lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
kingbet.grρε λαμογιο, που διαβαζεις για τους παιχτες
kingbet.grρε λαμογιο, που διαβαζεις για τους παιχτες
Εχει φορμα τρελη αδερφε και φτανει την μπενφικα αν κερδισει και τωρα βαζει και γκολ δεν τα περνει τα ματς οπως παλια με 1-0...Για κάποιο λόγο είμαι κολλημένος στο διπλό της Μπράγκα.
Για να δούμε.Θα μουσκέψει η ουρήθρα μου?
αχαστοσ ασσος αν πεζαν οι φανελες μπαλα.. Αλλα απο οτι βλεπω πιεζειΠως βλέπεις τον 1 στο Λίβερπουλ- Άρσεναλ στο 1,90? Είναι μονό αποδεκτό.
εφτασα μια ανασα απο το 100% αλλα και απο το μηδεν...επιασα το πιο δυσκολο και εχασα το πιο ευκολο φαινομενικα...παντως ειχα θετικο προσιμο 100 ευρω ...το επενδυω σημερα στο οβερ γεοβιλ-μπρεντφορντ με αποδοση 1.80 στην bet365....επισης στο ιδιο παιχνιδι επαιξα και 50 ευρω το οβερ3.5 με αποδοση 3.00......να δουμε αν θα συνεχισει το σερι...καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετεκαλησπερα σας παρακολουθω ολο τον καιρο αλλα επειδη δεν συμμετεχω σε σοβαρους στοιχηματισμους απο τον νοεμβριο και μετα που εκανα σημαντικες ηττες δεν γραφω προγνωστικα για να μην εκτεθω .....κατι ψηλα για πολλα μονο επαιζα..σημερα ομως εχω 2 εμπνευσεις και θα τις τιμησω με 100 ευρω εκαστη...ασσο μπλακπουλ με 2.20 και διπλο πορτο με 3.00...ολα αυτα βεβαια στην bet365....παντα μονα ...καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
Βεβαίως θα νικουσε η Μπενφικα, αν στο 1-1 δεν εμενε με 10, αλλά μετά την αποβολη δεν υπηρχε Μπενφικα στο γηπεδο.εφτασα μια ανασα απο το 100% αλλα και απο το μηδεν...επιασα το πιο δυσκολο και εχασα το πιο ευκολο φαινομενικα...παντως ειχα θετικο προσιμο 100 ευρω ...το επενδυω σημερα στο οβερ γεοβιλ-μπρεντφορντ με αποδοση 1.80 στην bet365....επισης στο ιδιο παιχνιδι επαιξα και 50 ευρω το οβερ3.5 με αποδοση 3.00......να δουμε αν θα συνεχισει το σερι...καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
παρενθεση οποιος δεν εχει δει το πρωτο γκολ της πορτο εχτες του χουλκ ..χανει ..απολαυση...ειναι παιχταρας ο μαγκας
ψαξε στατιστικα αντιπαλης αμυναςεχω την μπαρτσα (αντερ 4.5) 1.45 αποδοσει, και χωρισ μεσι τι λετε αξιζει να το φορτωσω.
ψαξε στατιστικα αντιπαλης αμυνας
αν το μεσο ορο γκολ που τρωνε εκτος εδρας πλησιαζει σε αυτο που θελεις + οτι παιζει με μπαρτσα εισαι σε καλο δρομοεχει την χειροτερη εκτοσ εδρασ αμυνα στο πρωταθλημα, με 31 γκολ.
ΟΚ , ίσως έρθω σε οργασμό τελικά με κάποια αμόρφωτη Βαλκάνια πόρνη.Αντε γαμήσου μωρή Μπράγκα κοίτα να το γυρίσεις , χάνω όλες τις μαλακίες τελευταία , πριν μια βδομάδα Μιλαν - Γιούβε όβερ και ακυρώθηκαν 2 γκολ γαμώ την καταδίκη μου , θα γαμήσω ποτέ?