενας να το παιξω με το ζορι αφου ειναι παντα δικια μου επιλογη μετα απο μελετη καποιων πραγματων που εγω θεωρω σημαντικα.....
αυριο ειναι σιγουρο πως θα παιξω και εχω αρχισει και τα κοιταω τωρα ...αγγλια βλεπετε
και αυτα που εχω δει σαν πρωτη ματια ειναι ψιλομπομπιτσες....αυριο θα γινει το ξεσκαρταρισμα μετα τα τελευταια νεα
θεωρω οτι σαν σ/κ δεν ηταν καλο σε γενικες και φοβαμαι οτι θα συνεχιστει και αυριο..........

εις αυριον τα σπουδαια ...καλο βραδυ σε ολους

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Είναι άδικο αν γίνει αυτό όμως.Λογικά η μονάδα έχει πάρει η θα πρέπει να περιμένω τον αγώνα.
για τον οπαπ ειναι μοναδα επειδη διεκοπει στο α' μερος... αν η διακοπη γινοταν στο β΄μερος θα ισχυει το αποτελεσμα εκεινης της στιγμης (βλεπε παο-οσφπ 0-1 δηλ διπλο) για τις ιντερνετικες εταιρειες αν γινει διακοπη οποτε και να γινει ειναι μοναδα...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
λοιπον κυριοι μπηκαμε και 100 ευρω μεσα με την σιτυ ...ουτε βεβαια και ο παοκ δεν περασε.....χαχχαχααχα
γιατι διπλο ρε συ; μια χαρα τους βολευε το Χ και τους 2 απο τα πιο σιγουρα Χικακια
η λειβαδια παει μοναδα η επειδη αυριο θα παιξουν περιμενουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom