Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Seabreeze

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε που το βρισκεις αυτο στην βετ365,που ακριβως?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. 481=IπΣΟΥΙΤς-Κοβεντρι=γκολ-γκολ πονταρισμα για μια πιτσα γιγας..και 1 sprite.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αικ στοχολμις ασιοατικο 0.0 1.4  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
0-1 στο 20'
Νωρίς είναι ακόμη αλλά επέλεξες ντέρμπυ με ομάδα που θέλει βαθμούς για να σωθεί.
Ελπίζω να το γυρίσει και είναι πολύ πιθανό. Πάντως η φιλοξενούμενη στέκεται καλά.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
0-1 στο 20'
Νωρίς είναι ακόμη αλλά επέλεξες ντέρμπυ με ομάδα που θέλει βαθμούς για να σωθεί.
Ελπίζω να το γυρίσει και είναι πολύ πιθανό. Πάντως η φιλοξενούμενη στέκεται καλά.
Η Ροζεμποργκ ηταν πιο στανταρ, αλλα φανταζομαι δεν θα εδινε αποδοση...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Ροζεμποργκ ηταν πιο στανταρ, αλλα φανταζομαι δεν θα εδινε αποδοση...
Σαφώς και ήταν πιο στάνταρ αλλά αν ισοφαρίσει η ΑΙΚ (πολύ πιθανό) δεν θα χάσει χρήματα. Η Ρόζενμποργκ έδινε μάλλον κάτω από 1,20 για στάνταρ άσσο και ο φίλος παίζει ασιατικά. Η Ρόζενμποργκ αν πάρει τα παιχνίδια που έχει λιγότερα θα ανέβει ψηλά.

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
386
Πόντοι
4.455
0-1 στο 20'

Και η ΑΙΚ παει για πρωταθλημα.. δεν λεει κατι αυτο..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σαφώς και ήταν πιο στάνταρ αλλά αν ισοφαρίσει η ΑΙΚ (πολύ πιθανό) δεν θα χάσει χρήματα. Η Ρόζενμποργκ έδινε μάλλον κάτω από 1,20 για στάνταρ άσσο και ο φίλος παίζει ασιατικά. Η Ρόζενμποργκ αν πάρει τα παιχνίδια που έχει λιγότερα θα ανέβει ψηλά.
Εννοειται, αλλα ο φιλος μας ο Νταβαριτς, μαλλον αγνοησε οτι ειναι και μεγαλο παραδοσιακο ντερμπι της Στοκχολμης, εεε, αυτα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να τα παιζεις με τοσο ρισκο, εξ' ου και το 1,4 που θεωρειται μεγαλο για τετοιο ειδος στοιχηματος..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: PRIN TO MATS ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ !!!!!!!ελληναραδες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:κατσε να τελειοσει ντεεε!!!!! 

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: PRIN TO MATS ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ !!!!!!!ελληναραδες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:κατσε να τελειοσει ντεεε!!!!! 
Ρε φιλε, δε σε κριτικαρω. εξαλλου πριν λιγο μπηκα και γω στο φορουμ, ουτε το παιζω μετα Χριστον προφητης, γιατι δεν εχει τελειωσει το ματς, ολα γινονται μεχρι το τελος, εχουμε δει και πιο δυσκολα... ;)

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν έβλεπα την πρότασή σου πριν τον αγώνα φίλε μου μπορεί και να ακολουθούσα λόγω του σερί σου. Απλά είχα τις αμφιβολίες μου όπως τις είχα σε λιγότερο βαθμό και με Χελσινγκμποργκ που όμως βγήκε. Ελπίζω ότι θα το φέρουμε τουλάχιστον στο Χ. Μαζί σου είμαι αν δεν το κατάλαβες...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν έβλεπα την πρότασή σου πριν τον αγώνα φίλε μου μπορεί και να ακολουθούσα λόγω του σερί σου. Απλά είχα τις αμφιβολίες μου όπως τις είχα σε λιγότερο βαθμό και με Χελσινγκμποργκ που όμως βγήκε. Ελπίζω ότι θα το φέρουμε τουλάχιστον στο Χ. Μαζί σου είμαι αν δεν το κατάλαβες...
Απο μενα καλη επιτυχια και στους δυο... ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
aderfe μην αρπαζεσε πλακα κανο  :2funny: :2funny: οταν πεζεις κερδισμενα εισε χαλαρος μπρεις να σοσεις και μερος τον λευτον στο λιβε μην τρελενεσε αμα χασο σημερα - 450 ε και? παλι + 600 θα ειμαι!!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο μενα καλη επιτυχια και στους δυο... ;)
Εγώ δεν το έπαιξα φίλε αλλά θέλω 100% να βγει. Εγώ έπαιξα αρκετά σε ένα μικρό παρολί με διπλές ευκαιρίες.
Πιστεύω πως άνετα βγαίνει Χ για να μην υπάρχουν απώλειες.

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
386
Πόντοι
4.455
Αν δεν κερδισει η Μονακο σημερα αυριο το πρωι ειμαι στην προπονηση τους..  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom