Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Και ο ασσος της τουλουζ δυνατη ηεριπτωση!

Επισκέπτης
θα κάνω κάτι που δεν συνηθίζω .βλεπω ότι στο εξωτερικό για κάποιο λόγο έχει φορτωθεί πολυ το χ του οφη με τον πανιώνιο.δεν συνηθίζω να παίζω την ομάδα μου αλλα επειδή πάμε προς το τέλος ίσως σε αυτή την απόδοση αξίζει.επίσης από χθες έχουν πέσει πολλά πονταρίσματα στον 1 της εβιαν.καλή τύχη.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
θα κάνω κάτι που δεν συνηθίζω .βλεπω ότι στο εξωτερικό για κάποιο λόγο έχει φορτωθεί πολυ το χ του οφη με τον πανιώνιο.δεν συνηθίζω να παίζω την ομάδα μου αλλα επειδή πάμε προς το τέλος ίσως σε αυτή την απόδοση αξίζει.επίσης από χθες έχουν πέσει πολλά πονταρίσματα στον 1 της εβιαν.καλή τύχη.
αναθεμα και αν οι ξενοι εχουν δει ποτε αγωνα του οφη! Βλεπετε ασσο σαντερλαντ?

Επισκέπτης
λαρισα 2.15+ αξιζει, εκτος και αν τα παρατησαν εκει στο καμπο. ντρογκμπα σκορερ κοντα στο 1.90, και λα κορουνια διπλο.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χ
και 2πλο τον γαυρο
Αν είναι να κυνηγήσω φαντάσματα θα προτιμήσω αυτά του Πανιωνίου, της Τσέστερφιλντ, της Πλίμουθ και της Στέρλινγκ Άλμπιον.
Ούτε η προϊστορία δείχνει Άρη, ούτε η δυναμικότητα των ομάδων, ούτε το 0-2 στο εικοσάλεπτο του πρώτου αγώνα. Νομίζω ότι ακόμη και να μπορούσε ο Άρης (δεν πιστεύω ότι μπορεί) δεν θα τον αφήσουν εκτός κι αν ο Ολυμπιακός θέλει να αυτοκτονήσει. Μακάρι να βγει αν το παίξεις αφού δεν γουστάρω τον γάβρο.

Επισκέπτης
Εχω παιξει under την liverpool γερα.
0-0 στο ημιχρονο,καλα παει,θα πληρωθω σημερα :rockon:

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
345
Πόντοι
21
αντε να δουμε αν θα τσιμπησουμε την 3-αδα σημερα.ατρομητος,μαλαγα,μπραγα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εσπασε ο οφη, εσπασε η εβιαν, εσπασε ο παοκ, η τουλουζ, η ντορτμουντ, η τοτεναμ, η βαλενσιεν. Παλι καλα τα καταφεραν τα μουνια του διεθνους στοιχηματικου καπιταλισμου... :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω παντως επιασα το χ2 του αστερα ασσος ατρομητος ασσος μπολτον διπλο μπλακμπερν ασσος σαντερλαντ..πολυ καλα λεφτα!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom