Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαν υπερβαλεις...

εαν εσυ εχεις παιξει δυαδα εχεις πιασει το ενα, περιμενεις το αλλο ματσ το βραδυ

η ομαδα που εβαλες προηγειτε στο ημιχρονο ...

βαζεις 50 στην δυαδα για αποδοση 3..  πιανεις 150 πανω κατω...

εαν η αποδοση της καλυχης στο χ και στο 2 στο ανταλλακτηριο εχουν 8-13 το διπλο αντιστοιχα, χαλαρα πονταρεις λαιβ και βγαζεις και τα λεφτα σου, κα ενα κερδος.. αυτο εχω κανει εδω και ενα μηνα, και εχω χτισει καλο bankroll...

δηλαδη   10*9=90 ,  και 5 *13= 65...    

βγαινει η δυαδα, 150-15 που καλυψες= 135 85 ευρω καθαρο κερδος...

ερχεται χ? 90-15 που καλυψες=75 συν τα λεφτα σου.. καθαρο κερδος 25 ευρω...

εε, εαν γαμηθει ο διας και ερθει ανατροπη τα λεφτα σου πισω και  μια μικρη ζημια...

δυο φορες δεν καλυψα.. και το μετανιωσα..διοτη σπασανε  θελει ομως να εισαι μπαστακας στην οθονη την ωρα του αγωνα...

και συγκεκριμενα στο ανταλλακτηριο, η αποδοσεις διαμορφωνονται αναλογα με τον ρυθμο του αγωνα...

Επισκέπτης
ενδιαφερον παρουσιαζει η τελευταια αγωνιστικη του eurocup νιμπουργκ, ντονετσκ,λιετουβοσ για νικες. κοντα στο 2.00 αποδοση το GG στο φιλικο τησ βραζιλιας καλο δειχνει.

ταμειο μετα απο καιρο εχθες    :cheesy: σημερα με τοσα φιλικα  δεν ασχολησε , αλλα χωρισ στοιχημα δεν γινεται οποτε, 2 ουρουγουαη, 1 γερμανια, και μια τριαδα μπασκετ ουνικς 1 με +4, 2 ρεαλ και 1 ολυμπιακο αυριο.   

Trentino

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
@ stam

Πόσο συχνα συμβαίνει αυτό? Συν το γεγονός ότι για να συμβεί αυτό που λες θα πρέπει να κερδίζει η ομάδα που έχεις επιλέξει. Εάν δεν, τότε τι? Βάλε και την ώρα και το χρόνο που σπαταλάς πάνω από το pc...
Εάν σου βγαίνει πάντως, είσαι σωστός!!! Εμένα δύσκολα να μου κάτσει κάτι τέτοιο.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Για Σάββατο με κολάζουν τα διπλά Μπράγκας και Τσέλσι.
Τι λέτε?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ασσος η μπενφικα κ η βαρεζε για αποψε! Οι αετοι αηττητοι στο ντα λουζ θεωρω οτι θα το παρουν το ματσακι. Η βαρεζε απλα ειναι καλυτερη ομαδα κ παει για ανοδο!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ασσος η μπενφικα κ η βαρεζε για αποψε! Οι αετοι αηττητοι στο ντα λουζ θεωρω οτι θα το παρουν το ματσακι. Η βαρεζε απλα ειναι καλυτερη ομαδα κ παει για ανοδο!
γκολ/γκολ το βλεπεις την βλεπεις την μπενφικα?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
γκολ/γκολ το βλεπεις την βλεπεις την μπενφικα?
ρε αρρωστακι καραδοκεις για το ποτε θα γραψω κ απαντας? :birdman: κοιτα, πιο ισχυρος μου φαινεαι ο ασσος. Η πορτο ειχε πολλους διεθνεις στο μεσοβδομαδο ματς κ επιστρεψανε χτες οι πιο πολλοι. Δν πληρωνει πολυ το gg παντως.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε αρρωστακι καραδοκεις για το ποτε θα γραψω κ απαντας? :birdman: κοιτα, πιο ισχυρος μου φαινεαι ο ασσος. Η πορτο ειχε πολλους διεθνεις στο μεσοβδομαδο ματς κ επιστρεψανε χτες οι πιο πολλοι. Δν πληρωνει πολυ το gg παντως.
κλεβω παντα μια απο της προβλεψεις σου για τα παρολι που παιζω  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μια τριαδουλα απο  μενα για σ/κ..

μικρες αποδοσεις αλλα μεγαλη πιθανοτητα να ρθει

παο-παοκ 1
οφη-οσφπ 2
ρεαλ-εσπανιολ  οβερ 3.5 ...  

αποδοση αναλογα με τον μπουκ, 3-4

:zfuck:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ο λαγος και η τσιγκολελετα  :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα κανεις! Μη με κυνηγας ομως αμα σπασει! :rolleyes: οπως κ να χει ειναι ντερμπαρα!
οχι ρε μαν.. χαλαρωσε.. μπαλα ειναι..

θα προτιμισω γκολ μαλλον...

επεισης αυτο το σ/κ την ωρα τον παιχνιδιων θα ειμαι μπαστακας στο pc.. για να τα καλυπτω..

δεν θα την πατησω οπως την αλλη φορα που αφησε την λυων στο 76 4-2... και οταν εφτασα κεντρο και το τσεκαρα σε ενα νετ το ειδα 4-4  :jerking:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα σας παρακολουθω ολο τον καιρο αλλα επειδη δεν συμμετεχω σε σοβαρους στοιχηματισμους απο τον νοεμβριο και μετα που εκανα σημαντικες ηττες δεν γραφω προγνωστικα για να μην εκτεθω :2funny: :2funny: :2funny:.....κατι ψηλα για πολλα μονο επαιζα..σημερα ομως εχω 2 εμπνευσεις και θα τις τιμησω με 100 ευρω εκαστη...ασσο μπλακπουλ με 2.20 και διπλο πορτο με 3.00...ολα αυτα βεβαια στην bet365....παντα μονα ...καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

Trentino

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Από το σημερινό πρόγραμμα θα ποντάρουμε στις εκτός έδρας νίκες των Bulls και των Heat.
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Πρόταση Απόδοση
Cleveland Cavaliers (+8,5) Chicago Bulls 2 1,91
Utah Jazz Miami Heat 2 1,38

Ο λογικός Κώστας θα πρότεινε:
Νο “Πάμε Στοίχημα” Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Πρόταση Τζίροι Betfair
100 Ινγκόλεσταντ Ουνιόν Βερολίνου 1Χ 36% (1)
101 Ντούισμπουργκ Γκρόιτερ Φιρτ 1Χ 89% (2)
104 Λαβάλ Λανς 1Χ 51% (Χ)
130 Μπενφίκα Πόρτο 1Χ 49% (1)

Ο risk-lover τζογαδόρος Κώστας θα πρότεινε:
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Πρόταση
Ινγκόλεσταντ Ουνιόν Βερολίνου Χ
Ντούσιμπουργκ Γκρόιτερ Φιρτ Χ
Λαβάλ Λανς Χ
Καμπούρ Φόλενταμ 1
Μπενφίκα Πόρτο Χ

Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα να παιχτεί και με σύστημα, εάν θέλουμε να περιορίσουμε την πιθανότητα να χάσουμε.

Κι όποιος θέλει μπορεί να δει και την μεγαλύτερη ανάλυση των προγνωστικών: και
warnban.gif
 [/color[/URL]]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Trentino banned άχαστο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα σας παρακολουθω ολο τον καιρο αλλα επειδη δεν συμμετεχω σε σοβαρους στοιχηματισμους απο τον νοεμβριο και μετα που εκανα σημαντικες ηττες δεν γραφω προγνωστικα για να μην εκτεθω :2funny: :2funny: :2funny:.....κατι ψηλα για πολλα μονο επαιζα..σημερα ομως εχω 2 εμπνευσεις και θα τις τιμησω με 100 ευρω εκαστη...ασσο μπλακπουλ με 2.20 και διπλο πορτο με 3.00...ολα αυτα βεβαια στην bet365....παντα μονα ...καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
Φυλαρακι σε θυμαμαι να σε καλα..εγω παντως την αγγλια την εκοψα αδερφε και υσυχασα..και τωρα περιμενω τις τελευταιες αγωνιστικες τις ισπανιας α η β..Και εγω παιζω ψιλα με εξερεση το οβερ της μπαρτσα με την ατλετικο που το εβαλα 54 ευρω την προιγουμενη εβδομαδα για να παρω 21 :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:Το εβλεπα πολυ :2funny: :2funny: :2funny:Καλη επιτιχια να εχεις... :grin:ΥΓ..Δεν χριαζετε αδερφε να παιξεις 100 ευρω για να ποσταρεις και 0.20 λεπτα να παιξεις στην βετ365 να τα ποσταρεις τα περισοτερα λεφτα τα εχω δει να τα περνουν με ψιχουλα για πονταρισμα :grin: γιατι σκεφτομαστε ελευθερα ανετα χωρις αγχος :boobies:..Να ποσταρεις οτι παιζεις ασχετα αν ειναι λιγα η πολλα...Δηλαδη και εγω που ξερω εναν πακετο που παιζει 2000 το σου κου για πλακα του μιλω και τον αντιμετοπιζω και με αντιμετοπιζει το ιδιο ειμαστε και οι 2 τζογαδοροι ο καθενας απο την δικη του την πλευρα με το ποσα μπορει να παιζει :boobies:.. Το θεμα μας ειναι ομως κοινο.. το στοιχημα στο ποδοσφαιρο.!!! :cheesy: :grin:

Επισκέπτης
μια τριαδα για αποψε πορτο GG, σπαρτα ροτερνταμ 2, λα κορουνια οβερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom