Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημερα συναγωνιστες! Απο τα παιχνιδια των 20:00 εχω επιλεξει το διπλο της σαλκε για διπλασιασμο των χρηματων μου. Η πλζεν ερχεται απο αγωνιστικη απραξια κ παιζει με μια αποτις καλυτερες ομαδες της γερμανιας! Διπλο λοιπον για τον ραουλ, το χουντελαρ κ τα αλλα παιδια!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Λοκομοτιβ μοσχας -ατλετικ μπιλμπαο

μπιλμπαο χαντικαπ  -1

αποδοση 2

η αντερ 2.5...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι μωρη σιτυ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τον ασσο του παοκ με τον αρη το βλεπετε?

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796

Κοίτα δεν είναι αδύνατον κακά τα ψέμματα..το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω το τι θέλει ο Μπολόνι :idiot: :idiot: .. γιατί αν αποφασίσει να παίξει δυνατά λογικά θα δώσει το ματς στην Udinese, αλλιώς το βλέπω για χ για να μπορούν να ανταποκριθούν και στο μεσοβδόμαδο ματς...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Να μιλισω σνα οπαδος.Πρωτα.. περσι που χασαμε αν θυμαμαι καλα με 1-0 στην τουμπα απο τον αρη μεσα στην τουμπα ειδα ανθρωπους παοκτσηδες να βαρανε μπουνιες στον τιχο..Προσπωπικα δεν οιμηθικα για 3 μερες απο τα νευρα..Τωρα δεν υπαρχει περιπτωση ο μπολονι με τα παοκια απο πανω του να μην  το χτυπησει το ματς θα το χτυπησει θελει δεν θελει με λιγα λογια οι παοκτσηδες θα φανε την σαρκα τουσ αν δεν κερδισει ο ΠΑΟΚ..Τωρα στοιχηματικα να πω την αποψη μου χωρις τα οπαδικα..Ο ΠΑΟΚ ειναι καλιτερι ομαδα οι παιχτες μεσα σε 10 μερες μιραστικαν 3 εκατομμυρια ευρω του αρη δεν εχουν να παρουν ουτε παγοτο..Εχουμε εδρα προιστορια και πληρωμενους παιχτες σε σχεση με τον αρη που τουσ εχουν στην πεινα..Αλλα επαιξε ο ΠΑΟΚ με ουντινε και εχασαν δυναμεις εχει τρυαματιες κτλ και στο καπακι εχει τον ευρωπαικο επαναλυπτικο αγωνα με την ουντινεζε το μυαλο των παιχτων θελουν δεν θελουν θα το εχουν εκει ετσι ειναιτο λογικο εκει πεζεται η προκριση στους 16 η αναγνωριση η δοξα και τα λεφτα το παιχνιδι με τον αρη δεν θα το σκεφτονται(θα τους το κανουν οι φιλαθλοι να το σκεφτουνε αλλα μεσα τους θα εχουν την ουντινεζε)για μενα το παιχνιδι πρωσοπικα ειναι no bet και δεν θα επαιζα αρη γιατι δεν εχουν να φανε οι παιχτες..Σε καθε αλλη περιπτωση γιατι περσι ου εχασε ο ΠΑΟΚ αν δεν ειχε τον ευρωπαικο αγωνα ο ΠΑΟΚ θα επαιζα χοντρα τον ασσο τωρα οχι..Αλλα ο πιο σημαντικος παραγοντας ειναι η λογικη σου σταμ το πως το βλεπεις εσυ και το πως το εχεις μεσα στην σκεψη σου.. :2funny: ;) :grin:Απο ελλαδα πρωσοπικα θα παιξω παναθηναικο στα @@ μου που δεν παιζει ο λετο αυτο ναι θα το παιξω :)Να ακους τον εαυτο σου πανω απο ολα την διεσθιση σου ο καθενας μονο με την καθαρη δικια του σκεψη παει ταμειο..Ακουσα και εγω στο ραδιοφονο να δεινουν ασσο ΠΑΟΚ αλλα αφου δεν το βλεπω και βλεπω κατι αλλο δεν το παιζω..Μονο με την κρισι μας παμε ταμειο..ΥΓ.. Το ραδιοφωνο που ακουσα ειναι αθηναικο το βετραδιο και συγκεκριμενα ο μπιλαρας..Που ειπε απο ελλαδα βλεπει μονο ΠΑΟΚ..Δεν ξερω αν παρασυρθηκε απο τους 6.500 χιλιαδες παοκτσηδες που ηταν στο ουντινε..Αλλα ο συγκεκριμενος εβλεπε ασσο αεκ με τον παοκ και πηρε τα @@ τα 2 :2funny:..Να ακουτε την σκεψη σας παιδια :grin: και δεν παιζω παναθηναικο που παει για πρωταθλημα 15000 φορες :2funny:Απο ενα ντερμπι :2funny: :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν είχε Ουντινέζε θα έπαιζα κι εγώ ΠΑΟΚ αλλά τώρα μάλλον δεν θα το ακουμπήσω. Αντίθετα όμως θα σπρώξω σήμερα δυνατά... 1 ευρώ σε ισοπαλίες Λε Μαν, Χόφενχαϊμ, Σάουθπορτ, Φιορεντίνα, Νουμάνθια και Ρίο Άβε γιατί είδα ότι μου λείπει ένα χιλιάρικο.

Επισκέπτης
Δεν ξεκινησα καλα σημερα.
Παιζω
Ντουιτσμπουργκ - Σαν Παουλι 2 ημηχρ, Χ τελικο, (15 αποδοση στον ΟΠΑΠ) αλλα καθεται 2Ημ/2Τελ.
Τα αλλα 4 που επαιξα ειναι μικρες αποδοσεις.  Και να τα πιασω θα παρω ψιχουλα >:(

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στανταρ 2πλο ειναι το ματς
ο παοκ δε βλεπετε απο την μεση και μπροστα ουσια μηδεν
ενω ο ΑΡΗΣ ειναι σε φορμα
0-1,0-2 σκορ και αν δινει φαβορι τον παοκ θα πληρωνει καλα

Επισκέπτης
στανταρ 2πλο ειναι το ματς
ο παοκ δε βλεπετε απο την μεση και μπροστα ουσια μηδεν
ενω ο ΑΡΗΣ ειναι σε φορμα
0-1,0-2 σκορ και αν δινει φαβορι τον παοκ θα πληρωνει καλα

Στον ΟΠΑΠ δινει 1,80 ο ασσος και 3,75 το 2πλο. Στο net δεν ξερω ποσο θα το βρητε. Εμενα για Χ ή under μου κανει.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στον ΟΠΑΠ δινει 1,80 ο ασσος και 3,75 το 2πλο. Στο net δεν ξερω ποσο θα το βρητε. Εμενα για Χ ή under μου κανει.
αντερ πρωτη επιλογη
no gkoal παοκ και 2πλο αρης βλεπω για σημεια
μεσοβδομαδο παιχνιδι για παοκ και δυσκολιες μεσοεπιθετικα λογο φυγης βιερινια και καλη φορμα αρη με πολλες τελικες στους
τελευταιους αγωνες

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές τελικές με ποιους και σε ποια έδρα; Ο Άρης με Εργοτέλη είχε 10 (ο ΠΑΟΚ 19) και στην Ξάνθη 12 μια λιγότερη από τον αντίπαλο (ο ΠΑΟΚ 2-11). Πολλές τελικές είχε ο Άρης με Λεβαδειακό και Δόξα (με τις οποίες είχε και ο ΠΑΟΚ) και δεν νομίζω αυτό να είναι δείγμα για το τι μπορεί να κάνει μέσα στην Τούμπα. Εγώ λέω μακριά κι αγαπημένοι. Αν κάποιος παίξει οπαδικά τουλάχιστον να το κάνει με ελάχιστα χρήματα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera mpoyrdeliarides..To brady εχθες βγενοντας εξο για να γηνω κουρουμπελο απο το ποτο :2funny:Περασα απο το προποτζηδικο κατα τις 9. Ειδα εναν πακετο που εβαλε 600 ευρω Τον ΠΑΟΚ ασσο φυσικα ειναι παοκτσης...Εσεις τον οπαπ τον εχετε για μαλακα να το βαλει μονο αποδεκτο..θα παρει παιχνιδι στον οπαπ ο αγωνας αυτος που η βετφερ ειναι περιπτερο μπροστα του...Αλλα αυτος που εβαλε τα 600 ΠΑΟΚ ειναι παοκτσης ετσι θα κανουν οι αριανοι στο διπλο και παει λεγοντας..Χαλαρωστε και παιξτε με την λογικη εδω η ιντερ εφαγε 3 μπαλακια εχθες το στοιχημα αν ηταν ευκολο δεν θα υπηρχε  :2funny:Αν το παρεις στατιστικα ειναι ασσος απο την τουμπα μεχρι την αφρικη και μπορω να το βαλω 600 ευρω τωρα..Αλλα ενοψι ουντινε την πεμπτι δεν ειμαι μαλακασ :2funny: αλλα ουτε και πακετος να κανω πειραματα :2funny: :2funny:Το στοιχημα ειναι για να περναμε την ωρα μας (οσο μπορουμε να το πουμε αυτο τοσο κουμαροσκλυλα που ειμαστε :2funny:)και οχι να βγαλουε λεφτα :2funny:ΥΓ..οΙ μεν ειναι πληρωμενοι Του ΠΑΟΚ οι δε ΤοΥ αρη απληρωτοι αντε και παιζεις διπλο λογο ουντινε ο ναφτι του ναρη βγενει κε λεει στις εφημεριδες απορο πως τα βγαζουν περα οι συμπεκτες μου χωρις λεφτα και εγω ευτιχος που εχω καποια χρηματα στην ακρη και θα πανε οι παιχτες του αρη με την πεινα στο στομαχι να βγαλουνε διπλο..Πω παραδεχομε παντος τον αρη την διοικηση του στο ψεμα ειναι πρωτοι τους ειπανε τους παιχτες τους οτι βρηκανε επενδητη απο το εξοτερικο και 1000 2 μαλακιες και δεν νικησανε τον εργοτελη κανανε αποχη απο την προπονηση την προηγουμενη μερα για την πεινα που τους εχουνε να ηταν πληρωμενοι ναι το καταλαβενω παιξτο διπλο γιατι ο παοκ εχει ευροπαικο αγωνα αλλα με αδεις τσεπες ενα αντερ θα το επαιζα στο χαλαρο τον αγωνα αυτο..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μολις κοπανησα στο λαιβ διπλο στο 2.45 την ιστορικοτερη ομαδα της ελλαδας με το τριφυλλι στη φανελα! :zfuck: ειναι νομιζω value bet τωρα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Μολις κοπανησα στο λαιβ διπλο στο 2.45 την ιστορικοτερη ομαδα της ελλαδας με το τριφυλλι στη φανελα! :zfuck: ειναι νομιζω value bet τωρα...
αυτη τη στιγμη ενα καο βαλιου και ας μη βγει ειναι
ξανθη
εργοτελης
νοργουιτς
αποδοση και τα 3 μαζι 46 και κατι ψιλα :sunglasses:
εντιτ δωσε ακυρο το τσιμπησε η νοργουιτς μα καλα ποσο γκαντεμης ειμαι και μονο με τη σκεψη το γαμησα το ματσακι :2funny:
ξανα εντιτ αντε σας εβγαλα και το βαζελο  :2funny: :2funny:
ε αν βαλει τωρα γκολ και ο αστερας τι να πω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom