Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
το χω παρατηρησει οπιος ακουη τους προγνοστικαδες ειναι παντα +30 -30 της εκατο στα λευτα του!!!!  ΚΑΡΑΣΤΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΨΑΧΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΠΕΖΕΙς ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΛΕΥΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΕΝΟς!!!!!!
παπαρια μεντολες...ενας ειδικος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: του στοιχηματος φαλακρος ονοματα να μη  λεμε εχει στις τελευταιες 80προτασεις του 5 ταμεια :2funny: :2funny:..ε πως ρε γαμω την πουτανα μου αυτος λεγεται ειδικος του στοιχηματος :jerking: :jerking: :jerking:την γκομενα μου να εβαζα να παιζει που δεν ξερει τι σχημα εχει η μπαλα περισσοτερα ταμεια θα εκανε :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

επεισης μαγκες να  παρατηρητε το αλλο τσιρακι τον σωτηρακοπουλο  ;)

οποτε δινει 2 παιχνιδια περναει παντα το ενα

σπανια χανει και τα δυο

σπανια πιανει και τα δυο

;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ναι αλλα δεν θα παιζει κανεις της αποδοσεις που παιζεις εσυ 1.2 και τα σχετικα

επειδη πολυ απλα πολυς κοσμος παιζει μεγαλες αποδοσεις  ;)
1.15 μεχρι 1.650 πεζο και αν ειδες εχτες  και σημερα δινω ζευγαρια παιχνιδιον για δες το καθε ζευγαρι που εδοσα τι αποδοση εχει μαζι σινολικα :cheesy: :cheesy:  και περασαν ολα εε!!!!!!!!!!! εχτος απο ενα που εφαγε  κοκινη και πιρα τα λευτα μου πισο!!!  και δεν το εχο κανει μονο μια φορα!!! καθε φορα που μπενο και γραφο τα ιδια!!!!! και εγω κονομαοοο πανταα!!! εεε !! και σασ τα γραφω με τα παιχνιδια κτλ ειναι ολα γραμενα ολα στο θρεντ!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
1.15 μεχρι 1.650 πεζο και αν ειδες εχτες  και σημερα δινω ζευγαρια παιχνιδιον για δες το καθε ζευγαρι που εδοσα τι αποδοση εχει μαζι σινολικα :cheesy: :cheesy:  και περασαν ολα εε!!!!!!!!!!! εχτος απο ενα που εφαγε  κοκινη και πιρα τα λευτα μου πισο!!!  και δεν το εχο κανει μονο μια φορα!!! καθε φορα που μπενο και γραφο τα ιδια!!!!! και εγω κονομαοοο πανταα!!! εεε !! και σασ τα γραφω με τα παιχνιδια κτλ ειναι ολα γραμενα ολα στο θρεντ!!!!

ωραιος... :rockon: :rockon:

σκιστε τα μουνοπανα τα μπουκια  :pipa1: :pipa1:

εγω εχω βρει ενα συστηματακι στην μπετφερ και παω και γω καλα  :zfuck:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο φαφουτης τι εγινε ρε σταμ????  ερωτευτηκε και τον χασαμε????

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

θα το αναλυσω συντομα

θελει πολυ μπλα μπλα και βαριεμαι  :cheesy:

απλα ξαναλεω οτι ειναι τεχνικες trading, με ταυτοχρονη τεχνικη εκβιασμου μπονους που θα δωσουν οι εταιρεις οταν γραφτεις πρωτη φορα  ;)

αμα εχεις ασχοληθει ποτε με μπετφερ θα καταλαβεις

αλλα θα το αναλυσω σε λιγες μερες

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
θα το αναλυσω συντομα

θελει πολυ μπλα μπλα και βαριεμαι  :cheesy:

απλα ξαναλεω οτι ειναι τεχνικες trading, με ταυτοχρονη τεχνικη εκβιασμου μπονους που θα δωσουν οι εταιρεις οταν γραφτεις πρωτη φορα  ;)

αμα εχεις ασχοληθει ποτε με μπετφερ θα καταλαβεις

αλλα θα το αναλυσω σε λιγες μερες
για δοσε καμια πληροφορια εση που μιλας με τους νεφελιμ να το πεξουμε στανταρ!! για λεγε νεα κηβερνηση πρωθιπουργο κοματα και υπουργους!!!!! αντε γιατι απο κουπουνι που βλεπο αρχιδια αυτη την βδομαδα αλου πρεπει να τα χωσουμε!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για δοσε καμια πληροφορια εση που μιλας με τους νεφελιμ να το πεξουμε στανταρ!! για λεγε νεα κηβερνηση πρωθιπουργο κοματα και υπουργους!!!!! αντε γιατι απο κουπουνι που βλεπο αρχιδια αυτη την βδομαδα αλου πρεπει να τα χωσουμε!!

σπορτινγκμπετ εχει τετοια στοιχηματα

μπετ365 δεν δεν ξερω αν εχει..

κατα 90 της εκατο σαμαρας η βενιζελος  :zfuck:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ενα στατιστικο  ο γαυρος  2-3    και ο βαζελος 3-2   αρχισαν τησ πλακουλες της παραγκιοτικες η τυχαιο????? :think: :think: :think: :think:  διλαδη αν το επεζε καποιος ακριβες σκορ λεω!!!!!! :think: :think: :think:  τον παλιο καλο παραγκοκαιρο ετσι καναν το ιδιο σκορ !!!! στατιστικα λεμε!!!! κρατατεεεε και θα βλεπετεεε πολλα!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• παράγκα κατάρα.jpg
    παράγκα κατάρα.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 20

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενα στατιστικο  ο γαυρος  2-3    και ο βαζελος 3-2   αρχισαν τησ πλακουλες της παραγκιοτικες η τυχαιο????? :think: :think: :think: :think:  διλαδη αν το επεζε καποιος ακριβες σκορ λεω!!!!!! :think: :think: :think:  τον παλιο καλο παραγκοκαιρο ετσι καναν το ιδιο σκορ !!!! στατιστικα λεμε!!!! κρατατεεεε και θα βλεπετεεε πολλα!!!!!!!!!!!

το οσφπ-παο πως το βλέπεις  :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το οσφπ-παο πως το βλέπεις  :)
για δοσε αποδοσεις ενδεκαδες και αν υπογραφει την αγορα ο αραβας και κατι θα σου σφιριξω :cheesy: :cheesy: :cheesy:  γιατι αραγε τορα που πολειτε η παναθα πεζει μπαλαρα????  τυχαιο??? μυραζει τριαρες στο χαλαρο :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  αρεεεε μπανανα θνανισταν Υ.Γαντεεε και η ομαδα του μπεκαμ στης 4 και παο για αναληψη

nikos..

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
davartis πως το βλεπεις το λος αντζελες;να φορτωσω;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε νταβ κανεις το σωστο παιξιμο.ετσι κανω και εγω.εννοω πως αν εχεις ενα κεφαλαιο καλο να παιξεις αυτο ειναι σωστο παιξιμο.και οντως παω και εγω καλα.
απλα το 80 τις εκατο το κοσμου οπως βλεπεις θελει μεγαλες αποδοσεις 2 + πχ γιατι δε παιζει πολα λεφτα και δε του λεει κατι πχ να παιξει 1χ διπλη ευκ το 1.20.να το παιξει 20 - 30 ευρω να παρει τι?ετσι πεφτει στη παγιδα που θελουν οι μπουκ να παιζει 4 και 5 και 6 αγωνες και φυσιολογικα να χανει.
ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα ικανοποιηθουν να βγαλουν 10-20 ευρω κερδος,που και αυτο ειναι σωστο.
πχ σε μια αποδοση 1.2 η διπλη ευκαρια 1.2 βρισκεις κατ εμε ανετα στα κουπονια
επισης εαν εχεις  ενα καλο κεφαλαιο να παιξεις εχεις και καλυτερη ψυχολογια.
οσο για τον τεντεν για το καραφλο που το παιζει κοκορας και ειναι μεγαλος κουβας εχει απολυτο δικιο.
:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom