Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 450 άτομα (0 μέλη και 450 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
386
Πόντοι
4.455
Εγώ δεν το έπαιξα φίλε αλλά θέλω 100% να βγει. Εγώ έπαιξα αρκετά σε ένα μικρό παρολί με διπλές ευκαιρίες.
Πιστεύω πως άνετα βγαίνει Χ για να μην υπάρχουν απώλειες.

Θεωρητικα και 1 μπορει ναρθει.. Αν σκεφτει κανεις πως εχασα χτες τη Ντορτμουντ..  :headbang: :headbang: :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ζαχαρονο την σπορτινγκ λισαβονας χ2 τι γνομη εχετε??

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
386
Πόντοι
4.455
Στατιστικα αν το δουμε μεχρι στιγμης σπανε απο φαβορι μπεσικτας, οντενσε και αικ, λογικα μονακο πρεπει να περασει..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
aderfe μην αρπαζεσε πλακα κανο  :2funny: :2funny: οταν πεζεις κερδισμενα εισε χαλαρος μπρεις να σοσεις και μερος τον λευτον στο λιβε μην τρελενεσε αμα χασο σημερα - 450 ε και? παλι + 600 θα ειμαι!!
Φιλε, μην το βλεπεις και πολυ σαν πλακα, γιατι καποια στιγμη μπορει να βρεθεις με την πλατη στον τοιχο, τιποτα δεν ειναι δεδομενο σε αυτο το παιχνιδι και απο τη μια στιγμη στην αλλη μπορει να αλλαξουν τα δεδομενα, αυτα στα λεω απο προσωπικη πειρα...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ζαχαρονο την σπορτινγκ λισαβονας χ2 τι γνομη εχετε??
Λογικό μου ακούγεται όπως και ο 1(Χ) της Μονακό.
Η Σπόρτινγκ μπορεί να πάει άνετα στο Χ αλλά δεν νομίζω να πάει και πιο αριστερά.
Πάντως σήμερα δεν είναι για ανοίγματα.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δεν παιζω πρωτη νικη της σαιζον στο 1.75 ...

ας κερδισει κανα δυο φορες και βλεπουμε ... ασε που σημερα εχουν και απουσιες ... ειναι και β γαλλιας ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

και τωρα που το εγραψα θα βγει 3-0 ... βαλτε σπιτια ...  :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν και κράτησε ακριβώς 10 λεπτά καθυστέρησης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει η ΑΙΚ. Την άλλη φορά φίλε...

Ric γι' αυτό και έβαλα και Χ. Κι εγώ δεν την εμπιστεύομαι.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βρε Davarits, κανας δικος σου διαιτητης σφυριζε την ΑΙΚ?
Μιλαμε 10 λεπτα καθυστερηση κρατησε, παρα λιγο να σουταρει και αυτος για να βαλει γκολ... :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Βρε Davarits, κανας δικος σου διαιτητης σφυριζε την ΑΙΚ?
Μιλαμε 10 λεπτα καθυστερηση κρατησε, παρα λιγο να σουταρει και αυτος για να βαλει γκολ... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: zan klont οπος ανεφερες και εση η αποδοση 1.4 πατατα!!! δηλαδη το 40 της εκατο επιτοκιο ειναι τυρακι!!! :rockon: :rockon:απολογισμος 9 παιχνιδια φορτομενα 6 περασαν 2 τα λευτα πισο και το 9ο με αποδοση 1.4 εσπασε!!!!! οταν παιζεις στο προγραμα ειναι και ο κουβας!!! με της υγειες μου!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχο πιασει μεχρι 1.425  αλλα σε αυτο το σερι μολις ανεβηκα απο 1.3 στο 1.4 φαβα ο πατσας!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σαφώς και είναι στο πρόγραμμα. Και έτσι να σου πηγαίνει μια χαρά είναι.
Εγώ θα πάω κουβά αν χάσει η Τορίνο ή η Σεντ Πάουλι. Τα άλλα μικρούλια τα έπιασα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ελα σημερα η πατατες!!! :2funny: :2funny: :2funny: χ2 λισαβονα  στο 1.16 οχι ασιατικο διπλη ευκερια !!! το μπουμπουνισα!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: zan klont οπος ανεφερες και εση η αποδοση 1.4 πατατα!!! δηλαδη το 40 της εκατο επιτοκιο ειναι τυρακι!!! :rockon: :rockon:απολογισμος 9 παιχνιδια φορτομενα 6 περασαν 2 τα λευτα πισο και το 9ο με αποδοση 1.4 εσπασε!!!!! οταν παιζεις στο προγραμα ειναι και ο κουβας!!! με της υγειες μου!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχο πιασει μεχρι 1.425  αλλα σε αυτο το σερι μολις ανεβηκα απο 1.3 στο 1.4 φαβα ο πατσας!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βασικα στην αρχη, ζαλισμενος γιατι ηρθα αργα σπιτι απο δουλεια, δεν προσεξα ποιες ομαδες ηταν και μου εκανε εντυπωση το 1,40, υψηλο για τετοιο ασιατικο, μολις ομως προσεξα τις ομαδες, λεω αμαν, μαλλον την πατησε ο φιλος μας γιατι ειναι και καραντερμπαρα, εχω ζησει και Στοκχολμη κατα διαστηματα και εχω παρει και απο εκει γευση...
ΟΠβς ομως πολυ σοφα ειπες και η χασουρα μες στο προγραμμα ειναι...
Παντως, για live, μπορει καποιος να παιξει να το γυρισει η Μπραγκα, εχει βαση, απλως τι θελει να πονταρει περισσοτερο?Την Ισοπαλια ή την νικη της?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Βασικα στην αρχη, ζαλισμενος γιατι ηρθα αργα σπιτι απο δουλεια, δεν προσεξα ποιες ομαδες ηταν και μου εκανε εντυπωση το 1,40, υψηλο για τετοιο ασιατικο, μολις ομως προσεξα τις ομαδες, λεω αμαν, μαλλον την πατησε ο φιλος μας γιατι ειναι και καραντερμπαρα, εχω ζησει και Στοκχολμη κατα διαστηματα και εχω παρει και απο εκει γευση...
ΟΠβς ομως πολυ σοφα ειπες και η χασουρα μες στο προγραμμα ειναι...
Παντως, για live, μπορει καποιος να παιξει να το γυρισει η Μπραγκα, εχει βαση, απλως τι θελει να πονταρει περισσοτερο?Την Ισοπαλια ή την νικη της?
εχο χασει λευτα μεχρι να μαθο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: και ακομα και τορα δεν εχο αυτοπειθαρχεια οσο πρεπει οταν αρχιζο τα σερι δεν κρατιεμε !!!! και εχτες το βραδυνο δεν επρεπε να το παιξο ασχετα αν το κερδισα και τορα το δευτερο αφου εχασα το προτο επρεπε να σταματισο μαχερι για σημερα!! οπος επισης το 1.4 επρεπε να με εβαζε σε σκεψεις αλλα οταν κερδιζεις :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: αυριο και μεθαυριο εχει κουποναρες μαγκες!!!!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
φιλε αν κατσω χονδρικα και υπολογισω που εχω κερδος η λιγοτερη χασουρα ειναι στο τεννις.επιδη ασχολουμαι γενικα με το τεννις και σκαμπαζω 5 πραγματα στο τεννις ειναι πολυ πιο ευκολο να κερδισεις απο οτι στο ποδοσφαιρο.ειδκια σε λαιβ αγωνες τεννις.
απλως μη σε ριξει να παιζει επομενο ποντο.το καλυτερο ειναι το επομενο σετ γενικα.
εχω γραψει και παλιοτερο οτι ειναι πολυ καλυτερα για παιζεις αναμεσα σε δυο σημεια και οχι 3 οπως στο ποδοσφαιρο.

Ετσι  νομιζω  κ  γω  οτι  στο  τεννις  μπορεις  να  βγαλεις  ευκολοτερα  χρηματα.
Απο  τεννις  δεν  ξερω      πολλα  δηλαδη  οσα  παιχνιδια  παρακολουθω  απο  την  tv .
Απλως  επαιζα  πιτσιρικας  για  4  χρονια  σε  ομαδα  Α  εθνικης  στο  πινκ  πονκ.
Ετσι  οπως  εγραψα  πριν  ,  παιζω  βαση  ψυχολογιας  και  εξελιξεως  του  σκορ.
Βεβαια  επειδη  αυτο  το  παιχνιδι  ειναι  στο  στοιχημα  , αρα  θα  υπαρχουν  και  στημενα  γκειμ.

Για  παραδειγμα    επαιζε  Φεντερερ    με  καποιον  Τομιτς  στο  davis  cup  στην  Αυστραλια .Ηταν  ο  αγωνας  μεταξυ  Αυστραλιας - Ελβετιας .
Ο  Φεντερερ  τον  ειχε  για  πλακα. Στην  αρχη  του    δευτερου  σετ ,  εχει  το  σερβις  ο  Τομιτς  με  αποδοση  αν  κερδισει  στο  2.20. Δεν  το  παιζω  γιατι  εβλεπα  οτι  οποτε  ηθελε  ο  Φεντερερ  κερδιζε  πολυ  ανετα  το  γκειμ .
Τελικα  παιρνει  το  γκειμ  ο  Τομιτς .
Στο  επομενο  γκειμ  που  ειχε  το  σερβις  ο  Φεντερερ  εδινε  αποδοση  στον  Τομιτς  9. Σκεφτομαι  να  βαλω  λιγα  ευρω  στον  Τομιτς ( 12 ευρω)  στην  νικη  αυτου  του  γκειμ  απο  τον  Τομιτς .Τελικα  δεν  παιζω  και  κερδιζει  ο  Τομιτς.
Στο  επομενο  γκειμ  παλι  δεν  παιζω  γιατι  δεν  μπορουσα  να  υπολογισω  ποιος  θα  το  κερδισει .
Τελικα  το  κερδιζει  και  αυτο  ο  Τομιτς.
Ετσι  αποφασιζω  να  μην  μπλεξω  σε  αυτο  το  παιχνιδι  μεταξυ  αυτων  των  δυο .
Επειτα  φυσικα  ο  Φεντερερ  << συνηλθε >>  και  κερδισε  ανετα    τα  επομενα  γκειμ .

Αν  ημουν  στην  θεση  του  Φεντερερ  και  εβλεπα  οτι  ο  αντιπαλος  μου  ειναι  χαμηλου  επιπεδου, τοτε  θα  βοηθουσα  τον  ευατο  μου  και  τα  φιλαρακια  μου  για  να  κερδισουν    στο    στοιχημα.
Δηλαδη  θα  συννενοουμουνα    απο  πριν  ποια  γκειμ  θα  χασω . Επισης  θα  εχανα  στην  αρχη  οταν  ειχα  εγω  το  σερβις , τοτε  δηλαδη  που  δινει  μεγαλη  αποδοση  στον  αντιπαλο .
Επισης  θα  τους  ειχα  δωσει  ενα  πινακακι  και  αναλογα  το  σετ  και  την  πορεια  των  γκειμ, θα  εχανα  αναλογα.
Για  παραδειγμα  αν  κερδιζα  3-1  στο  δευτερο  σετ  θα  ειχα  γραψει  απο  πριν    οτι  σε  αυτο  το  σημειο  θα  χανω  το  γκειμ .
Στο  τριτο  σετ  αν  αν  ηταν  παλι  3-1  υπερ  μου , τοτε  θα  κερδιζα .

Δηλαδη  οταν  υπαρχει  τοση  διαφορα  αναμεσα  στους  παιχτες , ο  καλος  παιχτης  μπορει  να  φερει  ο,τι  αποτελεσμα  θελει.
Οποτε  αυτα  τα  παιχνιδια  θελουν  προσοχη  ή  αποφυγη ,  εκτος  βεβαια  αν  βαση  του  σκορ  ψυλλιαζεσαι  ποτε  θα  σπασει  το  γκειμ .

Ενα  αλλο  που  παρατηρησα  ειναι  οτι  οταν  παιζουν  διπλο  στο  τεννις  , συνηθως  αυτοι  που  εχουν  το  σερβις , σχεδον  παντα  το  παιρνουν  το  γκειμ.
Οποτε  δεν  πρεπει  να  υποτιμαμε  μια  αποδοση  στο  1.30 .
Δηλαδη  δεν  πρεπει  να  παρασυρεσαι  απο  την  υψηλη  αποδοση  που  δινουν  στον  αντιπαλο . Ετσι  κ  γω  εχασα  αρκετες, γιατι  παρασυρθηκα  απο  την  αποδοση.

Ετσι  τις  2  τελευταιες  μερες  που  παιζω  τεννις , δεν  μπορεσα  να  ξεφυγω  σε  κερδη  και  κερδισα  την  πρωτη  μερα  25  και  την  δευτερη  εχασα  35  ευρω.
Δηλαδη  με  κραταει  σταθεροποιημενο  . Μια  χανω  μια  κερδιζω .
Που  θα    παει ,  θα  το  μαθω  καλα .Θα  μπω  στο  μυαλο  ενος  μπουκ.

Για  την  ωρα  συνεχιζω  να  εχω  τα  570  κερδος  απο  τις  4  προηγουμενες  φορες.

Ετσι  συνεχιζω  να  παιζω  τεννις  μονο  live  και  μονο  - ποιος  θα  κερδισει    το    επομενο  γκειμ .

type ολοι οι μεγαλοι ιντερνετοστοιχιματσιδες αυτοι με τα σαιτ και τα 0-90 προτεινουν τον τελευτεο καιρο μπειζμπολ  δεν ξερω γιατι?? :think: :think: :think: :think:  απο τενις τορα  :think: :think: :think: :think: :think:   κολιτσινα  πρεφα κτλ  

Χα χα  ετσι  ειναι  φιλε  μου , ας  κερδιζουμε  και  ας  ειναι  κ  καρτες  Ταρω  :2funny: :2funny:

Σου  ευχομαι  να  ξεπερασεις    κατα  πολυ  το  ρεκορ  σου  των  47  συνεχομενων  νικων .
Παρα  πολλοι  θελουν  να  το  ξεπερασεις  αλλά  επισης  πολλοι  θελουν  να  σε  δουν  να  καταποντιζεσαι .

Μην  κανεις    σε    αυτους  την    χαρη.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι  νομιζω   κ  γω   οτι  στο  τεννις   μπορεις   να   βγαλεις   ευκολοτερα   χρηματα.
Απο  τεννις   δεν  ξερω      πολλα   δηλαδη   οσα   παιχνιδια   παρακολουθω   απο  την   tv .
Απλως  επαιζα   πιτσιρικας   για  4   χρονια   σε  ομαδα   Α  εθνικης  στο  πινκ  πονκ.
Ετσι  οπως   εγραψα   πριν  ,  παιζω   βαση   ψυχολογιας  και  εξελιξεως   του   σκορ.
Βεβαια   επειδη   αυτο  το  παιχνιδι   ειναι   στο   στοιχημα  , αρα   θα   υπαρχουν   και   στημενα   γκειμ.

Για  παραδειγμα    επαιζε   Φεντερερ     με  καποιον   Τομιτς   στο  davis  cup  στην  Αυστραλια .Ηταν  ο  αγωνας   μεταξυ  Αυστραλιας - Ελβετιας .
Ο   Φεντερερ   τον  ειχε   για   πλακα. Στην  αρχη  του    δευτερου   σετ ,  εχει  το   σερβις   ο  Τομιτς   με  αποδοση  αν  κερδισει   στο  2.20. Δεν   το  παιζω   γιατι   εβλεπα   οτι   οποτε   ηθελε   ο  Φεντερερ  κερδιζε   πολυ   ανετα   το   γκειμ .
Τελικα   παιρνει   το   γκειμ   ο  Τομιτς .
Στο  επομενο  γκειμ   που   ειχε   το   σερβις   ο   Φεντερερ  εδινε   αποδοση   στον   Τομιτς   9. Σκεφτομαι   να   βαλω   λιγα   ευρω   στον  Τομιτς ( 12 ευρω)   στην  νικη  αυτου   του   γκειμ   απο  τον   Τομιτς .Τελικα   δεν   παιζω   και  κερδιζει   ο  Τομιτς.
Στο   επομενο   γκειμ   παλι  δεν   παιζω   γιατι   δεν   μπορουσα   να   υπολογισω   ποιος   θα   το  κερδισει .
Τελικα   το   κερδιζει   και   αυτο   ο  Τομιτς.
Ετσι   αποφασιζω   να   μην   μπλεξω   σε   αυτο   το  παιχνιδι   μεταξυ   αυτων   των   δυο .
Επειτα   φυσικα   ο  Φεντερερ   << συνηλθε >>  και   κερδισε   ανετα    τα   επομενα   γκειμ .

Αν  ημουν   στην  θεση   του   Φεντερερ   και  εβλεπα   οτι   ο   αντιπαλος   μου   ειναι   χαμηλου   επιπεδου, τοτε   θα   βοηθουσα   τον  ευατο   μου   και   τα   φιλαρακια   μου  για  να   κερδισουν    στο    στοιχημα.
Δηλαδη   θα   συννενοουμουνα     απο  πριν   ποια   γκειμ   θα   χασω . Επισης   θα   εχανα   στην   αρχη   οταν   ειχα   εγω   το  σερβις , τοτε   δηλαδη   που   δινει  μεγαλη   αποδοση   στον   αντιπαλο .
Επισης   θα   τους   ειχα   δωσει  ενα   πινακακι  και  αναλογα   το  σετ  και  την   πορεια  των   γκειμ, θα  εχανα   αναλογα.
Για  παραδειγμα   αν  κερδιζα   3-1  στο   δευτερο   σετ  θα   ειχα   γραψει   απο  πριν    οτι   σε   αυτο   το   σημειο   θα   χανω   το   γκειμ .
Στο   τριτο   σετ   αν   αν  ηταν   παλι   3-1  υπερ   μου , τοτε  θα   κερδιζα .

Δηλαδη   οταν  υπαρχει   τοση   διαφορα   αναμεσα   στους   παιχτες , ο  καλος   παιχτης   μπορει   να   φερει   ο,τι   αποτελεσμα  θελει.
Οποτε  αυτα   τα   παιχνιδια  θελουν   προσοχη   ή  αποφυγη ,  εκτος   βεβαια  αν  βαση   του   σκορ   ψυλλιαζεσαι   ποτε   θα   σπασει   το   γκειμ .

Ενα   αλλο   που  παρατηρησα  ειναι  οτι   οταν   παιζουν   διπλο   στο   τεννις  , συνηθως   αυτοι   που   εχουν   το   σερβις , σχεδον   παντα   το  παιρνουν  το   γκειμ.
Οποτε   δεν  πρεπει   να  υποτιμαμε  μια   αποδοση   στο   1.30 .
Δηλαδη   δεν   πρεπει   να   παρασυρεσαι   απο  την  υψηλη  αποδοση  που   δινουν   στον   αντιπαλο . Ετσι  κ  γω   εχασα   αρκετες, γιατι  παρασυρθηκα   απο  την   αποδοση.

Ετσι   τις   2   τελευταιες   μερες   που   παιζω   τεννις , δεν  μπορεσα  να   ξεφυγω   σε  κερδη   και  κερδισα   την   πρωτη  μερα   25  και  την   δευτερη   εχασα   35  ευρω.
Δηλαδη   με   κραταει   σταθεροποιημενο  . Μια   χανω   μια   κερδιζω .
Που  θα    παει ,  θα   το  μαθω   καλα .Θα  μπω   στο  μυαλο  ενος   μπουκ.

Για  την  ωρα  συνεχιζω   να   εχω   τα   570   κερδος   απο  τις   4   προηγουμενες   φορες.

Ετσι  συνεχιζω   να   παιζω   τεννις   μονο  live  και  μονο   - ποιος   θα   κερδισει    το    επομενο   γκειμ .

Χα χα  ετσι  ειναι   φιλε   μου , ας   κερδιζουμε   και   ας   ειναι   κ  καρτες   Ταρω  :2funny: :2funny:

Σου   ευχομαι   να   ξεπερασεις    κατα   πολυ   το   ρεκορ   σου  των  47   συνεχομενων   νικων .
Παρα  πολλοι   θελουν   να   το   ξεπερασεις   αλλά   επισης   πολλοι  θελουν   να   σε   δουν   να   καταποντιζεσαι .

Μην  κανεις    σε    αυτους   την    χαρη.
αδερφε την πλακα μασ κανουμε εδο εγο εγραψα εδο ενα τροπο πεξιματος που επανηλημενα με πληρονει!!!!!!!!!! για αυτο και τον εγραψα :rockon: :rockon: :rockon: λογο επαγκελματικον υποχρεοσεον αυτον το καιρο ειμαι μπροστα στο πι σι σινεχεια και κανο την πλακα μου δεν την εχο δει κοντρα με κανεναν !!!!! καλη παρεα ειμαστε  τι αλλο πλεον να κανεις στο ελλαδισταν!!!! γαμισετα δουλεια και χαρα τραλα λα τραλα και με τα νεα μετρα που ερχονται ξεχαστε και το ιντερνετ μαγκες  :S :S :S :S

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αδερφε την πλακα μασ κανουμε εδο εγο εγραψα εδο ενα τροπο πεξιματος που επανηλημενα με πληρονει!!!!!!!!!! για αυτο και τον εγραψα :rockon: :rockon: :rockon: λογο επαγκελματικον υποχρεοσεον αυτον το καιρο ειμαι μπροστα στο πι σι σινεχεια και κανο την πλακα μου δεν την εχο δει κοντρα με κανεναν !!!!! καλη παρεα ειμαστε  τι αλλο πλεον να κανεις στο ελλαδισταν!!!! γαμισετα δουλεια και χαρα τραλα λα τραλα και με τα νεα μετρα που ερχονται ξεχαστε και το ιντερνετ μαγκες  :S :S :S :S
αλλο ενα τιπ για το τεννις και τα γκειμς ειναι το εξης.οταν καποια στιγμη μαθεις και το τροπο παιχνιδιου καποιων παιχτων θα ειναι καλυτερα.πχ ειναι 5-6 παιχτες που οταν σερβιρουν σπανια χανουν το γκειμ.πχ ιβο καρλοβιτς,τζων ισνερ κλπ.λογω των τρελα δυνατων σερβις δυσκολα το χανουν το γκειμ.αν τυχον παιζουν και με καποιο καλο αντιπαλο θα δεις οτι το σετ φτανει παντα πανω απο 10 γκειμς, και αυτο μπορει να στοιχηματισεις.το 10 ειναι σχετικο,μπορει να ειναι 8-9.
και αλλα με το καιρο....
φυσικα και στηνονται και στο τεννις,ειχε γινει και σκανδαλο πριν 6-7 μηνες με καποιο ρωσσο,δε θυμαμαι ονομα ,ο γιουζνι νομιζω?δε θυμαμαι

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
αλλο ενα τιπ για το τεννις και τα γκειμς ειναι το εξης.οταν καποια στιγμη μαθεις και το τροπο παιχνιδιου καποιων παιχτων θα ειναι καλυτερα.πχ ειναι 5-6 παιχτες που οταν σερβιρουν σπανια χανουν το γκειμ.πχ ιβο καρλοβιτς,τζων ισνερ κλπ.λογω των τρελα δυνατων σερβις δυσκολα το χανουν το γκειμ.αν τυχον παιζουν και με καποιο καλο αντιπαλο θα δεις οτι το σετ φτανει παντα πανω απο 10 γκειμς, και αυτο μπορει να στοιχηματισεις.το 10 ειναι σχετικο,μπορει να ειναι 8-9.
και αλλα με το καιρο....
φυσικα και στηνονται και στο τεννις,ειχε γινει και σκανδαλο πριν 6-7 μηνες με καποιο ρωσσο,δε θυμαμαι ονομα ,ο γιουζνι νομιζω?δε θυμαμαι

Thanks για  το  τιπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom