Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και ομως δεν πιστευω οτι η κληρωση ειναι τοσο κακη...No bet σιγουρα αλλα οχι απαραιτητα τοσο κακη οσο φαινεται...btw μπραβο σε οσα παιδια κονομησαν σημερα,αλλα δεν θα την ελεγα και μερα των παικτων.Ειχε μπολικες λακουβες.Προσοχη μαγκες το ΣΚ και ιδιως τις πρεμιερες και οσες ομαδες επαιξαν ευρωπαικα μεσοβδομαδα.
οπως το πες, βασικα θελει να περιμενεις λιγο να ρολαρει η κατασταση και να δεις την φορμα των ομάδων..

Να κυνηγας 2-3 ομαδες συνεχεια , οπως εκανα εγω περσυ  ;)

υγ η ισπανια ποτε ξεκιναει?  :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
οπως το πες, βασικα θελει να περιμενεις λιγο να ρολαρει η κατασταση και να δεις την φορμα των ομάδων..

πάει για μέσα σεπτέμβρη μάλλον...οι ποδοσφαιριστές το τραβάνε στα άκρα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οριστε και η πρωτη αγωνιστικη του τσαμπιονς λιγκ 13 σεπτεμβρη, μακρια, αλλα περνανε οι μερες  :birdman:

13 σεπ

Τσέλσυ-Λεβερκουζεν

Μπαρτσελόνα-Μιλαν

Ολυμπιακος-μαρσειγ

Ντορτμουντ-αρσεναλ

Πορτο-Σαχταρ

Γκενκ-Βαλενθια

Αποελ-ζενιτ

Πλζεν-Μπατε

14 Σεπ

Μαν σιτυ-ναπολι

βιγιαρεαλ-μπάγερν

λιλ-ΤΣΣΚ μοσχας

Ιντερ-Τραμπζονσπορ

Μπενφικα-μαντσεστερ γ

Ζαγκρεμπ-ρεαλ μαδριτης

Αγιαξ-λυων                   

Απο ολα αυτα τα ματς βρειτε μου 3 οβερ , και σας κερναω  :zfuck:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
οριστε και η πρωτη αγωνιστικη του τσαμπιονς λιγκ 13 σεπτεμβρη, μακρια, αλλα περνανε οι μερες   :birdman:

13 σεπ

Τσέλσυ-Λεβερκουζεν

Μπαρτσελόνα-Μιλαν

Ολυμπιακος-μαρσειγ

Ντορτμουντ-αρσεναλ

Πορτο-Σαχταρ

Γκενκ-Βαλενθια

Αποελ-ζενιτ

Πλζεν-Μπατε

14 Σεπ

Μαν σιτυ-ναπολι

βιγιαρεαλ-μπάγερν

λιλ-ΤΣΣΚ μοσχας

Ιντερ-Τραμπζονσπορ

Μπενφικα-μαντσεστερ γ

Ζαγκρεμπ-ρεαλ μαδριτης

Αγιαξ-λυων                   

Απο ολα αυτα τα ματς βρειτε μου 3 οβερ , και σας κερναω  :zfuck:
benfica, genk, zagrb

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6

την κυριακη  ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΡΕΑΛ
την δευτερα  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
αυτην την εβδομαδα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
παρότι δήλωσα ότι αποφεύγω να παίζω μπουντεσλίγκα σήμερα θα παραβώ τον κανόνα και θα χτυπήσω τον άσσο της χέρτα στο 2.60 με τη στουτγκάρδη...την προηγούμενη αγωνιστική οι πρωτευουσιάνοι απέσπασαν ισοπαλία από το αννόβερο εκτός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός από τη λεβερκούζεν...θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη των βερολινέζων... η οποία αν έρθει(ελπίζω για να μη τα κάνω όλα λαμπόγιαλο :tickedoff: :tickedoff:) θα πληρωθούμε μια πολύ καλή απόδοση...πάμε δυνατά κ αισιόδοξα λοιπόν καλέ μου φίλε σταμ... :fuck1: :fuck1:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
παρότι δήλωσα ότι αποφεύγω να παίζω μπουντεσλίγκα σήμερα θα παραβώ τον κανόνα και θα χτυπήσω τον άσσο της χέρτα στο 2.60 με τη στουτγκάρδη...την προηγούμενη αγωνιστική οι πρωτευουσιάνοι απέσπασαν ισοπαλία από το αννόβερο εκτός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός από τη λεβερκούζεν...θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη των βερολινέζων... η οποία αν έρθει(ελπίζω για να μη τα κάνω όλα λαμπόγιαλο :tickedoff: :tickedoff:) θα πληρωθούμε μια πολύ καλή απόδοση...πάμε δυνατά κ αισιόδοξα λοιπόν καλέ μου φίλε σταμ... :fuck1: :fuck1:

Τους τα πηρες εχθες ??? :booty: :booty: :booty:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οσο αναφορα απο την αγωνιστικη στο τσου λου σταμ το οβερ που ξεχωριζει με διαφορα απο τωρα σιτυ ναπολι  :dancing:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
goal/goal για μπαρτσα και οβερ για χερτα

αποδοση δυαδας 3,60

magadaskar

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μάντσεστερ - Άρσεναλ ...ο άσσος του 1.35 που δίνει ο ΟΠΑΠ είναι φοβερός :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλησπερα. 276=Μπαρτσελονα-Πορτο=4-6 γκολ,    278=Εστουντιαντες-Σαν Μαρτιν Σχ=1

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ένα σμείο που μου αρέσει είναι το άντερ στο παόκ-ξάνθη...με ταξίδι ο πάοκ, κούραση...λογικό φαίνεται...
Man καλητερα Ασσο αν ειναι να παιξεις αυτο το ματς Και σοβαραα. Ο ΠΑΟΚ ειναι ετοιμος εχει παιχνιδια στα ποδια του το γηπεδο θα ειναι πιτα.Πες πως γινεται κανα 0-1 μετα θα λες το χασαμε..οταν παμε για μονο παιχνιδι αν πεζουμε σοβαρα καλητερα σε σημειο.Το ξερω οτι εχει την κουραση, προιστορια, κτλ.. Αλλα αυτος ο προπονητης δεν ειναι σαντος :grin: εχει αλλη φιλοσοφια εχθες το ματς με την καρπατι επρεπε να ληξη τουλαχιστον 1-2 αλλα ο διαιτητης και οι εποπτες νομιζαν πως ηταν ελληνες και οτι ΠΑΟΚ  επαιζε με τον Ολυμπιακο.. :grin: :)Νομιζω φετος ο ΠΑΟΚ θα ειναι του οβερ η εστω του 2-3 :) γκολ προς το οβερ :) ενταξη δεν ειναι και ομαδα του πανω κατω για φουλ οβερ :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. 267=Καμπουρ-Φορτ Σιταρντ=2,    263=Μπαστια-Κλερμον=2,    265=Σενταν-Μετς=2,    275=Φλιτγουντ Ταουν-Γιορκ=2 αποδοση στον οπαπ 256.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
πέρασε κ ο άσσος της χέρτα του 2.60...καλό κομπόδεμα για σαββατοκύριακο...ελπίζω να ακολουθήσατε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα σταματήσει ποτε αυτη η μπαρτσελόνα?

Θα την νικησει ποτε καμια ομάδα?

Πιστευω εχει αρχήσει και καταντάει κουραστικό..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
θα σταματήσει ποτε αυτη η μπαρτσελόνα?

Θα την νικησει ποτε καμια ομάδα?

Πιστευω εχει αρχήσει και καταντάει κουραστικό..
είναι όπως ο άγιαξ της δεκαετίας του 80...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom