Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντως μιας και το εθεσε το θεμα ο παραλιμνιος..

μακαρι για μενα να μαθει τα μυστικα του ιντερνετ αν οντως συνεχισει να παιζει ...

δεν υπαρχει ποτε,καμια φορα να μην εχω ακουσει διαστημικες ιστοριες οταν μπαινω σε κανα προποτζηδικο  :2funny:

οι περισσοτεροι, παρασυρονται απο αυτα που γραφουν τα δελτια πισω, ο ταδε κερδησε με 0.30 λεπτα 10000 χιλιαδες  ευρω, ο ταδε τοσο, ο  ταδε τοσο..
δηλαδη, 20 χιλιαδες ατομα παιζουν απο 1 ενα ευρω, πιανει ενας στου 20 χιλιαδες 5-10 χιλιαδες τα τρελα του, ακριβες σκορ, ημ τελικα , κλπ..

οπως λενε και για το κινο  ειναι στημενο, το ελενχουν... να ξερετε, καθε κληρωση, το 65 της εκατο των χρηματων, το παιρνει ο οπαπ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΩΣΗ... και τα υπολοιπα 35 της εκατο, τα μοιραζουν...

και τα υπολοιπα πανε στην τσεπη του ΟΠΑΠ.. γενικα εκει ειναι να πιεις το καφεδακι σου και να ακους τους γεροτζαναμπετιδες να λενε της ιστοριες τους  :2funny:

<< επαιξα 6 ακριβες σκορ με 1.5 ευρω  ειμαι σιγουρος οτι θα κατσουν τα 5 επειδη βαζουν γκολ ολες η ομαδες αυτες σε στυστημα 3-4-5>>

ρε πιασε ενα , και κερνας καφε μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

γενικα... ολοι, αφρικανοι, πακιστανοι, ελληνες, αλλοδαποι, παλια εβλεπες στα πρακτορεια προπο 30αρηδες και πανω.. τωρα βλεπεις ακομα και 15-16χρονα, με μεγαλυτερο για παρεα βεβαια, αλλα, οι μπουκς δεν νικιουνται ευκολα... και ειναι αδυνατον να τους νικησεις..

ειναι δηλαδη ασχημο να βλεπεις 15-17 χρονων παιδια να παιζουν στοιχημα επειδη οι γονεις τους δεν μπορουν να καλυψουν τα εξοδα τους και εχουν καποια ελειψη απο χαρτζηλικη, αυτη η ειναι η καταντια της ελλαδας, να διαλυσουν ολη την νεολαια να ριξουν τα μικρα παιδια στον τζογο, που σε αυτην την ηλικια πρεπει να ασχοληθει καποιος με τα θεματα της εφηβιας, γκομενες,βιντεογκειμς,ποδοσφαιρο σε αλανες κλπ, αλλα καθημερινα βλεπω τα παιδι ηλικιας 15-17 ετων να πολλαπλασιαζονται στα προποτζιδικα, απελπισμενα προσωπα να προσπαθουν να πιασουν εστω και 10 ευρω, αλλα ποιους να κερδησεις? τους μαφιοζους?  :helpplea:..  νομιμοποιησανε και  τα φρουτακια, αλλο απο εκει  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εγω ξεκινησα το στοιχημα για πλακα, στα 19 κοντα στα 20, αλλα με 2 ευρω και 3ευρα.. και στα 21 χωθηκα ποιο δυνατα, διοτη οπως καταλαβενετε δεν ειχα αλλη λυση, δουλευα και δουλευω ακομα σε φυλλαδια και εβγαζα για 10 μερες 100 ευρω  :jerking:, ενω τωρα με ενα δελτιο των 20 ευρω πιανω 150  :zfuck:, , γουσταρω γενικα σαν χαρακτηρας να ειμαι ανεξαρτητος οικονομικα και να μην με ταιζουν συνεχεια οι δικοι μου, αλλωστε τοσα στουντιο και μπουρδελα με τι λεφτα εχω παει λετε?  ;) ;)
Το αθλητικο στχμα ομως, δεν ειναι σκοπος ζωης,αλλα την συγκεκριμενη στιγμη, δεν εχω αλλη διεξοδο.. οταν λεω καμια φορα σε φιλαρακια τα ποσα που πιανω καμια φορα μου λενε την γνωστη φραση < για σενα ειναι η ζωη>

γενικα.. βγαζω λεφτα, διοτη δεν εχω μονο, τον κλασικο τροπο παιξιματος,ξερω απειρους τροπους, που τωρα αν επαιζα με 100ευρω 200ευρα θα ειχα κανει καβατζα το λιγοτερο 5-8 χιλιαρικα απο την αρχη της χρονιας.. αλλα παω χαλαρα, με 10-20-30 ευρω , κερδιζω ολα οκ, χανω? επομενη φορα...
γενικα η χρονια ξεκινησε καλα, γαμηθηκε την περιοδο των γιορτων, και απο μεσα ιανουαριου και μετα τα παω πολυ καλα.. τραβαω τα λεφτα
στην τραπεζα κατευθειαν, και οτι μενει υπολοιπο στον λογαριασμο τζογαρουμε, κερδισαμε? καλως, χασαμε? στα αρχιδια μου εχω κανει καβατζες  ;)

με μυαλο απο τον τζογο μπορεις να βγεις κερδισμενος μονο απο δυο ειδη, αθλητικο στοιχημα, και ποκερ αλλα οχι cash παιχνιδια, τουρνουα περισσοτερο... δειτε διασιμους παιχτες, φτιαξανε περιουσιες μονο απο το χαρτι...

αλλα, ο κοσμος δεν γνωριζει γενικα, οταν εγω ειπα σε εναν μπαρμπα στο προποτζιδικο οτι εγω παιζω ενα σημειο και στο ημιχρονο εξαργυρωνω αυτος
με ειπε τρελο και οτι δεν υπαρχουν τετοια και οτι δεν γινεται..
εφερε καποιος ενα λαπτοπ μετα και του το εβαλα να δει και εμεινε μαλακας  :2funny: :2funny:

θα ηθελα πολυ να βοηθησω τον κοσμο στα πρακτορεια αλλα βαριουνται οι περισσοτεροι, δεν ειναι γνωστες του ιντερνετ, και γενικα δεν χαμπαριαζουν απο καρτες και διεθνη μεταφορες χρηματων.. ειχα πει δυο σημεια σε δυο αφρικανους μια μερα και την επομενη με κερασανε αφρικανικο χυμο με φρουτα εξωτικα στο μπαρακι που εχουν  :cheesy: :cheesy:

οτι κερδη βγαλω αυτη τη χρονια τα κανω καβατζες, εχουν δεσει πολυ τα περιθωρια.. διοτη δεν ξερεις, η επομενη χρονια μπορει να βγω χαμενος..

και γενικα αυτο που κανω.. ειναι σαν, πως να το πω, σαν να μην δεχομαι την συγκεκριμενη κατασταση,δηλαδη, να δεχτω, να ειμαι ανεργος, αφραγκος,και με σκημενο κεφαλι? οχι ρε φιλε...

[move]
ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚ  :2on1: :2on1: :2on1:  :zfuck: :zfuck:[/move]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Για πείτε καμιά εταιρία που :

να μην κρατάει προμήθεια στην κατάθεση
να μπορείς να κάνεις ανάληψη στην κάρτα αν έχεις κάνει κατάθεση με paysafe

Γιατί η bet365 δε με αφήνει στο δεύτερο και οι άλλες με χαλάνε στο πρώτο.

Η stanjames μονο τα κανει και τα 2 αλλά δεν έχει live

william hill  ρε μαν.. εγγυηση σε αυτα... α , και sportingbet...  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
[move][size=50pt]ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ=ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ[/size][/move]

Επισκέπτης
γαλατασαραι GG, μοναχο 1860 GG, 2 τσβολε για σημερα μπας και βγαλουμε κατι, γιατι ακολουθει τριημερο με πολλα ματς.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ρε παιδια μια βοηθεια...προσπαθω να κανω αναληψη απο sportingbet και στα στοιχεια που δινω μου βγαζει οτι ο κωδικος swift i bic ειναι λανθασμενος η ελλειπης...τι στο πουτσο γινεται αφου αντιγραφη τον κανω...πηρα τηλ κ μου λεει μια μαλακισμενη πατας λαθος κωδικο...τι λαθος μωρη αφου μπροστα μου το εχω....ρωτηστε λεει αυριο την τραπεζα σας...δεν εχω καμια τραπεζα δικια μου της λεω ποιος ειμαι ο βγενοπουλος? :2funny: :2funny: :2funny:..τεσπα τι συμβαινει???? :think: :think: :think:

Επισκέπτης
ρε μαν παραλιμνιε... υπαρχει ατομο κερδισμενο απο τον οπαπ  :2funny: :2funny: :2funny:

stam, κατα καιρους εχω παρει καλα φραγκα απο στοιχημα στον ΟΠΑΠ. Τον Ιουνιο του ΄10 πηρα κοντα 1400 ευρω με 15 ευρω. Κωλοφαρδια θα μου πεις να πιανεις 8 αγωνες. Και το ΄11 επερνα, το ΄12 ομως μ΄εχεις γαμισει. Κι επειδη δεν μπορω να ειμαι εκρατης παιχτης οπως λεει ο baros, ή παιζω ή δεν παιζω. Αποφασισα το δευτερο και ελπιζω να το κρατησω και να μην το κανω οπως με το καπνισμα που το κοβω ενα μηνα και το ξαναρχιζω.

Επισκέπτης
ρε παιδια μια βοηθεια...προσπαθω να κανω αναληψη απο sportingbet και στα στοιχεια που δινω μου βγαζει οτι ο κωδικος swift i bic ειναι λανθασμενος η ελλειπης...τι στο πουτσο γινεται αφου αντιγραφη τον κανω...πηρα τηλ κ μου λεει μια μαλακισμενη πατας λαθος κωδικο...τι λαθος μωρη αφου μπροστα μου το εχω....ρωτηστε λεει αυριο την τραπεζα σας...δεν εχω καμια τραπεζα δικια μου της λεω ποιος ειμαι ο βγενοπουλος? :2funny: :2funny: :2funny:..τεσπα τι συμβαινει???? :think: :think: :think:

δωσε μου τα στοιχεια σου σε πμ. να δοκιμασω και εγω  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αδερφε κατι θα εχεις κανει λαθος δεν μπορει..αν και δεν παιζω στιν σπορτινγκ βετ εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχει καμια σχεση με την βετ365 που κανω αλαλυψη 1000 ευρω κε σε 2 μερες ειναι στον λογαριασμο μου..Τωρα μου ειπαν οτι στιν σπορτινγκ βετ βαζεις 10 ευρω και σου κραταει 1,20 χαχαχαχαχχ πριν πονταρεις τεσπα καποιο λαθος θα εχεις κανει.. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
stam, κατα καιρους εχω παρει καλα φραγκα απο στοιχημα στον ΟΠΑΠ. Τον Ιουνιο του ΄10 πηρα κοντα 1400 ευρω με 15 ευρω. Κωλοφαρδια θα μου πεις να πιανεις 8 αγωνες. Και το ΄11 επερνα, το ΄12 ομως μ΄εχεις γαμισει. Κι επειδη δεν μπορω να ειμαι εκρατης παιχτης οπως λεει ο baros, ή παιζω ή δεν παιζω. Αποφασισα το δευτερο και ελπιζω να το κρατησω και να μην το κανω οπως με το καπνισμα που το κοβω ενα μηνα και το ξαναρχιζω.
αδερφε μην παιζεις μεχρι τις τελευτεες αγωνιστικες ισπανια Α β Ελλαδα πλαι οφ κτλ εκει ρικσε αν θες κανα ψιλο εκει περιμενω και εγω να παιξω κανα 300αρι πχ αν εχω τοτε :grin:Απο ισπανια εχο παρει 1500 ευρω στο τελος με 150 αν θυμαμαι καλα πονταρισμα απο β εθνικη ισπανιας :2funny:Γαμα αγγλιες κτλ που εκει τα στινουν για 1 ευρω(πρωσοπικη μου γνωμη οτι στην αγγλια ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει)Η χαντερσλιντ απο 0-3 3-3  :2funny:ο αλλοσ στο τυλεαστη τι σημειο σας εδωσα στο 0-3 γινετε 1-3 λεει και γκολ γκολ και οβερ και διπλο δωρο και στο τελος 3-3 αυτα δεν γινονται αν δεν ειναι στημενα τα ματς πιστευα ο αγαθος οτι η αγγλια ειναι ετσι ειναι το πιο καθαρο το καλυτερο το πιο δικαιο παπαρια τις χαλιμας μου εφαγε η αγγλια πανο απο 10000 ευρω σαν πρωταθλημα αυτο και μονο αυτο δεν λεω τα αλλα πρωταθληματα αλλα αυτο ειναι οτι πιο γαμημενο υπαρχει στην γη ο οπαπ βαζει 5 κατηγορις δηλαδη παιζουμε ερασιτεχνικι κατιγορια την κονφερνας πρεεπι να σκεφτομαστε λιγο καλιο αργα παρα ποτε η μαν γιοθ τα στηνει για ενα κιλο κρεμμυδια τα ματς..Ισπανια ελλαδα κε λιγο α εθνικη ιταλιασ με προιοθεσεις γιατι και ι ιταλια χαλασε μονο ελλαδα και ισπανια ειναι για μενα αλλα πρωσοπικα παιζω ισπανια γιατι εκει κσερω οτι το κινοτρο ειναι κινιτρο χωρις την διαιτησια να παιζει τον ρολο της τεσπα σορρυ αν κοθρασα :grin:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Περιμένω Τσέλσι για να πληρωθώ ένα μεγάλο δελτίο σήμερα , την έχω καλύψει κιόλας βέβαια.

Τώρα στα του Σαββατοκύριακου , βλέπω άσσο Ατρόμητος - Δόξα , θα το παρακολουθώ μέχρι το τελικό μπουμπούνημα.

Βλέπετε τίποτα εσείς από τώρα?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

μπενφικα-ζεντι  γκολ/γκολ

τωρα το αλλο, μιλαν-αρσεναλ  η γκολ/γκολ  η οβερ..

Επισκέπτης
Περιμένω Τσέλσι για να πληρωθώ ένα μεγάλο δελτίο σήμερα , την έχω καλύψει κιόλας βέβαια.

Τώρα στα του Σαββατοκύριακου , βλέπω άσσο Ατρόμητος - Δόξα , θα το παρακολουθώ μέχρι το τελικό μπουμπούνημα.

Βλέπετε τίποτα εσείς από τώρα?

η τσελσι 2 αξιζει αν και θα παρει αρκετο πονταρισμα,  καλο φαινεται και το διπλο της μαρσειγ σημερα μαζι με το GG στο αρσεναλ-μιλαν γινεται μια καλη τριαδα ;) αν περασει αυριο ο πας φιλε τοτε το σημειο του ασσου στο ατρομητος -δοξα θα ειναι πολυ χαμηλο και μαλλον δεν θα αξιζει.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
εχτες δικαιωθηκα με το οβερ της γεοβιλ στο 88 λεπτο και δεν μας πηγε το οβερ 3.5...θετικο προσημο με 130 ευρω...σημερα αφηνω ολα τα ευρωπαικα ματς απο εδω και περα αφου λεβαδειακο και μπουρσα που εβλεπα δεν τα προλαβα λογω υπνου.....φευγω εντελως απο ευρωπη και θα παιξω ασσο την την τιγκρε στην αργεντινη με αποδοση 2.37 100 ευρω στην bet365....
και θα παιξω το 30αρι στο διπλο της κολον σαντα φε με αποδοση 2.80.....καλη επιτυχια σε οτι επιλεξετε
παραλιγο να κανω το απολυτο αλλα η κολον ισοφαριστηκε απο 0-2...ετσι ειμαι 237 κερδος που θα παιχτουν ως εξης¨
100 στο Χ2 διπλη ευκαιρια στην ζενιτ με 2.00 αποδοση και 100 διπλο λεστερ στο 1.90 στην bet365......
επισης για κουλτουρα ενα 4-5-6 τα παρακατω
μαρσειγ-2  2.25

μιλγουολ-2  3.10
λειτον οριεντ-2  2.80
νοτς καουντι-2  2.80
τσελτεναμ-2    2.25
νταμπαρτον-χ  3.50
ολα αυτα με 1 ευρω πολλαπλασιαστη συνολο 22 ευρω..στην bet365
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
λεω να παιξω μια 4αδα αναμεσα σε

Γιουβεντους
Γουεστ Χαμ
Σαουθαμπτον
Τσελσι
Πεσκαρα
Τζιλιγχαμ

καμια προταση;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
νικη για αρσεναλ κ λυων

αποδοση δυαδας ...μεγαλη

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Άρσεναλ Λίβερπουλ v Άρσεναλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 03/03/2012 Κανένα 3.50 Κερδισμένο
2 Μάντσεστερ Γιουν. Τότεναμ v Μάντσεστερ Γιουν.
(Τελικό Αποτέλεσμα) 04/03/2012 Κανένα 2.40 Κερδισμένο
3 Βαλένθια Γρανάδα v Βαλένθια
(Τελικό Αποτέλεσμα) 04/03/2012 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
4 Μίλαν Παλέρμο v Μίλαν
(Τελικό Αποτέλεσμα) 03/03/2012 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
5 Νάπολι Πάρμα v Νάπολι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 04/03/2012 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
6 Σάλκε Φράιμπουργκ v Σάλκε
(Τελικό Αποτέλεσμα) 03/03/2012 Κανένα 2.20 Χαμένο
7 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν v Μπάγερν Μονάχου
(Τελικό Αποτέλεσμα) 03/03/2012 Κανένα 4.50 Κερδισμένο
8 Λιόν Νανσί v Λιόν