Ετσι νομιζω κ γω οτι στο τεννις μπορεις να βγαλεις ευκολοτερα χρηματα.
Απο τεννις δεν ξερω πολλα δηλαδη οσα παιχνιδια παρακολουθω απο την tv .
Απλως επαιζα πιτσιρικας για 4 χρονια σε ομαδα Α εθνικης στο πινκ πονκ.
Ετσι οπως εγραψα πριν , παιζω βαση ψυχολογιας και εξελιξεως του σκορ.
Βεβαια επειδη αυτο το παιχνιδι ειναι στο στοιχημα , αρα θα υπαρχουν και στημενα γκειμ.
Για παραδειγμα επαιζε Φεντερερ με καποιον Τομιτς στο davis cup στην Αυστραλια .Ηταν ο αγωνας μεταξυ Αυστραλιας - Ελβετιας .
Ο Φεντερερ τον ειχε για πλακα. Στην αρχη του δευτερου σετ , εχει το σερβις ο Τομιτς με αποδοση αν κερδισει στο 2.20. Δεν το παιζω γιατι εβλεπα οτι οποτε ηθελε ο Φεντερερ κερδιζε πολυ ανετα το γκειμ .
Τελικα παιρνει το γκειμ ο Τομιτς .
Στο επομενο γκειμ που ειχε το σερβις ο Φεντερερ εδινε αποδοση στον Τομιτς 9. Σκεφτομαι να βαλω λιγα ευρω στον Τομιτς ( 12 ευρω) στην νικη αυτου του γκειμ απο τον Τομιτς .Τελικα δεν παιζω και κερδιζει ο Τομιτς.
Στο επομενο γκειμ παλι δεν παιζω γιατι δεν μπορουσα να υπολογισω ποιος θα το κερδισει .
Τελικα το κερδιζει και αυτο ο Τομιτς.
Ετσι αποφασιζω να μην μπλεξω σε αυτο το παιχνιδι μεταξυ αυτων των δυο .
Επειτα φυσικα ο Φεντερερ << συνηλθε >> και κερδισε ανετα τα επομενα γκειμ .
Αν ημουν στην θεση του Φεντερερ και εβλεπα οτι ο αντιπαλος μου ειναι χαμηλου επιπεδου, τοτε θα βοηθουσα τον ευατο μου και τα φιλαρακια μου για να κερδισουν στο στοιχημα.
Δηλαδη θα συννενοουμουνα απο πριν ποια γκειμ θα χασω . Επισης θα εχανα στην αρχη οταν ειχα εγω το σερβις , τοτε δηλαδη που δινει μεγαλη αποδοση στον αντιπαλο .
Επισης θα τους ειχα δωσει ενα πινακακι και αναλογα το σετ και την πορεια των γκειμ, θα εχανα αναλογα.
Για παραδειγμα αν κερδιζα 3-1 στο δευτερο σετ θα ειχα γραψει απο πριν οτι σε αυτο το σημειο θα χανω το γκειμ .
Στο τριτο σετ αν αν ηταν παλι 3-1 υπερ μου , τοτε θα κερδιζα .
Δηλαδη οταν υπαρχει τοση διαφορα αναμεσα στους παιχτες , ο καλος παιχτης μπορει να φερει ο,τι αποτελεσμα θελει.
Οποτε αυτα τα παιχνιδια θελουν προσοχη ή αποφυγη , εκτος βεβαια αν βαση του σκορ ψυλλιαζεσαι ποτε θα σπασει το γκειμ .
Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν παιζουν διπλο στο τεννις , συνηθως αυτοι που εχουν το σερβις , σχεδον παντα το παιρνουν το γκειμ.
Οποτε δεν πρεπει να υποτιμαμε μια αποδοση στο 1.30 .
Δηλαδη δεν πρεπει να παρασυρεσαι απο την υψηλη αποδοση που δινουν στον αντιπαλο . Ετσι κ γω εχασα αρκετες, γιατι παρασυρθηκα απο την αποδοση.
Ετσι τις 2 τελευταιες μερες που παιζω τεννις , δεν μπορεσα να ξεφυγω σε κερδη και κερδισα την πρωτη μερα 25 και την δευτερη εχασα 35 ευρω.
Δηλαδη με κραταει σταθεροποιημενο . Μια χανω μια κερδιζω .
Που θα παει , θα το μαθω καλα .Θα μπω στο μυαλο ενος μπουκ.
Για την ωρα συνεχιζω να εχω τα 570 κερδος απο τις 4 προηγουμενες φορες.
Ετσι συνεχιζω να παιζω τεννις μονο live και μονο - ποιος θα κερδισει το επομενο γκειμ .
Χα χα ετσι ειναι φιλε μου , ας κερδιζουμε και ας ειναι κ καρτες Ταρω
Σου ευχομαι να ξεπερασεις κατα πολυ το ρεκορ σου των 47 συνεχομενων νικων .
Παρα πολλοι θελουν να το ξεπερασεις αλλά επισης πολλοι θελουν να σε δουν να καταποντιζεσαι .
Μην κανεις σε αυτους την χαρη.