Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera. ειδα λιγο προιστορια της ρομας επι της παρμας που παιζουν  αυριο την εχει παρει τα σωβρακα ωραιος ασσος :2funny:Ενταξη στην εδρα της παιζει ολοκληροτικο ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας και μετα ειναι και κοντα στις θεσεις :grin: στο τσου λου θα βρω αλλο ενα ματς για δυαδα γιατι τριαδα 1 στις 27 δεν μου αρεσει :2funny:ΥΓ.. Αν και βρωμαει για οβερ αυτος ο αγωνας το στοιχημα ειναι σημειο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ελα ρε χρησταρα κανε τα μαγικα σου να στειλω την μπετ365 στο αρθρο 99 για την πτωχευση! :2funny: ετσι κ βγει σε κερναω σιτιτουρ! :2funny:
Man η ισπανια ειναι το πρωταθλημα μου :2funny:..Για να το πω καλυτερα το πρωταθλημα που εχω παρει λεφτα τις τελευτες αγωνιστικες.. ειναι γλυκο πρωταθλημα για στοιχημα και ο οπαπ το αφηνει στο κουπονι του και μπορουμε τις τελευτες αγωνιστικες να ρισκαρουμε σε 3αδα και παραπανω ομαδες 300 ευρω  και οσα αντεχει ο καθενας :uglystupid: :boobies: Δηλαδη προπερσι τελευτεα αγωνιστικη βγηκαν ολα στην β ισπανιας μα ολα τα ματς... :2funny: νικιτρια στηλη.. Περσι ειχε η Α ψωμακι οχι τοσο η β.. στο τελος.. βασικα και τωρα εχει ψωμακι..Αλλα τις γιορτες με την αγγλια σηχαθηκα τιν βρωμια που καναν οι αγγλοι με τους παιχτες του στοιχηματος και εκει Πατησα φρενο με το στοιχημα :grin:  αλλα σαν κουμαρτζης του στοιχηματος δεν κοβετε τελειως :2funny: :2funny:Βασικα περημενω τις τελευτεες αγωνιστικες τις α ΚΑΙ β ισπανιας τωρα τιπ αλλο..Περσι η ιταλια γαμησε κοσμο δεν εχει μπεσα τα εχουμε πει εδω μεσα παλια ειχε τωρα η ισπανια εχει στο τελος ψωμακι :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kai κατι που ηθελα να πω ειναι... Οτι παιδια αν περνετε πρωγνοστικα απο καποιον για ενα πρωταθλημα να περνετε μονο απο καποιον που δινει πρωγνοστικα για ενα πρωταθλημα..Πχ ο μπιλαρας για μενα ενω λατρευει την αγγλια(και καλα κανει)..Δηνει ΟΜΩς για τα παντα σχεδον.. Οσο τον ακουω.. Για μενα στην ισπανια δεν εχει ιδεα ο μπιλαρας..Σημερα την σεββιλη δεν την επαιζε οσο τον ακουσα εχθες στο βετραδιο..οΠΩς τΟ παιχνιδι αεκ παοκ το εδηνε με παθος ασσο αφου βρε μπιλαρα και η αεκ δεν ηταν καλα πως το εδηνες ασσο οχι οτι θα το επαιζα διπλο απλα λεμε..Τωρα για ισπανια με την σεβιλλη που ειπε δεν το παιζει κτλ..Αφου εκει μετραει το κινιτρο.. αλλα και η οσασουνα και αδιαφορη ειναι.. και νικησε την μπαρτσελονα ο προπονητης τους εδωσε 2ημερο ρεπο απο την μερια του να το χαρουν ακομα πετουσαν οι παιχτες της απο την νικη με την μπαρτσελονα.. Και πανε μεσα στην σεβιλλη δηλαδη δεν ειδε κινιτρο Η ΣΕΒΙΛΛΗ 3 ΒΑΘΜΟΥς ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ :2funny:δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΛΙΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ :2funny: :2funny:..Πως μπορει να δηνει καποιος τα παντα και να εχει γνωμη για τα παντα αυτα που διαβαζω εγω για ισπανια δεν τα διαβαζει αυτοσ γιατι δεν ειναι το πρωταθλημα που του αρεσει.. :2funny: πχχ λεμε τωρα για τον μπιλαρα δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο ισα ισα μου ειναι συμπαθιτικος..Και απο ελλαδα ειπε θα παιξει τωρα μονο ΠΑΟΚ χαχαχαχα μα και να βγει ειναι λαθος αφου ο ΠΑΟΚ εχει επαναλυπτικο με ουντινεζε..Και δεν εδωσε παναθηναικο που το 2πλο θα το επαιζαν και οι χαζοι..Το εφερα αυτο το παραδειγμα παιδια γιατι ειναι αλλο να διαβαζετε καποιον που παιζει ενα πρωταθλημα που γουσταρει αλλα επηδει ειναι δημοσιογραφος δηνει τα παντα..2 καρπουζια σε μια μασχαλι δεν χωρανε ποσο μαλλων 15 καρπουζια που δηνουν καποιοι σε ολα τα πρωταθληματα πρωγνοστικα δηλαδη :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhmera pali :2funny:Μολις ειδα τις φασης τα γκολ στον Αγωνα ιντερ-Μπολονια 0-3 μισο να γελασω λιγο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ειναι τοσο στημενο που ακομα και οι χελονες θα γελουσαν αν μπορουσαν πο πο πο πως χαλασε ετσι η ιταλια παλια τα εστειναν υπερ των παιχτων τωρα οι μπουκ τους εχουνε τουσ ιταλουσ σκλαβακια και γαμαν τους παιχτες.....πο πο πο πο η ιταλια που καταντισε..Δεν πηραζει μας εμεινε η ισπανια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΥΓ..ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kai Κατι τελευτεο και παω για υπνο κατερινα :)Σημερα φιλαρακι  μου εκλεινε 6αδα με φεγενορτντ πονταρισμα 6 ομαδες η φεγενορντ ηταν το πιο μικρο σημειο ειχε και 3 σημεια μεγαλα 2 2,10 τεσπα..Επερνε ψωμακι το παλικαρι..Βαζει γκολ ο παιχτης της φεγενορντ..Και πανυγιριζει βγαζοντας την φανελα του ενω ειχε ειδη 1 κιτρινι καρτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο διαιτητης του βγαζει στο καπακι κιτρινη και τον αποβαλει και ισοφαριζεται η φεγενορντ μισο να γελασω μια και εδω.. :2funny: :2funny: :2funny:Εδω πιο λιγο γελασα γιατι στηθηκε ενας παιχτης οχι ολη η ομαδα σαν το ιντερ μπολονια της παρασκευης :2funny: :2funny: :2funny: δηλαδη να πιανεις 2αρακια ποσοστα και να χανεις το 1.30  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημερα σε ολα τα καλα φιλαρακια! Διπλο  αιντχοβεν τωρα το μεσημερι!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία και η Αϊντχόφεν... Ευτυχώς δεν την πρόλαβα. Κοιτάζω προς Μπεσίκτας, Παρί και Μίλαν αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έπαιξα κάτι ψίχουλα σε ισοπαλίες Μπορντό, Μαδέιρα και Μαγιόρκα και ένα ακόμη με 1 Παναιτωλικό Χ Ουτρέχτη και 2 Σ.Τζόνστον.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ολυμπιακος  χαντικαπ +2  1.75

μπαρτσελονα-βαλενθια  οβερ...

και ενα ρισκο...

παοκ-αρης....    ασσος...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εμενα με γαμησε η ορντουρσπορ :tickedoff:ρε γαμημενε κουπερ αφου τα πας καλα τελευται με την ομαδα σημερα βρηκες να μου τη κανεις με την τυχαρπαστη και σε οβερ που την επαιξα με γαμησε και σε απλη νικη της στην υγεια μου τον ηπιαμε και σημερα :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εμενα με γαμησε η ορντουρσπορ :tickedoff:ρε γαμημενε κουπερ αφου τα πας καλα τελευται με την ομαδα σημερα βρηκες να μου τη κανεις με την τυχαρπαστη και σε οβερ που την επαιξα με γαμησε και σε απλη νικη της στην υγεια μου τον ηπιαμε και σημερα :grin:
εφαγες και φολα εχτες..

ωραιο σαβ/κυριακο περασες  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
μην σπαμαρεις.. θα σου απαντησω στο σπαμ  :birdman: :birdman:
καλα για να δικαιολογησω το σπαμ ας κανω καμουφλαζ
τα κερδη απο το στοιχημα καθως περιμενω επιστροφη του κεφαλαιου μου απο ενα παιχνιδι θα τα ριξω σε ενα γαμησι στη λεωνιδιου εισαι μεσα :zfuck:
να πω επισης οτι δε θυμομουνα οτι ειχα παιξει και γω την αιτχοβεν σε ενα παρολακι :headbang: μου το γαμησε και αυτο η σαπια :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Ειπα να βαλω ρομα και μιλαν 2αδα 50 ευρω μετα το ξανασκφτηκα και λεω δεν γαμιετε ας παιξω μια 4αδα με 2.10 :2funny: 373=Νοβαρα-Αταλαντα=1,    385=Κερκυρα-Δοξα Δραμας=1,  392=Φειρενσε-Ολαενσε=1,  401=Λας Παλμας-Ταραγονα=2 76 ευρω νικη με 2.10.. :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
kalhspera. Ειπα να βαλω ρομα και μιλαν 2αδα 50 ευρω μετα το ξανασκφτηκα και λεω δεν γαμιετε ας παιξω μια 4αδα με 2.10 :2funny: 373=Νοβαρα-Αταλαντα=1,    385=Κερκυρα-Δοξα Δραμας=1,   392=Φειρενσε-Ολαενσε=1,  401=Λας Παλμας-Ταραγονα=2 76 ευρω νικη με 2.10.. :2funny:
ρε χρησταρα...

αυτη οι ιταλοι θα μας τρελανουν εντελως...  :grin: :grin:

υγ

θα το παρει το ματσακι ο παοκ σημερα? τι λες  :rolleyes:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Ουντινέζε 1
ΠΑΟΚ 1
Μπάρτσα over 2.5

και ο Θεός βοηθός μπας και χύσω κάνα βαλκάνιο σκουπιδαριό.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ρε παιδια υπαρχει κανενα σοβαρο σαιτ για το στοιχημα.τα περισσοτερα δεν εχουν ουτε 50%επιτυχια.μα καλα αυτοι που βγαζουν τα προγνωστικα τι ειναι ψαραδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom