lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
αυτη ειναι κ η δικια μου θεωρια. Το ποσο χαρηκα χτες με αποελ δν λεγεται!ενα 20αρικο επαιξα αμα θελει ασ τα δωσει αλλιως παμε γι αλλα
αυτη ειναι κ η δικια μου θεωρια. Το ποσο χαρηκα χτες με αποελ δν λεγεται!ενα 20αρικο επαιξα αμα θελει ασ τα δωσει αλλιως παμε γι αλλα
δες αγωνες της μεταλιστ κ ειδικα αυτον το διαολο τον Ταισον κ ξαναμιλαμε...
σταματη αν και μας επαιξα μου πηγε το σκατο στο κωλο,οσο για το στομαχι μου δε σου λεω τι ζημια μου εκανε απο το αγχοςεπρεπε να παιξω γαυρο ρε πουστη μου
με ολους ειχα αντιπαραθεση οτι θα επερνε αποτελεσμα..
σιγα την ομαδα την αλλη... μια καλη επιθεση και γρηγορους παιχτες εχει...τιποτα αλλο
αν εχωσες μικρο ποσο δεν εχεις λογο να ανχωνεσαι μαν..σταματη αν και μας επαιξα μου πηγε το σκατο στο κωλο,οσο για το στομαχι μου δε σου λεω τι ζημια μου εκανε απο το αγχος
καθε φορα λεω δν ξαναπαιζω γιουροπα γιατι ο κουβας ειναι δεδομενος, καθε φορα παιζω κ τελικα παω στον κουβα.επρεπε να παιξω γαυρο ρε πουστη μου
με ολους ειχα αντιπαραθεση οτι θα επερνε αποτελεσμα..
σιγα την ομαδα την αλλη... μια καλη επιθεση και γρηγορους παιχτες εχει...τιποτα αλλο
καθε φορα λεω δν ξαναπαιζω γιουροπα γιατι ο κουβας ειναι δεδομενος, καθε φορα παιζω κ τελικα παω στον κουβα.
δεν αγχωθηκα ρε μλκ για το στοιχημα οπαδικα ειχα αγχωθει και δεν εχω συνελθει ακομααν εχωσες μικρο ποσο δεν εχεις λογο να ανχωνεσαι μαν..
δεν αγχωθηκα ρε μλκ για το στοιχημα οπαδικα ειχα αγχωθει και δεν εχω συνελθει ακομα
ο καλα εισαι μλκς ρε βλακα δεν εχω γεννηθει στα πατησια να ειμαι μαλακογαυρος εχω γεννηθει στη καρδια του πειραια δεν ειπα θα πεθανω αλλα αγχωνομαι σε αγωνες που κερδιζουμε οριακα αν ειχαμε φαει 2 πχ θα ημουν οκ θα το ειχα παρει αποφαση αλλα τι να καταλαβειςα ποιο μαλακας δλδ
ρε μαν αν εχεις συμφερον να αγχωθεις.. μην γινεις και τσουκαλας στο τελος
ο καλα εισαι μλκς ρε βλακα δεν εχω γεννηθει στα πατησια να ειμαι μαλακογαυρος εχω γεννηθει στη καρδια του πειραια δεν ειπα θα πεθανω αλλα αγχωνομαι σε αγωνες που κερδιζουμε οριακα αν ειχαμε φαει 2 πχ θα ημουν οκ θα το ειχα παρει αποφαση αλλα τι να καταλαβεις