γαμησετα φιλαρακι με παει γαμιοντας εδω και 2 εβδομαδεςπο ρε φιλαρακι για δύο ματσάκια? γαμησέ τα....εδώ εγώ ούτε δυάδα δεν μπορώ να σταυρώσω
εχω χασει τουλαχιστον 4.000 ευρω σε δελτια για ενα η 2 ματς
γαμησετα φιλαρακι με παει γαμιοντας εδω και 2 εβδομαδεςπο ρε φιλαρακι για δύο ματσάκια? γαμησέ τα....εδώ εγώ ούτε δυάδα δεν μπορώ να σταυρώσω
το θεμα ειναι οτι γινετε συνεχεια δες παρακατωΕρε φιλε τοσα ματς καρφι καποιο θα βγει γαμηθει.
τυπε δεν αμφιβαλλω σε αυτο που λες αλλα οτανν σε γυροφερνει κατι τοσο πολυ οσο να ναι ξενερωνεις οταν βρισκεσαι τοσο κοντα στο να παρεις καλα χρηματα και απο την στιγμη που διαθετω 10-15 ευρω την εβδομαδα για το στοιχημα δεν μπορω να παιζω 2αδες μονο ουτε συστηματα προτιμω να παιζω ποιο πολλους αγωνες αν ειχα 9/14 η 4/8 η 3/6 στα παπαρια μου αλλα οταν εχω 12/14 5/6 η 6/8 οσο να ναι λες κοντα ειναιΒρε Kompe, δε μου φαινεται καθολου παραξενο, αυτο που παθαινεις, οπως ειπε και ο συναγωνιστης, ειναι πολλα τα ματς και εδω μια δυαδα ακομα και ενα παιχνιδι ειναι δυσκολο να το κτυπησεις, ποσο μαλλον τα 10+ που ζητας..
Παιζεις με τις πιθανοτητες εναντιον σου, απλα..
Γιατι νομιζεις οτι υπαρχουν οι μπουκς?Γιατι εχουν την επιστημη τωνβ μαθηματικως, υπερ τους...
απο την κολαση στον παραδεισο σε δυο λεπτα!Παμε μωρη ιταλιανα πορνη! Σε εμπιστευτηκα μετα απο καιρο. Κανε με να χυσω!!
καλο βολι τυπεΠάμε μωρή Ίντερ.
Στα χέρια σου είναι η κίνηση στη μεταμεσονύκτια βάρδια στη Φυλής.
τα ιδια παιξαμε φιλε ακριβως....Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Λίβερπουλ Λίβερπουλ v Έβερτον
(Τελικό αποτέλεσμα) 13/03/2012 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
2 Ίντερ Ίντερ v Μαρσέιγ
(Τελικό αποτέλεσμα) 13/03/2012 Κανένα 2.20 Κερδισμένο
3 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου v Βασιλεία
(Τελικό αποτέλεσμα) 13/03/2012 Κανένα 1.18 Κερδισμένο
Πολλαπλά
εριξα πολλα καντηλια στο 1-1 ευτυχως ρεφαραμε στο 93
ετσι ρε γαμωτο γιατι αν δεν εμπαινε το 2-1 θα λεγαμε μετα παλι στο 90 χασαμετα ιδια παιξαμε φιλε ακριβως....
ας κερδισουμε και εμεις μια φορα στο 90+
γεια σε ολους, μια δυαδα με Μπαγερν και Ιντερ ασσους,
και μια τριαδα με Ρεντινγκ-Ρεξαμ-Ρος καουντι....(τα 3 ρο...)
καλη τυχη σε οτι παιξετε παληκαρια......
η ρεντινκ ε?βγηκε με ενεσεις η φορτωμενη δυαδα με Μπαγερν-Ιντερ, οσο για τους σκλαβους
των μπουκ, περιμενεις ενα γκολ να πληρωθεις και τρως δυο στο κεφαλι
και κουβαδιαζεσαι ως ειθισται....
παντως αφου βγηκε η δυαδα ειμαι πολυ ευχαριστημενος...καλο βραδυ...