Επισκέπτης
Ρε τυπε ειχα παιξει 7 οβερ για την πλακα και περιμενα τελευταιο οβερ την καριολα τη λιβερπουλ και ειπα να ποσταρω εδω οτι το εχω παιξει αντερ μπας και σπασει η γκαντεμια και ερθει οβερτι ρε? Αφου 1-0 εληξε...
Ρε τυπε ειχα παιξει 7 οβερ για την πλακα και περιμενα τελευταιο οβερ την καριολα τη λιβερπουλ και ειπα να ποσταρω εδω οτι το εχω παιξει αντερ μπας και σπασει η γκαντεμια και ερθει οβερτι ρε? Αφου 1-0 εληξε...
αααα! Ωραιο σκεπτικο!Ρε τυπε ειχα παιξει 7 οβερ για την πλακα και περιμενα τελευταιο οβερ την καριολα τη λιβερπουλ και ειπα να ποσταρω εδω οτι το εχω παιξει αντερ μπας και σπασει η γκαντεμια και ερθει οβερ
ενω η εβιαν,η τουλουζ, ο οφη ε?γαμηθηκε η τοτεναμ
Μόνο αν τα πήρε από Τρίπολη γιατί δύσκολα να παίξεις αρκετά χρήματα σε τέτοια απόδοση και να μην σε πάρει χαμπάρι η Ουέφα.φαινεται βρηκε καινουργια δουλεια ο βρυζας ;)
Μόνο αν τα πήρε από Τρίπολη γιατί δύσκολα να παίξεις αρκετά χρήματα σε τέτοια απόδοση και να μην σε πάρει χαμπάρι η Ουέφα.
ευκολα το κανεις,τα σπας σε πολλα δελτια και τα παιζεις σε πολλες εταιριες.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που δέχεται εταιρία σε τέτοια απόδοση; Νομίζω ότι η εταιρίες προστατεύονται σε αυτό το θέμα. Και μετά υπολόγισε πόσα χρήματα πρέπει να παιχτούν και σε πόσες εταιρίες για να υπάρξει σοβαρό κέρδος που θα λύσει τέτοιου μεγέθους οικονομικά προβλήματα. Θα ήθελα από περιέργεια να μάθω τα ποσά που παίχτηκαν σε όλα τα σημεία του συγκεκριμένου αγώνα. Αν μη τι άλλο θα έπεφτε η απόδοση του διπλού κάτι που δεν ακούστηκε πουθενά.ευκολα το κανεις,τα σπας σε πολλα δελτια και τα παιζεις σε πολλες εταιριες.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που δέχεται εταιρία σε τέτοια απόδοση; Νομίζω ότι η εταιρίες προστατεύονται σε αυτό το θέμα. Και μετά υπολόγισε πόσα χρήματα πρέπει να παιχτούν και σε πόσες εταιρίες για να υπάρξει σοβαρό κέρδος που θα λύσει τέτοιου μεγέθους οικονομικά προβλήματα. Θα ήθελα από περιέργεια να μάθω τα ποσά που παίχτηκαν σε όλα τα σημεία του συγκεκριμένου αγώνα. Αν μη τι άλλο θα έπεφτε η απόδοση του διπλού κάτι που δεν ακούστηκε πουθενά.
ο ολυμπιακος θα χασει 0-1 το ματς σημερα ειναι under
μα ειναι προπονητης ο μαντσινι? Ειναι μια τριχα στα αρχιδια του σερ αλεξ! Παλι η γιουναιτεντ θα το σηκωσει κ οι αραβες καναπε!ε ρε γλεντια
πουλο ι σιτυ
4ο σερι χ η γιουβεντους
πρωταθλημα δεν παιρνει, η μιλαν ειναι καλυτερη, αρα μαζευει λεφτα απ το στοιχημα να φτιαξει καλυτερη ομαδα του χρονου