Επισκέπτης
εχεις κανενα σιγουρο για γιουροβιζιον να το κολλησω 2αδα με ενα μπειζμπολ που εχω long term να κονομησω?παρε και ενα δωρακι απο μενα
επομενος προθυπουργος εθνικης σωτηρια , δημαρας
εχεις κανενα σιγουρο για γιουροβιζιον να το κολλησω 2αδα με ενα μπειζμπολ που εχω long term να κονομησω?παρε και ενα δωρακι απο μενα
επομενος προθυπουργος εθνικης σωτηρια , δημαρας
από τώρα γιουροβίΖιον? νωρίς πολύ είναι...εχεις κανενα σιγουρο για γιουροβιζιον να το κολλησω 2αδα με ενα μπειζμπολ που εχω long term να κονομησω?
me 0.50 λεπτα δεν εχει στοιχημα μηπως ειναι 0.30 λεπτα?Το κουπονι που ανεφερε ο Χρηστος για τα 0.60 λεπτα απο εδεσα το αναφερει το κουπονι ....τσεκαρετε το εχει και εναν αλλον με 0. 50 λεπτα πθ κερδισε 12 χιλιαρικα
αδερφε αφου ειδα με τα ματια μου αυτο το κουπονι τερμα τα παθολογικα στοιχηματα υπομονη και μονο υπομονη η υπομονη ειναι το θεμελιο τις φιλοσοφιας Σιγα να μην το εφαρμοσω αλλα θα το προσπαθησω θελω δεν θελωναι λαθος με 0.30 ειναι.Αυτα ειναι στοιχηματα χρηστοοοοοοοο και εμεις ριχνουμε πενηνταευρα για να παρουμε πιτσες..
και ο μαγκας με τα 0.60 λεπτα απο την εδεσσα ειναι νεαρος κατω απο 30..
Ayto einai λιγο δυσκολο να το μαθω γιατι πρεπει να δω τον γνωστο μου και αυτος τον γνωστο του για να ρωτησει τον πρακτορα..Αλλα ο πρακτορας ειπε οτι ειναι νεαρος αλλα δεν ειπε το ονομα του.Μαν μην νομιζεις και τα δελτια που βλεπω προσωπικα τα φορτομενα δεν μου τα λεει ο προποτζης μου που τιγχανει να ειναι και κολλητος μου οτι λεω που βλεπω τα βλεπω ο ιδιος απο τους παιχτες που τα επαιξαν οι πρακτορες του οπαπ δεν λενε λεπτομεριες..Και ο κολλητος μου ο προποτζης οταν τον επιμενω για τον ταδε πακετο τι φορτωσε πχ(δεν το ροταω αλλα καπου καπου οταν δεν εχω τον ιδιο μπροστα μου τον ροταω )μου λεει ρωτα τον ιδιο Δεν λενεπως αισθανθηκε το παλικαρι που γαμησε τον οπαπ?
Πολυ σωστα ολα τα τελευταια σχολια,απλα το θεμα ειναι να διασκεδαζεις κιολας το παιχνιδι.Δηλ.ρε παιδες σορρυ αλλα εγω αν παιξω 10 ματς και χασω 1,θα τρελαθω!Δεν εχει νοημα.Μονα και δυαδες,η το πολυ τριαδες και να ζητας δυαδες νομιζω το καλυτερο.Αλλα για να εχει νοημα να το κανεις αυτο θες μια αποδοση αξιοπρεπη.Και ως αξιοπρεπη θεωρω οτιδηποτε ανω του 1,40.Απο κει και κατω οπως και να το δεις,δεν εχει αξια βασει και της θεωριας που ειπε και ο πορνοσαφαριστας.Μονο σας παρακαλω ρε παιδια επειδη στο θρεντ αυτο μπορουμε να βγαλουμ ουσιωδη πραματακια,μη σπαμαρουμε!Και σορυ για πριν που τσακωθηκα δημοσια,αλλα το μονο πραμα που δεν αντεχω στη ζωη μου ειναι οι τυποι που το παιζουν παντογνωστες και λενε και μπαρουφες εκεινη ακριβως την ωρα!Οποιος εχει την οποιαδηποτε αισθηση-πληροφορια-ενστικτο ας το αμολαει.Κανεις δε θα τον κραξει ακομα και αν γινει το ακρως αντιθετο.
εγω δεν κανω πειραματισμους μεχρι να μου κατσει ;)το κυριοτερο ειναι πως οταν παιρνεις πολλα λεφτα απο στοιχημα τα χαλας ευκολα
θεωρεις πως ειναι δικα σου
δεν σκεφτεσαι το ποσες φορες επαιξες για να τα παρεις
και ως γνωστον λεφτα που ερχονται ευκολα φευγουν εξισου ευκολα
οσο για το καποια στιγμη θα σου κατσει στατιστικα ως τοτε σιγουρα θα εχεις βγει χαμενος δυστυχως
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Άιντραχτ Φρανκφούρτης @ 1.66
€450,00 Μονό 07/11/2011 20:38:37 450,00 750,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - FF72191419I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 07/11/2011 20:38:37 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άουε v Άιντραχτ Φρανκφούρτης
(Τελικό Αποτέλεσμα) 07/11/2011 Κανένα 1.66 Κερδισμένο
Σύνολο: 450,00 Νίκη: 300,00 Κέρδη: 750,00
Συνολικό στοίχημα: 450,00 Συνολικά κέρδη: 750,00 oso edoμεσα η μαλακια και παπαρολογια βολοδερνει ο νταβαριτς ΓΑΜΕΙΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!