davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
epiasa και τον μπεκαμ το πρωι και τορα εριξα κατι ψιλα στην νινζι νοβγκοροτ ασιατικο ο τωρα πεζει ! για να κρατιεμε σε φορμα !! οπος μπορει ο καθενας αδερφε!!!!! β ρωσιας ειναι η νιζνι νογκοροφ μην φορτονετε!!!!! απλα κανο πειραματα μαζι με την αλφα κατηγορια αιγηπτου!!!!!! την στατιστικη πλευρα αυτον τον πρωταθληματον κοιταω γιατι ενα αλλο που εχω κοψει μαχερι τωρα τελευτεα ειναι να πεζω παιχνιδια που τα πεζει ο περισοτερος κοσμος και ειναι φορτομενα !!! και στατιστικα μου βγενουν ολα τα χαμιλα φορτομενα !!!!!!!!!!<< ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΙΡΙΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥς>> το ζιτουμενο ειναι νεα προταθληματα με καλα στατιστικα !!!!! που δεν τα πεζει ο κοσμος!!! αμα σας πω ποσα λευτα εχω βγαλει απο την αιγηπτο θα παθετε μπιλαλα!!!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥς ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥς ΣΑς ΟΡΙΖΟΝΤΕς!!!!!!!! ΜΙΝ ΠΕΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΟΝΟ!!!!!!! ΨΑΧΤΕΙΤΕΕΕ !!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!!!! ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΕΘΤΑΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!! Ο ΚΑΡΑΦΛΟς ΠΙΟς ΕΙΝΑΙ??φιλε νταβ κανεις το σωστο παιξιμο.ετσι κανω και εγω.εννοω πως αν εχεις ενα κεφαλαιο καλο να παιξεις αυτο ειναι σωστο παιξιμο.και οντως παω και εγω καλα.
απλα το 80 τις εκατο το κοσμου οπως βλεπεις θελει μεγαλες αποδοσεις 2 + πχ γιατι δε παιζει πολα λεφτα και δε του λεει κατι πχ να παιξει 1χ διπλη ευκ το 1.20.να το παιξει 20 - 30 ευρω να παρει τι?ετσι πεφτει στη παγιδα που θελουν οι μπουκ να παιζει 4 και 5 και 6 αγωνες και φυσιολογικα να χανει.
ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα ικανοποιηθουν να βγαλουν 10-20 ευρω κερδος,που και αυτο ειναι σωστο.
πχ σε μια αποδοση 1.2 η διπλη ευκαρια 1.2 βρισκεις κατ εμε ανετα στα κουπονια
επισης εαν εχεις ενα καλο κεφαλαιο να παιξεις εχεις και καλυτερη ψυχολογια.
οσο για τον τεντεν για το καραφλο που το παιζει κοκορας και ειναι μεγαλος κουβας εχει απολυτο δικιο.