Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η εσπανιολ μονο 4 τρωει απο τους τελειωμενους;
η κατρακυλα της ομαδας που απεκλεισε ο μεγαλος αρης συνεχιζεται.
βλεπω να εχει και αυτη την ιδια τυχη με το συμπολιτη

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
η Σαραγόσα δεν άντεξε ως το τέλος με 10 παίκτες και το ρούφηξε στο 90'... :rolleyes:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η Σαραγόσα δεν άντεξε ως το τέλος με 10 παίκτες και το ρούφηξε στο 90'... :rolleyes:
σε παρολι την ειχα.
η αγγλια σημερα με τους δυο ασσους ηταν πολυ καλη.
σε τρεις αγωνιστηκες τωρα τσελσι με την αχωνευτη

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πολύ πίκραααααααααααααααααα το ΣΚ!Την Κυριακή πήρα κάτι ψιλά με τα Αγγλικά ντέρμπυ αλλά γενικά το ταμείο ήταν μείον αυτό το ΣΚ... >:(

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για σήμερα έχω ξεχωρίσει :
Ντονκαστερ 1 ,Τρανμίρ 2 , Χαρτλπουλ over ,Μίλτον 2 ,Ντάρλινγκτον 1 και over ,Χέρεφορντ 2!
:rockon: :rockon: :rockon:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπεριζω. Δυσκολο σχετικα το σταυρωμα των ομαδων σημερα κι 'αυτο που επιλεγω να παιξω σε μονο αποδεκτο, ειναι το διπλο της Τρανμιρ. Προφανεστατο. Κι 'αυτο το καθιστα επικυνδυνο. Αλλα τι να παιξεις? Στο 2,30 εκανα ενα συμπαθητικο πονταρισμα. Μονο αυτο για σημερα. Αν κατσει,εκατσε. Καλη σας επιτυχια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλησπεριζω. Δυσκολο σχετικα το σταυρωμα των ομαδων σημερα κι 'αυτο που επιλεγω να παιξω σε μονο αποδεκτο, ειναι το διπλο της Τρανμιρ. Προφανεστατο. Κι 'αυτο το καθιστα επικυνδυνο. Αλλα τι να παιξεις? Στο 2,30 εκανα ενα συμπαθητικο πονταρισμα. Μονο αυτο για σημερα. Αν κατσει,εκατσε. Καλη σας επιτυχια.
Εκτός του ότι η Τρανμίρ είναι καλύτερη ομάδα,είναι και πιο ξεκούραστη!Έπαιξε Πέμπτη ενώ η Μπόρνμουθ Σάββατο...βέβαια πολλές φορές κάτι τέτοια στην Αγγλία πάνε περίπατο!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μακαρι να περασει. Την εχει παιξει πολυς κοσμος.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
4 Χινάρια για ζητούμενα σήμερα...
Βοσνία-Άνω κάτω Μακεδονία
Πορτογαλία-Ελλάδα
Γαλλία-Αγγλία
Ισπανία-Ιταλία
:priest:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον μπασκετακι και σημερα νομιζω οτι ο τελικος του κυπελλου στο under 148,5 ειναι πολλη καλη επιλογη μπιλμπαο- ρεαλ 1 βαλενθια- φουελανμπραδα 1 χιρονα- μανρεσα 1 παντα με χαντικαπ! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Με τι χάντικαπ? :think:

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα συναγωνηστές.
επιτέλουσ ταμείο και μάλιστα  με σερι απο την προηγούμενη εβδομάδα.
οχι κανενα τεραστιο ποσο αλλα οσο να ειναι θα παιξώ τσαμπε το ΣΚ.
πηρα τα παιχνιδια από το Έχει κατι τύπους απίστευτους.
Εγω πήγα ταμείο με κάτι Ρώσικα(ε τι αλλο θα μπορουσα να παίξω) :2funny: παιχνίδια
και σήμερα πήγα τα ταμείο με 2 φορες μάλιστα με μονο αποδεκτο και τετραδα.

πάω να επενδύσω σε κανενα Ρωσιδάκι για το σπίτι.

καλο βραδυ και καλα κέρδη σε όλους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Bull θέλω την γνώμη σου για 3 ματς από την Γερμανία... :think:
τον άσσο της Λεβερκούζεν,το Χ στο Μπόχουμ-Ντόρτμουντ και το διπλό της Σάλκε ( με φοβίζει το ότι παίζει Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη)

Επισκέπτης
καλημερα και απο μενα σημερα βλεπω οτι ειναι στοιχηματικη ευκαιρια το διπλο της ιντερ και το διπλο της φουλαμ. και κλεινω με τον ασο της λεβερκουζεν. στα γερμανικα που εχω μια αδυναμια καθοτι λατρεις του γερμανικου ποδοσφαιρουβλεπω διπλο τη στουτγκαρδη με το αδιαφορο ανοβερο και το διπλο της σαλκε που αν θελει να ξαναβγει chl αυτα τα παιχνιδια πρεπει να τα κερδιζει. και κατι για β εθνικη για προσεξτε τα διπλα του εθνικου και το χ του αιγαλεω. ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Bull θέλω την γνώμη σου για 3 ματς από την Γερμανία... :think:
τον άσσο της Λεβερκούζεν,το Χ στο Μπόχουμ-Ντόρτμουντ και το διπλό της Σάλκε ( με φοβίζει το ότι παίζει Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη)
Kαλημέρα σε όλα τα παιδια... :rockon:
gatto...τη Λεβερκούζεν την βλέπω για άσο...καλό και πρώτο σημείο για το ματς της Μπόχουμ με την Μπορούσσια το Χ...αλλά για μένα παίζουν όλα σ'αυτό το ματς...απλά το Χ το βλέπω ως πρώτο σημείο...τη Σάλκε καλά κάνεις και τη φοβάσαι γιατί η Καρλσρούη είναι σκληρό καρύδι ειδικά στην  έδρα της...έχεικαι μπόλικο Χ το ματς...αν τιμήσεις το διπλό θέλει σίγουρα κάλυψη στο Χ!!!
Το μεσημέρι θα έχω καλύτερη άποψη και για τα υπόλοιπα ματς...
έχουμε και πόλεμο βλέπεις :P

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλησπερα. Το εχετε ψιλοαφησει βλεπω το στοιχηματακι. Τωρα, ολοι παιζετε travian... Ομως τον δικο σου στρατο, μπορεις να τον φτιαξεις και με ομαδες του στυλ Τσεστερφιλντ, Χερενφεν, Ιντερ. Κι αν θες κατι πιο επιθετικο και γουσταρεις αιφνιδιασμο, χτυπας και μια Λινκολν η μια Ναιμεγκεν. Οπως καταλαβαινετε, αυτα θα ειναι τα βασικα μου στοιχηματα για σημερα. Ολα σε μονα αποδεκτα και η πρωτη τριαδα και σε παρολι. Επισης, για πλακα παιζω Ρειντζερς απο ημιχρονο στο ντερμπακι της Σκωτιας, ετσι για να περνα η ωρα. Αυτα. Σας ευχομαι καλη επιτυχια στις οποιες επιλογες σας.

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλημερα παιδια.
εγω για σημερα επεξα 4 ασους απο μονος μου.
1. Σ τζονσον
2. Μπαρι
3. Μπανφιλντ
4. Ενστουντιαντες

αλλα θα παιξω παλι και τα 2 δελτια του τυπου απο το site που με εστειλε ταμείο χτες.

καλυ τύχη σε όλους μας.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σάλκε 2