Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (0 μέλη και 108 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Επισκέπτης
O πουστης ο ΑΠΟΕΛ με εστειλε κουβα χτες. Το επαιξα over.

Για σημερα θα ριξω

Ρ. Καζαν - ΠΑΟΚ    2ως3 γκολ
ΑΕΚ - Στουρμ Γκρατς  under
Mπρανκα  - Κ. Μπριτζ  1
Οντενσε  - Φουλαμ      2
Στανταρ Λ - Κοπενχαγη  1

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
στεαουα 2
αεκ χ
ατλετικο 2
αιντχοβεν 2
λατσιο 2
στοουκ 1

4-5-6

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ακουο της μαλακιες για το γαυρο σιμερα :idiot: :idiot: επεξε καλα λεει!! σταθικε καλα στο γυπαιδο!! εκανε ευκεριες κτλ!! ρε γαμοσταυρι καφροδημοσιογραφοι γιατι δεν λετε πουθενα μα πουθενα οτι η αρσεναλ επεζε με 18 χρονες ρεζερβες με την δευτερη ομαδα και εκανε πλακουλα στον γαβρο τι να λεμε τορα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και με την μαρσειγ καλα επεξε!! :2funny: :2funny: :2funny: ολο καλα πεζει και εχει να φερη καλο  αποτελεσμα 300 χρονια!!! ρε πουστη μπανανιααα λεμε!!!!  και τα δυο φορτομενα εχτες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ακουο της μαλακιες για το γαυρο σιμερα :idiot: :idiot: επεξε καλα λεει!! σταθικε καλα στο γυπαιδο!! εκανε ευκεριες κτλ!! ρε γαμοσταυρι καφροδημοσιογραφοι γιατι δεν λετε πουθενα μα πουθενα οτι η αρσεναλ επεζε με 18 χρονες ρεζερβες με την δευτερη ομαδα και εκανε πλακουλα στον γαβρο τι να λεμε τορα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και με την μαρσειγ καλα επεξε!! :2funny: :2funny: :2funny: ολο καλα πεζει και εχει να φερη καλο  αποτελεσμα 300 χρονια!!! ρε πουστη μπανανιααα λεμε!!!!  και τα δυο φορτομενα εχτες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.ο φιλος μου ο πακετος μου ειπε δεν χανει σημερα ο ΠΑΟΚ.Δεν ξερω αν τον επαιξε απλα μου ειπε λιγο δινει το διπλο :grin: ο οπαπ :grin:.99.99% θα το παιξει..  απλα τον συναντησα το πρωι και μου επανελαβε δεν χανει ο ΠΑΟΚ :grin:...Εγω το βλεπω γκολ-γκολ.  Επαιξα ενα συστημα 155=Λοκομοτιβ Μοσχας-Αντερλεχτ=Χ,    165=Σελτικ-Ουντινεζε=Χ,    169=Ατλετικο Μπιλμπαο-Παρι Σεν Ζερμεν=Χ,    174=Ραπιντ Βουκουρεστιου-Αιντχοφεν=Χ,    176=Σπορτινγ Λισαβονας-Λατσιο=Χ,    177=Στανταρτ Λιεγης-Κοπεγχαγη=Χ  Συστημα-4-5-6 αξιας 6.60 στον οπαπ.ΥΓ..Στην αρχη σκεφτηκα να το παιξω 2-3-4-5-6 μετα λεω τα χ ειναι δυσκολα παω στο 3-4-5-6 ,μετα σκεφτομαι αν ειναι να ερθουν τα χ δωσε 6.60 δεν σου αρεσουν οι διεθνεις διοργανωσεις τα χ ειναι δυσκολα και τα λοιπα οποτε χαλαρα...η πιτσα γιγας και με 4 Χ βγαινει :)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
kalhspera.ο φιλος μου ο πακετος μου ειπε δεν χανει σημερα ο ΠΑΟΚ.Δεν ξερω αν τον επαιξε απλα μου ειπε λιγο δινει το διπλο :grin: ο οπαπ :grin:.99.99% θα το παιξει..  απλα τον συναντησα το πρωι και μου επανελαβε δεν χανει ο ΠΑΟΚ :grin:...Εγω το βλεπω γκολ-γκολ.   Επαιξα ενα συστημα 155=Λοκομοτιβ Μοσχας-Αντερλεχτ=Χ,    165=Σελτικ-Ουντινεζε=Χ,    169=Ατλετικο Μπιλμπαο-Παρι Σεν Ζερμεν=Χ,    174=Ραπιντ Βουκουρεστιου-Αιντχοφεν=Χ,    176=Σπορτινγ Λισαβονας-Λατσιο=Χ,    177=Στανταρτ Λιεγης-Κοπεγχαγη=Χ  Συστημα-4-5-6 αξιας 6.60 στον οπαπ.ΥΓ..Στην αρχη σκεφτηκα να το παιξω 2-3-4-5-6 μετα λεω τα χ ειναι δυσκολα παω στο 3-4-5-6 ,μετα σκεφτομαι αν ειναι να ερθουν τα χ δωσε 6.60 δεν σου αρεσουν οι διεθνεις διοργανωσεις τα χ ειναι δυσκολα και τα λοιπα οποτε χαλαρα...η πιτσα γιγας και με 4 Χ βγαινει :)

Εγω επαιξα Ρουμπιν.. Αν παρει αποτελεσμα χωρις Γκαρσια, Σαλπι και με ντερμπι στο καραισκακη να ερχεται χαλαλι του τοτε..  ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τι βλεπουμε για γιουροπα;;;
8η 9 φορες οι παιχτες του ΠΑΟΚ αποσοβησαν την μπαλα φετος απο την γραμμη του τερματος..ο κρεσιτς οσποτε θα ειναι τυχερος?..Αν βαλεις κατω οτι ειναι και στα καλα της η ομαδα και πηστευω απο της δηλωσεις του προπονητη παμε να τα δωσουμε ολα για ολα ενα γκολ μπορει να το πετυχει αλλα και θα φαει η ρουμπιν μεσα στην σαμροκ εχασε και πεναλντι αρα σκοραρει η σαμπροκ απεκλεισε την Παρτιζαν δεν ειναι και για τα σκουπιδια οσα γκολ και να εφαγε. Η ρουμπιν ειναι καλυτερη ομαδα(απο τον ΠΑΟΚ) αλλα και ο ΠΑΟΚ κουτσα στραβα θα βαλει γκολ εδω δεν μεσα στην τσσκα θα εφερνε 2πλο παραλιγο φετος ειναι καλα στα αποδυττηρια..ο κοσμος.. οι παιχτες με τον μπολονι δειχνουν μια επιθετικη διαθεση το παιχνιδι μπορει να ανοιξει δεν εχει την φιλοσοφια του σαντος ο μπολονι με αυτα και με αυτα θα το επαιζα γκολ-γκολ αν το επαιζα και λιγο σαν σοβαρα αν ηθελα να παιξω κατι θα επαιζα αυτο το γκολ-γκολ αλλα δεν ειναι για σοβαρα το γκολ-γκολ :)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη επειδη η Αρσεναλ επαιζε με τα δευτερα, ο Ολυμπιακος ΔΕΝ επαιξε καλα; Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Θα μπορουσε να ναι χαλια ο Ολυμπιακος και ας επαιζε με τα τριτα η Αρσεναλ, τι μ αυτο; Παντως μεχρι κ το 90 οι λοιπες αντιολυμπιακες δυναμεις δεν ειχαν σιγουρεψει την καζουρα, ετσι στη τσιτα ;-)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους σας παροτι ειχα πολλες σωστες προβλεψεις στα ματς του champions league δεν επαιξα κατι τελικα λογω πως δεν μου εβγαινε να πονταρω κατι με κραταγε η διαισθηση που λεμε....τελικα ειχα λαθος και ελπιζω να μην το πληρωσω σημερα.....ασσο 100 ευρω την σπορτινγκ λισσαβονας με 1.95 και οβερ το ιδιο παιχνιδι με 1.90 αλλα 100 στην bet365....καλη τυχη σε ολους σε οτι και αν επιλεξετε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
h arsenal με τα δευτερα και σταματιμενη στο 20!!!!! εχει ριξει δυο στο γαυρο  τι να λεμε τορα!!!!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: μεγαλη μπαλα !!!!!!!! και δεν μεμφομε τουσ γαυρους  τα γαμιμενα τα δημοσιοκαφροπαπαγαλακια μεμφομε!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
gia shmera ανοβερο χ2 και χελσιμπρογκ 1χ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
kalhspera.ο φιλος μου ο πακετος μου ειπε δεν χανει σημερα ο ΠΑΟΚ.Δεν ξερω αν τον επαιξε απλα μου ειπε λιγο δινει το διπλο :grin: ο οπαπ :grin:.99.99% θα το παιξει..  απλα τον συναντησα το πρωι και μου επανελαβε δεν χανει ο ΠΑΟΚ :grin:...)

Καλά ...πες του φίλου σου του "πακέτου" οτι πακέτο θα φάει σήμερα...
Εχει φορτωθεί αρκετά ο άσσος στην Ασία τις τελευταίες 2 ώρες και προσωπικά το βλέπω αρκετά πιθανό...κατά τα άλλα, Αννοβερο διπλό...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ...πες του φίλου σου του "πακέτου" οτι πακέτο θα φάει σήμερα...
Εχει φορτωθεί αρκετά ο άσσος στην Ασία τις τελευταίες 2 ώρες και προσωπικά το βλέπω αρκετά πιθανό...κατά τα άλλα, Αννοβερο διπλό...
Για να φάει πακέτο πρέπει οι Ρώσσοι να κάνουν πλέον την ανατροπή. Δεν είναι απίθανο, αλλά τους έβαλε δύσκολα ο ΠΑΟΚ.

Έχω γράψει πριν λίγες μέρες ότι από τον ΠΑΟΚ περιμένω τα πάντα και ότι εύκολα ή δύσκολα σκοράρει παντού. Πίστευα ότι μπορεί να πάρει ένα σκορ 1-1. Δεν είναι εύκολο αφού γίνονται κάποια αβίαστα λάθη αλλά θα δούμε...

η μεγαλύτερη μαλακία που λένε οι έλληνες στοιχηματζήδες

φορτώθηκε άρα θα σπάσει

ναι σπάει ένα φορτωμένο,αλλά δεν σπάνε και άλλα 100...

προχθές η Μπάγερν είχε υπερφορτωθεί και βγήκε άνετα

Προφανώς γίνεγται το εξής

-"έλα,κ πρόεδρε της Καζάν,ο άσσος φορτώθηκε,ιδίως στο Παγκράτι και το Κερατσίνι Αττικής.

Καθήστε να χάσετε"

-"Έγινε,θα πω στον προπονητή να στήσει κώλο"

-"κ.προπονητά,3 χρήστες του μπουρδέλα φόρτωσαν τον άσσο,οπότε καθήστε να ΄χάσετε"...

Χιλιάδες φορτωμένα στάνταρ βγαίνουν,αλλά το μάτι μας πέφτει στα 3-4 που δεν βγαίνουν

ΥΓ από τις διάφορες αποκαλύψεις για στημένα,ΟΛΑ τα ύποπτα ματς ήταν

1.άγνωστα στον πολύ κόσμο

2.καθόλου στάνταρ

3.καθόλου φορτωμένα

πχ Ηλιούπολη,ΟΦΗ,Πανιώνιος κλπ
Ο άλλος φίλε εννοεί ότι θα βγει ο άσσος. Όχι ότι θα σπάσει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η μεγαλύτερη μαλακία που λένε οι έλληνες στοιχηματζήδες

φορτώθηκε άρα θα σπάσει

ναι σπάει ένα φορτωμένο,αλλά δεν σπάνε και άλλα 100...

προχθές η Μπάγερν είχε υπερφορτωθεί και βγήκε άνετα

Προφανώς γίνεγται το εξής

-"έλα,κ πρόεδρε της Καζάν,ο άσσος φορτώθηκε,ιδίως στο Παγκράτι και το Κερατσίνι Αττικής.

Καθήστε να χάσετε"

-"Έγινε,θα πω στον προπονητή να στήσει κώλο"

-"κ.προπονητά,3 χρήστες του μπουρδέλα φόρτωσαν τον άσσο,οπότε καθήστε να ΄χάσετε"...

Χιλιάδες φορτωμένα στάνταρ βγαίνουν,αλλά το μάτι μας πέφτει στα 3-4 που δεν βγαίνουν

ΥΓ από τις διάφορες αποκαλύψεις για στημένα,ΟΛΑ τα ύποπτα ματς ήταν

1.άγνωστα στον πολύ κόσμο

2.καθόλου στάνταρ

3.καθόλου φορτωμένα

πχ Ηλιούπολη,ΟΦΗ,Πανιώνιος κλπ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πάμε Ρούμπιν....ανατροπή!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρούμπιν έπαιξα ένα σεβαστό ποσό.

Τί σκατοομάδα είναι αυτή!!!!

αυτοί κέρδισαν τη Μπάρτσα στην Ισπανία????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom