lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
να μπουν στον αγωνα πανω απο 2 γκολ.Τι είναι το over ; Μπορείς να μου εξηγήσεις παρακαλώ.
να μπουν στον αγωνα πανω απο 2 γκολ.Τι είναι το over ; Μπορείς να μου εξηγήσεις παρακαλώ.
Man η ισπανια ειναι το πρωταθλημα μου ..Για να το πω καλυτερα το πρωταθλημα που εχω παρει λεφτα τις τελευτες αγωνιστικες.. ειναι γλυκο πρωταθλημα για στοιχημα και ο οπαπ το αφηνει στο κουπονι του και μπορουμε τις τελευτες αγωνιστικες να ρισκαρουμε σε 3αδα και παραπανω ομαδες 300 ευρω και οσα αντεχει ο καθενας Δηλαδη προπερσι τελευτεα αγωνιστικη βγηκαν ολα στην β ισπανιας μα ολα τα ματς... νικιτρια στηλη.. Περσι ειχε η Α ψωμακι οχι τοσο η β.. στο τελος.. βασικα και τωρα εχει ψωμακι..Αλλα τις γιορτες με την αγγλια σηχαθηκα τιν βρωμια που καναν οι αγγλοι με τους παιχτες του στοιχηματος και εκει Πατησα φρενο με το στοιχημα αλλα σαν κουμαρτζης του στοιχηματος δεν κοβετε τελειως Βασικα περημενω τις τελευτεες αγωνιστικες τις α ΚΑΙ β ισπανιας τωρα τιπ αλλο..Περσι η ιταλια γαμησε κοσμο δεν εχει μπεσα τα εχουμε πει εδω μεσα παλια ειχε τωρα η ισπανια εχει στο τελος ψωμακιελα ρε χρησταρα κανε τα μαγικα σου να στειλω την μπετ365 στο αρθρο 99 για την πτωχευση! ετσι κ βγει σε κερναω σιτιτουρ!
εφαγες και φολα εχτες..εμενα με γαμησε η ορντουρσπορ ρε γαμημενε κουπερ αφου τα πας καλα τελευται με την ομαδα σημερα βρηκες να μου τη κανεις με την τυχαρπαστη και σε οβερ που την επαιξα με γαμησε και σε απλη νικη της στην υγεια μου τον ηπιαμε και σημερα
θα ερθεις λεωνιδιου ρε να γαμησουμε τη νυμφομανηεφαγες και φολα εχτες..
ωραιο σαβ/κυριακο περασες
θα ερθεις λεωνιδιου ρε να γαμησουμε τη νυμφομανη
καλα για να δικαιολογησω το σπαμ ας κανω καμουφλαζμην σπαμαρεις.. θα σου απαντησω στο σπαμ
ρε χρησταρα...kalhspera. Ειπα να βαλω ρομα και μιλαν 2αδα 50 ευρω μετα το ξανασκφτηκα και λεω δεν γαμιετε ας παιξω μια 4αδα με 2.10 373=Νοβαρα-Αταλαντα=1, 385=Κερκυρα-Δοξα Δραμας=1, 392=Φειρενσε-Ολαενσε=1, 401=Λας Παλμας-Ταραγονα=2 76 ευρω νικη με 2.10..