koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
pos blepete mpristol city mgkes?
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αδελφέ...σε παρόμοια απόδοση προτιμώ την Κρίσταλ Πάλας!pos blepete mpristol city mgkes?
Tι θα παίξεις τελικά???Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αδελφέ...σε παρόμοια απόδοση προτιμώ την Κρίσταλ Πάλας!
Από Γερμανία αυτά που λέγαμε...από το νησί Κρίσταλ Πάλας , Πίτερχεντ και τα οβεράκια των Λέιτον , Ρέξαμ , Μάνσφιλντ.Από Ιταλία Χ την Γκροσέτο και άσσο την Τσεζένα...Tι θα παίξεις τελικά???
Την Κρισταλ τη φοβάμαι λίγο όπως και την Μπριστο Σιτυ και ειπα να μην ασχοληθώ με μικρές Αγγλίας σήμερα!!!Από Γερμανία αυτά που λέγαμε...από το νησί Κρίσταλ Πάλας , Πίτερχεντ και τα οβεράκια των Λέιτον , Ρέξαμ , Μάνσφιλντ.Από Ιταλία Χ την Γκροσέτο και άσσο την Τσεζένα...
Για τα βραδυνά βλέπουμε...
Α την Σάλκε δεν την έπαιξα τελικά...το ψιλοφοβάμαι!Μόνο την Λεβερκούζεν και το Χ της ομάδας σου σε ζητούμενα!Η Μπάγερ μπορεί να κάνει κάνα δωράκι πάλι σήμερα...Λοιπόν...σήμερα έριξα μια 2αδα μόνο...
Λεβερκούζεν 1(1.60)
Αρσεναλ 2(1.75)
καλη τύχη σε όλους...
Το ρούφηξες ακόμα δεν ξεκίνησε μπουλάκο!Την Κρισταλ τη φοβάμαι λίγο όπως και την Μπριστο Σιτυ και ειπα να μην ασχοληθώ με μικρές Αγγλίας σήμερα!!!
Το μάτιασες...λες να το έχουνε στήσει καμμιά ανατροπούλα?η μπομπα του εθνικου που ελεγα ερχεται αν μεινει μεχρι τελος ηταν σε εξαιρετικη αποδοση εξω για μονο.
μην τρελένεσαι ρε...3-3 θα λήξει...εγώ σου είπα το ματς μπορεί να πάει παντου..απλά έβλεπα σα πρώτο σημείο το Χ...είναι νωρίς ακόμα... ;)Το ρούφηξες ακόμα δεν ξεκίνησε μπουλάκο!
Το ξέρω ρε συ...σε ζητούμενα το έχω παίξει...δεν καίγομαι!μην τρελένεσαι ρε...3-3 θα λήξει...εγώ σου είπα το ματς μπορεί να πάει παντου..απλά έβλεπα σα πρώτο σημείο το Χ...είναι νωρίς ακόμα... ;)
2-2 η μπορούσσια...Το ξέρω ρε συ...σε ζητούμενα το έχω παίξει...δεν καίγομαι!
Ανατροπούλα τελικά ο Ιωνικός...
3-3...αν κάτσει εκεί είσαι γκουρού!2-2 η μπορούσσια...
για αμορτι πας.Λοιπόν...σήμερα έριξα μια 2αδα μόνο...
Λεβερκούζεν 1(1.60)
Αρσεναλ 2(1.75)
καλη τύχη σε όλους...
Θα κάτσει...3-3...αν κάτσει εκεί είσαι γκουρού!
Στη Λεβερκούζεν οκόρακας δεν εδωσε 2 πεναλτάρες...άσε που ο βλάκας ο Σκιμπε δεν ξεκίνησε τον Φάνη!!!για αμορτι πας.
περα απο χαβαλε γινεται σφαγη (αρσεναλ,βερντερ, αμβουργο, λεβερκουζεν,μπαγερν).
ας ελπισουμε το βραδυ να κυλησει καλυτερα