You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
για παοκ :
" Από το ξεκίνημα της σεζόν 2009/10 η Ρουμπίν έχει παίξει 11 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς (8 CL και 3 EL) με ρεκόρ 3-7-1 και 9/11 under 2.5. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟΚ έδωσε 10 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς (1 CL και 9 EL) με απολογισμό 3-6-1 και 9 στα 10 under 2.5. "
τωρα αν απο αυτα βγαινει στανταρ ασσος , τι να πω ... τεσπα ...
καλα ηταν το τριημερο . με χαλασε λιγο το πεναλτυ στο 90 της ουντινεζε αλλα τουλαστιχον δεν χασαμε , ελεω dnb ...
μεχρι το επομενο ταμειο ,
να υγειαινουμε και να
για παοκ :
" Από το ξεκίνημα της σεζόν 2009/10 η Ρουμπίν έχει παίξει 11 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς (8 CL και 3 EL) με ρεκόρ 3-7-1 και 9/11 under 2.5. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟΚ έδωσε 10 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς (1 CL και 9 EL) με απολογισμό 3-6-1 και 9 στα 10 under 2.5. "
τωρα αν απο αυτα βγαινει στανταρ ασσος , τι να πω ... τεσπα ...
καλα ηταν το τριημερο . με χαλασε λιγο το πεναλτυ στο 90 της ουντινεζε αλλα τουλαστιχον δεν χασαμε , ελεω dnb ...
μεχρι το επομενο ταμειο ,
να υγειαινουμε και να
το μέγεθος των 2 ομάδων σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που υπάρχουν πάντα στη Ρωσία(κρύο,απόσταση κλπ),έδινε στάντάρ άσσο
η Ρούμπιν έπαιξε 4 φορές με Μπάρτσα και δεν έχασε,κέρδισε και μέσα στη Βαρκελώνη...
και με χάλια εμφάνιση,ο άσσος πήγε να βγει με ανατροπή κι όλας
ΥΓ και ο Άρης είναι 60 χρόνια αήτητος στο ΟΥΕΦΑ,άσχετα αν τα 55 δεν έπαιζε....
Από ημίχρονο...Με Γ/Γ σε Ραπίντ, Σπόρτινγκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είμαι υπερευχαριστημένος με το EL.
Δεύτερη φορά μέσα σε 2,5 εβδομάδες που μου κάθονται όλα τα γκολ/γκολ.
Σήμερα ήταν 7 με συνολική απόδοση 75. Τα έπαιξα μια τριάδα, μια τετράδα και όλα μαζί.
Μάλμε, Μπράγκα, Μάριμπορ, Τβέντε, Ραπίντ, Σπόρτινγκ και Μακάμπι.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
gia shmera ανοβερο χ2 και χελσιμπρογκ 1χ
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
kai εδω πιρα τα αρχιδια μου και αφου το εχω γραψει 156 φορες μακρια απο ιταλιες λατινικες αμερικες τουρκο πρωιν ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς !!! ομαδες εκει ο μαλακας!!!!!!!! να τσογαρο!!!!!!!!!! στους ρωσους το χω κανει σφεντονα! 2 τα χθεσινα + 2 τα σημερινα κερδος και η ρωσικη παπαρα!!! ρε πουστη δεν σου αφηνουν περιθοριο οθτε 10 τα εκατο να ερθει απο τυχη!!! πρεπει να το παο σκληρα στους κανονες που ξερο 100 τα 100kai λοκομοτιβ ασιατικο 0
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
βγαλαμε και κατι σημερα, η γαμιολα η παρι δεν μπορουσε να βαλει ενα γκολ Για να κανω το χαντικαπ?σπορτινγκ λισαβονας-λατσιο λατσιο να σκοραρει εστω ενα γκολ
αθλετικ μπιλμπαο -Παρι Παρι 0.5 +
στανταρ λιεγης-κοπεγχαγη στανταρ 0.5¨+
Αποδοση 2 και κατι
συστημα 2-3
Εαν εβαζε θα μιλαγαμε για καλο κερδος, αλλα παλι καλα που το παιξα συστημα
οποτε ;)
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ειμαι λακαμας μεγγγγγγγαλος τα ξερω τα γραφω και εκει!!!!! αυτοσηνκρατηση 0!!!!!!!!!!!!!!poy εισε αδερφε το κρασι το πουλησες???? εμενα καλα με παει αλλα δεν μπορο να αυτοσινκρατηθο ρε γαμοτο ξερο και το εχο γραψει πολες φορες οτι βραζιλια λατινικη αμερικη ιταλοτουρκοπροινανατολικα μαχερι δεν πεζο!!! στατιστικα αυτες οι χορες ειναι κουβας στανταρ τα τελευτεα 7!!!!!!χρονια μακραν απο τα αλλα προταθληματα προχθες φορτοσα την σαντος και εφαγα παπαρα!! δασκαλε που διδασκες και νομους δεν εκρατεις!! μαλακιζομε οπος περσι!!! τελος παντον σημερα να δουμε
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γιατι δεν τραβας τα λεφτα σου κατευεθειαν τα κερδισμενα και αυτα που καταθετειςειμαι λακαμας μεγγγγγγγαλος τα ξερω τα γραφω και εκει!!!!! αυτοσηνκρατηση 0!!!!!!!!!!!!!!
μην ξεχνας , οσο ποιο μεγαλο κεφαλαιο εχεις τοσο ποιο πολυ θες να παιξεις
ασπουμε σε μια φαση περσυ ειχα ενα 800αρι μεσα και ελεγα συνεχεια δεν παιζω κανα 20-30αρι? Και επαιζα
ενω της φορες που αφηνω 200-300 ευρω δεν υπαρχει προβλημα ;)
βασικα ειναι και στον χαρακτηρα αυτο..
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
+1200 ειμαι αλλα θα μπορουσα αμα δεν επεζα το πουλι μου να ειμαι στα +2700 χαλαρα!!!! που θα παει οπος το καλοκαιρη θα στροσο!!! το εχο πει για να σικοσο η 45 μερες η τρισ μηνες δεν πεζο με την φορα!! και γαμο την αεκ μου γαμο το ξαναγραφο η μαυρη μαλακια που μας βαραει σαν ομαδα μας φταιει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!! αα τον πουρατο τον ψαχνουν παλι!!!!!!! μετανισαν που τον αφησαν! εεε ρεεεεεε ξεφτιλαα λααδα θα καπνειζει τα πουρα του σε καμια αιτη τωρα!!! ΜΑΚΑΡΟΣ !!! ΛΕΜΕ!!γιατι δεν τραβας τα λεφτα σου κατευεθειαν τα κερδισμενα και αυτα που καταθετεις
μην ξεχνας , οσο ποιο μεγαλο κεφαλαιο εχεις τοσο ποιο πολυ θες να παιξεις
ασπουμε σε μια φαση περσυ ειχα ενα 800αρι μεσα και ελεγα συνεχεια δεν παιζω κανα 20-30αρι? Και επαιζα
ενω της φορες που αφηνω 200-300 ευρω δεν υπαρχει προβλημα ;)
βασικα ειναι και στον χαρακτηρα αυτο..
καλημερα η τεταρτη ηταν καλη ημερα στοιχηματικα !
Σημερα με uefa ειπα να συγκρατηθω , χαζευοντας τα ματς δεν εχω παιξει κατι & μολις τρωει ο δελας κοκκινη παιζω
την αεκ (χ)
& την σαλκε (1) ηταν χ εκεινη την στιγμη συνολο αποδωσεων 6,8 Χ 20 ευρω.
σκαει το γκολ στο 87 αντε θα κρατησει λεω να παρουμε τα 135 ευρουδακια .
@@@@@@@@ τελικα . Μετα νευριασα & τα εχωνα γενικα .
παλι καλα που με εσωσε η στοουκ αλλιως θα ηταν ασχημη βραδια .
Η αυτοσυγκρατηση ειναι δυσκολη σε τετοιες στιγμες !
χαλαρωση σημερα παρασκευη & τα λεμε σ-κ .
Σημερα με uefa ειπα να συγκρατηθω , χαζευοντας τα ματς δεν εχω παιξει κατι & μολις τρωει ο δελας κοκκινη παιζω
την αεκ (χ)
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καλημερα η τεταρτη ηταν καλη ημερα στοιχηματικα !
την αεκ (χ)
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Καταραμενη ομαδα! Οσες φορες την εχω παιξει υπερ της φετος με νικες/διπλες ευκαιριες χανει, οταν τη παιζω στο οβερ κανει παντα αντερ! 3ο δελτιο για φετος που μου χαλαει, ΤΕΡΜΑ καριολα!
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Δεν θα ξαναπαιξω την ΠΣΖ
Καταραμενη ομαδα! Οσες φορες την εχω παιξει υπερ της φετος με νικες/διπλες ευκαιριες χανει, οταν τη παιζω στο οβερ κανει παντα αντερ! 3ο δελτιο για φετος που μου χαλαει, ΤΕΡΜΑ καριολα!
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 349
- Πόντοι
- 2.027
[....διπλο τσβολε 100 ευρω ....ζιλ βιθεντε ασσο 100 ευρω καλησπερα σε ολους το χθεσινο πονταρισμα ηταν επιτυχες και στον ασσο και στο οβερ και ετσι ρεφαραμε τσβολε και ζιλ βιθεντε...συνεχιζουμε διπλο 100 ευρω την ροζεμποργκ με 1.66 στην bet365 και αν βγει θα τα πονταρω ολα στον ασσο της σαμπντορια το βραδυ με αποδοση 1.85 τωρα που γραφω... ελπιζω να παραμεινει σε αυτη την αποδοση μεχρι το βραδυ αφου πρωτα μας επιβεβαιωσει το πονταρισμα μας η ροζεμποργκ.......καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε /color]καλησπερα σε ολους σας παροτι ειχα πολλες σωστες προβλεψεις στα ματς του champions league δεν επαιξα κατι τελικα λογω πως δεν μου εβγαινε να πονταρω κατι με κραταγε η διαισθηση που λεμε....τελικα ειχα λαθος και ελπιζω να μην το πληρωσω σημερα.....ασσο 100 ευρω την σπορτινγκ λισσαβονας με 1.95 και οβερ το ιδιο παιχνιδι με 1.90 αλλα 100 στην bet365....καλη τυχη σε ολους σε οτι και αν επιλεξετε
[....διπλο τσβολε 100 ευρω ....ζιλ βιθεντε ασσο 100 ευρω καλησπερα σε ολους το χθεσινο πονταρισμα ηταν επιτυχες και στον ασσο και στο οβερ και ετσι ρεφαραμε τσβολε και ζιλ βιθεντε...συνεχιζουμε διπλο 100 ευρω την ροζεμποργκ με 1.66 στην bet365 και αν βγει θα τα πονταρω ολα στον ασσο της σαμπντορια το βραδυ με αποδοση 1.85 τωρα που γραφω... ελπιζω να παραμεινει σε αυτη την αποδοση μεχρι το βραδυ αφου πρωτα μας επιβεβαιωσει το πονταρισμα μας η ροζεμποργκ.......καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε /color]
Αφού θα παίξεις όλα τα κέρδη γιατί δεν τα παίζεις από τώρα παρολί για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις και την τωρινή απόδοση της άλλης? Είναι κάτι που δεν κατάλαβα καλά?
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 349
- Πόντοι
- 2.027
απλα φιλε ειναι το πως παιζω εγω το στοιχημα....και περιμενω παντα να δω τα τελευταια νεα που στην συγκεκριμενη περιπτωση θα τα βγαλει η gazzeta κοντα στις 9....καθως και οτι παρακολουθω την συμπεριφορα των πονταρισματων που γινονται στο καθε παιχνιδι που επιλεγω.....βεβαια δεν μπορω να δω για ολα τα παιχνιδια ειδικα των πιο μικρων κατηγοριων αλλα οπου εχει παρατηρω γιατι μπορει καλλιστα να αλλαξει η αποδοση αναλογα τα πονταρισματα και μετα αν δεν με συμφερει δεν την παιζω...πχ αν η σαμπντορια παει κατω απο 1.75 δεν την αγγιζω .....η μπορει να βρεθει καποια καλυτερη τιμη σε καποιο αλλο παιχνιδι...........αν εχεις παρατηρησει παιζω παντα ενα παιχνιδι και πολυ πολυ σπανια δυαδα...να εισαι καλα
Οπότε θα το παίξεις υπό προϋποθέσεις. Οκ κατάλαβα. Έτσι όπως το έθεσες ήταν ότι θα το παίξεις ούτως ή άλλως εφόσον βγει το πρώτο. Αντίθετα εσύ ίσως παίξεις κάτι άλλο αν βρεθεί ευκαιρία. Συννενοηθήκαμε... Να είσαι καλά και καλά κέρδη.απλα φιλε ειναι το πως παιζω εγω το στοιχημα....και περιμενω παντα να δω τα τελευταια νεα που στην συγκεκριμενη περιπτωση θα τα βγαλει η gazzeta κοντα στις 9....καθως και οτι παρακολουθω την συμπεριφορα των πονταρισματων που γινονται στο καθε παιχνιδι που επιλεγω.....βεβαια δεν μπορω να δω για ολα τα παιχνιδια ειδικα των πιο μικρων κατηγοριων αλλα οπου εχει παρατηρω γιατι μπορει καλλιστα να αλλαξει η αποδοση αναλογα τα πονταρισματα και μετα αν δεν με συμφερει δεν την παιζω...πχ αν η σαμπντορια παει κατω απο 1.75 δεν την αγγιζω .....η μπορει να βρεθει καποια καλυτερη τιμη σε καποιο αλλο παιχνιδι...........αν εχεις παρατηρησει παιζω παντα ενα παιχνιδι και πολυ πολυ σπανια δυαδα...να εισαι καλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K