stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ρε μαν υπερβαλεις...
εαν εσυ εχεις παιξει δυαδα εχεις πιασει το ενα, περιμενεις το αλλο ματσ το βραδυ
η ομαδα που εβαλες προηγειτε στο ημιχρονο ...
βαζεις 50 στην δυαδα για αποδοση 3.. πιανεις 150 πανω κατω...
εαν η αποδοση της καλυχης στο χ και στο 2 στο ανταλλακτηριο εχουν 8-13 το διπλο αντιστοιχα, χαλαρα πονταρεις λαιβ και βγαζεις και τα λεφτα σου, κα ενα κερδος.. αυτο εχω κανει εδω και ενα μηνα, και εχω χτισει καλο bankroll...
δηλαδη 10*9=90 , και 5 *13= 65...
βγαινει η δυαδα, 150-15 που καλυψες= 135 85 ευρω καθαρο κερδος...
ερχεται χ? 90-15 που καλυψες=75 συν τα λεφτα σου.. καθαρο κερδος 25 ευρω...
εε, εαν γαμηθει ο διας και ερθει ανατροπη τα λεφτα σου πισω και μια μικρη ζημια...
δυο φορες δεν καλυψα.. και το μετανιωσα..διοτη σπασανε θελει ομως να εισαι μπαστακας στην οθονη την ωρα του αγωνα...
και συγκεκριμενα στο ανταλλακτηριο, η αποδοσεις διαμορφωνονται αναλογα με τον ρυθμο του αγωνα...
εαν εσυ εχεις παιξει δυαδα εχεις πιασει το ενα, περιμενεις το αλλο ματσ το βραδυ
η ομαδα που εβαλες προηγειτε στο ημιχρονο ...
βαζεις 50 στην δυαδα για αποδοση 3.. πιανεις 150 πανω κατω...
εαν η αποδοση της καλυχης στο χ και στο 2 στο ανταλλακτηριο εχουν 8-13 το διπλο αντιστοιχα, χαλαρα πονταρεις λαιβ και βγαζεις και τα λεφτα σου, κα ενα κερδος.. αυτο εχω κανει εδω και ενα μηνα, και εχω χτισει καλο bankroll...
δηλαδη 10*9=90 , και 5 *13= 65...
βγαινει η δυαδα, 150-15 που καλυψες= 135 85 ευρω καθαρο κερδος...
ερχεται χ? 90-15 που καλυψες=75 συν τα λεφτα σου.. καθαρο κερδος 25 ευρω...
εε, εαν γαμηθει ο διας και ερθει ανατροπη τα λεφτα σου πισω και μια μικρη ζημια...
δυο φορες δεν καλυψα.. και το μετανιωσα..διοτη σπασανε θελει ομως να εισαι μπαστακας στην οθονη την ωρα του αγωνα...
και συγκεκριμενα στο ανταλλακτηριο, η αποδοσεις διαμορφωνονται αναλογα με τον ρυθμο του αγωνα...