You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
σε παρολι την ειχα.η Σαραγόσα δεν άντεξε ως το τέλος με 10 παίκτες και το ρούφηξε στο 90'...
η αγγλια σημερα με τους δυο ασσους ηταν πολυ καλη.
σε τρεις αγωνιστηκες τωρα τσελσι με την αχωνευτη
Σανταντερ 1
Βιγιαρεαλ 2
ManU 1
Στα προηγουμενα 2 κουπονια,κουβα με Ξανθη-Παναθα κ κουβα με Spurs-Τσελσι.
Μαλλον θα τριτωσει το κακο...
Το εσωσα...Ταμειο!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλησπεριζω. Δυσκολο σχετικα το σταυρωμα των ομαδων σημερα κι 'αυτο που επιλεγω να παιξω σε μονο αποδεκτο, ειναι το διπλο της Τρανμιρ. Προφανεστατο. Κι 'αυτο το καθιστα επικυνδυνο. Αλλα τι να παιξεις? Στο 2,30 εκανα ενα συμπαθητικο πονταρισμα. Μονο αυτο για σημερα. Αν κατσει,εκατσε. Καλη σας επιτυχια.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εκτός του ότι η Τρανμίρ είναι καλύτερη ομάδα,είναι και πιο ξεκούραστη!Έπαιξε Πέμπτη ενώ η Μπόρνμουθ Σάββατο...βέβαια πολλές φορές κάτι τέτοια στην Αγγλία πάνε περίπατο!!!Καλησπεριζω. Δυσκολο σχετικα το σταυρωμα των ομαδων σημερα κι 'αυτο που επιλεγω να παιξω σε μονο αποδεκτο, ειναι το διπλο της Τρανμιρ. Προφανεστατο. Κι 'αυτο το καθιστα επικυνδυνο. Αλλα τι να παιξεις? Στο 2,30 εκανα ενα συμπαθητικο πονταρισμα. Μονο αυτο για σημερα. Αν κατσει,εκατσε. Καλη σας επιτυχια.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μακαρι να περασει. Την εχει παιξει πολυς κοσμος.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
λοιπον μπασκετακι και σημερα νομιζω οτι ο τελικος του κυπελλου στο under 148,5 ειναι πολλη καλη επιλογη μπιλμπαο- ρεαλ 1 βαλενθια- φουελανμπραδα 1 χιρονα- μανρεσα 1 παντα με χαντικαπ!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
(+4,5) μπιλμπαο- ρεαλ 1 βαλενθια-φουελανμπραδα(10,5) 1 χιρονα-μανρεσα(9,5) 1Με τι χάντικαπ?
olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα συναγωνηστές.
επιτέλουσ ταμείο και μάλιστα με σερι απο την προηγούμενη εβδομάδα.
οχι κανενα τεραστιο ποσο αλλα οσο να ειναι θα παιξώ τσαμπε το ΣΚ.
πηρα τα παιχνιδια από το Έχει κατι τύπους απίστευτους.
Εγω πήγα ταμείο με κάτι Ρώσικα(ε τι αλλο θα μπορουσα να παίξω) παιχνίδια
και σήμερα πήγα τα ταμείο με 2 φορες μάλιστα με μονο αποδεκτο και τετραδα.
πάω να επενδύσω σε κανενα Ρωσιδάκι για το σπίτι.
καλο βραδυ και καλα κέρδη σε όλους.
επιτέλουσ ταμείο και μάλιστα με σερι απο την προηγούμενη εβδομάδα.
οχι κανενα τεραστιο ποσο αλλα οσο να ειναι θα παιξώ τσαμπε το ΣΚ.
πηρα τα παιχνιδια από το Έχει κατι τύπους απίστευτους.
Εγω πήγα ταμείο με κάτι Ρώσικα(ε τι αλλο θα μπορουσα να παίξω) παιχνίδια
και σήμερα πήγα τα ταμείο με 2 φορες μάλιστα με μονο αποδεκτο και τετραδα.
πάω να επενδύσω σε κανενα Ρωσιδάκι για το σπίτι.
καλο βραδυ και καλα κέρδη σε όλους.
Επισκέπτης
καλημερα και απο μενα σημερα βλεπω οτι ειναι στοιχηματικη ευκαιρια το διπλο της ιντερ και το διπλο της φουλαμ. και κλεινω με τον ασο της λεβερκουζεν. στα γερμανικα που εχω μια αδυναμια καθοτι λατρεις του γερμανικου ποδοσφαιρουβλεπω διπλο τη στουτγκαρδη με το αδιαφορο ανοβερο και το διπλο της σαλκε που αν θελει να ξαναβγει chl αυτα τα παιχνιδια πρεπει να τα κερδιζει. και κατι για β εθνικη για προσεξτε τα διπλα του εθνικου και το χ του αιγαλεω. ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Kαλημέρα σε όλα τα παιδια...Bull θέλω την γνώμη σου για 3 ματς από την Γερμανία...
τον άσσο της Λεβερκούζεν,το Χ στο Μπόχουμ-Ντόρτμουντ και το διπλό της Σάλκε ( με φοβίζει το ότι παίζει Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη)
gatto...τη Λεβερκούζεν την βλέπω για άσο...καλό και πρώτο σημείο για το ματς της Μπόχουμ με την Μπορούσσια το Χ...αλλά για μένα παίζουν όλα σ'αυτό το ματς...απλά το Χ το βλέπω ως πρώτο σημείο...τη Σάλκε καλά κάνεις και τη φοβάσαι γιατί η Καρλσρούη είναι σκληρό καρύδι ειδικά στην έδρα της...έχεικαι μπόλικο Χ το ματς...αν τιμήσεις το διπλό θέλει σίγουρα κάλυψη στο Χ!!!
Το μεσημέρι θα έχω καλύτερη άποψη και για τα υπόλοιπα ματς...
έχουμε και πόλεμο βλέπεις
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κυριοι καλησπερα. Το εχετε ψιλοαφησει βλεπω το στοιχηματακι. Τωρα, ολοι παιζετε travian... Ομως τον δικο σου στρατο, μπορεις να τον φτιαξεις και με ομαδες του στυλ Τσεστερφιλντ, Χερενφεν, Ιντερ. Κι αν θες κατι πιο επιθετικο και γουσταρεις αιφνιδιασμο, χτυπας και μια Λινκολν η μια Ναιμεγκεν. Οπως καταλαβαινετε, αυτα θα ειναι τα βασικα μου στοιχηματα για σημερα. Ολα σε μονα αποδεκτα και η πρωτη τριαδα και σε παρολι. Επισης, για πλακα παιζω Ρειντζερς απο ημιχρονο στο ντερμπακι της Σκωτιας, ετσι για να περνα η ωρα. Αυτα. Σας ευχομαι καλη επιτυχια στις οποιες επιλογες σας.
olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλημερα παιδια.
εγω για σημερα επεξα 4 ασους απο μονος μου.
1. Σ τζονσον
2. Μπαρι
3. Μπανφιλντ
4. Ενστουντιαντες
αλλα θα παιξω παλι και τα 2 δελτια του τυπου απο το site που με εστειλε ταμείο χτες.
καλυ τύχη σε όλους μας.
εγω για σημερα επεξα 4 ασους απο μονος μου.
1. Σ τζονσον
2. Μπαρι
3. Μπανφιλντ
4. Ενστουντιαντες
αλλα θα παιξω παλι και τα 2 δελτια του τυπου απο το site που με εστειλε ταμείο χτες.
καλυ τύχη σε όλους μας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K