ευτυχως δεν το ακουμπησαασσος πας γιαννενα αποδοση 9,50 τωρα στο ημ.![]()
![]()
![]()
![]()
ετοιμος ειμουν
ευτυχως δεν το ακουμπησαασσος πας γιαννενα αποδοση 9,50 τωρα στο ημ.![]()
![]()
![]()
![]()
δεσ το sportking και το scorelineρε παιδια υπαρχει κανενα σοβαρο σαιτ για το στοιχημα.τα περισσοτερα δεν εχουν ουτε 50%επιτυχια.μα καλα αυτοι που βγαζουν τα προγνωστικα τι ειναι ψαραδες
το scoreline απλα ΓΑΜΑΕΙ!δεσ το sportking και το scoreline
οι ολλανδοι γαμηθηκανε εχθες κ σημερα.μονο ο αγιαξ περασε.Παλι γαμιεται το συμπαν σημερα. Εχασε κ η αλκμααρ, κ η αιντχοβεν κ η τζενοα χανει... Γαμω το σπιτι τουσ.,
γιατι η γαμιολα η τοτεναμ δε γαμιεται το σπιτι της μεσαΠαλι γαμιεται το συμπαν σημερα. Εχασε κ η αλκμααρ, κ η αιντχοβεν κ η τζενοα χανει... Γαμω το σπιτι τουσ.,
Den ξερω μαν.. πραγματικα αν δεν ειχε ευρωπαικο παιχνιδι θα το επαιζα ασσο 200 ευρω αλλα τωρα με τον επαναλυπτικο δεν το ακουμπαω..Τωρα αν θες να σε πω παιξτο δεν θα σου πω εσυ οτι καταλαβενειςρε χρησταρα...
αυτη οι ιταλοι θα μας τρελανουν εντελως...![]()
υγ
θα το παρει το ματσακι ο παοκ σημερα? τι λες![]()
το matcmoney man ειναι το καλυτερο και το betboos.gr einai καλο αυτα τα 2 βλεπω αν δεν θελω να διαβασω ρεπορταζ και να αποκρισταλοσω εγω αποψη για ενα παιχνιδι και οχι των διμοσιογραφωνρε παιδια υπαρχει κανενα σοβαρο σαιτ για το στοιχημα.τα περισσοτερα δεν εχουν ουτε 50%επιτυχια.μα καλα αυτοι που βγαζουν τα προγνωστικα τι ειναι ψαραδες
ασε ρε αρκουδιαρηΧαχα μολις το εγραψα το εβαλε ο Τζον![]()
Κι εγω δεν προλαβα να το παιξω![]()
Ρε μαλακα δεν προλαβα να παιξω οτι θα βαλει το 1ο γκολ και το βαλε άλλος.ασε ρε αρκουδιαρη
παμε τωρα ολοι μαζι βιγιαρεαλ που εχει ανεβει πλεον δεν ειναι τοσο παρταλι οσο πριν αποδοση 3,1
Δε γαμιεμαι να ασπρισω λεω γω?Επομενο γκολ φιτεσε.
εγω ζαχαρωνω τη μπεσικτας αλλα το 1,6 να το βαλουν στο πατο τους ειναι καλη ομαδα η γκεντλεμπρισγκι και το εχει το γκολΡε μαλακα δεν προλαβα να παιξω οτι θα βαλει το 1ο γκολ και το βαλε άλλος.
Επαιξα μετα οτι θα βαλει το 2ο και το βαλε![]()
Και επειδη δεν μου πιστωσαν ακομα τα λεφτα, δεν προλαβα να παιξω στο αλλο γκολ![]()
Επομενο γκολ φιτεσε.
Αποβολη τβεντε και εχασε πεναλτι η φιτ
Εσυ αποο Τουρκια να παιζεις τη Μπουτσασπορ, για να λες μπουτσα παλι οε οεεγω ζαχαρωνω τη μπεσικτας αλλα το 1,6 να το βαλουν στο πατο τους ειναι καλη ομαδα η γκεντλεμπρισγκι και το εχει το γκολ
ισως να το παιξω στο β ημιχρονο αν ειναι 0-0 και περιμενω τη βιγια να παει αποδοση 4 να τη παιξω
και παοκαρα ενιοτε με τετοιο μισος δε χωρανε σκοπιμοτητες ο ρουλης ειναι στην αφανεια και ο παοκ κατι ψιλοκανει οποτε Μπαοκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
μαγκα μου στη τουρκια ενα ειναι το στανταρακι να χανει παντα η ανκαρουγκουτσου η ομαδα αυτη δε υπαρχει χθες ηταν θειο δωρο η αποδοση 1,66 με τη σαμσουΕσυ αποο Τουρκια να παιζεις τη Μπουτσασπορ, για να λες μπουτσα παλι οε οε![]()
![]()