You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κηδειαΩΩΩΩΧΧΧΧΧ!!!Τι ειναι αυτο βρε σεις???
Η Μαντσεστερ απο 2-0, σε 10' ειναι 2-3!!!! :S :S :S :S
Επισκέπτης
πολυ γελιο στο μαντσεστερ σημερα.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Eυτυχως εσπρωξα σε Ρεαλ Λιων κ απεφυγα τη σιχαμερη ομαδα του Μαντσεστερ ;-)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ωραιοοος!!!!Για την ακατανομαστη σε φωναξα και τα κατορθωματα της...ελα , εδω ειμαι !
σημερα ηταν καλα . αντε να δουμε αυριο ...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
επιασα την ρεαλ ασσο
την μπαγερν να σκορερει εστω ενα γκολ
Και εχει απομηνει το αυριανο
αρσεναλ-ολυμπιακος οπου το επεξα ξερο ασσο
η τριαδα επειδη εβαλα ενα αξιοπιστο ποσο ενα στουντιο και ενα ρδελο βγαζει 200 ευρω κερδος
τι λετε , να κανω καμια καλυψη?
αλλα δεν μου γεμιζει το ματι να παρει χ ο ολυμπικος εκει μεσα, ετσι οπως τον βλεπω,τα γκολ τα τρωει απο ολους
ασχετα με την φορμα της αρσεναλ δεν μπορει ν ααντεξει τον ρυθμο εκει μεσα ...Ειδικα η φιλοσοφια του βαλβερδε που δεν ειναι αμυντικη
την μπαγερν να σκορερει εστω ενα γκολ
Και εχει απομηνει το αυριανο
αρσεναλ-ολυμπιακος οπου το επεξα ξερο ασσο
η τριαδα επειδη εβαλα ενα αξιοπιστο ποσο ενα στουντιο και ενα ρδελο βγαζει 200 ευρω κερδος
τι λετε , να κανω καμια καλυψη?
αλλα δεν μου γεμιζει το ματι να παρει χ ο ολυμπικος εκει μεσα, ετσι οπως τον βλεπω,τα γκολ τα τρωει απο ολους
ασχετα με την φορμα της αρσεναλ δεν μπορει ν ααντεξει τον ρυθμο εκει μεσα ...Ειδικα η φιλοσοφια του βαλβερδε που δεν ειναι αμυντικη
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεκαεφταψυχοι ειναι ρε συ..σε μια στιγμη νομιζα οτι χαλασε το livescore ...
αλλα παλι την γλιτωσανε στο τελος ...
Και γω ηθελα να τον πιουν, αλλα που???
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα τον πιουν απο καμια ρεαλ η μπαρτσελοαν στα νοκ αουτΔεκαεφταψυχοι ειναι ρε συ..
Και γω ηθελα να τον πιουν, αλλα που???
στους ισπανους παραδοσιακα δεινουν κωλο συνεχεια
Bγαζουν αναλογα τους τζιρους τους ειναι επιχειρηση αλλη βγαζει αρκετα αλλοι οχι.Πλεον δεν τους χρωστανε πολλα παλια ο κολλητος μου εφαγε γερη πουτσα και εβαλε μυαλο Ο κολλητος μου παιζει..Αλλοι δεν παιζουν..ειναι αναλογα στον ανθρωπο οπως στους παιχτες ειναι και αυτοι παιχτες..Αλλοι ειναι ψιλουρες που εχουν προπο και αλλοι ειναι που πεζουν σεβαστο στοιχημα φυσικα παντα αναλογα και αν τους το επιτρεπει η δουλεια τους..Προσωπικα ο δικος ου πρεπει να παιζει κανα ετσι οπως τον κοβω 400αρι ευρω τον μηνα..Δεν υπαρχει γνωμη για τους κινατζιδες για μενα ειναι λεφτα για πεταμα το ιδιο θα πει και ο κολλητος μου που εχει το προπο..Θελει φυσικα να παιζει ο κοσμος κινο δεν ειναι μαλακας Αλλα δεν τους το προτινει σαν συμβουλη(αυτο ελειπε)αλλα ουτε τους αποτρεπειτο ξερουν και οι ιδιοι οι παιχτες οτι το κινο ειναι απατι και παιζουν εις γνωση τους παιζει και ο κολλητος μου που εχει το προπο αρα και αυτος ισ γνωση του χανει..Ευτραπελα τον κλεψανε μια φορα οπως πολλους ακομα συναδελφους του στην ελλαδα.Οι πρακτορες προπο ειναι δουλευτεραδες σε ολες τις δουλειες υπαρχουν <καλοι> και <κακοι> ο δικος μου ειναι καλος ανθρωπος..Σαν στοιχημα ομως χανετε μεσα στο διαβασμα στα πονταρισματα στην βετφαιρ και αποπροσανατολιζεται..την μια λεει βετφαιρ και μαλακιες και την αλλη οτι φωρτοθηκε βγηκε..Για μενα ειτε διαβαζεις.. βαζεις το μυαλο σου σε λειτουργια ακομα και αυτοι που παιζουν με τα ποσοστα κατι χ και κατι σκορ χωρις να διαβασουν σκεφτονται..Ειτε παιζεις με τα φορτωμενα και μετα δεν πρεπει να παραπονιεσε..Το καλυτερο στοιχημα το παιζει παντα αυτος που παιζε και σκεφτεται για τον εαυτο του...Για δώσε καμιά πληροφορία για τους προποτζήδες (αιώνια άγνωστοι)
τι τζίρους κάνουν, πόσα βγάζουν, πόσα τους χρωστάνε οι ρεφενέ, αν παίζουν και οι ίδιοι, τι γνώμη έχουν για τους κινατζήδες, κανένα ευτράπελο της δουλειάς κτλ
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Για σήμερα και αύριο προτείνω για σύστημα Τσέλσι,Ζενίτ,Σαχτάρ,Λεβερκούζεν,Μίλαν, Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ Χ,Άεκ,Μακάμπι Τελ Αβίβ,Μπεσίκτας, Ρεν-Ατλέτικο Χ, Σέλτικ-Ουντινέζε χ. Καλή τύχη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K