Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
φιλε νταβ κανεις το σωστο παιξιμο.ετσι κανω και εγω.εννοω πως αν εχεις ενα κεφαλαιο καλο να παιξεις αυτο ειναι σωστο παιξιμο.και οντως παω και εγω καλα.
απλα το 80 τις εκατο το κοσμου οπως βλεπεις θελει μεγαλες αποδοσεις 2 + πχ γιατι δε παιζει πολα λεφτα και δε του λεει κατι πχ να παιξει 1χ διπλη ευκ το 1.20.να το παιξει 20 - 30 ευρω να παρει τι?ετσι πεφτει στη παγιδα που θελουν οι μπουκ να παιζει 4 και 5 και 6 αγωνες και φυσιολογικα να χανει.
ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα ικανοποιηθουν να βγαλουν 10-20 ευρω κερδος,που και αυτο ειναι σωστο.
πχ σε μια αποδοση 1.2 η διπλη ευκαρια 1.2 βρισκεις κατ εμε ανετα στα κουπονια
επισης εαν εχεις  ενα καλο κεφαλαιο να παιξεις εχεις και καλυτερη ψυχολογια.
οσο για τον τεντεν για το καραφλο που το παιζει κοκορας και ειναι μεγαλος κουβας εχει απολυτο δικιο.
:rockon: :rockon:
epiasa και τον μπεκαμ το πρωι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και τορα εριξα κατι ψιλα στην νινζι νοβγκοροτ   ασιατικο ο  τωρα πεζει ! για να κρατιεμε σε φορμα  !!  οπος μπορει ο καθενας αδερφε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  β ρωσιας ειναι η νιζνι νογκοροφ μην φορτονετε!!!!! απλα κανο πειραματα μαζι με την αλφα κατηγορια αιγηπτου!!!!!! την στατιστικη πλευρα αυτον τον πρωταθληματον κοιταω  γιατι ενα αλλο που εχω κοψει μαχερι τωρα τελευτεα ειναι να πεζω παιχνιδια που τα πεζει ο περισοτερος κοσμος και ειναι φορτομενα !!! και στατιστικα μου βγενουν ολα τα χαμιλα φορτομενα !!!!!!!!!!<<  ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΙΡΙΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥς>>  το ζιτουμενο ειναι νεα προταθληματα με καλα στατιστικα !!!!! που δεν τα πεζει ο κοσμος!!! αμα σας πω ποσα λευτα εχω βγαλει απο την αιγηπτο θα παθετε μπιλαλα!!!!!!  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥς ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥς ΣΑς ΟΡΙΖΟΝΤΕς!!!!!!!! ΜΙΝ ΠΕΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΟΝΟ!!!!!!!  ΨΑΧΤΕΙΤΕΕΕ !!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!!!!  ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΕΘΤΑΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!! Ο ΚΑΡΑΦΛΟς ΠΙΟς ΕΙΝΑΙ??

Επισκέπτης
Ριχτε καμια ιδεα για σημερα ρε. Δινει κατι ψιλο-καλες αποδοσεις το κουπονι σημερα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ελ Γκουνά!!! TORA STHS DIOMISH AXASTO!!!   AIGIPTO!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  H  Nizhny Novgorod  PERASE!!!!1-0 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pnvt

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
17
Πόντοι
0
Φίλε davarits αν μπορείς και θες ……… σου είναι εύκολο να μας πεις  από που διαβάζεις για στοιχήματα όπως της Αιγύπτου

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Ενδιαφέρουσες οι αποδόσεις σήμερα στο κουπόνι,αλλά τα ματσάκια είναι λίγο αμφίρροπα..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε davarits αν μπορείς και θες ……… σου είναι εύκολο να μας πεις  από που διαβάζεις για στοιχήματα όπως της Αιγύπτου
psaaxteite ligo ολα εγω θα σας  τα λεω !!!  στατιστικα κραταο απο τα πεχνιδια τον ομαδον σε καθε προταθλημα που με ενδιαφερει  οπιος καταλαβε καταλαβε! κανας αλλος κανα παιχνηδι για σημερα??   ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΦΟΡΤΟΜΑ!!!  ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!

pnvt

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
17
Πόντοι
0
Για σήμερα πιστεύω στο Λανς – Σενταν G/G ……….. davarits τότε πρέπει να αφιερώνεις ατελείωτες ώρες κρατώντας στατιστικό αρχείο καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
H EL GKOYNA Ειναι 0-2 με κορακι να μειραζει οφσαιντ και κοκινες  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  τα κορακια διστηχος δεν προβλεποντε !! και την εσπανιολ που πιρα απλα τα λευτα μου πισο  απο κοκινισμα κορακα την εχασα!!!! :S :S :S αυτα εχει το στοιχημα!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: τελος παντον!! καιρος να χασουμε απο τα πειραματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τυπε υπαρχουν σαιτ και προγραματα που σου βγαζουν τα στατιστικα χορις κοπο ΨΑΧΤΕΙΤΕΕΕ ΛΕΜΕ!!!

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το χειροτερο πραγμα στο στοιχημα ειναι η αλαζονεια.Πιστεωψε με νταβ υπαρχουν αρκετοι που παιζουν σωστα και ας παιζουν διαφορετικα απο σενα.Δεν υπαρχει σιγουρος τροπος.Τι παει να παει να παιξουμε αιγυπτο?Τι παει να πει αχαστο η ελ γκουνα?Ποια ειναι αυτη που θα την παιξω χωρις να εχω αποψη απλα απο στατιστικα?Παρεμπιπτοντως το αχαστο ειναι 0-2 στο ημιχρονο...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
[/video]][video][/video]
H EL GKOYNA Ειναι 0-2 με κορακι να μειραζει οφσαιντ και κοκινες   :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  τα κορακια διστηχος δεν προβλεποντε !! και την εσπανιολ που πιρα απλα τα λευτα μου πισο  απο κοκινισμα κορακα την εχασα!!!! :S :S :S αυτα εχει το στοιχημα!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: τελος παντον!! καιρος να χασουμε απο τα πειραματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τυπε υπαρχουν σαιτ και προγραματα που σου βγαζουν τα στατιστικα χορις κοπο ΨΑΧΤΕΙΤΕΕΕ ΛΕΜΕ!!!
http://el.futbol24.com/] [/url]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Το χειροτερο πραγμα στο στοιχημα ειναι η αλαζονεια.Πιστεωψε με νταβ υπαρχουν αρκετοι που παιζουν σωστα και ας παιζουν διαφορετικα απο σενα.Δεν υπαρχει σιγουρος τροπος.Τι παει να παει να παιξουμε αιγυπτο?Τι παει να πει αχαστο η ελ γκουνα?Ποια ειναι αυτη που θα την παιξω χωρις να εχω αποψη απλα απο στατιστικα?Παρεμπιπτοντως το αχαστο ειναι 0-2 στο ημιχρονο...
to xeirotero ειναι να κανεις κριτικη και να χαρακτηρηζεις τους αλους εκ του ασφαλους !!!!  0-2 με δυο κοκινες καρτες και κορακι τεζα αιμα!!!  τελος παντον εγω ο αλλαζονας καθε φορα που μπενο δινο τουλαχιστον καμια δεκαρια σερι αχαστα !!!  εση??????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εγω εδο μεσα δεινο ακριβως τι παιζω ενα ενα παιχνιδη !!!!!!  ΕΣΗ????? ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕς ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕς !!!!! ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΔΩ!!!!  ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕΔΩ ΝΤΕΕΕ!!!!!!!!

Επισκέπτης
to xeirotero ειναι να κανεις κριτικη και να χαρακτηρηζεις τους αλους εκ του ασφαλους !!!!  0-2 με δυο κοκινες καρτες και κορακι τεζα αιμα!!!  τελος παντον εγω ο αλλαζονας καθε φορα που μπενο δινο τουλαχιστον καμια δεκαρια σερι αχαστα !!!  εση??????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ρε συ γιγαντα μου βλεπεις σε livestream αιγιπτιακο ποδοσφαιρο?
χαρας την υπομονη σου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

επομενος προεδρος κυβερνησης εθνικης σωτηριας

δημαρας αποδοση 1.80

φορτωστε γαμω την ευα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ γιγαντα μου βλεπεις σε livestream αιγιπτιακο ποδοσφαιρο?
χαρας την υπομονη σου
Η ΟΥΣΙΑ κατα την αλαζονικη μου γνωμη αδερφε ειναι οτι οταν εισε πεχτης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ εισε εση και ολος ο πλανητης εναντιον σου!!! Η ΠΑΙΖΕΙς Η ΔΕΝ ΠΕΖΕΙς!!! Η ΤΟ ΠΕΡΝΕΙς ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΠΕΞΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΟς82 ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗ ΝΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????  ΧΑΡΟςςςςς!!!!!!!!! 

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Μπάρι Βερόνα Χ
Ντόρντρεχτ 2
Άρσεναλ Σαραντί under

:rockon:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε δεν στη λεω για τις επιλογες σου ουτε σε εσενα ουτε σε κανεναν.Δε μου αρεσει η αλαζονεια και τα σχολια "ψαχτειτε,πως παιζετε ετσι,ειστε κοροιδα" κλπ κλπ.Επισης στο στοιχημα κανεναν δεν ενδιαφερει η διαιτησια.Εμενα η ομαδα μου με ενδιαφερει να κερδιζει χωρις διαιτησια,οχι οι ομαδες που παιζω στο στοιχημα.Αλλα εν προκειμενω εχουν δοθει δυο κοκκινες,μια για την καθεμια ομαδα.Με χαρα κοιταω τις προβλεψεις ολων και χωρις καμια διαθεση κοντρας αν θες δικα μου θα σου πω:

1)2-3 γκολ σε αουε,μουρθια,λανς ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΑΔΕΣ!

2)ισοπαλιες για μπαρι μπρεσια και λανς ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΑΔΕΣ!

3) ος οβερ 3,5,αιντραχτ στο διπλο για ξερη δυαδα.

Αυτα και αν περασουν,περασαν.Παντα ομως με σεβασμο σε ολους τους παιχτες που ασχολουνται σοβαρα και οχι 3 ευρω σε 10δες κλπ κλπ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαγκες μην τρωγεστε μεταξυ σας  :jerking:

αφηστε ρε τον ανθρωπο να παιζει οπως γουστάρει

ετσι τρωγομαστε μεταξυ μας και γελανε μαζι μας οι μπουκμεικερς

η ειμαστε ομαδα και τους γαμαμε ομαδικως η τρωγομαστε σαν τα κορακια και μας παιρνουν και τα σωβρακα..

pnvt

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
17
Πόντοι
0
el gouna 2-2 ........τον φαγατε χαχαχαχαχαα

Επισκέπτης
Η ΟΥΣΙΑ κατα την αλαζονικη μου γνωμη αδερφε ειναι οτι οταν εισε πεχτης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ εισε εση και ολος ο πλανητης εναντιον σου!!! Η ΠΑΙΖΕΙς Η ΔΕΝ ΠΕΖΕΙς!!! Η ΤΟ ΠΕΡΝΕΙς ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΠΕΞΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΟς82 ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗ ΝΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????  ΧΑΡΟςςςςς!!!!!!!!! 
το καταλαβαινω οτι το εχεις στολισει το ματσακι αλλα δεν πονανε τα ματακια σου με αυτα που βλεπεις?
θυμαμε μια νυχτα ειμαι με φιλους και τα πιναμε μεχρι αργα το βραδυ.γυρναω σπιτι και ειχα ορεξη για καλαμπακικι.ριχνω που λες 50 ευρω σε ενα διπλο μονο και μονο λογο αποδοσης χωρις να ξερω τις ομαδες.βαζω livestream να δω το ματσακι αλλα δεν ηξερα σε ποια ομαδα ειχα βαλει τα λεφτα μου.να χανει ευκαιριες η ομαδα με τα κοκκινα και να μην ξερω πως να αντιδρασω!!!

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ξαναλεω,δεν τσακωνομαι.Απλα παρεξηγουνται τα λογια μου λογω ιντερνετ.Η ομαδα του παιδιου εχει ισοφαρισει και μακαρι να κερδισει να κονομησει.Ειπα τη διαφωνια μου.Και επισης αυτο που αναφερθηκε για δυο κοκκινες κοντρα δεν ισχυει με τιποτα αλλα το αντιθετο.Η αλλη ομαδα εχει δεχθει δυο κοκκινες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom