georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
η Γερμανία στέλνει κόσμο στον κουβά σήμερα
3-3...είσαι ΓΚΟΥΡΟΥ!Θα κάτσει...
η γερμανια κλεινει σπιτια σημεραη Γερμανία στέλνει κόσμο στον κουβά σήμερα
καλημερα παιδια.
εγω για σημερα επεξα 4 ασους απο μονος μου.
1. Σ τζονσον
2. Μπαρι
3. Μπανφιλντ
4. Ενστουντιαντες
καλυ τύχη σε όλους μας.
Καλό είναι...αλλά όχι βέβαια στο 1.65 του Οπάπ!λιλ δε βλεπει κανενας;
στο 1,78 την επαιξα , ακομη στουτγκαρδη, και εχω φαει και ενα κωλυμα με το χ στο βαγιαδολιδ-σαραγοσα.Καλό είναι...αλλά όχι βέβαια στο 1.65 του Οπάπ!
Και 4 οβεράκια που πληρώνουν πολύ καλά: Μετς , Αλμερία , Λειρία και Λα Κορούνια!
και το 1.78...οριακό είναι...στο 1,78 την επαιξα , ακομη στουτγκαρδη, και εχω φαει και ενα κωλυμα με το χ στο βαγιαδολιδ-σαραγοσα.
Όταν λες "θελήσει"?Μήπως θες να πεις "ζωγραφίσει"...γιατί διαφορετικά δύσκολα το ματς φεύγει από το Χ!και το ντερμπυ το βλέπω διπλό αν ο Ολυμπιακός θελήσει τη νίκη...αλλιώς στο Χ!!!!
καλά χαλάρώσε...Όταν λες "θελήσει"?Μήπως θες να πεις "ζωγραφίσει"...γιατί διαφορετικά δύσκολα το ματς φεύγει από το Χ!
Τελος να πω, οτι ηθελα κι εγω να παιξω Εργοτελη, αλλα εγιναν καποια πολυ υποπτα πραγματα στο ανοιγμα του στη betfair κι ετσι δεν το ακουμπω.
Οταν ανοιξε την Πεμπτη, πονταριστηκαν παρα πολλα λεφτα (αναλογικα για τετοιο παιχνιδι) στο διπλο του Λεβαδειακου. Ακομα και τωρα το πιο πολυ παιχνιδι το εχει παρει ο Λεβαδειακος. Το περιεργο ειναι, οτι τα πιο πολλα παιχτηκαν στο ανοιγμα τρεις μερες πριν, κατι που δεν γινεται σχεδον ποτε.τι ύποπτα ρε συ??? εγώ το μπουμπούνισα άσο πάντως