kalhspera mpoyrdeliarides..To brady εχθες βγενοντας εξο για να γηνω κουρουμπελο απο το ποτο
Περασα απο το προποτζηδικο κατα τις 9. Ειδα εναν πακετο που εβαλε 600 ευρω Τον ΠΑΟΚ ασσο φυσικα ειναι παοκτσης...Εσεις τον οπαπ τον εχετε για μαλακα να το βαλει μονο αποδεκτο..θα παρει παιχνιδι στον οπαπ ο αγωνας αυτος που η βετφερ ειναι περιπτερο μπροστα του...Αλλα αυτος που εβαλε τα 600 ΠΑΟΚ ειναι παοκτσης ετσι θα κανουν οι αριανοι στο διπλο και παει λεγοντας..Χαλαρωστε και παιξτε με την λογικη εδω η ιντερ εφαγε 3 μπαλακια εχθες το στοιχημα αν ηταν ευκολο δεν θα υπηρχε
Αν το παρεις στατιστικα ειναι ασσος απο την τουμπα μεχρι την αφρικη και μπορω να το βαλω 600 ευρω τωρα..Αλλα ενοψι ουντινε την πεμπτι δεν ειμαι μαλακασ
αλλα ουτε και πακετος να κανω πειραματα
Το στοιχημα ειναι για να περναμε την ωρα μας (οσο μπορουμε να το πουμε αυτο τοσο κουμαροσκλυλα που ειμαστε
)και οχι να βγαλουε λεφτα
ΥΓ..οΙ μεν ειναι πληρωμενοι Του ΠΑΟΚ οι δε ΤοΥ αρη απληρωτοι αντε και παιζεις διπλο λογο ουντινε ο ναφτι του ναρη βγενει κε λεει στις εφημεριδες απορο πως τα βγαζουν περα οι συμπεκτες μου χωρις λεφτα και εγω ευτιχος που εχω καποια χρηματα στην ακρη και θα πανε οι παιχτες του αρη με την πεινα στο στομαχι να βγαλουνε διπλο..Πω παραδεχομε παντος τον αρη την διοικηση του στο ψεμα ειναι πρωτοι τους ειπανε τους παιχτες τους οτι βρηκανε επενδητη απο το εξοτερικο και 1000 2 μαλακιες και δεν νικησανε τον εργοτελη κανανε αποχη απο την προπονηση την προηγουμενη μερα για την πεινα που τους εχουνε να ηταν πληρωμενοι ναι το καταλαβενω παιξτο διπλο γιατι ο παοκ εχει ευροπαικο αγωνα αλλα με αδεις τσεπες ενα αντερ θα το επαιζα στο χαλαρο τον αγωνα αυτο..