Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Θα κερδίσει ο ΠΑΟ??
2,20 δίνεται η νίκη του..

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
λοιπον καταρχην νομιζω οτι ειναι 3ημερο για φορτωμα.δλδ παιξε σωστα και χασε.αν δεν φορτωσουμε τωρα που παιζονται πολλα(φραγκα κυριως)ποτε θα φορτωσουμε στους ομιλους που καποιο καυτο φαβορι μπορει να γκελαρει ανετα και στους επομενους αγωνες να ρεφαρει την γκελα??
αν και εχω προκαταληψη να μην λεω γιατι παει γκαντεμια θα σου πω.γιατι παιζω 3 ομαδες που θελουν μονο και μονο νικη.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΛΚΕ-ΑΛΚΜΑΑΡ

η βιγια παραδοσιακα στους ομιλους,η σαλκε περυσι στα ημιτελικα του τσου λου το θεωρω μεγαλη ξεφτιλα να αποκλειστει.χωρια οτι γερμαναραδες δεν μπαινουν λαιτ σε τετοια ματς.και αλκμααρ επισης τελευταια χρονια παιζει συνεχεια σε ομιλους.
τεσπα μπορει να γινει στραβη τιποτα δεν ειναι αχαστο αλλα παιξε σωστα και χασε οπως ειπα.δεν βαζω ομαδες φαβορι που με ισοπαλια πηγαινουν παραταση η προκρινονται.τα εχουμε δει ολα τα εργα στη ζωη μας.δεν θελουμε να δουμε ακομη ενα.

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
μπουρδελα book  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
το γλιτωσαμε το σπιτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα οντως ηταν ολο το τριημερο για φορτωμα.
προσοχη τωρα τις επομενες ημερες γιατι θα πεσει :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
για σήμερα ένα σημείο που βλέπω δυνατά και το έχω φορτώσει...άντερ η άεκ στο 1.7....καλή επιτυχία μας!!
πέρασε και το άντερ της άεκ αέρα!!! το ξεκώλιασμα των μπουκ συνεχίζεται...μπράβο σε όσους μεακολούθησαν!!! :grin: :grin:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Thanks..το έπαιξα και μάλλον θα παίξω και ανατροπή τη Σεβίλλη (χάνει 0-1 από το Αννόβερο)

Πέρασε η Σαλτσμπουργκ, τρελλά αγχωτικά...Πέρασε και η PSV και το 1χ της ΑΕ Κιτίου (κόντρα βέβαια στην λατρεμένη Ρόζενμποργκ αλλά αυτά έχει η ζωή...) και κάτι κάναμε...

Είχα γράψει πριν καιρό ότι το Μαιντζ-Λεβερκουζεν το θεωρούσε "περίεργο" και ότι η Λεβερκούζεν είναι αρκετά καλή ομάδα, ιδιαίτερα στα εκτός. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έβγαλα ένα συμπέρασμα και το ακολούθησα (με τη Στουτγκάρδη).

Σήμερα και βλέποντας παράλληλα με ΠΑΟ, είδα τη Σάλτσμπουργκ να έχει πλήρη κατοχή μεχρι το γκολ...και μετά;;; Όλοι πίσω από τη σέντρα και αναμονή. Αν οι (πουστο)ομονοιάτες δεν ήταν τόσο άχρηστοι, θα είχαν χαλαρότατα βάλει ένα γκολ γιατί όταν σου δίνουν τόσο χώρο για 35',εεε, κάτι θα κάνεις...Οπότε: η Σάλτσμπουργκ είναι τουλάχιστον ασόβαρη ομάδα και πιθανόν να την κοντράρω σε μελλοντικά παιχνίδια στην Ευρώπη αν προηγηθεί..

Και άλλο ένα συμπέρασμα από τα σημερινά αποτελέσματα; Στο στοιχηματικό γκρουπ των Σέρβων, Ρουμάνων, Αλβανών, Τούρκων, Σκοπιανών, Βούλγαρων προσθέτω και τους Ρώσσους...Οι άνθρωποι δεν πιάνονται από πουθενά: μέχρι και τη φορά του αέρα είναι ικανοί να κανονίσουν....Εγώ πάντως έχω κορυφή τους Γερμανούς σε αυτή τη λίστα...

ΥΓ Και εγώ έχω κακό προαίσθημα για σ/κ (και γενικότερα για τη χρονιά). Μακριά από πρέμιερ και τις τρεις πρεμιέρες του νότου για το σ/κ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πέρασε η Σαλτσμπουργκ, τρελλά αγχωτικά...Πέρασε και η PSV και το 1χ της ΑΕ Κιτίου (κόντρα βέβαια στην λατρεμένη Ρόζενμποργκ αλλά αυτά έχει η ζωή...) και κάτι κάναμε...

Είχα γράψει πριν καιρό ότι το Μαιντζ-Λεβερκουζεν το θεωρούσε "περίεργο" και ότι η Λεβερκούζεν είναι αρκετά καλή ομάδα, ιδιαίτερα στα εκτός. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έβγαλα ένα συμπέρασμα και το ακολούθησα (με τη Στουτγκάρδη).

Σήμερα και βλέποντας παράλληλα με ΠΑΟ, είδα τη Σάλτσμπουργκ να έχει πλήρη κατοχή μεχρι το γκολ...και μετά;;; Όλοι πίσω από τη σέντρα και αναμονή. Αν οι (πουστο)ομονοιάτες δεν ήταν τόσο άχρηστοι, θα είχαν χαλαρότατα βάλει ένα γκολ γιατί όταν σου δίνουν τόσο χώρο για 35',εεε, κάτι θα κάνεις...Οπότε: η Σάλτσμπουργκ είναι τουλάχιστον ασόβαρη ομάδα και πιθανόν να την κοντράρω σε μελλοντικά παιχνίδια στην Ευρώπη αν προηγηθεί..

Και άλλο ένα συμπέρασμα από τα σημερινά αποτελέσματα; Στο στοιχηματικό γκρουπ των Σέρβων, Ρουμάνων, Αλβανών, Τούρκων, Σκοπιανών, Βούλγαρων προσθέτω και τους Ρώσσους...Οι άνθρωποι δεν πιάνονται από πουθενά: μέχρι και τη φορά του αέρα είναι ικανοί να κανονίσουν....Εγώ πάντως έχω κορυφή τους Γερμανούς σε αυτή τη λίστα...

ΥΓ Και εγώ έχω κακό προαίσθημα για σ/κ (και γενικότερα για τη χρονιά). Μακριά από πρέμιερ και τις τρεις πρεμιέρες του νότου για το σ/κ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: mprabo ρε παλικαρε πολι καλη αναληση !!!!!!!! και τορα αρχιζει το ΠΣΚ ΟΛΕ!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα ξεκινησει το γαμημενο ελληνικο πρωταθλημα η οχι? :tickedoff:

Εχει να πεσει γερο χρημα φετος  :grin: :grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλή η κλήρωση ο γάβρος ε??
σε ολα τα εκτος εδρας να παιξουμε της ομαδες αυτες που παιζουν με τον γαυρο να τα κονομησουμε..

δυσκολα θα παρει παιχνιδι στην γερμανια, καλα στην αγγλια με τιποτα  :2funny:

Γαλλια πεζεται, σερνεται η μαρσειγ..

Το θεμα ειναι εμεις να βγαζουμε λεφτα, αυτοι χασουν κερδισουν λεφτα παιρνουν..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στοιχηματικα ο ομιλος  Α

μπαγερν
βιγιαρεαλ
Μαντσεστερ σιτυ
Ναπολι 

και αυτος
Πορτο
σαχταρ
ζενιτ
αποελ

τα περισσότερα ματς θα βγουν οβερ και θα εχουμε βροχη απο γκολ πιστευω  :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
σε ολα τα εκτος εδρας να παιξουμε της ομαδες αυτες που παιζουν με τον γαυρο να τα κονομησουμε..

δυσκολα θα παρει παιχνιδι στην γερμανια, καλα στην αγγλια με τιποτα  :2funny:

Γαλλια πεζεται, σερνεται η μαρσειγ..

Το θεμα ειναι εμεις να βγαζουμε λεφτα, αυτοι χασουν κερδισουν λεφτα παιρνουν..
μιλάς σωστά...είδες κ σήμερα πέρασα από ταμείο...τρόπος του λέγειν...εσύ οκ??

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Και ομως δεν πιστευω οτι η κληρωση ειναι τοσο κακη...No bet σιγουρα αλλα οχι απαραιτητα τοσο κακη οσο φαινεται...btw μπραβο σε οσα παιδια κονομησαν σημερα,αλλα δεν θα την ελεγα και μερα των παικτων.Ειχε μπολικες λακουβες.Προσοχη μαγκες το ΣΚ και ιδιως τις πρεμιερες και οσες ομαδες επαιξαν ευρωπαικα μεσοβδομαδα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σουπερ λιγκ θελω γαμω την τυχη μου, σουπερ λιγκ

ισοπαλιες, ανατροπες, αντερ

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
σουπερ λιγκ θελω γαμω την τυχη μου, σουπερ λιγκ

ισοπαλιες, ανατροπες, αντερ

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εμένα μου αρέσει η γαλλία και η αγγλία...η γερμανία με γαμάει κ την έχω κόψει τελευταία...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εμένα μου αρέσει η γαλλία και η αγγλία...η γερμανία με γαμάει κ την έχω κόψει τελευταία...
ένα σμείο που μου αρέσει είναι το άντερ στο παόκ-ξάνθη...με ταξίδι ο πάοκ, κούραση...λογικό φαίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom