Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ξεροχυνω  :cum: :cum:
Βλεπω στο σπορτ τιβι Αιντχοβεν-Τβεντε στο 40 ειναι 0-4.Ντερμπι κορυφης υποτιθεται,αηττητη στην εδρα της μεχρι σημερα η Αιντχοβεν  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ξεροχυνω  :cum: :cum:
Βλεπω στο σπορτ τιβι Αιντχοβεν-Τβεντε στο 40 ειναι 0-4.Ντερμπι κορυφης υποτιθεται,αηττητη στην εδρα της μεχρι σημερα η Αιντχοβεν  :grin:
οποιος παιζει σημεια στην ολλανδια δεν πιανει ευκολα..

οχι οτι στα αλλα πρωταθληματα ειναι ευκολα..

στην ολλανδια ειναι νομος το γκολ/γκολ και το οβερ 3.5..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι μωρη τοτεναμ

στ 89 ρε φιλε... ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αμαρτια να μην εβγενε γκολ/γκολ αυτο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μονο ο τσακας μπορει να σωσει την ιντερ  :2funny: :2funny: :2funny:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Επιτέλους μετά από ένα τραγικό σερί κουβάδων (π.χ. πριν μια εβδομαδα το over της Μιλαν με Γιουβε)

Πήγα αυτή την εβδομάδα 2 καλά ταμεία

Under 140.5 τον Παναθηναικό στο μπάσκετ
2πλό τη Μπράγκα

και σήμερα

2πλό Μπράγκα πάλι
2πλό Μίλαν
2πλό Ολυμπιακό
under τον ΠΑΟΚ

ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ!!!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera..Kαθομαι διπλα στον προποτζη και φιλο μου τον εναν απο τους 2 και οι 2 ειναι ΠΑΟΚ ασχετο αλλα και σχετικο :grin:..Περνει ενας ΠΑΟΚΤΣΗσ Τηλεφωνο και λεει σε αυτον τον προποτζη που ημουν διπλα του βαλε 54 ευρω τον ΠΑΟΚ 2πλο Ο προποτζης μου παιζει με την λογικη και του λεει τρελος εισαι (που ειναι παοκ ο προποτζης)Και του λεει αλλος ο μακακας αοκ αστο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ερε γλέντια οταν δεν ακουμε τον εαυτο μας..Ενταξη ο προποτζης μου δεν το εκανε επιτιδες τον ξερει αλλα αν δεν ακουμε τον εαυτο μας θα κερδισουμε το 2018 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:Μα να του πει εισαι τρελος δηλαδη αν ειναι ετσι να επαιζα το σπιτι μου καθε αγωνιστικη..Υγεια παιδια και να πιστευουμε στον εαυτο μας το πιο σημαντικο :) :2funny: :cheesy: :grin: >:( :( :o :sunglasses: :huh: :rolleyes: :- :P :'( :-* :idiot: :uglystupid: :boobies: :headbang: :booty: :dancing: :helpplea: :tickedoff: :birdman: :jerking: :think: :humpleg: :rockon: :knockinb: :S :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
2-3 γκολ τον ολυμπιακο, αντερ ο παναθηναικος, αντερ η δοξα και αντερ η τριπολη!
ταμειο σημερα σε δυσκολη μερα! Το μυστικο ειναι να ψαχνεις εναλβκτικες επιλογες! Πχ το 2-3 γκολ ολυμπιακου πληρωνε μιση φορα πανω!

Επισκέπτης
αρχισες αρκετα καλα ελπιζω να συνεχισεις και προσωπικα πιστευω οτι θα πληρωθεις

Δυστηχως ΠΑΟ και Ιντερ δε μου εκαναν το χατιρι να νικησουν ωστε να παω ταμειο σημερα. Το παιχνιδι ΠΑΟ - ΠΑΟΚ το ειδα στο καφενειο συνοδεια μπυρας και μεζε. Ο Παναθηναικος ηταν ανυπαρκτος, οχι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καμια μεγαλη ομαδα, αλλα δεν ηταν τοσο χαλια οσο ο Παναθηναικος. Το πρωταθλημα 99% θα το παρει ο Θρυλος κι εγω θα σταματησω το στοιχημα και τον τζογο γενικα. Οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν εχω την πολυτελεια να συνεχισω καποια χομπυ. Βαρεθηκα να ειμαι αιμοδοτης του ΟΠΑΠ και του κρατους. Προτειμω τα λεφτα που χαλαω στο στοιχημα να τα πινω μπυρες. Θα σας διαβαζω και ισως γραφω τη γνωμη μου για καποια παιχνιδια, αλλα σε πρακτορειο δεν ξανα μπαινω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δυστηχως ΠΑΟ και Ιντερ δε μου εκαναν το χατιρι να νικησουν ωστε να παω ταμειο σημερα. Το παιχνιδι ΠΑΟ - ΠΑΟΚ το ειδα στο καφενειο συνοδεια μπυρας και μεζε. Ο Παναθηναικος ηταν ανυπαρκτος, οχι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καμια μεγαλη ομαδα, αλλα δεν ηταν τοσο χαλια οσο ο Παναθηναικος. Το πρωταθλημα 99% θα το παρει ο Θρυλος κι εγω θα σταματησω το στοιχημα και τον τζογο γενικα. Οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν εχω την πολυτελεια να συνεχισω καποια χομπυ. Βαρεθηκα να ειμαι αιμοδοτης του ΟΠΑΠ και του κρατους. Προτειμω τα λεφτα που χαλαω στο στοιχημα να τα πινω μπυρες. Θα σας διαβαζω και ισως γραφω τη γνωμη μου για καποια παιχνιδια, αλλα σε πρακτορειο δεν ξανα μπαινω.
να παιζεις πολλα λεφτα δε λεει,αλλα λιγα για χαβαλε δε κανει κακο αν μπορεις να εισαι εγκρατης παιζε 5 ευρω τη βδμαδα και αν σου κατσουν εκατσαν αλλιως τι ειχες τι εχασες

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αμε  :grin: :grin: :grin:

να πιανα και τον βαζελο στο αλλο δελτιο  :jerking: :jerking:

οποτε τον παιζω εγω χανει  :2funny: :2funny:
ο βαζελος σαν σημειο παντα σε κουβαδιαζει. Ενω με αντερακι εισαι καλυμμενος. Ευτυχως που εχασε κ το πεναλτυ ο λαζαρος... >:( :grin:σημερα γκολγκολ η λεβαντε!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαν παραλιμνιε... υπαρχει ατομο κερδισμενο απο τον οπαπ  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπετφερ κ μπετ365 κ ξερο ψωμι! Γκολγκολ η λεβαντε
το σκεφτηκα..

αλλα θα φυλαξω μερικα απο τα κερδη για τα ευρωπαικα.. εχει καλα παιχνιδια με αρκετα γκολακια..

υγ
και unibet που εχει cash in.. μια χαρα την εχω βρει  ;) ;)

υγ2 ρε να μην εχει ποτε, ΜΑ ΠΟΤΕ ΦΕΤΟΣ ο οπαπ επιλογες για γκολ γκολ και οβερ την ρεαλ οταν παιζει στο μπερναμπεου  :2funny: :2funny:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Για πείτε καμιά εταιρία που :

να μην κρατάει προμήθεια στην κατάθεση
να μπορείς να κάνεις ανάληψη στην κάρτα αν έχεις κάνει κατάθεση με paysafe

Γιατί η bet365 δε με αφήνει στο δεύτερο και οι άλλες με χαλάνε στο πρώτο.

Η stanjames μονο τα κανει και τα 2 αλλά δεν έχει live

Επισκέπτης
Για πείτε καμιά εταιρία που :

να μην κρατάει προμήθεια στην κατάθεση
να μπορείς να κάνεις ανάληψη στην κάρτα αν έχεις κάνει κατάθεση με paysafe

Γιατί η bet365 δε με αφήνει στο δεύτερο και οι άλλες με χαλάνε στο πρώτο.

Η stanjames μονο τα κανει και τα 2 αλλά δεν έχει live

δοκιμασε την gamebookers, αλλα να ξερεις οτι κραταει προμηθεια στην αναληψη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom