Επισκέπτης
τα δυο πιο φορτωμενα, η σιτυ και η μανγιου χασανε, τυχαιο;
το τεταρτο γκολ στο ματς να το βαλει η μ.γ εδινε 2.50+ και το αλλο το παλικαρι ξεχασε οτι εχει απο πισω του γηπεδο τυχαιο.
τα δυο πιο φορτωμενα, η σιτυ και η μανγιου χασανε, τυχαιο;
Περαστικος. ;)ωωω αγαπητε.. πως και απο δω
αγγλικες ομαδες και οι δυο τυχαιο δεν νομιζω..Στην αγγλια ακομα και το ξυλο αναμεσα στουσ ποδοσφαιριστες ειναι στημενο δειτε την αποβολη του σισε με την κπρ το επαιζε ολος ο πλανιτης ασσο και ηρθε με την γουλβς απο 1 σε 2 αναποδη ανατροπη..Δοξα τον θεο που το καταλαβα τις γιορτες αν και το ηξερα εκει το διαπιστοσα..Μονο με οβερ πιανονται οι αγγλοι... και εκει αναλογα γιατι και τα οβερ ειναι στημενα που βγαινουν και που οχι.. ΥΓ.. Γνωμη μου..τα δυο πιο φορτωμενα, η σιτυ και η μανγιου χασανε, τυχαιο;
που εισαι ρε xeiroglykane
φιλε χρηστο αρχιζω και πιστευω οτι εχεις προβλημα....αγγλικες ομαδες και οι δυο τυχαιο δεν νομιζω..Στην αγγλια ακομα και το ξυλο αναμεσα στουσ ποδοσφαιριστες ειναι στημενο δειτε την αποβολη του σισε με την κπρ το επαιζε ολος ο πλανιτης ασσο και ηρθε με την γουλβς απο 1 σε 2 αναποδη ανατροπη.
αγγλικες ομαδες και οι δυο τυχαιο δεν νομιζω..Στην αγγλια ακομα και το ξυλο αναμεσα στουσ ποδοσφαιριστες ειναι στημενο δειτε την αποβολη του σισε με την κπρ το επαιζε ολος ο πλανιτης ασσο και ηρθε με την γουλβς απο 1 σε 2 αναποδη ανατροπη..Δοξα τον θεο που το καταλαβα τις γιορτες αν και το ηξερα εκει το διαπιστοσα..Μονο με οβερ πιανονται οι αγγλοι... και εκει αναλογα γιατι και τα οβερ ειναι στημενα που βγαινουν και που οχι.. ΥΓ.. Γνωμη μου..
συμφωνω σταμ....εγω θα παιξω ρεαλ και γιουροπα βαλενθια.δυαδαστοιχηματικα , ασχετα με το αν η μπαρτσελονα ειναι ανωτερη
εχω ενα προαισθημα οτι το τσαμπιονς λιγκ θα το παρει η ρεαλ..
ειναι η ποιο φορμαρισμενη ομαδα αυτην την στιγμη..
συμφωνω σταμ....εγω θα παιξω ρεαλ και γιουροπα βαλενθια.δυαδα
δεν εχω κοιταξει τις αποδοσει βεβαια.
μην ξεχνας σιτυ για το γιουροπασυμφωνω σταμ....εγω θα παιξω ρεαλ και γιουροπα βαλενθια.δυαδα
δεν εχω κοιταξει τις αποδοσει βεβαια.
λοιπον σημερα απλα θα τιμησω μια εμπνευση σε ενα πρωταθλημα που εχω μηδαμινη συμμετοχη...θα βαλω τα χθεσινα κερδη δηλ. τα 70 ευρω ασσσο την ρεμς με 1.80 στη bet365...το ματς αρχιζει τωρα λιγο πιο μετα απο τα αλλα ....καλησπερα επαιξα 100 ευρω προκριση ολυμπιακου με 1.90 στην bet365....επισης απο 50 ευρω στο χ και στο 2 με 3.20 και 3.40 ....παω για καθαρο κερδος 60 η 70 ευρω αναλογα τι θα ερθει...ελπιζω οχι ασσος
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
χακουω γνωμες για το αεκ-παο τη κυριακη...
under και αν θες σημειο 1Χ κατα την γνωμη μουακουω γνωμες για το αεκ-παο τη κυριακη...
χ
και 2πλο τον γαυρο
ακουω γνωμες για το αεκ-παο τη κυριακη...