Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
7 ειχε η ανατροπη στο 75 , δεν το επεξα  :headbang: :headbang:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ το έπαιξα στο ημιχρονο κοντά στο 2.35 πάλι καλά.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΤΣουπ και η Λεβαντε το 1-0 στο 67' την Ρεαλ...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παντα παιζω στοιχημα με τις αποδοσεις.ποτε δεν κοιταω προγνωστικα και εφημεριδες.....πως σας φαινεται αυτο το παιξιμο?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντα παιζω στοιχημα με τις αποδοσεις.ποτε δεν κοιταω προγνωστικα και εφημεριδες.....πως σας φαινεται αυτο το παιξιμο?
η αποδοσεις που δινουν  ΠΡΟΓΝΟΣΤΙΚΑ ΤΗς ΕΤΕΡΙΑς ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟς ΕΙΝΑΙ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η Ξάνθη δεν άξιζε να χάσει σήμερα όπως και την πρώτη αγωνιστική.
Στο 30 έγινε το 2-0 και τώρα είναι ημίχρονο. Το βλέπω στην Nova.  :rockon:
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΣΥΜΕΡΑ καλος ο τοκος εεε?????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και να γραψο τα στατιστικα του πεχνιδιου η μαρσειγ δεν εχει  κερδισει στα 5 τελευτεα παιχνιδια στο προταθλημα !!!!!!!!!!!!!! η λυον στην εδρατης δεν εχει ητα τα 5 τελευτεα και με νικη η λυον περναει πρωτη!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οπως νομιζεις, κατι αναλογο κανω και γω...

εσυ εισαι χαμενος γενικοτερα........την περασμενη σαββατοκυριακο επαιξα ολα τα χηναρια 3.20 με 3 ευρω το δελτιο.μου εκατσαν δυο.στο champions επαιξα την τριτη 50 ευρω πηρα 70 την τεταρτη επαιξα 50 πηρα 80 και την πεμπτη κουβα.αυτο το σκ κουβα 50 παρασκευη 50 σαββατο και 50 σημερα.Ας ελπιζω για δευτερα.....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αυτο ποθ ειχα ξεχασει ειναι τα γαμιμενα τα κορακια :headbang: :headbang: :headbang: κοκινη η ρεαλ κοκινη η πορτο αρχισαν παλι  :headbang: :headbang: :headbang: γαμο την φιφα και πλατινη!!!!!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το εννιαρι του ημιχρονου το εποιασα παντως δεν ηταν κακο.....
Ρε και πολύ καλό ήταν αλλά πόσα να χώσεις σε αυτό?

ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΣΥΜΕΡΑ καλος ο τοκος εεε?????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και να γραψο τα στατιστικα του πεχνιδιου η μαρσειγ δεν εχει  κερδισει στα 5 τελευτεα παιχνιδια στο προταθλημα !!!!!!!!!!!!!! η λυον στην εδρατης δεν εχει ητα τα 5 τελευτεα και με νικη η λυον περναει πρωτη!!!
Το συγκεκριμένο φίλε το έπαιξα 1Χ μαζί με το Χ2 της Γιουβέντους και το 1Χ της Μάντσεστερ. Όπως έχω πει και εγώ παίζω 2-3 αγώνες διπλασιασμού που εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες πάει τρένο. Εξαιτίας σου έπαξα μόνο την Χέλσινγκμποργκ και σε ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ για το τιπ που το ασιατικό δίνει λίγο παραπάνω λόγω γκανιότας. Ίσως να κάνω και μια έξτρα κάβα με τα δικά σου μονά αποδεκτά (εκτός αν δεν μου αρέσει κάποιο).

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε και πολύ καλό ήταν αλλά πόσα να χώσεις σε αυτό?

Το συγκεκριμένο φίλε το έπαιξα 1Χ μαζί με το Χ2 της Γιουβέντους και το 1Χ της Μάντσεστερ. Όπως έχω πει και εγώ παίζω 2-3 αγώνες διπλασιασμού που εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες πάει τρένο. Εξαιτίας σου έπαξα μόνο την Χέλσινγκμποργκ και σε ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ για το τιπ που το ασιατικό δίνει λίγο παραπάνω λόγω γκανιότας. Ίσως να κάνω και μια έξτρα κάβα με τα δικά σου μονά αποδεκτά (εκτός αν δεν μου αρέσει κάποιο).
εση πος διαλεγεις τα παιχνιδια ποθ πονταρεις με τι κριτιρια?? υ.γ η χελσιμπρογκ δεν εχει  χασει στο προταθλιμα  24 παιχνιδια σερι !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εση πος διαλεγεις τα παιχνιδια ποθ πονταρεις με τι κριτιρια?? υ.γ η χελσιμπρογκ δεν εχει  χασει στο προταθλιμα  24 παιχνιδια σερι !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Σου έγραψα την τριάδα που έπαιξα οπότε μπορείς να καταλάβεις και τι επιλογές κάνω. Απλά η Σουηδέζα ήταν ήδη 8 πόντους μπροστά και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα μας κάνει καμιά στραβή και η άλλη καιγόταν. Απλά δεν την επέλεξα στην τριάδα μου. Όταν την πρότεινες αποφάσισα να την παίξω κι εγώ μονό αποδεκτό.

9 επι 50 ευρωπουλα 450 ......πιστευω οτι ειναι πολυ καλα....
Αν έχεις πενηντάρικα για πέταμα στείλε και κανένα προς τα εδώ...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τανα Ρεαλ  :tickedoff: την ειχα παιξει στο ιντερνετ οβερ για να κλεισω 3αδα με οβερ  :tickedoff:
Μαγκες κυνηγαω τα ολλανδικα για οβερ,σημερα με πηγε σχετικα καλα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:think: :think: :think: ti pezoyme shmera??? αικ στοχολμις βλεπο στα γρηγορα

Stories

Νέο!

Stories