Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
ρε παιδια υπαρχει κανενα σοβαρο σαιτ για το στοιχημα.τα περισσοτερα δεν εχουν ουτε 50%επιτυχια.μα καλα αυτοι που βγαζουν τα προγνωστικα τι ειναι ψαραδες
δεσ το sportking και το scoreline

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Παλι γαμιεται το συμπαν σημερα. Εχασε κ η αλκμααρ, κ η αιντχοβεν κ η τζενοα χανει... Γαμω το σπιτι τουσ.,

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε χρησταρα...

αυτη οι ιταλοι θα μας τρελανουν εντελως...  :grin: :grin:

υγ

θα το παρει το ματσακι ο παοκ σημερα? τι λες  :rolleyes:
Den ξερω μαν.. πραγματικα αν δεν ειχε ευρωπαικο παιχνιδι θα το επαιζα ασσο 200 ευρω αλλα τωρα με τον επαναλυπτικο δεν το ακουμπαω..Τωρα αν θες να σε πω παιξτο δεν θα σου πω εσυ οτι καταλαβενεις :2funny:Παντος ειδα οτι στο προποτζιδικο παιξαν πολλα λεφτα στον ασσο φυσικα παοκτσηδες... :2funny:Μερικοι τον πιστευουν πολοι τον ασσο και βαλανε πολλα αλλα με συναισθημα δεν γαμας αλλα σε γαμανε οι μπουκ η λογικη λεει νο βετ αν ηταν πληρωμενοι του αρη οι παικτες με αυτα τα δεδωμενα οτι εχει ο ΠΑΟΚ ευρωπαικο παιχνιδι θα επαιζα 2πλο αλλα του αρη ειναι απληρωτοι και για την ψυχη τις μανας τους δεν ξερω αν θα παιξουν του ΠΑΟΚ ειναι πληρωμενοι μιραστικαν σε 10 μερες 3 εκατομμυρια ευρω..Τι να σου πω ο μπολονι δηλωσε οτι θα το χτυπησει το παιχνιδι οι παοκσηδες αν χασουν θα τρελαθουν τι να πω ειναι ο ευρωπαικος αγωνας στην μεση αλλιος θα τον επαιζα ασσο για πλακα...Απο την αλλη αν χασει ο αρης την ευρωπη κατα πασα πιθανοτητα την χανει...Επηδει στο πρακτορειο που παω το 98% εχει μεσα παοκτσηδες το εχει και παοκτσης παιζουν ολοι ασσο αβερτα κουβερτα αλλα οι παοκσηδες ειναι απο τους πιο φανατικους οπαδους στον κοσμο..Τι να πω δυσκολο ματς..αν ερθει χ θα γαμησει στο στοιχημα ολη την ελλαδα παντος :2funny: η κανα οβερ με 2-2 σκορ :) :2funny: :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια υπαρχει κανενα σοβαρο σαιτ για το στοιχημα.τα περισσοτερα δεν εχουν ουτε 50%επιτυχια.μα καλα αυτοι που βγαζουν τα προγνωστικα τι ειναι ψαραδες
το matcmoney man ειναι το καλυτερο και το betboos.gr einai καλο αυτα τα 2 βλεπω αν δεν θελω να διαβασω ρεπορταζ και να αποκρισταλοσω εγω αποψη για ενα παιχνιδι και οχι των διμοσιογραφων :grin:...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
stam90 kai αν θες να σου πω για το κλιμα... και την αισιοδοξια των παοκτσηδον τον βλεπουν φλος ρουαγιαλ τον ασσο του ΠΑΟΚ Ο κολλητος μου για να καταλαβεις ειναι προεδρος συνδεσμου και ο αντιπροεδρος ειναι και αυτος κολλητος μου..Αλλα μερικοι αριανοι ειναι αισιοδοξοι για το διπλο και το παιξαν 2πλο τι να σου πω :2funny: :2funny: :2funny:ΥΓ... Γιαυτους που δεν παιζουν στοιχημα Παοκτσηδες μιλισα πιο πανω... οτι ειναι ολοι με μεγαλη αισιοδοξια..Οι αριανοι που ξερω ειναι και κουμαρτζιδες επηδει ειναι λιγοι και οσοι ειναι τους βλεπω στο πρακτορειο προπο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΥΓ2..Ο πακετος που ειναι φανατικος αρης σιγουρα θα το εβαλε 1000 ευρω το διπλο :grin:

Επισκέπτης
Για σημερα εχουμε τα εξης 2 δελτια

361. Κροουλι - Στοουκ            2
366. Παναιτωλικος - Λιβαδια    under
374. Ρομα - Παρμα                1
376. Τζεζενα - Μιλα              2
383. Αθλ Μπιλμπαο - Μαλαγα      1
400. Παοκ - Αρης              under

και

379. Σαλκε - Βολσμπουργκ        1
386. Ολυμπιακος - Πανιωνιος      1
394. Ανοβερο - Στουτγκαρδη      Χ
405. Λεβαντε - Βαγιεκανο        1
412. Σπορτινγκ Λισ. - Πακος Φ.  1

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
3ο Γκολ για Τβεντε παλι με ντε γιον, 8,5 απόδοση...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χαχα μολις το εγραψα το εβαλε ο Τζον  :2funny: :2funny:
Κι εγω δεν προλαβα να το παιξω  :sunglasses:

Ειναι κανεις μαζι μου να παιξουμε για το 4ο?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Χαχα μολις το εγραψα το εβαλε ο Τζον  :2funny: :2funny:
Κι εγω δεν προλαβα να το παιξω  :sunglasses:
ασε ρε αρκουδιαρη

παμε τωρα ολοι μαζι βιγιαρεαλ που εχει ανεβει πλεον δεν ειναι τοσο παρταλι οσο πριν αποδοση 3,1

Συνημμένα

• αρκουδα.jpg
    αρκουδα.jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 28

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα παιξω κανα δυο φαν μπετ το βραδυ με κανα 5ευρω..

εχει γιουροπα λιγκ και τσου λου την αλλη εβδομαδα οποτε..

και που ειστε..

παιχτε διπλο την ιντερ...  ;) ;) μην βλεπετε τι κανει στο πρωταθλημα... και η σαλκε περσυ πηγε να πεσει απο την κατηγορια και εφτασε στα ημιτελικα..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ασε ρε αρκουδιαρη

παμε τωρα ολοι μαζι βιγιαρεαλ που εχει ανεβει πλεον δεν ειναι τοσο παρταλι οσο πριν αποδοση 3,1
Ρε μαλακα δεν προλαβα να παιξω οτι θα βαλει το 1ο γκολ και το βαλε άλλος.
Επαιξα μετα οτι θα βαλει το 2ο και το βαλε  :grin: :grin:

Και επειδη δεν μου πιστωσαν ακομα τα λεφτα, δεν προλαβα να παιξω στο αλλο γκολ  :cum: :cum:
Επομενο γκολ φιτεσε.
Αποβολη τβεντε και εχασε πεναλτι η φιτ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Ρε μαλακα δεν προλαβα να παιξω οτι θα βαλει το 1ο γκολ και το βαλε άλλος.
Επαιξα μετα οτι θα βαλει το 2ο και το βαλε  :grin: :grin:

Και επειδη δεν μου πιστωσαν ακομα τα λεφτα, δεν προλαβα να παιξω στο αλλο γκολ  :cum: :cum:
Επομενο γκολ φιτεσε.
Αποβολη τβεντε και εχασε πεναλτι η φιτ
εγω ζαχαρωνω τη μπεσικτας αλλα το 1,6 να το βαλουν στο πατο τους ειναι καλη ομαδα η γκεντλεμπρισγκι και το εχει το γκολ
ισως να το παιξω στο β ημιχρονο αν ειναι 0-0 και περιμενω τη βιγια να παει αποδοση 4 να τη παιξω :rockon:
και παοκαρα ενιοτε με τετοιο μισος δε χωρανε σκοπιμοτητες ο ρουλης ειναι στην αφανεια και ο παοκ κατι ψιλοκανει οποτε Μπαοκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εγω ζαχαρωνω τη μπεσικτας αλλα το 1,6 να το βαλουν στο πατο τους ειναι καλη ομαδα η γκεντλεμπρισγκι και το εχει το γκολ
ισως να το παιξω στο β ημιχρονο αν ειναι 0-0 και περιμενω τη βιγια να παει αποδοση 4 να τη παιξω :rockon:
και παοκαρα ενιοτε με τετοιο μισος δε χωρανε σκοπιμοτητες ο ρουλης ειναι στην αφανεια και ο παοκ κατι ψιλοκανει οποτε Μπαοκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :rockon:
Εσυ αποο Τουρκια να παιζεις τη Μπουτσασπορ, για να λες μπουτσα παλι οε οε  :birdman: :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Εσυ αποο Τουρκια να παιζεις τη Μπουτσασπορ, για να λες μπουτσα παλι οε οε  :birdman: :birdman:
μαγκα μου στη τουρκια ενα ειναι το στανταρακι να χανει παντα η ανκαρουγκουτσου η ομαδα αυτη δε υπαρχει χθες ηταν θειο δωρο η αποδοση 1,66 με τη σαμσου  :rockon:η ανκαρουγκουτσου δε κερδιζει ουτε στα χαρτια λεμε :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
καλα μιλαμε ο αγωνας της μπεσικτας μου μυριζει λιγο βρωμια :grin:
2 στο ημιχρονο και τσουπ 2 γκολακια η μπεσικτας στο δεκαλεπτο του δευτερου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom